Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 433

Hozzászólás Szerző: feherlaci »

Ezt a filmet nagyon ajánlom: 

Nem limonádé termék, hanem a szó legjobb értelmében FILM! Doki imádja a közeli képeket. Hát ebben a filmben bőven van, méghozzá a legjobbakból! Eredeti szinkronnal menjen! Igaz csak tv-n (1 méterről), fejhallgatón néztem, de ami jó ... , az így is JÓ. Átjött, aminek át kellett jönnie.  

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1721

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Légyszi ne spoilerezzünk már, legalább addig, amíg a BD Rip ki nem jött.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

Aki nem igazi rajongó azt jobban érdeklik a csaták, kard párbajok stb.

Remélem ezt nem gondolod komolyan...

TPG
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: TPG »

Utolsó jedik:

Már értem miért osztotta meg a nézőket ez a rész. Szerintem azok fogják jobban értékelni, akik Star Wars rajongók.
Nekünk nagyon tetszett, végre nem csak a csatákról szolt és a látványról, hanem a sztoriról és a szereplőkről. 
Szerintem pont ezért nem tetszik mindenkinek. Aki nem igazi rajongó azt jobban érdeklik a csaták, kard párbajok stb.

10/9

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2576

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

Akár jó évünk is lehet film szempontjából. 

Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Imádom az öreg szakállas mestert. Kissé megalomán: 

Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

Utolsó jedik spoilerek nélkül:

Nem vagyok sem SW Fan, sem SW hater. Az eredeti trilógiát szerettem, az újat már nem annyira (az EP I még mindig a leggyengébb SW epizód, viszont a II-III tetszett). Sok helyről hallottam, hogy nem jó, úgyhogy úgy ültem be, hogy nem jó. A film egy darabig egész korrekt. Szinte becsapós. Mígnem tényleg elérünk olyan részekhez, ahol az ember legszívesebben a fejét verné a falba, hogy ez mi??? Kb. egymás követik egész korrekt jelenetek,amik akár még jók is lehetnének, aztán valahogy mégis sikerül elcseszni a végeredményt.

Persze vannak jó és élvezhető részei is a filmnek azt elismerem. De sajna sok kritikus hiba is van, egyes részeknél pedig kb. a frenchise meggyalázása történik. 

Finn, Poe, Rey, Ren abszolút gyenge karakterek, akár az előzmény trilógia, akár a trilógia szereplőihez képest. Luke viselkedése és tettei pedig teljesen karakter idegen.

Végső verdikt olyan 10/6 jóindulattal, ahol a látvány,a hang, egyszóval a mozi élvény ami rádob a végső pontszámra...

Sajnos úgy gondolom G. Lucas sokkal jobb filmet tudott volna csinálni, pedig neki is voltak bőven hibái.  

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég

A filmek azért készülnek, hogy szórakoztassanak bennünket
Ezt láttátok már? 

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Laci nem csalódunk benned! kőkemény ,de még attól is keményebb kritikus vagy

Azért egyszer bevállalható, megnézhető ez a film. Nekem 10/6.5.
Mi is a hétvégén nyomattuk le, az American made -el együtt.Ez utóbbi 10/7.

Sokszor veszek észre hibákat a filmekben, sorozatokban, de ezekkel simán együtt lehet élni. Már annyit láttunk, hogy nincs új a nap alatt.
Megnézem, aztán vagy tetszik vagy kevésbé, de nem fogok morogni, hogy hú de elrontották itt és ott.
Kritizálni persze lehet és kell is, ez nem is baj, csak ne vedd ennyire véresen komolyan.

A filmek azért készülnek, hogy szórakoztassanak bennünket, de legtöbb úgyis csak mese (Kivéve az Ameddig a lábam bírja) 
Addig nincs gond még megtehetjük, hogy úszkálunk a kínálatban. Jól van ez így. Persze sokszor jön ki úgy a lépés, hogy 5 filmből szinte mind az 5 gyengusz.
De ha úgy lenne mint régen, amikor egy Amerikai filmet rá öt évre láttuk itthon a moziban, sem hiszem hogy hiányozna valakinek ...

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég

Lehetett volna a két szereplős, hegyen kínlódós film is, de azt tv-re, hétköznapi, délutáni unalom űzésre szánom. 

Ízlés kérdése.
Az én ízlésem: Bele kezdtem, de nem vagyok képes végig nézni. Ennyire DIREKT terméket, nem vagyok hajlandó végig ülni! A hegyes képek szépek, de a történet űber gagyi! Az, hogy a Titanikos Róz, együtt fog utazni egy néger idegennel, az, hogy egy Golden Retriewer "félelmetes" kutyának van bemutatva (fúde izgis volt pár pillanatig . A kutyába nem kötök bele.), az, hogy az ex vadászpilóta pont sztrókot kap, az, hogy a repcsi farka minő véletlen, de leszakad, ennek ellenére nem pörög, bugdácsol össze vissza és nem esik le mint egy darab kő, az, hogy Pentekosz kapitány a nagy semmibe üvölti, hogy "van itt valaki?", még elviseltem, de az, hogy egy utasszállító mögé, alá lőnek egy jelzőrakétát, ami ezer méterekkel feljebb és odébb van ... Eddig tartott a türelmem. Nekem ettől magasabb az igényem, engem a képpel nem lehet megvenni! Bele léptetve még láttam, hogy a fehér csaj csak megkóstolta a tutit ... Na itt töröltem.
Nálam egyszer SEM nézős, "ZS" kategóriás a termék.  

