Ja. Egyre több a mérgező személyiség a fórumozók között.
Csúszunk szépen lefelé.
Viszont, hogy legyen jó hír is:
viewtopic.php?f=52&t=205975&e=1&view=unread#unread
+
viewtopic.php?p=2898610#p2898610
Ja. Egyre több a mérgező személyiség a fórumozók között.
Minden gond nélkül. Sőt erre fejlesztette ki a Lumin a Leedh Processing-et.
Koszi, hogy szoltal. Nem tudtam es irtam az eladonak, hogy ez miert van?
Az Apple TV 4K első verziója is tökéletesen viszi a 4K HDR-t. De ha a tévé nem kezeli, akkor nagyjából semmi értelme. Én MrMc lejátszóprogramot használok és NAS-ról (Windows-os PC) játszom a filmeket.komarfamily írta: ↑2021.12.28., kedd 15:33Remelem mindenkinek jol telik a karacsony. Mivel a korona atfutott az egesz csaladon nem nagyon kell azon gondolkozni, hogy merre menjunk kirandulni;)
Egy kerdesem lenne az apple tv felhasznalokhoz akik plexet is futtatnak. Van egy 4k apple tvm de nem a legujabb verzio. Az lehet, hogy nem viszi a 2160pt? Van par filmem es 1080p folott erosen szaggat. Ez mitol lehet?
Azt gondolnam, hogy siman vinnie kene. A szamitogepemen futtatom a plexet ami ket switchen at kapcsolodik a routerhez de ez szinten nem jelenthet gondot. Kicsit meg vagyok love.
Esetleg a hdr felvetelnek lehet koze hozza? A tvm es asszem az apple tv sem kezeli a hdrt.
1080pben futnak az anyagok de felette csak szaggatva.
A hátsó az surround, a legjobb mindenképpen az "A".komarfamily írta: ↑2021.11.27., szomb. 11:00Ki mire szavaz? A csatolt kepen ketfele elrendezes lehetseges a hatso hangsugarzoknak.
Szerintetek melyik hozna legtobbet a konyhara? Bi/tripolokban gondolkozom.
Az nem gond, hogy a frontokkal nem lenne sikban? A frontok pont fulmagassagban vannak. Ha direkt sugaroznak a hatsok mutassanak lefele a hallgato fele?phyton71 írta: ↑2021.11.27., szomb. 13:24Akkor legyen 5.1 hátsó direkt sugárzókkal, lehet a B és A felállás közé, de a hátsó falon mindenképpen, és kb 40-60cm-re a fülmagasság fölé.
Akkor legyen 5.1 hátsó direkt sugárzókkal, lehet a B és A felállás közé, de a hátsó falon mindenképpen, és kb 40-60cm-re a fülmagasság fölé.komarfamily írta: ↑2021.11.27., szomb. 13:19Nem lesz, csak 5.1-KP- írta: ↑2021.11.27., szomb. 12:26Szerintem legyen 7.1. Nem feltétlen kell a drága tripól. Sokkal pontosabb pozíciókat kapsz 7.1-ben, mint 5.1-ben.komarfamily írta: ↑2021.11.27., szomb. 11:00Ki mire szavaz? A csatolt kepen ketfele elrendezes lehetseges a hatso hangsugarzoknak.
Ez egy pici nappali.
Nem lesz, csak 5.1-KP- írta: ↑2021.11.27., szomb. 12:26Szerintem legyen 7.1. Nem feltétlen kell a drága tripól. Sokkal pontosabb pozíciókat kapsz 7.1-ben, mint 5.1-ben.komarfamily írta: ↑2021.11.27., szomb. 11:00Ki mire szavaz? A csatolt kepen ketfele elrendezes lehetseges a hatso hangsugarzoknak.
Szerintem legyen 7.1. Nem feltétlen kell a drága tripól. Sokkal pontosabb pozíciókat kapsz 7.1-ben, mint 5.1-ben.komarfamily írta: ↑2021.11.27., szomb. 11:00Ki mire szavaz? A csatolt kepen ketfele elrendezes lehetseges a hatso hangsugarzoknak.