irishcream írta: ↑2019.01.28., hétf. 09:34
Lehet, hogy gonoszság, de az utóbbi napok polémiája kapcsán elképzeltem a 18210 Ft-s médialejátszót /mert ugyanolyan jó /
meg az alapesetben 1,5 M FT-s 3 db mozifotel ár érték arányát és arra a következtetésre jutottam, hogy ez éppen elég, mert a képet erről is lehet látni:kollegiumi_stoki_lores.jpg
Szerintem ez rossz hasonlat.
Az olcsó médialejátszóról azt állították többen, hogy van olyan képminősége, mint az Opponak fél millióért, míg erről a fotelről senki sem mondta, hogy ugyanolyan kényelmes lenne, mint a Moovia. Az esetleg igaz, hogy mindegy melyikből nézné az ember a képet, mindkettőből ugyanazt látná. De ez igaz lehetne arra is, hogy állva is ugyanazt látja az ember, még hokedli sem kell hozzá.
Amúgy, mintha az rémlene, amikor nálad jártam, hogy a 205-ös Oppo azért van csak a TV szobádban, a mozi helyett, mert a régebbi 105-nek jobb a képe. Akkor, hogy is van, hogy drágább pénzért jobbnak kellene lennie a képminőségnek? Persze a két Oppo között nincs akkora árbeli különbség, de akkor is érdekes, hogy az újabb model, ami már UHD lejátszó, gyengébb képet tud, mint az elődje