Nálam is ugyan ez,lehet megszűnt a támogatás!?Blondsztyú írta: ↑2020.05.28., csüt. 17:12Sziasztok!
Kérdezném Oppo 105D tulajoktól akik Tidalt futtatnak,telóra letöltött Media control-on keresztül az Oppon,hogy kb.2 napja miért nem tudom elindítani a Tidalt? Ha rámegyek a Tidal-ra, kéri a felhasználónevem és a jelszót és csak "please wait, logging in..... ennyi! Órákig!
Azelőtt Tidal katt és ment!
Megnéztem telón fut a Tidal,csak az Oppo mediacontrolon nem!
Mi lehet a probléma?
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Médialejátszók
Re: Médialejátszók
- Blondsztyú
- Fórumlakó

- Értékelés: 78
Köszi,de már megvolt!
Próbáltam másik telóra letölteni a Média control-t. Azzal sem indul. A sajátom 2019.08.
hóban frissített utoljára.
A 4.0.3. Control verzióval működött eddig. Letöröltem,újra telepítettem,de ugyanaz.
Nem bír azonosítani,az adatok jók mert a telón indul a Tidal.

Próbáltam másik telóra letölteni a Média control-t. Azzal sem indul. A sajátom 2019.08.
hóban frissített utoljára.
A 4.0.3. Control verzióval működött eddig. Letöröltem,újra telepítettem,de ugyanaz.
Nem bír azonosítani,az adatok jók mert a telón indul a Tidal.
Zidoo UHD-3000/Marantz AV8801/Emotiva XPA-5 Gen.2
Triangle Genese Quartet - Voce -Trio 5.2
2xML Dynamo-1500X/AQ CastleRock/AQ XLR/Earth,Mackenzie,Husky/Tápszürő:
Furutech e-TP66EG
Proji:Epson 9300/Synology NAS/AQ HDMI Active Cinnamon4K/ 120"motorized tensioned screen/
Furutech e-TP66EG
Proji:Epson 9300/Synology NAS/AQ HDMI Active Cinnamon4K/ 120"motorized tensioned screen/
Media control lesz szerintem. Nem frissített a telód véletlenül? (android) Próbáld ki egy másikkal esetleg.Blondsztyú írta: ↑2020.05.28., csüt. 17:12Sziasztok!
Kérdezném Oppo 105D tulajoktól akik Tidalt futtatnak,telóra letöltött Media control-on keresztül az Oppon,hogy kb.2 napja miért nem tudom elindítani a Tidalt? Ha rámegyek a Tidal-ra, kéri a felhasználónevem és a jelszót és csak "please wait, logging in..... ennyi! Órákig!
Mi lehet a probléma?
Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design
- Blondsztyú
- Fórumlakó

- Értékelés: 78
Sziasztok!
Mi lehet a probléma?
Mi lehet a probléma?
Zidoo UHD-3000/Marantz AV8801/Emotiva XPA-5 Gen.2
Furutech e-TP66EG
Furutech e-TP66EG
- a 60fps nagyon ízlés kérdése. Engem - kis túlzással - ki lehet kergetni vele a világból. Meglehet, régimódi vagyok, de én a médialejátszómat úgy állítottam, hogy a filmeket az eredeti képváltási frekvenciával játssza - pedig tujná a 4K 60fps-re konvertálást lejátszás közben.
- a hdr IGEN - erősen az a véleményem, hogy ez a legjelentősebb előrelépés a megjelenítési technológiákban - és nem a 4K, 8K stb.
Tehát HDR - igen, jelentős javulás, amit akkor fogsz igazán érzékelni, ha jóminőségű megjelenítőd van - a legalacsonyabb árkategóriájú 4K/HDR-es LCD tévéknél sajnos okozhat "minden sötétebb lett" érzést, de a megnövelt színrészletezettség és képdinamika még ott is mellbevágó tud lenni, főleg elsőre... aztán megszokja az ember, és csodálkozik, hogy korábban a kisebb dinamikájú filmeket is mennyire jónak látta
Just my two pence.
- Aszpirin
- V.I.P.

