A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ez az első fecske, ma raktam össze, de a kábelek krimpelésével nem vagyok elégedett, ki kell próbálnom egy jobb saruzó fogót. A HTM-12-k is lefestve várják a sorukat.
Baloldalt az Arendal szólt, jobb oldalt a Volt-10. Szellősebbnek és picit érdesebbnek hallottam, ennek az okai:
- Az Arendal alapból mélyebbre megy, és közel van a sarokhoz, a Volt meg a TV előtt a szőnyegen
- Hagyományos tweeter vs compression driver
Kidolgozottságuk sincs egy szinten, A volt köröket ver az Arendalra mert én csináltam . Szóval sötét moziszobába a vászon és a hátunk mögé jó lesz. Ha a HTM-12 is szól ezen a szinten, akkor azt mondom, nem bántam meg , hogy beleugrottam.
Biztos jó lesz az is! Ha a megfelelő magasságban lesz a falon (meg járodik egy kicsit) biztos javul a hangzás.
Ez az első fecske, ma raktam össze, de a kábelek krimpelésével nem vagyok elégedett, ki kell próbálnom egy jobb saruzó fogót. A HTM-12-k is lefestve várják a sorukat.
Baloldalt az Arendal szólt, jobb oldalt a Volt-10. Szellősebbnek és picit érdesebbnek hallottam, ennek az okai:
- Az Arendal alapból mélyebbre megy, és közel van a sarokhoz, a Volt meg a TV előtt a szőnyegen
- Hagyományos tweeter vs compression driver
Kidolgozottságuk sincs egy szinten, A volt köröket ver az Arendalra mert én csináltam . Szóval sötét moziszobába a vászon és a hátunk mögé jó lesz. Ha a HTM-12 is szól ezen a szinten, akkor azt mondom, nem bántam meg , hogy beleugrottam.
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.
Ne linkelgessetek már ilyen szép hangsugárzókat,éppen sikerült elhitetnem magammal,hogy nem kell nekem a nappaliba csak beépített rendszer,most meg már nem is tudom-
Nappaliba ezek, a moziszobába meg elrejtettet csinálsz!
Ne linkelgessetek már ilyen szép hangsugárzókat,éppen sikerült elhitetnem magammal,hogy nem kell nekem a nappaliba csak beépített rendszer,most meg már nem is tudom-
Sajnos nekem csak nappali mozim lesz.
"A zene magasabb rendű minden tudománynál és filozófiánál." Ludwig van Beethoven
Tessék, ez nem olyan mutatós mint az előbbiek, de nekem jelenleg a legszebb
volt-10.jpg
volt-10.jpg
volt-10.jpg
Ez miezaz?
"A zene magasabb rendű minden tudománynál és filozófiánál." Ludwig van Beethoven
volt-10.jpg (168.47 KiB) Megtekintve 1986 alkalommal
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.
Igazat adok, a minőség nem egyenlő a hangnyomással.
Így van, ez azoknak nem való aki szét akarja robbantani a házát otthon, arra valóban ott a pro,minden gúnyós megjegyzés nélkül ,értem miért keresik azt az emberek, de még is valahogy soha nem fogják ezeknek a minőségi suboknak a hangját még csak leutánozni sem, nehéz ezt leírni ezt hallani ,érezni kell ,hogy ezeknek minden porcikájuk a minőségi megszólalásért készültek, sosem a hangnyomásról szóltak! Ezt vagy megértik emberek, vagy csak szimplán leszarozzák mert drága és mert nem reped meg tőle a dobhártyájuk! valakinek ez való valakinek meg nem..ilyen egyszerű az egész!
Mert ha nem akkor hogy írhatsz pro sub-ról tapasztalatot!
Így nem hiteles a beírásod!
(Amennyiben hallottál már akkor tárgytalan a beírásom!)
Minden bántás nélkül, de úgy érzem, ha valakinek, akkor neki felesleges.
Töbször elhangzott már, hogy a legfőbb kérdés, milyen problémát akarsz megoldani? a teljes ülőfelületen akarsz egyenletes mély eloszlást? Növelni szeretnéd a hangnyomást vagy problémás frekvencián van beszakadásod?
Anno Sanyi mesélte,hogy még a hiltonban amikor demoztak a synthesis-el ,volt jó pár ember(köztük F.Laci is) aki nehezményezte ,hogy kevés volt a hangerő..
Akkor F.Lacival együtt voltam. Életemben nem hallottam még jobb hangot, mint ott akkor! Talán arányaiban a mélyek hangereje volt kevesebb a többinél, de amikor benéztünk a függöny mögé és kiderült, hogy ez valójában legalább 2x nagyobb helyiség leválasztva, akkor már másképp gondoltam.
Persze, aki járt már Lacinál, az tudja, hogy ő miért kevesellte a hangorkánt.
