Ez már végképp ízlés kérdése.
Kinek mi.
Mindenesetre nekem ez nem sosem volt kérdés: az én véleményem szerint nem az.
Ez már végképp ízlés kérdése.

Egy üveg vhisky után tedd fel ezt a kérdést, ha józanul nem megy!Noomi Rapace-ról mindig nehéz eldönteni, hogy szép-e vagy sem.

Ínyenc cucc.Cutler írta: ↑2025.06.07., szomb. 22:03[*]Akkor ajánlom, Az utazás című norvég gyöngyszemet, igazi szürreális élmény![]()
https://youtu.be/LC5MwTuEeeg?si=sq_j4PZ7OFL_TpN3

Én is ajánlom, nagyon jó kis film, igazi fekete komédiaCutler írta: ↑2025.06.07., szomb. 22:03[*]Akkor ajánlom, Az utazás című norvég gyöngyszemet, igazi szürreális élmény![]()
https://youtu.be/LC5MwTuEeeg?si=sq_j4PZ7OFL_TpN3
Akkor ajánlom, Az utazás című norvég gyöngyszemet, igazi szürreális élmény

Szerintem egy 8 részes sorozatnál nem negatívum, ha az első 3 rész alatt nem derül ki, mi is a lényeg...Ebri írta: ↑2025.05.14., szer. 14:12Köszi, ezekből csak az Oldoyt láttam, az szerintem nagyon jó, de ott teljesen követhető a történet, és hogy ki mit akar. Hmm, ezeket nem streamelik agyon, de megpróbálom keresni őket, leírás alapján ezekből több is érdekes lehet. Viszont így nem tudom megmondani, a tipikus koreai filmeket szeretem-e. (Ebből az időből kb. a A Tavasz, Nyár, Ősz, Tél... és Tavasz -t láttam még, de az nagyon nem ilyen, igaz nekem tetszett az is.)
Köszi, ezekből csak az Oldoyt láttam, az szerintem nagyon jó, de ott teljesen követhető a történet, és hogy ki mit akar. Hmm, ezeket nem streamelik agyon, de megpróbálom keresni őket, leírás alapján ezekből több is érdekes lehet. Viszont így nem tudom megmondani, a tipikus koreai filmeket szeretem-e. (Ebből az időből kb. a A Tavasz, Nyár, Ősz, Tél... és Tavasz -t láttam még, de az nagyon nem ilyen, igaz nekem tetszett az is.)
Nem tetszik a faji szó alkalmazása?Luxor Audio írta: ↑2025.05.14., szer. 07:48Igen, én is kifogásolom, hogy nem vittek magukkal egyetlen zebrát sem a barlangba.

Igen, én is kifogásolom, hogy nem vittek magukkal egyetlen zebrát sem a barlangba.
Azaz neked nem valók a tipikus dél-koreai filmek/sorozatok.
Itt meg a 2 v. 3 rész k. kevés, semmi nem derül ki, kb. a végére áll össze a kép + az utolsó rész végén marad egy kis elgondolkodtató borzalom!Hú, hát ez számomra pont a rosszabbak közül való, azt hiszem 2 vagy 3 részt néztem a jó értékelések miatt, de valahogy nem tudtam benne értelmesnek tűnő sztorit találni, ill. ami felé elindult se tűnt túl érdekesnek, úgyhogy inkább mással folytattam.kargidje írta: ↑2025.05.12., hétf. 18:35Legutoljára nekem ez jött be, mint dél-koreai sorozat:
Amudo Eobsneun Supsokeseo/The Frog(Ha kidől egy fa az erdőben...) - Netflix
youtu.be/C-tuA4C6AVE
Régi meggyőződésem, hogy nem a színészeink képességével, hanem képzettségével van a baj.MGMART írta: ↑2025.05.12., hétf. 19:36Hunyadi (Rendezői változat) VS. Mennyei királyság (Rendezői változat)
...
Egy igazán jó film három alappillére a jó forgatókönyv, a jó dramaturgia és a jó színészi játék. Sajnos a Hunyadi ezeken a területeken csúnyán elhasalt.
...
a színészek sokszor mintha felolvasópróbán lennének.
...