- Értékelés: 6268
Csak erre a kérdésre:
- a 60fps nagyon ízlés kérdése. Engem - kis túlzással - ki lehet kergetni vele a világból. Meglehet, régimódi vagyok, de én a médialejátszómat úgy állítottam, hogy a filmeket az eredeti képváltási frekvenciával játssza - pedig tujná a 4K 60fps-re konvertálást lejátszás közben.
- a hdr IGEN - erősen az a véleményem, hogy ez a legjelentősebb előrelépés a megjelenítési technológiákban - és nem a 4K, 8K stb.
Tehát HDR - igen, jelentős javulás, amit akkor fogsz igazán érzékelni, ha jóminőségű megjelenítőd van - a legalacsonyabb árkategóriájú 4K/HDR-es LCD tévéknél sajnos okozhat "minden sötétebb lett" érzést, de a megnövelt színrészletezettség és képdinamika még ott is mellbevágó tud lenni, főleg elsőre... aztán megszokja az ember, és csodálkozik, hogy korábban a kisebb dinamikájú filmeket is mennyire jónak látta
Just my two pence.
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
-
cécó
- Fórumlakó

- Értékelés: 131
Sziasztok!
Melyik kisebb méretű 4k-s lejátszót érdemes szemezgetnetnem az apróba aminek van sztereó rca kimenete is? Popcorn A500 ra gondoltam.
60 fps és a hdr valódi javulást hoz?
Köszönöm szépen Uraim!
Melyik kisebb méretű 4k-s lejátszót érdemes szemezgetnetnem az apróba aminek van sztereó rca kimenete is? Popcorn A500 ra gondoltam.
60 fps és a hdr valódi javulást hoz?
Köszönöm szépen Uraim!
HydraSound tápellátás - Oyaide MTS 6e - Naim Power Line - Naim CD5i-2/SR Pink/ - Naim Hi Line ic - WireWorld Platinum Electra 7 - Naim SuperNait 2/SR Pink/ - Naim Naca5/Furutech FT212r/ - WireWorld Platinum 8 jumper - ProAc Response D18 - IsoAcoustics Gaia & zaZen/VibRacsi V4exex.
- Big
- V.I.P.

- Értékelés: 759
Hááááát...............ebből nem lesz pletyka. 
DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound
- Big
- V.I.P.

- Értékelés: 759
Sziasztok!
Popcorn A400 kezelésében/beállításában jártas fórumtársat keresnék. Van pár 3D-s filmem, de a lejátszó válogat köztük és van ami működik van ami meg 2D-ben megy csak (mindegyik HALF-SBS). Nem tartom valószínűnek, hogy a filmekkel lenne baj, mert PC-n Kodi-val tökéletes mindegyik.
A Popcorn oldalán ajánlott fájl átnevezést már próbáltam amivel elvileg a Popcorn átkapcsolja a TV-t 3D-be, de nem hozott eredményt.Biztosan valami beállítási probléma, ebben szeretnék segítséget kérni.
Előre is köszönöm!
Popcorn A400 kezelésében/beállításában jártas fórumtársat keresnék. Van pár 3D-s filmem, de a lejátszó válogat köztük és van ami működik van ami meg 2D-ben megy csak (mindegyik HALF-SBS). Nem tartom valószínűnek, hogy a filmekkel lenne baj, mert PC-n Kodi-val tökéletes mindegyik.
A Popcorn oldalán ajánlott fájl átnevezést már próbáltam amivel elvileg a Popcorn átkapcsolja a TV-t 3D-be, de nem hozott eredményt.Biztosan valami beállítási probléma, ebben szeretnék segítséget kérni.
Előre is köszönöm!
DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound
-
cécó
- Fórumlakó

