Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Moziszoba építés

BoRRoNeo
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 347

Re: Moziszoba építés

Hozzászólás Szerző: BoRRoNeo »

hopetorture írta:
2026.03.21., szomb. 14:08
koszi. csak az elotetfal van a mennyezeten kivul gyapotozva, kartonozva? vagy az oldalso, hatso falak is? ha igen, milyen vastagsagban erdemes ezt minimum?
azt jol latom, hogy a fem gipszkarton profilokat hasznaltal a mennyezethez? az elotetfalhoz is?
nem rezonalnak referencia hangero kozeleben?
ez a par cm szigeteles a mennyezeten hangszigeteles szempontjabol mennyit er vajon? bar gondolom nem probaltad nelkule es vele :D kivancsi lennek, hogy folotte levo helyisegben mennyire megy at a hang.
amikor nezegetem ezeket a kepeket felkesz allapotban mindig elmegy a kedvem a moziszoba projekttol. embertelen sok munka ez. es/vagy embertelen sok penz :D
Volt itt okos ember és azt mondta, hogy ezek az 5-10-15 centis gyapotok nem sokat érnek. De túl kicsi volt a szoba ahhoz, hogy akusztikailag jó legyen, mert akkor a fele elment volna (nyilván túlzok). Minden gipszkarton építményben kőzetgyapot van. Az oldalsó oszlopokban, a hátsó oszlopokban, az alsó elemekben és a mennyezetben is. Amennyi hely volt, mind tele van rakva. Ha bemész a szobába hallható is, hogy csillapítva van. Az előtétfal fából van és rajta OSB - gipszkarton - OSB rétegek.
301.jpg
301.jpg (182.75 KiB) Megtekintve 1235 alkalommal
302.jpg
302.jpg (186.8 KiB) Megtekintve 1235 alkalommal
A mennyezet azért készült alumuniumból, mert nem találtam olyan forrást, ahonnan emberi áron tudtam volna ilyen mennyiségben pontos faléceket vásárolni. Plusz féltem a vetemedéstől is, ami a frontfalnál nem kérdés, mert a három réteg fedőlap úgy összefogja, mint a beton. Igyekeztem mindent megtenni, mindenhol izolációs szalagok vannak, a zörgések elkerülése végett, de van az a hangerő, hogy berezonál. De voltam komolyan összerakott fa szerkezetű házimoziban is, és ott is simán rezonált, ha megtolta neki az ember. Akkora hangerőn nem szoktunk mozizni, de ha akarom, akkor képes vagyok bemutatni.
A mennyezeti hangszigetelés hallható, valamivel halkabb lett a fentről lejövő hang. Mert engem inkább az érdekelt, mintsem, hogy a moziból mennyi megy fel. Felette fürdőszoba van.
Nagy munka volt, főleg, hogy egyedül csináltam, de egyszer kellett megcsinálni, meg úgy általában voltak jó pillanatai is az építkezésnek. Az jó, hogy nem nagyon bántam meg semmit, ha ma kellene elölről kezdenem, akkor is mindent ugyanúgy csinálnék.

hopetorture
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 14

Hozzászólás Szerző: hopetorture »

koszi. csak az elotetfal van a mennyezeten kivul gyapotozva, kartonozva? vagy az oldalso, hatso falak is? ha igen, milyen vastagsagban erdemes ezt minimum?
azt jol latom, hogy a fem gipszkarton profilokat hasznaltal a mennyezethez? az elotetfalhoz is?
nem rezonalnak referencia hangero kozeleben?
ez a par cm szigeteles a mennyezeten hangszigeteles szempontjabol mennyit er vajon? bar gondolom nem probaltad nelkule es vele :D kivancsi lennek, hogy folotte levo helyisegben mennyire megy at a hang.
amikor nezegetem ezeket a kepeket felkesz allapotban mindig elmegy a kedvem a moziszoba projekttol. embertelen sok munka ez. es/vagy embertelen sok penz :D

