Ez egy nagy család és Quetz leírta hogy agyf@szt lehet kapni a T. családtól!
Lehet eljött már ez az idő!

Én azt hittem, hogy megélénkül itt az élet,de valahogy másképp alakult.Minden esetre érdekes.Quetz írta: ↑2020.04.27., hétf. 11:47Nem tudom mit fogyasztasz, de jó anyag lehet. Felhívom szíves figyelmedet, hogy jelenleg a a nyár és kilátásaink 30-120nm lakásban való ücsörgésre korlátozódik. A filmnézés, zenehallgatás mellett megjelenik általában az olvasás, az otthoni edzés, az alvás és az agyfasz kapása a T családtól mint választható szabadidős program.
Nem tudom mit fogyasztasz, de jó anyag lehet. Felhívom szíves figyelmedet, hogy jelenleg a a nyár és kilátásaink 30-120nm lakásban való ücsörgésre korlátozódik. A filmnézés, zenehallgatás mellett megjelenik általában az olvasás, az otthoni edzés, az alvás és az agyfasz kapása a T családtól mint választható szabadidős program.
A nyár legyen a nyáré - ide értve minden, kint tölthető időszakot - a viszontlátás öröme pedig a házimozinál is működik. Túl gyakori használat esetén csökken az izgalom, hiszen tudjuk: setup után csak a volume állítódik.Cutler írta: ↑2020.04.27., hétf. 07:14Hát nekem a beírásodból nagyon úgy tűnt, hogy mivel már hetek, hónapok óta még tv-t se kapcsoltál be és írtad is, hogy úgy tűnik nem vagy függő sem, tehát nem is hiányzik, hogy téged maga a filmek, sorozatok nézése nem érdekel. Ennek meg nem sok köze van a kütyüzésnek, sem ahhoz, hogy mennyire egyszerű eszközeid vannak.![]()
Hát nekem a beírásodból nagyon úgy tűnt, hogy mivel már hetek, hónapok óta még tv-t se kapcsoltál be és írtad is, hogy úgy tűnik nem vagy függő sem, tehát nem is hiányzik, hogy téged maga a filmek, sorozatok nézése nem érdekel. Ennek meg nem sok köze van a kütyüzésnek, sem ahhoz, hogy mennyire egyszerű eszközeid vannak.
Nem nagy sztori, de igen kedves és szórakoztató film.
Ez nekem nem komoly hobbi, én az aláírásomban szereplő eszközökkel jól el vagyok, inkább érdekelnek a filmek mint a kütyüzés.
Mivel sok azonos vezetéknevű élt a faluban, szakmájukról, jellemzőjükről adtak nekik kiegeszítő nevet.... Kanos Morgan.
Lehet most jött el az idő számodra, hogy más hobbi után nézz. Vagy, ha más után nem is, se ezt a HM dolgot elengeddscaurus írta: ↑2020.04.26., vas. 11:51Kb. hasonló a helyzet.
Április 12-én ezt írtam:
"Valahogy a kijárási tilalom és a "hómofisz" nem pörgette fel a témát.
Hozzáteszem, napra pontosan 1 hónapja mi se kapcsoltuk be se a tévét, se házimozit."
Az elmúlt 2 hétben se változott, azaz március 12. óta se tévé, se házimozi, se egyetlen zeneszám se.
Minden rosszban van valami jó: kiderült, hogy nem vagyok tévé/sorozat/mozi függő.![]()
Ezt inkább az anonim házimozisok gyűlésén kellene elmondanod:scaurus írta: ↑2020.04.26., vas. 11:51Kb. hasonló a helyzet.
Április 12-én ezt írtam:
"Valahogy a kijárási tilalom és a "hómofisz" nem pörgette fel a témát.
Hozzáteszem, napra pontosan 1 hónapja mi se kapcsoltuk be se a tévét, se házimozit."
Az elmúlt 2 hétben se változott, azaz március 12. óta se tévé, se házimozi, se egyetlen zeneszám se.
Minden rosszban van valami jó: kiderült, hogy nem vagyok tévé/sorozat/mozi függő.![]()
A home office az más, de ne vidd túlzásba :)Aszpirin írta: ↑2020.04.26., vas. 15:03Részemről úgy, hogy nálam viszont home office van, abból viszont dögivel. Ja, és ez nem választás kérdése, mert ebből élek, és az irodába nem mehetek be.
Illetve a házimunka is megszaporodott egy kicsit...
De ma talán belefér egy film...
Részemről úgy, hogy nálam viszont home office van, abból viszont dögivel. Ja, és ez nem választás kérdése, mert ebből élek, és az irodába nem mehetek be.
Ezt hogy csináljátok?
Kb. hasonló a helyzet.
Nem ér, kilested a Youtube video kommentjéből.giotto14 írta: ↑2020.04.22., szer. 16:08Ready Player One - https://www.imdb.com/title/tt1677720/?r ... lmg_prd_28
Az első két rész az eredeti,igen.Mondjuk az annyira jól sikerült, hogy azt nehéz volt megismételni ,plusz az egyik fő szál már nem volt ott és nem is sikerült helyettesíteni.
Ha a két évad egyben lett volna ,kevesebb visszatekintéssel és zenével ,akkor pörgősebb lett volna.