- Értékelés: 131
Sziasztok!
Hogyan tudom megnézni Oppo Bdp-103-ban van e cfw,mert akitől vettem sem tudta már...
Előre is köszönöm a segítséget!
Hogyan tudom megnézni Oppo Bdp-103-ban van e cfw,mert akitől vettem sem tudta már...
Előre is köszönöm a segítséget!
HydraSound tápellátás - Oyaide MTS 6e - Naim Power Line - Naim CD5i-2/SR Pink/ - Naim Hi Line ic - WireWorld Platinum Electra 7 - Naim SuperNait 2/SR Pink/ - Naim Naca5/Furutech FT212r/ - WireWorld Platinum 8 jumper - ProAc Response D18 - IsoAcoustics Gaia & zaZen/VibRacsi V4exex.
- Morph
- Törzsvendég

- Értékelés: 626
Röviden: Nem. De , amúgy sem az enyém, úgyhogy nem foglalkoztam vele.Mantis írta: ↑2020.05.20., szer. 10:32Helló Morph! Azóta megoldódott a probléma? Nekem Eagret A 11 -em van ,frissités után ugyanez van nálam is. Üdv.Morph írta: ↑2020.01.23., csüt. 19:57Üdv!
Egreat A5-t használ innen valaki?
A legfrissebb firm okozott egy kis érthetetlenséget. Eddig a filmek alatt megadtam a HTPC elérési útját, most pedig, nem lát semmit alatta és nem is tudom megadni.
Valami mandarin nyelven akarja bekérni, amit értelemszerűen nem is értek. Hiába az akarás nem megy.
A lejátszó nyelve magyar, továbbra is, de ez a beállítás gallyra ment.
Hiába a gyári reset, minden kitörölve, ez az almenü a filmek cimke alatt nem akar működni. Kérné az elérési utat, de nem lehet megadni!! Hiába írom be, a mandarin nem fogadja el!![]()
![]()
Valaki találkozott hasonlóval?
Vissza lehet rakni régebbi förmöt? Én nem láttam ennek a módját..
Firm 1.5.1.0 jelenleg. Isten bizony falhoz b@szom. Külföldi fórumon is látom másnak ezt a hibát. Megoldás nuku.
Plíííz help!![]()
Nappali! MoziTCL 75C935 , Pc,
"Pinyó" mozi 7.1.4: PJ: Epson 12000B, ,Proci , Hang: KRIX Vászon: Screen research, Madzag: Wire World Helicon OCC,Fapaci. SUB:Krix, Arendal
"Pinyó" mozi 7.1.4: PJ: Epson 12000B, ,Proci , Hang: KRIX Vászon: Screen research, Madzag: Wire World Helicon OCC,Fapaci. SUB:Krix, Arendal
Helló Morph! Azóta megoldódott a probléma? Nekem Eagret A 11 -em van ,frissités után ugyanez van nálam is. Üdv.Morph írta: ↑2020.01.23., csüt. 19:57Üdv!
Egreat A5-t használ innen valaki?
A legfrissebb firm okozott egy kis érthetetlenséget. Eddig a filmek alatt megadtam a HTPC elérési útját, most pedig, nem lát semmit alatta és nem is tudom megadni.
Valami mandarin nyelven akarja bekérni, amit értelemszerűen nem is értek. Hiába az akarás nem megy.
A lejátszó nyelve magyar, továbbra is, de ez a beállítás gallyra ment.
Hiába a gyári reset, minden kitörölve, ez az almenü a filmek cimke alatt nem akar működni. Kérné az elérési utat, de nem lehet megadni!! Hiába írom be, a mandarin nem fogadja el!![]()
![]()
Valaki találkozott hasonlóval?
Vissza lehet rakni régebbi förmöt? Én nem láttam ennek a módját..
Firm 1.5.1.0 jelenleg. Isten bizony falhoz b@szom. Külföldi fórumon is látom másnak ezt a hibát. Megoldás nuku.
Plíííz help!![]()
Ha, akitől vetted nem tud segíteni, akkor én segítek. Küld el a telefonszámod és felhívlak.Mantis írta: ↑2020.05.17., vas. 20:28Köszi! Bár nem lettem okosabb,pont azokra nincs utalás ami érdekelne.Szintér-YCbCr420 8 Bit aztán van RGB -s ből is 8-10Bit es.Ezek ,hogy mik lehetnek? Sajnos nem kaptam használati útmutatót a készülékhez.Aki járatos ezekben,gondolom tudja készüléktől független.redbulova írta: ↑2020.05.17., vas. 18:00https://www.youtube.com/watch?v=WewKLv6Z3dY
Itt van egy beállítás de több is van a youtube-on.
Epson EH-TW9300
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000
Szepi házimozi: viewforum.php?f=46
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000
Szepi házimozi: viewforum.php?f=46
Köszi! Bár nem lettem okosabb,pont azokra nincs utalás ami érdekelne.Szintér-YCbCr420 8 Bit aztán van RGB -s ből is 8-10Bit es.Ezek ,hogy mik lehetnek? Sajnos nem kaptam használati útmutatót a készülékhez.Aki járatos ezekben,gondolom tudja készüléktől független.redbulova írta: ↑2020.05.17., vas. 18:00https://www.youtube.com/watch?v=WewKLv6Z3dY
Itt van egy beállítás de több is van a youtube-on.
OK. köszi!
- Vukkeinstein
- V.I.P.