BoRRoNeo
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

hopetorture írta:
2026.03.21., szomb. 12:38
vannak esetleg kepek epites kozben? foleg a mennyezet erdekelne, bar a szoba tobbi resze is erdekes lehet. de a gyerekszobas verzio plane kivancsiva tett, ha abban szigeteles is van. vannak esetleg kepeid allmennyezetrol mikozben keszult a gyerekszoba? kivancsi vagyok milyen szerkezetben van a szigeteles stb. priviben is johet. koszi.
A moziszoba. A mennyezet alapvetően egy sima földszinti szoba volt. Ami gond volt, hogy ez három szobából lett összebontva és az egyik fal teherviselő volt, ezért oda egy áthidaló gerendát kellett betenni, ami jó ronda. Ezért lett kitalálva az álmennyezet ilyen formában. Körbe gipszkartonoztam a gerendát és csináltam egy vele párhuzamos másikat, hogy ne legyen feltűnő.
101.jpg
101.jpg (134.63 KiB) Megtekintve 1232 alkalommal
102.jpg
102.jpg (228.98 KiB) Megtekintve 1232 alkalommal
103.jpg
103.jpg (227.79 KiB) Megtekintve 1232 alkalommal
Telenyomtam közetgyapottal (geotextiliába csomagolva, hogy ne poroljon) és persze ott mennek a kábelek is. Aztán a 6 flakkba szintén tettem 5 cm kőzetgyapotot és rátettem gipszkarton. Ez leginkább azért kellett, mert a mennyezet nem volt teljesen vízszintes, másrészt hangszigetel is valamennyire. Így a teljes mennyezet gipszkarton.

A csillagos égboltos gyerekszobáról nincsenek építési képek. Az egy tetőtéri szoba volt, tehát a mennyezet eleve gipszkarton volt, felette fóliával, szigeteléssel, stb. Ott szintén építettem rá gipszkarton "gerendákat". Egyrészt abban volt a világítás, másrészt az optikai kábelek is abban mentek. Ott az volt a metodika, hogy elhelyeztem a lézer emittert középre, szintén beépítve ebbe a gerendába. Onnan csomókban mentek a flakkokba az oda tartozó optikai szálak. (Nyilván előtte meg kellett tervezni az égboltot, ez egy karácsonyi csillagállás, többféle keresztmetszetű optikai szálak voltak a nagyobb és kisebb csillagoknak). De fordítva kellett haladni, mivel csak lentről -a helyéről- lehetett behúzni a szálakat. Elég macerás leírni, de azért megpróbálom. Szóval a gerendák még nem voltak fent, csak a helyük volt felrajzolva. Minden kereszteződésbe vágtam egy 10 cm-es kör nyílást. Aztán a flakkokba bepontoztam a csillagok helyét. Alulról megfúrtam mini fúróval és lentről átnyomtam az üvegszálat a gipszkartonon bele a szigetelésbe. Aztán a kivágott 10 cm-es lyukon megpróbáltam kihalászni a végét a szigetelés közül. Amikor közel volt hozzá, akkor 1 perc, amikor a legtávolabb, akkor azért volt, hogy 10 perc is elment rá, mire elkaptam. Ha megvolt, akkor addig húztam, amíg az emitterhez nem ért, majd alulról levágtam a maradékot (ráhagyva 1 centit). Kb. 350 szálat kellett behúzni a 15 flakkban. Amikor ez megvolt, akkor bekötöttem az emitterbe és megépítettem a gerendát, lezárva a szálakat. Aztán feketével lefestettem a flakkokat, majd utána síkba vágtam a kilógó optikai szálakat. Az emittert bekötöttem egy kapcsolóba és kész is volt.
201.jpg
Így néz ki egy emitter (én nem ezt vettem), általában szettben lehet kapni, de mivel nekem túl rövidek voltak a gyári szálak (összesen több kilométert húztam be), ezért én csak magát az emittert vettem és külön az optikai szálakat 100 méteres kiszerelésben.

https://ampul.eu/hu/konnyu-szalak/3261- ... ed-forrass

hopetorture
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 14

Hozzászólás Szerző: hopetorture »

BoRRoNeo írta:
2025.03.15., szomb. 17:34
Egy dolgot sajnálok, a csillagos égboltot. Mivel van 10 cm szigetelés a teljes mennyezeten, ezért minden további nélkül megcsinálhattam volna, sőt tervben is volt, a csövek be voltak rakva az üvegszálaknak. De mikor ott voltam annyira elegem volt már az egészből és annyira be akartam már fejezni, hogy semmi erőm nem volt arra a plusz 1 hónap munkára így kimaradt. Az előző lakásunkat konkrétan azért tudtuk eladni, mert a vevőjelölt beleszeretett a gyerekszobába épített csillagos égboltba. Ott persze a gipszkartonozást nem én csináltam csak a csillagokat. Az is volt vagy 2 hónap, több mint 1 kilométernyi üvegszál volt a mennyezetbe.

