Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Mindent a házimozi projektorokról és vásznakról, A-Z-ig

Den
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 108

Re: Mindent a házimozi projektorokról és vásznakról, A-Z-ig

Hozzászólás Szerző: Den »

Egy Őslakosnak, pláne ha ebből él, elengedhetetlen feltétel, hogy legyen otthon a munkájához egy video processzor.
Van drágább 8 ezer dollárért, de ingyen is be lehet szerezni az összes többi nagynevű processzor gyártó áraihoz képest.
Ez egy kötelező munkaeszköz, tessék használni! Laci, Iván, Zoli miért nem teszitek?
Egyből kinyílik a világ előttetek! A lehetőség adott 8 éve a jóval nagyobb- minőségi- kép kivetítéséhez!
Nem, mert Marantz? Vagy AV10- et használtok, vagy 8 ezer dollár! Egyik sem? Akkor maradtok, ahol eddig. :smile51: :smile30: :ohnoohnoohno:

A Marantztól eleve csúcsminőséget várhat a házimozis felhasználó, az új processzora pedig teljesen, alapjaitól újratervezett video és hang processzor, előfok.
Kifogástalan hang szolgáltatásokat kaptam, az összes kimenettel minden téren, sőt akár 8 atmos- al.

A többi gyártóhoz képest egyedülállóan, világszínvonalú képprocesszorral, a kép felkonvertálása, feljavítása a felhasználó teljes megdöbbenését eredményezi a színvonal láttán.
Egyedülálló technológia, más processzorban keresheted, nincs, le vagy te tojva :smile33: , vegyél 8 e dollár- ért ha akarsz gondolkodik.gif .
Front SVS Ultra Evolution Pinnacle
Center SVS Ultra
Surround SVS Ultra
Sub SVS SB16 Ultra, SB4000
2 back SVS Ultra Tower 6 atmos Polk SE20 Signature Elite
Processzor Marantz AV10
Média Zidoo UHD5000
2 végfok Emotiva XPA GEN3 7ch
Vászon fix keretes 400x225 cm 4K diamond 16:9 1,4 gain
Epson 12000B

szepi0808
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 2097

Hozzászólás Szerző: szepi0808 »

Den írta:
2024.12.11., szer. 13:58
DeLorean írta:
2024.12.10., kedd 17:16
Turbo írta:
2024.12.10., kedd 14:43
Csak azt áruld el végre, hogy konkrétan mi ez a felkonvertálás, amit használsz. Nem kell, hogy megoszd a 20 éves tapasztalatodat és a műhelytitkokat, csak, hogy mégis merre keressem a saját processzoromban. Köszi
A Marantz-ban video processzor.
Hiába írom le sokadszor, hiába! A Marantz 8805, 8805A, és főleg az új AV10 tudja más processzor nem.

Szepesi ugyanazt tenné amit én. Bekapcsolja otthon az AV10 képfelkonvertálását és kb 10 mp múlva keresné a Sony projektor távját, hogy meddig tudná az új lehetőség adta képminőség által nagyítani a képet! 4 m tuti meglenne egyből.
Legalább 7 éve adott ez a technológia a Marantz által, 3 m helyett 4 méter széles képet lehet kompromisszumok nélkül kivetíteni általa.
Nagyon nem új ez a technológia, legalább 7- 8 éve hozzá lehet jutni: manuálisan állítható Marantz 8805, 8805A processzorokon, de ezeknél többszörösen jobb az AV10 által nyújtott képminőség javulás a videó processzorral.

Sz. László: van hallásod- meg szemed, van pénzed és akkor lesz 4 méteres képed is AV10- el.

