Azért ne keverjük össze a képességet, a jóval.
1000párszáz Lumenes fényerővel hdr, ne már

Tudsz olyan vetítőt, ami hdr-hez jó?
Úgy látom nem mostanában fogok visszaváltani DLP-re :)Fish írta: ↑2019.09.03., kedd 21:53benq w5700 teszt:
http://www.projektor.hu/cikkek/tesztek/ ... ektor.html
De, sajnos biztos, ehhez elég ennyit tudni:
Régebben a téli olimpián a jégkorongot az amerikaiak nyerték. Volt bent a stúdióban egy NHL játékos szakkomentárkodni. Mindenki el volt hűlve az amerikai kapus teljesítményétől ( nagyban hozzájárult a győzelmükhöz a nagy vésdéseinek köszönhetően). A riporterek kérdezték az NHL-est hogy akkor szívesen látnák a ligában hiszen ő is elismerően nyilatkozott a játékosról:
Ha még aktuális , saját véleményt tudok mondani. Én is 4m.-ről nézem a 7400-at. 232 cm széles vásznat kb. 3 hete cseréltem egy 290 cm szélesre. Screenline white ice felület 1.2 gain. Amíg nem jött meg picit aggódtam , hogy nem lesz-e nagy a 7400-nak fényerő tekintetében. Amellett , hogy a nagyobb képméret miatt az élvezeti szint jelentősen növekedett , elmondhatom hogy a fényerő is bőségesen elegendő. Nem oldalfeszített a vászon , de hullámosodásnak a legkisebb jele sem látható. Persze nem tudom , hogy idővel lesz-e hullámosodás , de sokkal kisebb az esély , mint a kínai vásznak esetében. Én azt mondom 280 cm szélesség alá ne menj. 4m-ről tökéletes.Vászon ügyében beszélj Szepivel , és nem nem fogsz csalódni.

Nem csak amiatt kiábrándító. Ez biztosan a "belépő" kategória a DLP világába, Én 5 forintot nem adnék érte.