IMG_2047.JPG
gyonyoru ez a moziszoba, grat! vannak esetleg kepek epites kozben? foleg a mennyezet erdekelne, bar a szoba tobbi resze is erdekes lehet. de a gyerekszobas verzio plane kivancsiva tett, ha abban szigeteles is van. vannak esetleg kepeid allmennyezetrol mikozben keszult a gyerekszoba? kivancsi vagyok milyen szerkezetben van a szigeteles stb. priviben is johet. koszi.

Quetz
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 741

Hozzászólás Szerző: Quetz »

Igen, home movie-t messze elkerülném. Gyakorlatilag a DC az egyetlen normális és ismert cég.
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1729

Hozzászólás Szerző: -KP- »

cisco írta:
2025.11.28., pén. 09:50
TSanyi írta:
2025.11.24., hétf. 21:19
kpykpy írta:
2025.11.24., hétf. 09:08
Szia. Helyileg Érd.

Szuterén, 30nm. Nincs ablak. Belmagasság 220cm. Klíma előkészítve, külön elszivó és beszívó levegőztetés is. Kb 3db szervíz ajtó ami szükséges. Ikerház, ezért membrán-légrés-10cm airrock plusz 2 réteg karton a minimum rétegrend. Ajtó is szükséges, illetve nem hátrány a belső burkolás sem. külön áram a villanyórától, projektornak, erősítőknek kiépítve.
Képben vagyok az árakkal, tudom, hogy kocsit is vehetnék az árából :)
Dreamcinema, HMS, Home Movie. Biztos vannak még Budapesten mások is, no de ott a vidék is!
HMS-t ajánlani csak az ellenségeknek! Vállalhatatlan hozzáállás mindenhez, hacsak nem vagy a forbes top 50-ben Magyarországon.
Csak a DC-t merem ajánlani. A többi cégtől rengeteg olyan esetet láttam, hogy dedikált szobát hangáteresztő vászon nélkül építenek hatalmas költségvetésből. Számomra ez teljesen elfogadhatatlan.

cisco
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 197

Hozzászólás Szerző: cisco »

TSanyi írta:
kpykpy írta:
Szia. Helyileg Érd.

Szuterén, 30nm. Nincs ablak. Belmagasság 220cm. Klíma előkészítve, külön elszivó és beszívó levegőztetés is. Kb 3db szervíz ajtó ami szükséges. Ikerház, ezért membrán-légrés-10cm airrock plusz 2 réteg karton a minimum rétegrend. Ajtó is szükséges, illetve nem hátrány a belső burkolás sem. külön áram a villanyórától, projektornak, erősítőknek kiépítve.
Dreamcinema, HMS, Home Movie. Biztos vannak még Budapesten mások is, no de ott a vidék is!
HMS-t ajánlani csak az ellenségeknek! Vállalhatatlan hozzáállás mindenhez, hacsak nem vagy a forbes top 50-ben Magyarországon.

nemtomm
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 989

Hozzászólás Szerző: nemtomm »

TSanyi írta:
2025.11.25., kedd 20:35
kpykpy írta:
2025.11.24., hétf. 22:46

köszi mindenkinek!! Dreamcinema, home moviet nem próbáltam mert a munkáikat elnézve vagy én lennék kis hal vagy ők túl drágák nekem. Vidékieknél próbálkoztam (hangstop, hanghatas, mozi.hu, phonestar és kb mindenki Pest megyében. De eddig nincs siker.
Szerintem mindegyikük csinált már a Tiedtől kisebb mozit is. 30m2 azért nem kicsi. A költségvetés/kivitelezés kérdése már más.
Amennyiben nem éri meg nekik nem fogják elvállalni ez érthető....esetleg ha egypár dolgot meg tudsz oldani magad akkor lehet , hogy barátibb lenne a költségvetés.... sad.gif
Sok sikert hozzá.. :D :D :D
"Az igazi barát szemből támad."