Egyébként megkérdeztem a forgalmazót és leírtam a menürendszerben hogyan kell a videó processzort aktiválni. Megtettem és működik azóta is. Beszarás olyan jó amit tesz. Utána a Zidoo felkínált Hz- et odaállítottam kimerevített képnél ahol a legjobb képminőséget produkálta, utána a projektort sokáig állítgattam a milliárdnyi, inkább végtelen variációs lehetőségek miatti kihasználtság eléréséhez!
Amikor megjelent az AV10 megkérdeztem 2 barátomat, hogy mi a véleményük az új processzorról és az egekbe dicsérték, sőt...még annál is jobb. Van benne felkonvertálás? Igen! Igen. Akkor kell.
leborulok.gif
JVC DILA X30
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000

Szepi házimozi: viewforum.php?f=46

Den
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

DeLorean írta:
2024.12.10., kedd 17:16
Turbo írta:
Csak azt áruld el végre, hogy konkrétan mi ez a felkonvertálás, amit használsz. Nem kell, hogy megoszd a 20 éves tapasztalatodat és a műhelytitkokat, csak, hogy mégis merre keressem a saját processzoromban. Köszi
Ezt Den honnan tudná? gondolkodik.gif

A Marantz-ban video processzor.
A tiédben van? Tudsz róla?
Milyen processzorod van egyébként?

De alap esetben vannak olyan erősítők, amin átengeded a jelet és ront rajta.
A Marantz javít - jobb lesz a kép.
Hogyan csinálja? Ahhoz szerintem őket kellene megkérdezni.
Van benne valami, amin átmennek az egyesek és a nullák - hihetetlen, de van ilyen.

Én nem nagyon emlékszem, hogy mit csinál a Marantz, de ha van mondjuk cinema, vagy más mód - akkor már belenyúl a képbe. Igen az egyesekbe és nullákba.

A lényeg - ha átengeded a képet a Marantz procin a képminőség akkor is jobb lesz, ha nem kell felkonvertálnia.
Szerintem nekünk laikusoknak ez elég is.
Ha meg ténylegesen mondjuk 1080P-ből kel 4K anyagot gyártania - akkor felkonvertál.

Nem egy kifejezésbe kellene belekötni. Itt 99% ehhez nem ért.
Bocs - te sem én én sem.

Valóban nem sok készülékben van video processzor.

Mindenképpen a Marantz-tól kérdezd meg, mert Den csak egy laikus felhasználó, aki nagyon élvezi a készülékét.
Tuti megírják neked, hogy mit miért csináltak és pontosan le fogják írni, hogy hová is mennek azok az egyesek és nullák.

:tutiok:
Hiába írom le sokadszor, hiába! A Marantz 8805, 8805A, és főleg az új AV10 tudja más processzor nem.
Erről én nem lehetek: az biztosan csak rossz lehet és szükségtelen. Neked nincs, nem is láttad soha, de az csak rossz lehet??????? A Barco használja, akkor???
Zozi volt náluk és írta.
Szepesi ugyanazt tenné amit én. Bekapcsolja otthon az AV10 képfelkonvertálását és kb 10 mp múlva keresné a Sony projektor távját, hogy meddig tudná az új lehetőség adta képminőség által nagyítani a képet! 4 m tuti meglenne egyből.
Legalább 7 éve adott ez a technológia a Marantz által, írtam róla, az csak szar lehet és minek az!? Azért, hogy mindenkin röhögjek, amikor kiadnak ennél többet egy processzorért és csak a hangállítás lehetőségét kapják meg, amikor ingyen megkaphatták volna világszínvonalon a képminőség javítás lehetőségét.
Zozi írt róla, amikor a Barconál járt, a HM Stúdió írt róla, én is, hogy mennyire kihasználható és 3 m helyett 4 méter széles képet lehet kompromisszumok nélkül kivetíteni általa.
Nagyon nem új ez a technológia, legalább 7- 8 éve hozzá lehet jutni: manuálisan állítható Marantz 8805, 8805A processzorokon, de ezeknél többszörösen jobb az AV10 által nyújtott képminőség javulás a videó processzorral.

Sz. László: van hallásod- meg szemed, van pénzed és akkor lesz 4 méteres képed is AV10- el.