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 458

Hozzászólás Szerző: kargidje »

Én sem azért kérdezem, mert majd megveszek érte, hogy megnézzem.
Azért van néhány távol-keleti trancsír, ami simán megcsúfol jó sok Hollywood-i horror filmet.

Ha nem érdekel, miért kérdezed? Gungeliba minden info megtalálható róla.
Nem egy nagy eresztés a trancsíron kívül.
Amúgy mégis érdekelne, milyen minőségben kell: web-dl, 720p, 1080p vagy bd remux?

Ja, nemrég néztem a Macabre c. filmet, ez pl. Indonéz és ő is szerepel benne, nyamm: Imelda Therinne

Más:
El cadáver de Anna Fritz (2015)
(Anna Fritz holtteste)
színes, feliratos spanyol film
"Hector Hernandez Vicens rendezésében készült spanyol film nem horror és nincsenek benne rothadó tetemeket szexuális aktusra használó pszichopaták vagy töméntelen mennyiségű vér. Szóval aki ilyesmire vágyik, jobb ha kihagyja a filmet. Van benne viszont rengeteg feszültség, düh, harag, elfojtott és kinyilvánított erőszak, beteg emberi jellemek, ijedtség és félelem. Igazi pszicho-thriller, ami folyamatos megbotránkoztatásra és elgondolkodtatásra késztet."
Röviden.

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3001

Hozzászólás Szerző: earforce »

SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO

csöpi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 288

Hozzászólás Szerző: csöpi »

Raid - A törvény nemében (Raid Dingue)
Francia-belga vígjáték.

Számomra hozta a korábbi francia vígjátékok színvonalát.
Könnyed hétvégi kikapcsolódásnak ajánlom.
A mostanában divatos trágárság és gusztustalanság nélkül is lehet jó vígjátékot készíteni.
8 pontot adok rá.

Ahogy most rákerestem, a főszereplő párosnak van egy közös "Szuper - Hipochonder" filmje is. Ki is kölcsönzöm.

Ne hagyd ki a Finánc a pácban,az Isten hozott az isten háta mögött,a Véletlen boldogság,és az Így jártam a mostohámmal című alkotásokat sem.Ezek is Dany Boon filmek.Nekem tetszettek.
Kép:Sony VPL-VW50
ScreenLine Amleto 250x140 1.4Gain
CD-DVD:Sony DVP-S 7700
Erősítő:Yamaha RX-A 3030
Médialejátszó:HTPC+Bluesound Node 2i
Hangfalak:Clarus Titan front,Titan center,Rhea háttér
SUB: Focal Cobalt sw800
Kábelek:Neotech-Audioquest kábelek,Néhai tápelosztó

ZolaBA
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1754

Hozzászólás Szerző: ZolaBA »

De azért kevés olyan filmsorozat van, ami nem fullad meg egy idő után, vagy a végéhez közel.

Ez sajnos igaz. Ezért örök kedvenc a 24

Most nézzük ezt a Spanyol El Internado (Internátus)-t. Meglepően jó. Itt is volt olyan érzés, hogy a eddig tartott a nyitó forgatókönyv, de jól folytatták.... és jó látni a Bárkából megismert csajokat - ami szintén jó kis sorozat volt.
Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6570

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Ezek a japók nem gyengék ezekkel az iskolás lányokkal. Vagy vadul d.ják őket, vagy feltrancsírozzák.
Ésszel már...
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

A Stranger things viszont nagyon király! 

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

Fodesz ezt a jelenetet már láttam régebben, engem nem csigázott fel.

Én sem azért kérdezem, mert majd megveszek érte, hogy megnézzem.
Azért van néhány távol-keleti trancsír, ami simán megcsúfol jó sok Hollywood-i horror filmet.

Most jutottam oda, hogy megnézzem a The Walking Dead utolsó két részét (s08e07, s08e08). 
Van aki szerint ez még a nézhető kategória? elkeserítően szar lett az egész, abba kéne hagynom 

Én meg nem kezdtem hozzá a 8 évadhoz. Megvárom a nyolc részt hogy összegyűljön.
Már a hetedik évad sem hozta azt az élményt amit mondjuk az első 5 évad.
Szerintem csak a vaskalapos fanok fognak a végsőkig kitartani mellette.
De azért kevés olyan filmsorozat van, ami nem fullad meg egy idő után, vagy a végéhez közel.
A Sons of anarchy is ilyen volt, bár nekem tetszett csak a vége nem igazán.