TSanyi
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 450

Hozzászólás Szerző: TSanyi »

kpykpy írta:

köszi mindenkinek!! Dreamcinema, home moviet nem próbáltam mert a munkáikat elnézve vagy én lennék kis hal vagy ők túl drágák nekem. Vidékieknél próbálkoztam (hangstop, hanghatas, mozi.hu, phonestar és kb mindenki Pest megyében. De eddig nincs siker.
Szerintem mindegyikük csinált már a Tiedtől kisebb mozit is. 30m2 azért nem kicsi. A költségvetés/kivitelezés kérdése már más.

nemtomm
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 989

Hozzászólás Szerző: nemtomm »

kpykpy írta:
TSanyi írta:
kpykpy írta:
Szia. Helyileg Érd.

Sajnos nagyon megdrágult az élőmunka…sztem….nalam csak a nappali van le szigetelve de ha most kellene megcsináltatnom lehet, hogy ugranék egy hátast árától..pedig anno sem volt olcsó…… :smile51:
"Az igazi barát szemből támad."

kpykpy
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 38
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: kpykpy »

TSanyi írta:
kpykpy írta:
Szia. Helyileg Érd.

TCL 98C7K
Anthem AVM60
ApollonAudio NCMP6200/NC500DualMono
Adam Audio GTC77/88/ANF10, Svs sb-2000
AQ forest, Inakustik Silver Premium, Supra
i9/32gb/16tb/rtx5070/27"AOC oled
MK3 arcade, FF2 arcade,
Psx,Ps2-3-4-5,Xbox360,XboxOneX,Wiiu,Switch2

TSanyi
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 450

Hozzászólás Szerző: TSanyi »

kpykpy írta:
Szia. Helyileg Érd.

Cseneles
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 713

Hozzászólás Szerző: Cseneles »

kpykpy írta:
Szia. Helyileg Érd.

Uj autot. 🙂 Bár ez attól függ mik az igényeit es mennyire szeretned a szobat optimalizalni, vele flancolni?!
Emotiva-XMC1, Emotiva-XPA5 Gen1, Wharfedale EVO 4.4-4.2-4.C, Behringer NX4-6000, 2db HighEnd DIY 15" Aktiv/Passiv Carbon, 2db DIY 15" Ported Carbon Subwoofer, Runco VX22i + ISCOIIIL , Runco Q750i + Prismasonic , Htpc + madVR ToneMapping + nnD 130" Hivilux Gain 1.2 CinemaScope vászon.

kpykpy
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Kapcsolat:

Szia. Helyileg Érd.

TCL 98C7K
Anthem AVM60
MK3 arcade, FF2 arcade,

Cseneles
Fórumlakó
Fórumlakó

kpykpy írta:
2025.11.23., vas. 23:33
Sziasztok!

Most jutottam oda, hogy kezdődhetne az új házban a moziszoba építése, de nem találok jó kivitelezőt.
Volt olyan cég, aki a megbeszélt felmérésre el sem jött, van aki elvégezte a felmérést, de 1 hónapja várok az ajánlatra..
Körbenézve a neten a moziszoba építő cégek értékeléseit, mindenhol írnak több negatív véleményt is..

Szóval ki melyik céggel/kivitelezővel csináltatta a moziját? Köszi előre is a segítséget!!
Szia!

Helyileg merre található vagy? Mi az az összeg amiből a terem kialakítását szeretnéd finanszírozni, illetve mekkora a termed alapterülete es belmagassága?

Üdv.
Emotiva-XMC1, Emotiva-XPA5 Gen1, Wharfedale EVO 4.4-4.2-4.C, Behringer NX4-6000, 2db HighEnd DIY 15" Aktiv/Passiv Carbon, 2db DIY 15" Ported Carbon Subwoofer, Runco VX22i + ISCOIIIL , Runco Q750i + Prismasonic , Htpc + madVR ToneMapping + nnD 130" Hivilux Gain 1.2 CinemaScope vászon.

kpykpy
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Kapcsolat:

Sziasztok!

Most jutottam oda, hogy kezdődhetne az új házban a moziszoba építése, de nem találok jó kivitelezőt.
Volt olyan cég, aki a megbeszélt felmérésre el sem jött, van aki elvégezte a felmérést, de 1 hónapja várok az ajánlatra..
Körbenézve a neten a moziszoba építő cégek értékeléseit, mindenhol írnak több negatív véleményt is..

