Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Médialejátszók
1. miért váltott át orosz nyelvre - vissza állt gyári beállításra. Állítsd vissza angolra.
2. miért fagy le külső hdd-nél - gond van a lemezzel vagy az USB-SATA adapterrel. Olyan lemezt használj, ami nem a lejátszó USB-ről táplálkozik, hanem saját tápegysége van. a lejátszó max 0.5 A tudd kiadni, ha a külső USB-s merevlemez többet "eszik", gondok lesznek.
- robi-k
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 170
Médialejátszók
1. miért váltott át orosz nyelvre - vissza állt gyári beállításra. Állítsd vissza angolra.
2. miért fagy le külső hdd-nél - gond van a lemezzel vagy az USB-SATA adapterrel. Olyan lemezt használj, ami nem a lejátszó USB-ről táplálkozik, hanem saját tápegysége van. a lejátszó max 0.5 A tudd kiadni, ha a külső USB-s merevlemez többet "eszik", gondok lesznek.
Médialejátszók
6 órája, robi-k írta:
becy76
Csináld már meg végre azt, amit leírtam, felhasználva az átadott speciális helyreállító fájlt!
Amint megcsináltál mindent, amit leírtam, a lejátszó újraindítása után az alábbi Language beállításokat állítsd be- Nyelvi beállítások az EU-s DVD-k nézéséhez:
Player Language: English
Disc Menu Language: French
Audio Language: Other->7285 kód->Hungary
Subtitle Language: Off
Robi-k!
Privát üzenetben megírtam hogy megcsináltam és köszönöm ez a része megoldódott. Arra lennék még kiváncsi hogy miért váltott át orosz nyelvre és miért fagy le külső hdd-nél a lejátszó?
becy76
Csináld már meg végre azt, amit leírtam, felhasználva az átadott speciális helyreállító fájlt!
Amint megcsináltál mindent, amit leírtam, a lejátszó újraindítása után az alábbi Language beállításokat állítsd be- Nyelvi beállítások az EU-s DVD-k nézéséhez:
- robi-k
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 170
Médialejátszók
becy76
Médialejátszók
11 hours ago, kisdudi said:
Szia!
Probáld meg a régiókód váltást,bár automatikus lenne,de Én is úgy jártam ( udp 203-as cfw) gyári DVD-vel!
Üdv!
Feri
A régiókód váltást hol tudom megejteni? Újból átállítottam a dvd állításnál hogy video formátumban ismerje fel a lemezeket és most beolvasta a dvd-ket. Viszont továbbra sem vált át automatikusan a megfelelő hdmi csatornára a tévén amit korábban megcsinált. És miért váltott magától orosz nyelvre és ezzel minden beállításom eltűnt?
- kisdudi
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 32
Médialejátszók
43 minutes ago, becy76 said:
Sziasztok!
Tanács kellene és pedig lenne egy cfw-s Oppo 105D amin valamiért nincsen cfw és nem játsza le a gyári dvd lemezeket. Írt BD lemezzel nincsen gondja, iso fájlokat nem tudom mert nincsen ilyen formárumom. Viszont kb. 1 hete egyik bekapcsoláskor orosz nyelvű lett a menűje és minden beállítása eltűnt. Újra kellett állítani mindent és azóta ha bekapcsolom, a tévén át kell állítanom a megfelelő hdmi csatornára a tévét pedig ezt korábban automatikusan megtette. Robi-k-kal felvettem a kontaktot de még nem tudjuk a hiba okát. Hátha valaki tudja mi lehet az oka de azért furcsa hogy egy ilyen drága készülék nem tudja kezelni a dvd lemezeket.....
Szia!
Probáld meg a régiókód váltást,bár automatikus lenne,de Én is úgy jártam ( udp 203-as cfw) gyári DVD-vel!
Üdv!
Feri
Anthem Avm 70 / Anthem Mca 525 gen.2 - Oppo Udp 203 CFW -Eversolo Dmp-A6 - Sony Cdp xa 30 Es - Martin Logan Motion 40 - 30 - FX
-Dynamo 1000
-Solid Tech Radius Solo 6 Ht
-Dynamo 1000
-Solid Tech Radius Solo 6 Ht
Médialejátszók
Sziasztok!