Nemtomm: Amely technikát nem láttál: ne alkossál róla véleményt. Győzödj meg róla személyesen.
Több, mint 3 évig volt 8805- öm, már a legkisebb Marantz- al könnyedén ki lehet vetíteni a 4 méter széles vásznat.
Az AV10 pedig egy félistenné válik, amikor aktiválod a felkonvertálást, nem lehet állítani semmit, automatikus, de lényegesen jobb, mint az előzőek.
Egyébként megkérdeztem a forgalmazót és leírtam a menürendszerben hogyan kell a videó processzort aktiválni. Megtettem és működik azóta is. Beszarás olyan jó amit tesz. Utána a Zidoo felkínált Hz- et odaállítottam kimerevített képnél ahol a legjobb képminőséget produkálta, utána a projektort sokáig állítgattam a milliárdnyi, inkább végtelen variációs lehetőségek miatti kihasználtság eléréséhez!
Amikor megjelent az AV10 megkérdeztem 2 barátomat, hogy mi a véleményük az új processzorról és az egekbe dicsérték, sőt...még annál is jobb. Van benne felkonvertálás? Igen! Igen. Akkor kell.
Center SVS Ultra
Surround SVS Ultra
Processzor Marantz AV10
Média Zidoo UHD5000
Epson 12000B

Vhiktor
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 174
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Vhiktor »

Én meg csak azért írtam a gyártótól mivel írtad, hogy itthon nem kapható (pontosítok, hogy készleten nincs, csak rendelni lehet). Nemrég vett a gyártótól egy ismerősöm, rendben megérkezett, azt sem lehetett nálunk kapni.
Én segíteni próbáltam és nem kötekedni.

Nyilván a kérdező el tudja dönteni, hogy rendel valakitől országon belül vagy megrendeli saját maga. Nekem aztán teljesen mindegy.

Utólag kérem a moderátorokat, hogy töröljék ezt és az eggyel korábbi hozzászólásomat, mert ennek így semmi értelme.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vhiktor 2024.12.11., szer. 13:59-kor.
ISF minősített Professzionális kalibrálás (projektor, TV, monitor)
A világ legjobb műszereivel! 10 év tapasztalat
  • Klein K10A
  • Jeti specbos 2501 HiRes 2 nm
  • Bit perfect minta generátor(YUV,RGB,10bit)

tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas
youtube.com/@tokeleteskep

szepi0808
Őslakos
Őslakos

nagy891229 írta:
2024.12.11., szer. 11:55
Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy Magyarországon valahol megvásárolható-e ez a vászon? Benq 671St projektorhoz szeretnék egy 120"-os kontraszt/fekete szín javító vásznat készíteni.

Elite Screens Designer Cut 135"
RM-135H-CINEGREY

Köszönettel,
Attila
Én azért írtam, mert láttam, hogy itt keresed. Gondolom a külföldi oldalakon meg látod hol és mennyiért van.
De itthon ne vegyél és ajánlatot se kérj senkitől, csak külföldön rendeld meg és biztos olcsóbb is gondolkodik.gif
JVC DILA X30
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000

Vhiktor
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 174
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Vhiktor »

nagy891229 írta:
Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy Magyarországon valahol megvásárolható-e ez a vászon? Benq 671St projektorhoz szeretnék egy 120"-os kontraszt/fekete szín javító vásznat készíteni.

RM-135H-CINEGREY

Köszönettel,
Attila
Rendeld meg a gyártó oldaláról, lehet olcsóbb is.
ISF minősített Professzionális kalibrálás (projektor, TV, monitor)
A világ legjobb műszereivel! 10 év tapasztalat
  • Klein K10A
  • Jeti specbos 2501 HiRes 2 nm
  • Bit perfect minta generátor(YUV,RGB,10bit)

tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas
youtube.com/@tokeleteskep

szepi0808
Őslakos
Őslakos

nagy891229 írta:
Sziasztok!

RM-135H-CINEGREY

Köszönettel,
Attila
Készleten nincs, csak rendelni lehet.
JVC DILA X30
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000

nagy891229
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: nagy891229 »

Sziasztok!

