Ennyit arról, hogy a Viktor ír magas lóról...szepi0808 írta: ↑2024.12.02., hétf. 16:41Dávid! Csak azt tudom neked javasolni, mint privátban hogy fordulj szakemberhez! Személyes sérelmedet pedig írd le újra, ha még nem volt elég, hogy 2 év alatt csökkent a projektorod piaci ára (amit akkor is hatalmas kedvezménnyel kaptál) és ez a fő bajod, ezért vagyok egy szar a szemedben. De szerintem ezt ott kibeszéltük és sajnos piac határozza meg az árakat nem én. De írjad csak nyugodtan, megígérem elvolvasom.Jalso írta: ↑2024.12.02., hétf. 16:28Megint csak szítod a feszültséget.szepi0808 írta: ↑2024.12.02., hétf. 15:12
Persze, ha minden jó és van elég fényerő és a körülmények is jók és ez nagyon fontos, akkor sikerülhet (nálam és másnál az ALR vásznon nem nagyon fog sikerülni pontosat mérni, ott a másik módszer kell hozzá).
Pl. Solymáron, akit felidegesített egy másik "srác" a kontraszttal ott sikerült ugyanazt mérni, mint az utánam lévő tökéletes embernek. De gondolom neked is az "olcsóbbik" műszer van, ami nem tud olyan mély feketét pontosan megmérni, mint a tökéletes műszeres.
Balázs natív.png
2 évig jó volt minden, öröm és bodottá volt, most meg egy szar lettem, mióta Viktor nálad járt. Hát, ez van. Elfogadom, de most már szerintem jó lenne a személyeskedéssel leállni, mert ez nem tartozik a fórum témájához.
Te szólítottál meg a posztodban és Én nem félek felvállalni a tetteimet, veled ellentétben.
Ez a posztod tökéletes példa arra, hogy míg a Viktor tényekkel dokumentációkkal válaszol és kommentel, addig a Te eszköztárad kimerül a személyeskedésben. Tudod ha annyira jól tudnál kalibrálni mint sértegetni, nem is lehetne miről itt beszélni, dehát...
Ha esetleg érdemben tudnál válaszolni a posztomban feltett kérdéseimre, azért Én is és a többi "tesa" is, akik annyiért kapták a projit mint Én anno, megköszönnénk. Csak hogy tudjuk, hogy miért lett az importőr által leértékelve a készülékünk, ami újonnan centire ugyanannyiba kerül listaáron a kiskereknél, mint 2 éve. Meg hogy Khaosznak miért kellett egy 0km-es, 5 év Prime garis, Bontatlan XW5000-rest nagy nehezen 1.7-ért eladnia - miután magával alkudozott 1.8-ról -, miközben minden kiskernél még 2.4-2.6 körüli az ára.
Állításod szerint nem adtál mélyen ár alatt új gépeket, csak demót és/vagy használtat vagy Grade-est, és azok azért kerültek annyiba. A Sony hivatalos álláspontja az, hogy a kisker számlán fel kell tüntetni a Grade státuszt. Ez minden esetben megtörtént? Csak mert akkor nem kellene Nekünk, valóban 0 km-es géppel rendelkezőknek eladáskor olyan gépekkel küzdenünk, amik amúgy is olcsóbban kerültek eladásra, de valahogy az aktuális eladó ezt valamiért nem említi - mert lehet Ő sem tudta, hogy miért volt olcsó a készülék.
Fenntartom az álláspontomat, hogy egy 2.6 listaáron elérhető készülék 1-2 évesen, még garisan 100-200 órával NEM 1.2 vagy 1.3-mat ér. Te meg hirdeted a 60 órásat 1.45-ért kalibrálással együtt!!!! Aki szerint ez normális, az nyugodtan gondolja át mégegyszer.