Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ilyet veszek...szerintetek O.K.?
Megjött a lejátszóm Tegnap délután 4-től éjfélig filmeket néztem Nagyon jó, mind képben, mind hangban, messze felülmúlja a régi 656-os Pio-t.
sajti
Gratula!
Képeket tudsz felrakni róla!
Megjött a lejátszóm Tegnap délután 4-től éjfélig filmeket néztem Nagyon jó, mind képben, mind hangban, messze felülmúlja a régi 656-os Pio-t.
sajti
Holnap jön a lejátszóm!!!!!!
sajti
Akkor gyorsan feküdj le aludni!
Ha minden jól alakul, akkor a jövő héten egy, az alábbi képen látható berendezés fogja ékesíteni a TV szobát
sajti
Holnap jön a lejátszóm!!!!!!
sajti
Hellósztok!Valaki tud erről a palayerrről mondaninekem valamit?
Sigmatek XM 400 PRO.És milyen hangfalrendszertajánlotok hozzá ami max 30k ??
Köszi.
Mennyiért láttad és mit tud?
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Hellósztok!
Valaki tud erről a palayerrről mondaninekem valamit?
Köszi.
Hellósztok!
Valaki tud erről a palayerrről mondaninekem valamit?
Köszi.
Egyelőre egy régi 72cm-es Pana TV-re. De abból is tervezek már egy újabbat
sajti
Ezt néztem ki neked: Marantz plazma.
Ezt én is nézegetném!
sajti
Ezt a csordavezéres dolgot akár hagyhatjuk is. Ez nem Canopus, és nem is Polk Audio.....
sajti
Ne viccelj!
Canopusból 20 pár sem készült összesen!
Node az a topic cím!!! Kéremszépen.....
sajti
sajti
Ezt néztem ki neked: Marantz plazma.
Ezt a csordavezéres dolgot akár hagyhatjuk is. Ez nem Canopus, és nem is Polk Audio.....
sajti
Ne viccelj!
Canopusból 20 pár sem készült összesen!
sajti
Marantz-ot?
Te leszel a Marantz-os csordavezér! Na, mit szólsz?
Na igen. Már beszéltem Ken Ishiwatával, hogy nekem gyártsanak egyet
sajti
sajti
Marantz-ot?
Te leszel a Marantz-os csordavezér! Na, mit szólsz?
Már (ex)Cat-nek is ígértem beszámolót a gépről. Remélem beválik majd! A múltkor volt szerencsém egy kisebbet körbeszimatolni, és az az árához képest nagyon meggyőző volt
sajti
Előre is gratula!
Csak azt nem látom az aláírásodból, hogy milyen megjelenítőre fogod rákötni...
sajti
Már (ex)Cat-nek is ígértem beszámolót a gépről. Remélem beválik majd! A múltkor volt szerencsém egy kisebbet körbeszimatolni, és az az árához képest nagyon meggyőző volt
sajti
Előre is gratula!
Csak azt nem látom az aláírásodból, hogy milyen megjelenítőre fogod rákötni...
Ha minden jól alakul, akkor a jövő héten egy, az alábbi képen látható berendezés fogja ékesíteni a TV szobát
sajti
Majd mesélj róla! Teleszel a Marantz guru a fórumon.
sajti
Szép sajti, nem aprózod el! Mr. Marantz és gratula!
sajti
Majd mesélj róla! Teleszel a Marantz guru a fórumon.
sajti
Leginkább én is gyári lemezekkel nyúztam, csak néha-néha került be írott lemez, de hiba nélkül ment mindig. Igaz, normálisan megírt jó minőségű (TDK) lemezek voltak.
TV1: Sony KDL-52W4500 ,TV2: Sony KV-32FQ86 , DVD: Sony RDR-HX710 , CD: Sony CDP-XE570 , A/V Erősítő: Denon 1909 , Sztereó Erősítő: Rotel RA-985BX , Front: JBL Northridge E60 , Center: JBL Northridge EC25 , Surr: JBL Northridge E20 , Sub: Yamaha YST-SW315, VHS: LG LV3798, IC-k: Arzachel, Hangfal kábel: Evidence Audio Siren II, Kimber 8TC, Táv: Logitech Harmony 785,
Nekem ilyen Sony-m volt kb fél évig, itt a fórumon adtam el, mert felvevőset szeretnék. Szerintem annyi pénzért teljesen jó vétel, a képe nagyon jó egy alap lejátszóhoz képest, csendes és megevett mindent, amit beletettem (+/-RW). Viszont kijött az újabb, az NS32, kb ugyanannyiba kerül és ez már tudja a divX-et is. Ha számít neked...
Hello R5TL!