- Értékelés: 677
Nekem nincs Eagret-em de próbáld meg a color settings menüben a különböző opciókat:deep color,color space,HDMI range stb...módokat Auto-ra állítani.A HDR jelzésnek szerintem már akkor bekellene figyelni a tv-n/kijelzőn,amikor a lejátszó menüje megjelenik rajta.Legalábbis nálam így tesz a tv ha megjelenik rajta a Dodo menüje.Mantis írta: ↑2020.05.17., vas. 14:28Sziasztok!
Ha valaki hozzá tudna szólni kérdéseimhez ,megköszönném! Eagret A 11 médialejátszó beállitásaival kapcsolatban.
A megjelenitő UHD 4 K-s. A lejátszási menüben jelenleg 4 K UHD 60 Hz, a színtérnél több opció is van ,ezek fogalmam sincs mit jelentenek.Melyik nyújtja a legjobb minőséget? Addig -addig próbálgattam,amíg teljesen el nem ment a kép,csak homályos csíkosodás volt látható,resetelni kellet a készüléket,hogy újra kép legyen.Érdekes a HDR-jelzés sem jelenik meg a készülék kijelzőén,csak a 4K. Üdv. Sándor
Majd az Eagret-es sporik megírják a tutit,addig is egy próbát megér.
Sziasztok!
Ha valaki hozzá tudna szólni kérdéseimhez ,megköszönném! Eagret A 11 médialejátszó beállitásaival kapcsolatban.
A megjelenitő UHD 4 K-s. A lejátszási menüben jelenleg 4 K UHD 60 Hz, a színtérnél több opció is van ,ezek fogalmam sincs mit jelentenek.Melyik nyújtja a legjobb minőséget? Addig -addig próbálgattam,amíg teljesen el nem ment a kép,csak homályos csíkosodás volt látható,resetelni kellet a készüléket,hogy újra kép legyen.Érdekes a HDR-jelzés sem jelenik meg a készülék kijelzőén,csak a 4K. Üdv. Sándor
- csacsumicsa
- Nincs visszaút

