Valóban csinálok, cserélek ezt azt. A különbség talán annyi köztünk, hogy én elengedtem a minőség hajszolását és inkább olcsosítom a rendszert( persze próbálva úgy, hogy a lehető legkevesebbet adjak fel a minőségből). Valamint a cseréim okának másik része, hogy törekszem garanciális cucvok felé menni, kevésbé akarom kiszolgáltatottnak érezni magam. Ez igaz a rendszer képi oldalára, ahol elhagytam az anamorf lencsét, meg a 3chip DLP-t, forrás résztől meg az Oppo-t.
A hang részénél is a kiváló hangú DIY végfok és az MCA-50 helyett, az olcsóbb, de számomra remek ár-érték arányú Crown végfokok mellett tettem le a voksom.
Szóval lehet, hogy variálok, de közben meg vagy veszem ki a pénzt a rendszerből vagy legalább is, nem locsolok rá.
Nálad viszont nem értem, hogy miért nem lépsz inkább más irányba, ahogy nemtomm is javasolta, ahelyett, hogy mindenáron a meglévőt akarnád megerőszakolni.
Nekem úgy tűnik, hogy a csakazértismegmutatom elvet vallod, pedig nem biztos, hogy annyira ördögtől való lenne hallgatni másokra.
Főleg, ha nem is negatív fennhanggal tanácsolnak és nem is érdekből.
Szvsz