RM-135H-CINEGREY

Köszönettel,
Attila

TSanyi
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 440

Hozzászólás Szerző: TSanyi »

Cutler írta:
2024.12.10., kedd 11:55

Szivesen meglepődnék én, de hiába próbáltam már párszor bejutni hozzád, mindig kikosaraztál sad.gif
Pedig megnézném azt a kívételes képminőséget, ahogy a páratlan hangi élményt is megfüleném, amiről ódákat szoktál zengeni. :rolleyes:
Ki kell azt érdemelni! A jó dolgokra várni kel!!

Addig is érd be a Tieddel! Megteszi az is! ;)

Quetz
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 732

Hozzászólás Szerző: Quetz »

szepi0808 írta:
2024.12.10., kedd 17:52
Ilyenkor sajnálom, hogy nincsenek ilyen kompenenseim és szemem és fülem, mint Dennek :(
Kellett volna valami smiley, hogy mindenkinek lejöjjön a szarkazmus.
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.

szepi0808
Őslakos
Őslakos

Ilyenkor sajnálom, hogy nincsenek ilyen kompenenseim és szemem és fülem, mint Dennek :(
JVC DILA X30
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000

qti
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 43

Hozzászólás Szerző: qti »

Turbo írta:
2024.12.10., kedd 16:26
nemtomm írta:
2024.12.10., kedd 15:13
Visszakerestem neked ...tavly már megfogalmazta egyszer :D :D :D
viewtopic.php?t=7267&start=475
Hát köszike! :smile53:

Viszont Den mester már egyszer írta valahol, hogy a nem kispályás (Zidoo 5000) médiajátszóján natív 4k-ban küldi a jelet. Akkor is megkérdeztem, hogy akkor a processzor mit konvertál fel, de nem kaptam választ. sad.gif
Az AV7703-at használtam. Abban volt video menü, ahol egy két beállított profilt meg tudtál hívni, meg néhány paramétert tudtál módosítani. De semmi olyat nem tudott, amit egy mai mediaplayer vagy projektor nem tud alaphangon.
https://manuals.marantz.com/AV7703/EU/E ... ailgul.php

Lehet az új procik ebben fejlettebek? (Szerintem nem.) Én soha nem használtam, mert semmi értelmét nem láttam.
De volt idő amikor az Anthem is beépítette a VXP-t.

Den
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Nem dolgoztok helyettem és én sem helyettetek.

Én kipróbálok minden technikai lehetőséget, ti meg nem. Pláne akkor, ha van eleve, a többi prociban meg nincs.

A Zidoo 5000: 24 hz a legjobb, 4K jel tovább az AV10- be, bekapcsoltam a képfelkonvertálást és még sokkal jobb lett a kép minősége.
Az Epsonnal meg dolgoztam sokáig több száz variációt kipróbáltam és eljutottam odáig, hogy már semmilyen "még jobb lehet" érzés nincs bennem. Néha pauzálom a képet és gyönyörködöm a színekben. Kell ennél jobb érzés? :smile52:
A Marantz 8805, 8805A és az AV10 tudja, más prociba nincs beépítve. Az Av10 világszínvonalon produkálja.

A hang terén ugyanez az SVS Pinnacle és a távolságok kihasználásával leborulok.gif .

Megyek a postára nagy csomagot feladni. :inbox:
Center SVS Ultra
Surround SVS Ultra
Processzor Marantz AV10
Média Zidoo UHD5000
Epson 12000B

nemtomm
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 923

Hozzászólás Szerző: nemtomm »

Turbo írta:
2024.12.10., kedd 16:26
nemtomm írta:

Viszont Den mester már egyszer írta valahol, hogy a nem kispályás (Zidoo 5000) médiajátszóján natív 4k-ban küldi a jelet. Akkor is megkérdeztem, hogy akkor a processzor mit konvertál fel, de nem kaptam választ. sad.gif
Szerintem nem fogsz rá most sem kapni rá választ... sad.gif
"Az igazi barát szemből támad."

