Sztem az ,hogy valami közel 30 éves és még mindig nézik az emberek, valami brutális! Ja és élő közönség előtt tolták csak úgy mint az agymenőket is!
Az agymenők is jó sztem, a humorérzék és a nevetés jó dolog és nagyon kell ebbe a világba.. nem szólhat minden gyilkolásról, belezésről, vagy éppen drámai vagy megnyomorított életekről, nagy baj lenne a világgal, ha állandóan csak ez lenne..Így is az emberek fele depressziós, öngyilkos hajlamú, vagy agresszív barom,persze tisztelet a kivételnek, de ezt legföképpen ezeknek a filmeknek, sorozatoknak, no meg a napi hiradónak és a mediának köszönhetjük! Nem is olvasok vagy nézek híreket,híradót, inkább mosolygok egy jópofa sitcom-on ,mint nézzek egy chernobylt vagy auschwitz-ról szóló duko sorozatot, vagy hentelős belezős horror-t, amit nem ítélek el, mert tudom, más még kedvelheti ,némelyik ráadásul megtörtént és rosz dolog volt, de levisz az életről és ez engem nem érdekel! Persze ez is egy vélemény és tudom ettől rossz ember vagyok mások szemében ,de az én életem és én döntöm el mit szeretek nézni,tenni és ne más ,vagy más véleménye miatt tegyek bármit is! Ezért nem kell kiakadni ha valakinek valami nem jön be, vagy máshogy látja, szíve-joga ,az ő látásmódja, az ő élete hajrá!
Az is elég baj, hogy képesek itt emberek vérre menő csatákat vívni ,mert éppen nem kedvelnek valamit, vagy nem úgy gondolja a másik... Teljesen érthető az ami most folyik a világban, ha egy ilyen fórumon nehezen megy az értelmes megvitatás, miért várjuk el, hogy a nagyhatalmak ne nyomják meg végül azt a bizonyos piros gobot a 3 kulcs elfordítása után!