Pedig ilyen zseniális filmek nincsenek manapság.
youtu.be/8eOgrVpUHZc
youtu.be/vDO6IxYEl28
Nyilván, ízlések és pofonok.
Miért mi a baj azzal, hogyha jelzik, hogy poén volt?
Ezen wazz még mindig hülyére röhögöm magam... és minden jelenete ilyen ütős ennek a filmnek. Nem kell ahhoz röhögjenek a háttérben, hogy jó legyen egy komédia. Mekkora poénok vannak itt!!! Az az Anal Intruder, wazz... és az az ima a kivégzésnél "Tempus fugit caveat emptor coitus interruptus Mitzi Gaynor ad nauseam. Amen. "Alex_Aston írta: ↑2025.04.02., szer. 16:15Bizony, bizony, Top Secret
Egyik kedvenc filmem a kategóriában, nem vitás.![]()
"Erin Moriarty Quits Social Media After Facing Criticism for Her New Look"scaurus írta: ↑2025.04.02., szer. 07:21Hát, igen.
Mondjuk, az általad linkelt "ilyen lett" képpel kapcsolatban is felmerül, hogy mennyire valós.
Ha rákeresel a Google-ban, Instagram-on, valóban vészes a helyzet, de azért nem ennyire.
Meg, nyilván, Samantha Fox-ról is a korai posztereket tette ki az emberfia/lánya.![]()
Hát, igen.
Alex_Aston írta: ↑2025.03.23., vas. 16:06RRR
https://m.imdb.com/title/tt8178634/?ref_=mv_close
Indiai blockbuster, de látszik rajta, hogy a nyugati közönségnek is meg akartak felelni.
Ez már nagyon nem az a kategória, mint pár éve még voltak a szupervicces akció filmek, amik ugye már annyira sz@rok voltak, hogy az már szinte jó![]()
Ez már tényleg emészthető, a főhősök kb. Bruce Willis szintjén vannak, azaz véreznek, bármit kibírnak, és a Terminator sem állítaná meg őket. Szóval az akció túlzások már nem a lehetetlen és vicces kategóriák, hanem már "csak" az átlag hollywoodi szintet ütik meg....
Maga a történet a még angol elnyomás alatt álló korban játszódik, ahol már kezd elegük lenni az elnyomottaknak ebből a világból. Két látszólag teljesen ellentétes emberről szól, akik mindketten valamilyen célt követnek, és e körül forog minden történés.
Összességében egy kellemes kikapcsolodas volt, sok manapság megjelenő nyugati akcio filmet messze meghaladó színvonallal, és tartalommal.
Én ajánlom.
Nem néztem meg a filmet, de ez is látványos csatajelenet, időnként Szomszédok feelinggel. Igaz már vagy 10 éves film, nem tudom hangban mit tudnak. Lehet kitesznek magukért.Alex_Aston írta: ↑2025.03.23., vas. 16:06
Ez már tényleg emészthető, a főhősök kb. Bruce Willis szintjén vannak, azaz véreznek, bármit kibírnak, és a Terminator sem állítaná meg őket. Szóval az akció túlzások már nem a lehetetlen és vicces kategóriák, hanem már "csak" az átlag hollywoodi szintet ütik meg....
Nagyon durva! :) Szerintem ezt már le sem lehetne nálunk forgatni az állatvédők miatt, gondolok itt arra, mikor a lovat lapjára fekteti, és átcsúszik a pótkocsi alatt...Alex_Aston írta: ↑2025.03.23., vas. 16:06RRR
https://m.imdb.com/title/tt8178634/?ref_=mv_close
Ez már nagyon nem az a kategória, mint pár éve még voltak a szupervicces akció filmek, amik ugye már annyira sz@rok voltak, hogy az már szinte jó![]()
youtu.be/dOokAdOw9so
Én is így látom, hogy nagyon nem jó.
Ennyire nem látom rossznak a helyzetet.