Turbo
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 90

Hozzászólás Szerző: Turbo »

nemtomm írta:

nemtomm
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 923

Hozzászólás Szerző: nemtomm »

Turbo írta:
Den írta:
2024.12.10., kedd 11:00
A Marantz 8805, 8805A, AV10 processzoraiban benne foglaltatik a felkonvertálás technológia. Az AV10 pedig minden elvárás feletti képminőséget nyújt, amit nem vesztek figyelembe. Egyszer direkt ezért felhívtam Ivánt, hogy használ- e felkonvertálást a DC- ben. Nem.
Zozi írta, hogy a Barco igen.
Hiccusz mondta, hogy az Anthemben sincs képfelkonvertálás.
A HM stúdió sokezer dollárért kínál profi felkonvertáló kis számítógépet!

"Az igazi barát szemből támad."

Turbo
Fórumlakó
Fórumlakó

Den írta:
A Marantz 8805, 8805A, AV10 processzoraiban benne foglaltatik a felkonvertálás technológia. Az AV10 pedig minden elvárás feletti képminőséget nyújt, amit nem vesztek figyelembe. Egyszer direkt ezért felhívtam Ivánt, hogy használ- e felkonvertálást a DC- ben. Nem.

Cutler
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1484

Hozzászólás Szerző: Cutler »

Den írta:
Azt a meglepetést, amit látnék az arcokon bekapcsolás nélkül és aztán...tuti az év fényképe lenne. :tutiok:
Szivesen meglepődnék én, de hiába próbáltam már párszor bejutni hozzád, mindig kikosaraztál sad.gif
Pedig megnézném azt a kívételes képminőséget, ahogy a páratlan hangi élményt is megfüleném, amiről ódákat szoktál zengeni. :rolleyes:

Den
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Sokszor írtam róla, hogy miért tudok ekkora méretű vászonra vetíteni minőségi képet. A Marantz 8805, 8805A, AV10 processzoraiban benne foglaltatik a felkonvertálás technológia. Az AV10 pedig minden elvárás feletti képminőséget nyújt, amit nem vesztek figyelembe. Egyszer direkt ezért felhívtam Ivánt, hogy használ- e felkonvertálást a DC- ben. Nem.
Aki kihasználja az AV10 által kínált egyedüli lehetőséget, lényegesen nagyobb felületet tud igényesen kivetíteni. Ezért nem kell semmire a jóval drágább projektor. Processzor mindenképpen kell és ha kapok ingyen egy ilyen lehetőséget, hogy nem csak a hang lesz minden elvásásnak megfelelő, hanem a kép is, akkor nem is tudok más processzort venni, és miért is vennék, amikor más cég nem is foglalkozik a képpel!
Zozi: Németországban az Epson 12000B a legnépszerűbb.

Azt a meglepetést, amit látnék az arcokon bekapcsolás nélkül és aztán...tuti az év fényképe lenne. :tutiok:
Center SVS Ultra
Surround SVS Ultra
Processzor Marantz AV10
Média Zidoo UHD5000
Epson 12000B

TSanyi
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 440

Hozzászólás Szerző: TSanyi »

Den írta:
2024.12.09., hétf. 14:52
Azonnal mennék a DC- be, ahogy lenne egy legalább 4 méter széles vászonra való vetítés.

Nincs min gondolkodnom, mert nem jut eszembe a fejlesztés szó, mert nincs miért a kép viszonylatában. Az tulajok nem használják ki a lehetőségeiket, én igen. Elképesztő fejlettségi színtet értek el a vetítők. Amikor azt hiszed 100%- on vagy a képi beállítások terén, még mindig van bőven hova fejlődni, színtet lépni a képinformációk felé.

Sajna az a szoba olyan széles.Nem fér be a 4 m széles vászon (szerintem), 10 éve még elég nagynak számított.