- Értékelés: 30
PropaneB írta: ↑2020.04.22., szer. 16:58Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írok, de lenne pár kérdésem Oppo Bdp-103- mal kapcsolatban:
1. Honnan tudok letölteni/vásárolni cfw-t hozzá, illetve ha én nem, akor kitől lehet beszerezni?
2. Honnan tudom, hogy egyátalán lett-e ilyen cfw feltöltés elvégezve rajta?
3. Kaptam egy beszereletlen Regiofree modult a készülékhez, de nem találtam normális beszerelési manual-t hozzá.
Egyátalán kell ez, ha esetleg a cfw rákerülne?
Köszönöm.
Keresd a fórumon Robi-k kollégát ő majd segít a problémádon.
Sziasztok!
1. Honnan tudok letölteni/vásárolni cfw-t hozzá, illetve ha én nem, akor kitől lehet beszerezni?
3. Kaptam egy beszereletlen Regiofree modult a készülékhez, de nem találtam normális beszerelési manual-t hozzá.
Köszönöm.
Köszönöm.
Ilyenkor örülök, hogy csak Apple számítógép van a háztartásban
Sony AG9 65"/Sony VPL-HW55ES/Screenline WavePlus Tensione 96"/Arcam AVR5/Oppo103D/CA CXN V2/B&W CM6 S2/B&W CMC S2/B&W M1/B&W PV1D/Audioquest Rocket 44/Audioquest X2/Audioquest Boxer/Audioquest Sydney/vmi Hama hdmi
Ezeket már próbáltam. Zidoo fórumon olvastam, hogy 2TB-tól ajánlják a HDDket
. Maszkot, kesztyűt húzok, és elszaladok venni egyet.
Sony AG9 65"/Sony VPL-HW55ES/Screenline WavePlus Tensione 96"/Arcam AVR5/Oppo103D/CA CXN V2/B&W CM6 S2/B&W CMC S2/B&W M1/B&W PV1D/Audioquest Rocket 44/Audioquest X2/Audioquest Boxer/Audioquest Sydney/vmi Hama hdmi
Szia!Gbardo írta: ↑2020.04.03., pén. 13:10Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni. Zidoo UHD2000 médialejátszó nem látja (vagy lehet én vagyok a béna) a külső USB HDD-t (WD Elements 1TB exFat). Hol keressem? Teljesen új vagyok médialejátszó ügyileg, bár Tidal-t már sikerült telepítenem rá, szól is
, szóval tök hülye azért nem vagyok. Segítséget előre is köszönöm! Oppóval minden koppolt.
2db usb 2.0 van rajta és 1 db usb 3.0 +1 usb-c, ha jó helyre dugtad akkor ,a főmenüben az elsőre klikk és ott az összes drive és hálózati meghajtó, pendrive stb ami rá van dugva vagy be van állítva neki..

proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
Fish-t keresd neki van ilyen kütyüje. Szerintem automatikusan fel kellene ismernie mikor rádugod. Külső tápos a vinyó? Ha nem, lehet nem bírja el az aljzat a vinyódat. Próbálj ki egy pen driveot esetleg, hogy azt felismeri-e. Vagy még az exfat is lehet ludas.(nem volna szabad) Más tippem nincs.Gbardo írta: ↑2020.04.03., pén. 13:10Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni. Zidoo UHD2000 médialejátszó nem látja (vagy lehet én vagyok a béna) a külső USB HDD-t (WD Elements 1TB exFat). Hol keressem? Teljesen új vagyok médialejátszó ügyileg, bár Tidal-t már sikerült telepítenem rá, szól is
, szóval tök hülye azért nem vagyok. Segítséget előre is köszönöm! Oppóval minden koppolt.
Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni. Zidoo UHD2000 médialejátszó nem látja (vagy lehet én vagyok a béna) a külső USB HDD-t (WD Elements 1TB exFat). Hol keressem
? Teljesen új vagyok médialejátszó ügyileg, bár Tidal-t már sikerült telepítenem rá, szól is
Szeretnék segítséget kérni. Zidoo UHD2000 médialejátszó nem látja (vagy lehet én vagyok a béna) a külső USB HDD-t (WD Elements 1TB exFat). Hol keressem