A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
NAD T778-ról tapasztalata valakinek?
Mi mást ajánlanátok inkább házimozira ÉS sztereo-ra?
(Marantz Cinema 50/60, Marantz 8015)
T778.jpg
Volt szerencsém hozzá moziban kalibrálni, aztán sem nekem sem a gazdának nem tetszett, amit sikerült belőle kihozni. Sajnos nem tudott annyit, amit elvártunk volna. Aztán ment is a háztól.
7015-ös is jobb választásnak tartom, múltkor egy JBL szettel kalibráltam SB4000-rel és tök jó lett. Aztán ott is beindult a bogár és most proci és végfok lesz.
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy egy új Marantz NR1200 van HDMI-vel TV-re kötve. ARC-on jön vissza a hang. Ha nézünk pl. Netflix-et, akkor változó gyakorisággal, de megszakad a hang, csak egy pillanatra, aztán minden megy tovább. Ilyenkor az erősítő kijelzőn lévő PCM felirat is kialszik arra a pillanatra, mintha nem kapna "adatot". Valamikor ritkábban (fél óránként), de van hogy sűrűbben (precenként) teszi ezt filmezés alatt. Nagyon idegesítő. A Marantz előtt egy régebbi Denon AVR-1611 házimozi erősítő volt használva, ugyanígy TV-re kötve, az soha nem csinált ilyet.
Ötlet, hogy mi lehet ez? Köszi!
Üdv fanok!
Van egy Harman Kardon avr 760 erősítőm, és most valami baja van... :(
A tünete a következő:
A center rész egyszercsak nagyon halk lett!
Cseréltem már centert, kábeleket..., szóval valami a technológiában adta meg magát
Erre keresek megbízható szerelöt, mert sem a totel, sem a sekom, és még a cordon sem bíztatott semmi jóval, mármint alkatrész ügyileg!
Észak Magyarországon lakom ózd környékén, szóval nem lenne baj, ha nem az ország túloldalán lenne
Köszönöm!
Ha a fő szervizek nem biztatnak, akkor sajnos elég necces, hogy bárki segítsen.
Üdv fanok!
A tünete a következő:
Cseréltem már centert, kábeleket..., szóval valami a technológiában adta meg magát
Erre keresek megbízható szerelöt, mert sem a totel, sem a sekom, és még a cordon sem bíztatott semmi jóval, mármint alkatrész ügyileg!
Észak Magyarországon lakom ózd környékén, szóval nem lenne baj, ha nem az ország túloldalán lenne
Köszönöm!
Üdv fanok!
A tünete a következő:
Köszönöm!
Hibás volt? A hirdetésben szó sincs róla. Ne találj ki plusz dolgokat.
Mikori a végfok? Hány éves? Kb. 15 körül van.
Biztos vagyok benne, hogy ennyi idő alatt minden alkatrésze gyári adatokat produkál......
Szerinted ennyi idő alatt a KONDIK csak egyre jobbak lesznek benne?....
Ez nem egy jó bor vagy antikvitás.....
Nem értelek, mi a cél? Meg szeretnéd venni, vagy csak az árral van bajod?
Ha az utóbbi, akkor itt folytasd légy szíves: viewtopic.php?f=60&t=142626
MIvel a konkrét Nad cucc tulajdonságaira vonatkozó hsz-ek voltak így nem akartam off-ba rakni, ezért kerültek ide.(sajna azért volt benne off is).
KP, ne haragudj, de nem fogom az összes átkerült hsz címét átírni.
Ha adsz hozzá jogot, én átírom helyetted szívesen. Utána akár vissza is veheted :)
Ha már átmozgattad a hszeket ide, legalább a téma nevét átírhattad volna "Nad M15 és M25 7.2 csatornás proc + végfok"-ról a topik címére. Így minden alkalommal amikor valaki ráidéz valamelyik hozzászólásra, az fog megjelenni újra és újra.
Rossz helyre mozgatta - gondolom ez OFF lesz.
MIvel a konkrét Nad cucc tulajdonságaira vonatkozó hsz-ek voltak így nem akartam off-ba rakni, ezért kerültek ide.(sajna azért volt benne off is).
Ha adsz hozzá jogot, én átírom helyetted szívesen. Utána akár vissza is veheted :)
Ha már átmozgattad a hszeket ide, legalább a téma nevét átírhattad volna "Nad M15 és M25 7.2 csatornás proc + végfok"-ról a topik címére. Így minden alkalommal amikor valaki ráidéz valamelyik hozzászólásra, az fog megjelenni újra és újra.