Szóval ki melyik céggel/kivitelezővel csináltatta a moziját? Köszi előre is a segítséget!!
TCL 98C7K
Anthem AVM60
MK3 arcade, FF2 arcade,

BoRRoNeo
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Quetz írta:
2025.06.11., szer. 21:54
És ha sikerül fejben rendet tenni, és még mindig szeretnél házimozit, akkor hajrá.
Én lehet, hogy akkor is inkább a barátnő projektet próbálnám újra. :)

Quetz
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 741

Hozzászólás Szerző: Quetz »

Arrancar2 írta:
2025.06.11., szer. 17:17
Elegem van abból, hogy semmi nem sikerül, ezért gyerekkori álmomba kapaszkodom a házimoziba...erre minden pénzem megy.
Ne haragudj, de neked egy jó pszichológusra van szükséged, nem házimozira. És ha msikerül fejben rendet tenni, és még mindig szeretnél házimozit, akkor hajrá.
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.

szepi0808
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 2119

Hozzászólás Szerző: szepi0808 »

Arrancar2 írta:
Nah
Aztán vigyázz, hogy az "elit" nehogy belevigyen a málnásba és a végén csuda dlp proji foglaljon egy félszoba helyet hátul és ruhás szekrény meretű hangfalakkal legyen tele a szobáb és leülni ne maradjon helyed 😉
Epson EH-TW9300
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000

Szepi házimozi: viewforum.php?f=46

SSDWOB
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 56

Hozzászólás Szerző: SSDWOB »

Arrancar2 írta:
Az életemben semmi nem sikerült. Minden projektem csődbe ment bármi amibe belekezdtem és minden projektem másra hagyatkozott és hajszálon múlott de akkor is csődbe ment.
- Anime szinkron 1.5 millió (csőd)
- Barátnő szerzés 1.2 millió (csőd)
- Lakás felújítás (nem az enyém az is csőd)
- Állandó munka NINCS, alkalmikból élek - AZ IS CSŐD

Elegem van abból, hogy semmi nem sikerül, ezért gyerekkori álmomba kapaszkodom a házimoziba...erre minden pénzem megy.
Erre mit mond az AI!? Nyilván ironikus is részben a kérdés, ugyanakkor biztos vagyok benne, hogy tud új nézőpontokat behozni a témáb!

Cseneles
Fórumlakó
Fórumlakó

[/quote]
16hz-en majdnem 4 darab SB-re, 20hz-en pedig több mint 4 darab SB-re lenne szükséged hogy hangnyomásban utolérj egy darab PB-t.
[/quote]

Most miért írod ezt KP? :rolleyes: Szepi is azt javasolná, hogy egy nagyobb zárt vagy 3db egymáson egy helyen a tuti. Elgondolkodtam én is hogy beröffentem a jobb 1-bet mind a 4db subomat. Olyan még úgysem volt. Majd eladok 3-at mivel rájövök ,hogy 1-is elég. :napsut:

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

Arrancar2 írta:
Nah ez a levél már bizony értelmes volt és szépen levezetett. Ilyet kértem, nem többet. Egy AV processzorra sehogy nincs pénzem hisz ott kezdőfik, hogy 2.5 millió 1 Anthem. Végfokra teszem azt ami a legfontosabb de igen, a centernek is akarok adni egy Mono végfokot most már. Nem gondolkodtam benne ezért vettem sztereo végfokot de így vennem kell mellé egy Mono végfokot.
Eladhatom ha nagyon muszály a Cinema 40-et egy értelmes áron...de ami efölött van már a Cinema 30 is 1.5 millió aszem, pedig az is AVR.

Nem vagyok gazdag de borzalmasan elkeseredett ember vagyok.
Minden pénzem ebbe a rendszerbe megy bele amit csak kapok. Az életemben semmi nem sikerült. Minden projektem csődbe ment bármi amibe belekezdtem és minden projektem másra hagyatkozott és hajszálon múlott de akkor is csődbe ment.
- Anime szinkron 1.5 millió (csőd)
- Barátnő szerzés 1.2 millió (csőd)
- Lakás felújítás (nem az enyém az is csőd)
- Állandó munka NINCS, alkalmikból élek - AZ IS CSŐD

Szóval... Én csak szeretném megélni azt az érzést amirőo az AI mesélt nekem, ha lemegy a frekvencia 15hz-re a mellkasomban érzem a rezgést és mindent át élek.