Azért az Epson mérnökei sem csak malmoztak az elmúlt időben, így lehet hogy egy még jobb projektort csináltak, mindentől van jobb. Azért a Te szemed látná a 355-ös vásznon is hogy jobb lett-e ez a vetítő, vagy hogy érdemes lenne-e váltanod? Nem olyan nagy baj, ha a habbal a tetején megspékelt torta tetejére még felkerül egy meggy is!

qti
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 43

Hozzászólás Szerző: qti »

Mintha Dentől egy Epson reklámanyagot olvasnék. :D

Den
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

A kábelek által a legkisebb a jelveszteségem,
a média lejátszóval tökéletes pontossággal beállítható a Hz,
a processzor káprázatos minőségben felkonvertálja a képet,
az Epson lehetővé teszi, hogy amilyen képet csak akarsz, azt létrehozhatod, ha értesz hozzá.
A varációs lehetőségek végtelenek.

Fényerőben nincs hiányom egyáltalán, a többi kütyü is jelentősen a kábelekkel együtt besegített rendesen az összhatásba.

Nekem az Epson képe tetszik a legjobban, a Barco anyagilag elérhetetlen, a JVC is.
Center SVS Ultra
Surround SVS Ultra
Processzor Marantz AV10
Média Zidoo UHD5000
Epson 12000B

Turbo
Fórumlakó
Fórumlakó

Den írta:
2024.12.09., hétf. 14:35
Ezen fórum legnagyobb kép szakértője Gyulai Pál írta az első bemutató alkalmából: az Epson 12000B 4 x full hd tehát 4K projektor.
Azért egy ekkora vászonra már érdemes lenne venni egy valódi 4k-s projektort. :D

Esetleg nézd meg ezt a tesztet, ahol egy Epson LS12000 és egy JVC NZ7 van összehasonlítva. https://www.youtube.com/watch?v=2wsF1ead-S8

Den
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Azonnal mennék a DC- be, ahogy lenne egy legalább 4 méter széles vászonra való vetítés.

Évekkel ezelőtt szerelt fel egy 495 centi széles vásznat a Home Movie egy nőnek a házimozijához.

Nincs min gondolkodnom, mert nem jut eszembe a fejlesztés szó, mert nincs miért a kép viszonylatában. Az tulajok nem használják ki a lehetőségeiket, én igen. Elképesztő fejlettségi színtet értek el a vetítők. Amikor azt hiszed 100%- on vagy a képi beállítások terén, még mindig van bőven hova fejlődni, színtet lépni a képinformációk felé.

Én is rendelkezem műszerrel, az ország legjobbja az enyém volt- már nem az, 5 különböző fegyverrel voltam bajnok.

Az én látás érzékszervem: vagyis a szemem és az agyam az én projektoromhoz állítva, és nem más által előírt paraméterek elfogadása, mert az nem én vagyok. Ahány ember, annyiféle érzékszerv, annyiféle igény...
Ezért állítsa be mindenki a saját igényeihez mérten.! Ha nem tudja, akkor tanulja meg: néhány nap alatt sikerülni fog. 36_1_11.gif
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Den 2024.12.09., hétf. 15:03-kor.
Center SVS Ultra
Surround SVS Ultra
Processzor Marantz AV10
Média Zidoo UHD5000
Epson 12000B

Den
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

A végleges képminőségről:

A média lejátszó,
a processzor,
a képkábelek minősége,
a vászon nagysága és minősége,
a projektor adta szolgáltatások végtelen lehetőségek tárháza,
a filmek eltérő minőségei,
a szoba fényviszonyai stb.

Ezeket csak háznál lehet egyenként beállítani és véglegesíteni, mert azonos tulajdonsággal aligha létezik szoba- terem.

Mindegyik ketyere egyenként beleszól a képminőségbe, a projektorral véglegesítem a kép minőségét, ezért nem értem az előre bekalibráltan küldött projektorokat?!.

Ezen fórum legnagyobb kép szakértője Gyulai Pál írta az első bemutató alkalmából: az Epson 12000B 4 x full hd tehát 4K projektor.
Center SVS Ultra
Surround SVS Ultra
Processzor Marantz AV10
Média Zidoo UHD5000
Epson 12000B

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”