Fogalmam sincs meddig akarják még nyomatni a zombi sztorit, de olyat is hallottam, hogy még sok évadot terveznek.
Sok a töltelék rész az a baj, elhúzzák a cselekményeket.
Én belevinnék valami csavart, kellene erőteljes változás. De lehet hogy az éved második felében lesz valami csattanó.
Pegyhüdten nem hagyhatják majd abba, mert akkor ki fogja folytatni?

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6570

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Most jutottam oda, hogy megnézzem a The Walking Dead utolsó két részét (s08e07, s08e08). 
Van aki szerint ez még a nézhető kategória? elkeserítően szar lett az egész, abba kéne hagynom 

Hát eléggé híg lett az előzményekhez képest, mi is erősen filóztunk rajta, hogy van-e értelme nézni tovább?
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

ZolaBA
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1754

Hozzászólás Szerző: ZolaBA »

Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

Sziasztok!

Erről a horror-ról tudtok valamit? Ez a buszos jelenet nem piskóta.
Már rég fent van a you tube-on, de nem találkoztam még vele sehol sem.

https://www.youtube.com/watch?v=2Ox0CrSz9GA

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Nem számoltam, de 5-6-szor biztosan elhangzott, hogy nincs kajájuk. Én már attól féltem, kiássák a pilótát és elkezdik megsütni. Lehet, túl kevés akciófilmet nézek mostanában, ezért tudom lerágni a körmöm még egy ilyen történeten is. Bajom persze nekem is volt a filmmel, leginkább Kate Winslet jelenléte, de engem elég könnyű megvenni bármilyen, havas hegyek között forgatott filmmel. A végső mondandót viszont nagyon fontosnak tartom, bár lehet, hogy a nézők többségét teljesen hidegen hagyja, én meg csak fűrészelem itt a fingot megint.
Visszatérve erre egy kicsit. Elmondom hogyan láttam én, és miért nem működött nálam, ami nálad igen. 
Az éhség dolog pusztán párbeszéd szinten jelent meg. Fizikai valójában ebből semmit nem láttál. Max, egy pillanat volt, megegyem-e a mandulát, vagy ne. Ebből a szempontból hibázik a film. Nincs leépülés, mindenki stabilan jól néz ki. Túl sterilek, azt hiszem nyugodtan fogalmazhatok így. Több hetes elvileg éhezés után is impozáns mellizmokkal rendelkezik Idris kolléga az ágyjelenetnél. Amúgy a komoly testi leépülés teljesen hiányzott a filmből. Pedig egy ilyen esetben azt hiszem jelei lennének, hamar elfogy az izom, és a felesleg. Arról nem is beszélek, h hiányoztak az elfagyásos jelek, a hidegtől pirosas kicserzett arcbőr, és ami ezzel jár. Lehet az én igényeim, vagy az elvárásaim magasak, de ilyeneket is figyelek. 

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Keresned kell a szavakat gondolom (spoiler álcázva, ne jelöld ki, ha még nem láttad: pláne az űrből megfagyva visszarepülés után)  ?
Az utolsó Jedik ahogy én láttam: 

http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... ?p=2190772

thxfan
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1205

Hozzászólás Szerző: thxfan »

Ma 14.30 delutan nyilatkozom.
Keresned kell a szavakat gondolom (spoiler álcázva, ne jelöld ki, ha még nem láttad: pláne az űrből megfagyva visszarepülés után)  ?
10.1 Auro3D
Erősítő:Marantz SR7013+Crown XLS 1502,Hangfalak:HIVI Swans Allure+F2.2R+VR-8W,Sub:Behringer NX3000D+JBL 4641,PS4,Projektor:Optoma UHD 51,Vászon: Lumene Curve Acoustic,Kábelek:Taga Harmony Blue-12/Azure-14-2C, KáCsa KCE-FLW40, NorStone Classic B 250,Hálózati szűrő:Taga Harmony PF-1000

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 747

Hozzászólás Szerző: Hifilala »

Számomra egy hulladék volt a film.
Végig néztem, de igen szenvedtem közben.

Az Ocean's Eleven nyomába nem ér.
A legnagyobb érdekesség az volt benne, hogy Adam Driver nem csak a Star Wars főgonosza, hanem játszik más filmben is.
Ebben is nagyon csúnya szegény.

Megvolt ennek is a varázsa.Gondolom a rendező nem akart egy újabb Ocean’s filmet rendezni,de kicsit csavart az alapsztorin és vidékiesre vette a figurát.

Csutka

Hozzászólás Szerző: Csutka »

Logan Lucky-Kifejezetten jó film,kicsit az Ocean’s Eleven-re hajaz,nem véletlenül ugye.

Számomra egy hulladék volt a film.
Végig néztem, de igen szenvedtem közben.

Az Ocean's Eleven nyomába nem ér.
A legnagyobb érdekesség az volt benne, hogy Adam Driver nem csak a Star Wars főgonosza, hanem játszik más filmben is.
Ebben is nagyon csúnya szegény.

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”