Tanács kellene és pedig lenne egy cfw-s Oppo 105D amin valamiért nincsen cfw és nem játsza le a gyári dvd lemezeket. Írt BD lemezzel nincsen gondja, iso fájlokat nem tudom mert nincsen ilyen formárumom. Viszont kb. 1 hete egyik bekapcsoláskor orosz nyelvű lett a menűje és minden beállítása eltűnt. Újra kellett állítani mindent és azóta ha bekapcsolom, a tévén át kell állítanom a megfelelő hdmi csatornára a tévét pedig ezt korábban automatikusan megtette. Robi-k-kal felvettem a kontaktot de még nem tudjuk a hiba okát. Hátha valaki tudja mi lehet az oka de azért furcsa hogy egy ilyen drága készülék nem tudja kezelni a dvd lemezeket.....
- zeuszcinema
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 3
Médialejátszók
Sziasztok szakmai segítségre lenne szükségem Oppo 4K bluray lejátszóra hogyan játszható át a telefonomon lévő Tidal alkalmazás?
Előre is köszi...
Médialejátszók
Ha már a kettőt hasonlítjuk,akkor ez úgy fair,hogy az Audiocom Signature lesz az összehasonlítási alap.A kettő újkori ára hasonló.A Primare háromszor drágább majdnem,mint az Oppo.
Médialejátszók
Én nem vagyok nagy guru ebben a stereo high-end világban, de még Ákoséknál hallottam oppo vs bd32-t ,hangsúlyozom stereo bekötésben ,analog vs digitálisan is bekötve ,ott nem kicsit jobban szolt a primare ,hanem nagyon..természetesen ugyanaz volt a hangfal, bekötés, végfok stb..
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
18 minutes ago, Pianno said:
Érdekes, mert kifejezetten az Oppo 105 vs Primare BD32 különbségre írják hogy sokkal jobb a hang és videó feldolgozása az opponak. A Primare dizánja miatt kell többet fizetni.
"Nope. You're paying for the pretty enclosure. And the European build. The oppo is technically superior, more functional and possesses considerably better video and audio processing capability. It just looks like every other Asian component. And is made in China. Not that this is a problem. Oppo is now considered a serious force in Consumer electronics. The parent in the u.s. Keeps a good eye on qc and firmware updates."
Azért mert valahol valakinek savanyú a szőlő még nem biztos, hogy igaz is. A belsejét, ha megnézed teljesen más. A Primare teljesen audio oldalról közelített.
Médialejátszók
18 minutes ago, Pianno said:
Érdekes, mert kifejezetten az Oppo 105 vs Primare BD32 különbségre írják hogy sokkal jobb a hang és videó feldolgozása az opponak. A Primare dizánja miatt kell többet fizetni.
"Nope. You're paying for the pretty enclosure. And the European build. The oppo is technically superior, more functional and possesses considerably better video and audio processing capability. It just looks like every other Asian component. And is made in China. Not that this is a problem. Oppo is now considered a serious force in Consumer electronics. The parent in the u.s. Keeps a good eye on qc and firmware updates."
Azért mert valahol valakinek savanyú a szőlő még nem biztos, hogy igaz is. A belsejét, ha megnézed teljesen más. A Primare teljesen audio oldalról közelített.
Médialejátszók
1 minute ago, Cutler said:
Tonyka szerint lehet, hogy így volt, más szerint meg sokkal jobbak. Hogy ez a sokkal, pontosan mit jelent, az viszonylagos.
Így van.Én is ezt írtam,csak más szavakkal.
Médialejátszók
Médialejátszók
5 minutes ago, Hifilala said:
Tonyka szerint jobbak,de nem emlékszem,hogy azt írta volna,hogy sokkal.Ezen a szinten inkább árnyalatokról beszélhetünk szerintem.Az egy másik kérdés,hogy ezt ki hogy éli meg.
Tonyka szerint lehet, hogy így volt, más szerint meg sokkal jobbak. Hogy ez a sokkal, pontosan mit jelent, az viszonylagos.
Médialejátszók
42 minutes ago, Hifilala said:
Tonyka szerint jobbak,de nem emlékszem,hogy azt írta volna,hogy sokkal.Ezen a szinten inkább árnyalatokról beszélhetünk szerintem.Az egy másik kérdés,hogy ezt ki hogy éli meg.