Rossz helyre mozgatta - gondolom ez OFF lesz.
Annyit hozzá tennék, hogy én ugyan meg nem említettem meg az M28-at, illetve az tuti fix, hogy jóval kedvezőbb áron nem volt fent elő-végfok páros! Volt hirdetve egy 3-as szett és egy végfok külön - amiről én tudok!
Ja igen és még valami! Egyre inkább afelé hajlok, hogy egyben adjam el a 3 készüléket, így pedig 700 ezer forint alatt vihető az egész szett!
Annyit hozzá tennék, hogy én ugyan meg nem említettem meg az M28-at, illetve az tuti fix, hogy jóval kedvezőbb áron nem volt fent elő-végfok páros! Volt hirdetve egy 3-as szett és egy végfok külön - amiről én tudok!
Ja igen és még valami! Egyre inkább afelé hajlok, hogy egyben adjam el a 3 készüléket, így pedig 700 ezer forint alatt vihető az egész szett!
Üdv! hány éves eszközökről beszélünk? Tényleg bővíthető Atmos rendszerre?/pl.cserélhető modul/ Ha csak a végerősítő kellene árban mennyi az alja? köszi
M&K sound 950-sur95T- IC95, Anthem mrx 1140, Emotiva xpa 5 gen3, Svs Sb4000, Dune HD, Sony 75 x95j, AQ
Én is ezt a párost használom ,ha bár nekem M15HD procim van.
Itt említeném meg hogy a NAD az a cég aki MDC modulok cseréjével a legfrisebb állapotra tudod hozni a készülékeidet ebben az esetben M15 HD proci + egy MDC AM 17 + VM310 és napra kész ( Atmos + Dirac stb ........ )
Az MDC modulokat itthon is árulják de érdemesebb kint szétnézni.
Nem az árat kritizálom de mint egy korábbi hirdetésben is szerepeltek ezek darabok és ott ráadásul "ajándékba" adták a processzort, jóval alacsonyabb áron mint most a hirdetésben szereplő ár.
A processzor felett eljárt az idő.
A végfok rendben van de ez sem mai darab.
Az eladó által megemlített M28-ban XLR bemenetek is vannak és azért nem ugyan az a kettő ha már sztereo-ról IS beszélünk....
Nem az árat kritizálom de mint egy korábbi hirdetésben is szerepeltek ezek darabok és ott ráadásul "ajándékba" adták a processzort, jóval alacsonyabb áron mint most a hirdetésben szereplő ár.
Az eladó által megemlített M28-ban XLR bemenetek is vannak és azért nem ugyan az a kettő ha már sztereo-ról IS beszélünk....
A proci felett nem járt el az idő , mert aki pl csak magyar szinkronnal nézi a filmeket annak tökéletes választás a legjavából….ha ilyet hangot akarna venni az újabb HD hangokkal kb 6-8x lenne a szorzó ilyen hangot venni….ráadásul 7 csatorna valós tudással …. szóval jó vétel…
Én voltam az egyik, de nekem ennyit nem ér, így viheti más.
Talán ez volt hirdetve itt Nad trio címen pár hónapja, jóval kedvezőbb áron.
Ilyen végfokot ritkán hirdetnek főleg ilyen kedvező áron…..nagyon komoly hangja hangja van aki mozizik és zenét is akar hallgatni az ne hagyja ki…ennyiért ipari hulladékot lehet venni a boltban….
Igen ajánlott vétel hosszú távon se kell lecserélni….
A NAD M25 végfok az egyik legjobb végfok a prémium kategóriában.
Itt a fórumon hirdetett végfokokkal nem is érdemes egy lapon emlegetni.
Az itt megjelölt eladási ár ne tévesszen meg senkit, ennek a végfoknak nem 600 ezer ft-os hangja van. Hasonló tudású végfokot a legfelső polcon, azaz sok milliós végerősítők között kell keresni.
Jelenleg kapható NAD 28 végfok 2.4 millióért a fasorban sincs. Akinek van lehetősége egymás mellett meghallgatni a két végfokot, az garantáltan megfog lepődni mennyivel jobb az M25.
Ezzel a végfokkal nem lehet melle nyúlni!
egyetértek. nagyon durva az a végfok.. szeparált blokkok..
és szerintem is tök korrekt ezért az árért
fine music & cinema: toroid power isolation->>> zidoo >> Rotel RSX 1550 >> JM Lab Tantal 505