De, hogy témánál maradjak, mióta 2 szub van itthon, azóta sokkal jobb lett az alsó tartomány, mint egyel. És még a 2 ráadott teljesítménye sem változott, mint amikor 1 volt ugyanebből, sőt egyesével kisebb watton kell őket hajtani.
nekem a mai napig ez az etalon rendszer a hms nappaliban volt anno, mindennél jobban tetszik
természstesen a project array 2db sub-bal!
Kívánom hogy összejöjjön!
Izlés, ezért nem is kell vele különösebben foglalkozni, de nekem nem tetszenek ezek y ráhelyzetttölcsér mrgoldások. Itt nem a Synthesisről van szó, egyéb másról is. Csak a mély szekció formája az bejön! Talán a B&W 800-as sorohzata kivétel, bár ott integráltabb a magas rész és nem csak egy tölcsér árválkodik. Kicsi olyan mint a kínai filmekben a férfi harcosok "k9ntyja".
A napali akusztikai panelje is tetszik.
A surroundok is szép laposak, még nappaliban is elmenne. Az utódja az nem tetszik?
Így van, ez azoknak nem való aki szét akarja robbantani a házát otthon, arra valóban ott a pro,minden gúnyós megjegyzés nélkül ,értem miért keresik azt az emberek, de még is valahogy soha nem fogják ezeknek a minőségi suboknak a hangját még csak leutánozni sem, nehéz ezt leírni ezt hallani ,érezni kell ,hogy ezeknek minden porcikájuk a minőségi megszólalásért készültek, sosem a hangnyomásról szóltak! Ezt vagy megértik emberek, vagy csak szimplán leszarozzák mert drága és mert nem reped meg tőle a dobhártyájuk! valakinek ez való valakinek meg nem..ilyen egyszerű az egész!
Ezt most állítod vagy kijelented?
Sikerült már meghallgatnod már egy pro sub-ot?
Ezt már én is kérdeztem tőle többször, de konkrét választ nem kaptam.
Igazat adok, a minőség nem egyenlő a hangnyomással.
Ezt most állítod vagy kijelented?
Sikerült már meghallgatnod már egy pro sub-ot?
(Amennyiben hallottál már akkor tárgytalan a beírásom!)
...kis hozzáértéssel szépen hozzá lehet illeszteni fülre az elsőhöz és nem gond hogy kissebb mivel úgy is csak kiegészíteni illetve kísérni fogja az elsőt, mivel gondolom a kanapé nem a szoba kellős közepén van ahonnan hallgatnád?!
Nem a szoba kellős közepén van. De mivel javaslat volt többek közt az is, hogy nem árt, ha azonos SUB-ok vannak, így kipróbálok 2 db sb2000-et (2 db van, az egyik eladó + kipróbál6om vétel előtt) mielőtt megveszem, hogy az mit tud.
Majd kipróbálom a saját 3000 és az új (nem új) 2000 duót, hogy az mit tud.
Köszönöm a válaszokat.
Próbáld ki, mert azzal tapasztalatot gyűjtesz.
Otthon, a szobám kisebb mint a tiéd (20-21 mm) és két sb2000 -rel nem tudtam megvalósítani amire Te is utalsz/vágysz. Mivel tetőtér es gipszkarton falazat - betudható a szoba akusztikai problémájának.
Ne csak a görbére hagyatkozz - filmrészletekkel tudod a legjobban összehasonlítani a különböző felállásokat- Ready Player one verseny jelenet es még sorolhatnám.
Nem értem, hogy egy Rel-Synthesis témánál miért kell felhozni?
Azért mert neked nem tetszett a nappali hangja és a te mostani rendszered teljesn mást képvisel, csak ezért.. megírtam,hogy evvel az égvilágon nincs semmi probléma, minden embernek nem lehet ugyanaz jó, vagy elég jó.. semmi különös nem volt a mondandómban!
Hogy váltsunk egy éleset
nekem a mai napig ez az etalon rendszer a hms nappaliban volt anno, mindennél jobban tetszik ,számomra,még a lentinél is,pedig a lenti tudom,hogy jobb.. de valamiért ez a nagy kedvenc a számomra! Amúgy valószínű azért ,mert még az életemben lesz ilyen nekem itthon,elérhető használtan már már emberi árban is,bár nagyon ritkán!
Most már meg sem lehet említeni azt ,hogy pro? A másik fórumra nem írok ,mert ott már közelenség lettem.. Most már tabu,hogy nem lehet róla beszélni? Semmi rosszat nem írtam!
Nem értem, hogy egy Rel-Synthesis témánál miért kell felhozni?
Most már meg sem lehet említeni azt ,hogy pro? A másik fórumra nem írok ,mert ott már közelenség lettem.. Most már tabu,hogy nem lehet róla beszélni? Semmi rosszat nem írtam!
A synthesis örök kedvenc igen, és abból is ami nekem a legjobban bejön az a project array ,én még mindig ezt venném otthonra,bár már nem lehet kapni boltban!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fish 2019.11.08., pén. 23:25-kor.