A hatalmas árkülönbség valóban nem indokolt. A Primare akciós ára ami 650e. az a reális különbséget mutatja. Már ha árban ki lehet az ilyen különbségeket fejezni. Arról nem beszélve, h még árnyaltabb a kérdés modellenként. Mert a 105-nél egyértelműen jobb volt a Primare. Nem használnék divatos ég, és föld jelzőket, mert nem. Viszont a 205 megint más tészta, csak ugye összemosódnak a modellek. Primare - Primare, Oppo - Oppo. Miközben az Oppo részéről történt egy fejlesztés. Használt árban, akit nem hat meg az UHD és minden ami ezzel jár, annak még mindig kiváló alternatíva a Primare, persze használtban jóval olcsóbb a 105 is, szóval marad a drágább felállás ugyanúgy.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Médialejátszók
Ezen a szinten nincs olyan,. hogy sokkal jobb!
Nyugatabbra sokkal nagyobb az oppo, vagy a primare felhasználók köre és tapasztalata. Szerintük egyáltalán nem jobbak a primare bd lejátszói semmilyen szempontból, csak sokkal többet kérnek érte a forgalmazók. Az Oppo is lazán kérhetne 3e eurót a bd lejátszókért, de ők nem voltak annyira éhesek.
Érdemes a burkolat alá nézni mind két lejátszónál :) Jó, oké attól még szólhatna jobban a Primare, de nem és én sem halottam semmi érdemlegest , ami igazolná a hatalmas árkülönbséget.
Nyugatabbra sokkal nagyobb az oppo, vagy a primare felhasználók köre és tapasztalata. Szerintük egyáltalán nem jobbak a primare bd lejátszói semmilyen szempontból, csak sokkal többet kérnek érte a forgalmazók. Az Oppo is lazán kérhetne 3e eurót a bd lejátszókért, de ők nem voltak annyira éhesek.
Érdemes a burkolat alá nézni mind két lejátszónál :) Jó, oké attól még szólhatna jobban a Primare, de nem és én sem halottam semmi érdemlegest , ami igazolná a hatalmas árkülönbséget.
Médialejátszók
6 minutes ago, Cutler said:
Sokak szerint meg sokkal jobbak az Opponál
Médialejátszók
11 hours ago, Pianno said:
Talán a Primare lejátszók, de azok is 2x annyiba kerülnek de nem jobbak.
Sokak szerint meg sokkal jobbak az Opponál
Médialejátszók
Szerintem nagyobb kereslet lesz rá a használt piacon. Ár/érték/tudás szinten nem nagyon van alternativája az oppoknak. Talán a Primare lejátszók, de azok is 2x annyiba kerülnek de nem jobbak.
- komarfamily
- V.I.P.

- Értékelés: 1101
Médialejátszók
nem hiszem mivel meg mindig fent van a honlapjukon
Médialejátszók
Aki OPPO bluray vasarlason gondolkozik ne nagyon habozzon mert beszuntetik a gyartast es mar 2018 nyaran kivonulnak a brit piacrol.
https://oppodigital.com/farewell.aspx
Ez nem április elsejei tréfa? Remélem az...
- komarfamily
- V.I.P.

- Értékelés: 1101
Médialejátszók
Aki OPPO bluray vasarlason gondolkozik ne nagyon habozzon mert beszuntetik a gyartast es mar 2018 nyaran kivonulnak a brit piacrol.
Médialejátszók
Dehogy mozdulnak. A terméktámogatás csak duma szerintem, max egy kis ideig bohóckodnak még valamit.
Sajnos valószínűleg ez lesz és ezért számít mostantól nem jó vételnek a lejátszó! Másik oldalról, mivel lemezes lejátszó alapvetően, a lemez formátum meg végleges, így túl sok fejleszteni való nincs rajta.
Médialejátszók
Mivel mostantól minden 203/205 lejátszó kifutó készletnek számít és egyértelműen olcsóbban meg lehet majd venni.
Vegyél egy AVR-t vagy egy processzort,úgy zuhan az ára mint egy kő,szerintem itt sem lesz rosszabb a helyzet.
Tévedés joga fenntartva!
-
Csutka
Médialejátszók
Miért gond,hogy most vetted a lejátszódat?
Mivel mostantól minden 203/205 lejátszó kifutó készletnek számít és egyértelműen olcsóbban meg lehet majd venni.
Médialejátszók
Nekem nagy öröm - az OPPO 205-ös lejátszómat nemrégen megvettem jó drágán.
Lesz más, a Panasonic is egészen kiválónak tűnő lejátszót hoz ki - DB-UB9000.
Miért gond,hogy most vetted a lejátszódat?
Csak szólj,ha el akarod adni