Mindent ami DTS-X formátumra lesz megírva
DTS-X formátumban konkrétan egy kiadás nem jött ki legalább fél éve. De az előtte levő évek alatt sem sok. Teljesen halott formátom. Ahogy a natív Auro is. Az írásodból pedig még inkább megerősítést nyer, hogy mielőtt vásárolsz először tájékozódj. Egyrészt mert lejön az írásodból,hogy nem nagyon vagy tisztában dolgokkal. Másrészt honnan jött ez a dts-x? Ezt is a hülye A.I. javasolta? Ha még egyszer beírod hogy AI, akkor komolyan hülyét kapok. Harmadrészt a bánatból elkövetett impulzus vásárlásoknak jó vége nem nagyon szokott lenni. Vagy szeretnél egy 5. csőd projektet az eddigiek mellé? 15hz-et hajkurászni nem biztos, hogy érdemes. Ha pedig ez a vágyad, akkor megint csak azt tudom mondani, hogy inkább a PB vonalat keresd(vagy inkább ne keresd). Mert ha a basszust a mellkasodban akarod érezni és társai, az nem egy pici zárt szub asztala és nem is 1 darab mélynyomó fogja jó eséllyel megadni.

Itt van egy audioholics mérés a 3000-es SVS-ekről:

https://www.audioholics.com/subwoofer-reviews/svs-3000 Kiszedtem belőle két képet, a lényeget:

Kép Kép

16hz-en majdnem 4 darab SB-re, 20hz-en pedig több mint 4 darab SB-re lenne szükséged hogy hangnyomásban utolérj egy darab PB-t. De 25-30-40-50hz-en is erősebb a PB. A kis SB-k inkább mozinappalikba valók, ahol a szoba osztozkodik a nappalival és a feleségtűrési faktor nem enged nagy méretű mélysugárzókat elhelyezni.

Mégegyszer mondom, vegyél egy nagy levegőt és mielőtt elkezded szórni a pénzedet, nézz meg annyi kész moziszobát, ahányat csak tudsz.

Cutler
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1493

Hozzászólás Szerző: Cutler »

szepi0808 írta:
2025.06.11., szer. 18:26
Arrancar2 írta:
Minden projektem csődbe ment bármi amibe belekezdtem

Elegem van abból, hogy semmi nem sikerül
Gondoltam KP rám gondolt….
Bocs, de szerintem nem rád, de nagyon nem…. ;)
Na már látom, KP is reagált, tehát jól gondoltam.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

szepi0808 írta:
2025.06.11., szer. 18:26
Gondoltam KP rám gondolt, hogy most megnéztem hol laksz.
Bükkábrány itt van nem messze tőled. Mivel nekem ez a munkám és a hobbim is, így érdemes lenne nekünk beszélgetni és végig vinnélek ezen a rögös úton, ha szeretnéd.
Sok sikeres projekt van a hátam mögött, így nem hiszem, hogy csalódás lenne a vége :)
Nem, nem rád gondoltam. Annyira nem rád gondoltam, hogy még csak eszembe se jutottál. Ha te is kb. 1 órányira laksz tőle, az pusztán a véletlen műve, semmi több. Nyilván azt környékezel meg a fórumon, akit akarsz, de engem hagyjál ki belőle.

szepi0808
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 2119

Hozzászólás Szerző: szepi0808 »

Arrancar2 írta:
Minden projektem csődbe ment bármi amibe belekezdtem

Elegem van abból, hogy semmi nem sikerül
Gondoltam KP rám gondolt, hogy most megnéztem hol laksz.
Bükkábrány itt van nem messze tőled. Mivel nekem ez a munkám és a hobbim is, így érdemes lenne nekünk beszélgetni és végig vinnélek ezen a rögös úton, ha szeretnéd.
Sok sikeres projekt van a hátam mögött, így nem hiszem, hogy csalódás lenne a vége :)
Epson EH-TW9300
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000

Szepi házimozi: viewforum.php?f=46

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”