Köszönöm a hozzászólásod!
Éppen YvsMad Philips-hez kapcsolódó mondata kapcsán érdeklődöm tovább. Mennyire "nyúztad" írott lemezekkel a SONY-dat? Néhanapján bekerült egy-egy, vagy többször többféle lemezzel is azt tapasztaltad, hogy nincs gond a folyamatos (értsd: hibamentes) lemezkezeléssel?
Mennyire érzékeny a lemez minőségére vagy a felvételi módra, sebességre?
Üdv
Nekem az aláírásomban lévő játékosom épp eladó.
Ez a második sony lejátszóm, és még soha semmilyen lemezzel nem volt gondja.
Nagyrészt minőségi alapanyaggal etetetem, és főleg gyári lemezekkel, de kölcsönben megfordul nálam mindenféle gagyi lemez is.
Eddig egyetlen lemezzel sem volt olvasási gondja.
Úgyhogy én a sony dvd játszókróll csak jót tudok mondani.
Nekem ilyen Sony-m volt kb fél évig, itt a fórumon adtam el, mert felvevőset szeretnék. Szerintem annyi pénzért teljesen jó vétel, a képe nagyon jó egy alap lejátszóhoz képest, csendes és megevett mindent, amit beletettem (+/-RW). Viszont kijött az újabb, az NS32, kb ugyanannyiba kerül és ez már tudja a divX-et is. Ha számít neked...
Hello R5TL!
Köszönöm a hozzászólásod!
Éppen YvsMad Philips-hez kapcsolódó mondata kapcsán érdeklődöm tovább. Mennyire "nyúztad" írott lemezekkel a SONY-dat? Néhanapján bekerült egy-egy, vagy többször többféle lemezzel is azt tapasztaltad, hogy nincs gond a folyamatos (értsd: hibamentes) lemezkezeléssel?
Mennyire érzékeny a lemez minőségére vagy a felvételi módra, sebességre?
Üdv
Szerintem a Philipsszel kevesebb lemezolvasási problémád lesz.
Hello Szakemberek!A tapasztalaitokat szeretném megismerni a következő, kétféle DVD lejátszóval kapcsolatban.
Melyik lehet a jobb vétel a megbízható, pontos, zavartól- és bosszúságtól mentes, minőségi lejátszásra? Lényeges szempont, hogy az írott formátumokat is (de elsősorban +R/RW) jól kezelje!
(Meghibásodás miatt sajnos alapgépet kell cserélnem, mert a javítás összege nincs már összhangban az értékkel.)
1.) PHILIPS DVP 630
2.) SONY DVP-NS355
A Philips-ről azért már többet tudok a fórumok alapos tanulmányozása révén, de a Sony-ról szinte semmi döntő információ nincs.
Az üzletben mindkettőt, szinte azonos áron láttam a napokban. Azonban ha az egyes darabokat néhány tesztlemezzel ott ki is próbálom, az a hosszú távú megelégedettségre még nem biztosíték.
Ezért kérem, főleg a Sony gép megismerésében, a segítségeteket!
Köszönöm!
TV1: Sony KDL-52W4500 ,TV2: Sony KV-32FQ86 , DVD: Sony RDR-HX710 , CD: Sony CDP-XE570 , A/V Erősítő: Denon 1909 , Sztereó Erősítő: Rotel RA-985BX , Front: JBL Northridge E60 , Center: JBL Northridge EC25 , Surr: JBL Northridge E20 , Sub: Yamaha YST-SW315, VHS: LG LV3798, IC-k: Arzachel, Hangfal kábel: Evidence Audio Siren II, Kimber 8TC, Táv: Logitech Harmony 785,
Hello Szakemberek!
A tapasztalaitokat szeretném megismerni a következő, kétféle DVD lejátszóval kapcsolatban.
Melyik lehet a jobb vétel a megbízható, pontos, zavartól- és bosszúságtól mentes, minőségi lejátszásra? Lényeges szempont, hogy az írott formátumokat is (de elsősorban +R/RW) jól kezelje!
(Meghibásodás miatt sajnos alapgépet kell cserélnem, mert a javítás összege nincs már összhangban az értékkel.)
1.) PHILIPS DVP 630
2.) SONY DVP-NS355
A Philips-ről azért már többet tudok a fórumok alapos tanulmányozása révén, de a Sony-ról szinte semmi döntő információ nincs.
Az üzletben mindkettőt, szinte azonos áron láttam a napokban. Azonban ha az egyes darabokat néhány tesztlemezzel ott ki is próbálom, az a hosszú távú megelégedettségre még nem biztosíték.
Ezért kérem, főleg a Sony gép megismerésében, a segítségeteket!
Köszönöm!