A nagy hype-ot én se értem, de ennyire szerintem messze nem rossz. Igen, a sztori már az elején elég jól körvonalazható, elég sok sablon van benne, szereplők és egyebek alapján női irányultságú, de annyira nem éreztem a nagy férfielnyomást, és több élvezhető poén is volt benne. Sajnos ez a mezőnyt is minősíti, de a mostanában nézett vígjátékok között ez szerintem a jobbak között van. Unalmasnak meg egyáltalán nem gondolom. Szerintem Valami Amerikához kevésbé hasonlítható, valamelyest más húrokat penget.nemtomm írta: ↑2025.02.15., szomb. 13:17Hm pedig ma akartam megnézniAlex_Aston írta: ↑2025.02.15., szomb. 11:32Futni mentem
Ez a film nyomta le a Valami Amerikát (is) a mozikban? A bokájáig sem ér fel.
Erőltetett poénok, rossz értelemben vett túlzottan színes képi világ, első 5 percben már lehet tudni, ki kivel fog összejönni.
A filmet pedig nem ajánlom senkinek, nekem kidobott idő volt, feleségem pedig elaludt rajta.azért megnézem
![]()
Első 10-15 perc alatt kb. körvonalazódik milyen a film stílusa, tehát szerintem eldönthető, valaki akarja-e tovább nézni.
(Ha már vígjáték, eléggé más mint a fenti, de youtube-ra felkerült a Jön a medve jó minőségben, szerintem nem a L'art pour L'art legsikerültebb anyaga, de aki szereti ezt a stílust és még nem látta, vagy nyolcvanas évek vége - kilencvenes évek eleje hangulatra vágyik, annak ajánlom.)