Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házimozi hangsugárzók és subwooferek
Mivel az elektronika nem azonos, nem igazán lehet az értékelésekkel mit kezdeni, de összességében szerintem elfogadható a tesztek eredménye.
Érdekesség hogy a JBL Lexicon processzort használ,csak egy másik külsővel és jóval magasabb ársávban.Talán ennél a processzornál olvastam,hogy nagyon jó mozira,de a sztereó hangja nem az igazi.Értem én hogy mozi,de 5 milláért azért már ne legyenek ilyen gondok!
Mivel az elektronika nem azonos, nem igazán lehet az értékelésekkel mit kezdeni, de összességében szerintem elfogadható a tesztek eredménye.
A Klipsch egész meglepő az árához képest, ennyiért már kapunk egy közepest. A felsőbb körökben viszont az árcédula aztaa pasztaa, 35 milka, és nem a tehenes fajta. .)
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
-
Csutka
Nagyon érdekes teszt.Ami egyből feltűnik az az,hogy nem igazán kedveli a tölcséres magasak hangját,amit meg is értek,de itt is van kivétel.Kicsit érdekes hogy nem azonos proceszzor és végfok dolgozott.A JBL hát...
Kis érdekesség és olvasnivaló.
12 egészen jó hangfal rendszer összehasonlítása.
http://www.geckohomecinema.com/wp-conte ... YSTEMS.pdf
Nagyon érdekes teszt.Ami egyből feltűnik az az,hogy nem igazán kedveli a tölcséres magasak hangját,amit meg is értek,de itt is van kivétel.Kicsit érdekes hogy nem azonos proceszzor és végfok dolgozott.A JBL hát...
-
Csutka
Kis érdekesség és olvasnivaló.
12 egészen jó hangfal rendszer összehasonlítása.
http://www.geckohomecinema.com/wp-conte ... YSTEMS.pdf
Inkább szubot. Sokkal inkább.
Ok, koszi!
Audio PC + MZPX USB + UpTone LPS-2.1, AudioQuest Diamond Ethernet
Chord Qutest DAC, Tellurium Q Black Diamond USB kábel
Primaluna HP, PMC twenty:26, Tellurium Q Silver kábel
Sziasztok, van eddig 5 nagy hangszóró, szub még nincs, de szerintetek hulyeseg lenne venni pl egy Harman Kardon Hkts 60-ar, es azzal kiegesziteni 9.1-re? Nyilván a HK center felesleges is lenne. Vagy inkább vegyek egy szubot és 5.1 legyen?
Inkább szubot. Sokkal inkább.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
Sziasztok, van eddig 5 nagy hangszóró, szub még nincs, de szerintetek hulyeseg lenne venni pl egy Harman Kardon Hkts 60-ar, es azzal kiegesziteni 9.1-re? Nyilván a HK center felesleges is lenne. Vagy inkább vegyek egy szubot és 5.1 legyen?
Audio PC + MZPX USB + UpTone LPS-2.1, AudioQuest Diamond Ethernet
Stírlitz tudta,hogy a kérdésére a válasz igen és nem,de szokásához híven zsigerből ravasz volt. Jó kémhez méltó módon a hátulról mellbe/lapáttal fejbe taktikát választotta és az "ellenségtől" várta az információt és a tanácsot.
Eddig a tavaszról és a 17 pillanatáról.
Tehát kérdésedre az egyik válasz IGEN,mert ha így is jó a kapott hangkép,pontosabban neked tetsző,akkor minek azt bolygatni?
Amennyiben a rajz amit betettél arányaiban a valós állapotokat mutatja,akkor szerintem a hangsugárzóid front/szub túl
közel vannak egymáshoz és a falsíkokhoz is.
Ami persze nem azt jelenti hogy nem szólhat jól,viszont azt sem hogy nagyobb távolságot tartva nem lehet még jobb.
Mondjuk teresebb kicsit tisztább stb....
Valamint NEM!,mert ha van rá mód,hely és persze a legfontosabb kedved az elhelyezésükre másképpen. Nagyobb távolságot tartva mindentől,faltól,bútortól,nagyitól,tereptárgytól/úttorlasztól. Legyen minyimum Madamka,(ahogy zsebem zsestyeméknél mondták anno a KGST piacon) 30-40cm.Ez általában megoldható ha csak nem faltól-falig bútor uralja a szobát.Falsaroknál ami a képen is látszik oldalanként javaslom a minimum 30-40cm.Persze ha lenne elég tered hozzá azt javasolnám a front hátulja legyen legalább 60-80cm-re a faltól,oldalra pedig minimum 40-60cm.
A szubot érdemes kipróbálni máshol elhelyezve is.Erről sokan sokat tudnának írni a fórumon,ha lenne hozzá kedvük.
Meghálálja a szub ha van elég türelmed/kitartásod hozzá,hogy elégszer költöztesd egyik helyről a másikra, és egy megfelelő hosszúságú kábel minyimum 6-8m hosszban. Lehet az egy egyszerű rca kanóc a különbséget azzal is kihallani ha sikerült a G pontját megtalálni
Persze szigorúan csak a saját nevemben én így csinálnám.
És ne feledjük azidősohasohamegnemálllll a mélyek róják szüntelen az útjukaaaat.
Koszi Vuki, mar az elso bekezdesed miatt megerte irni...
Szoval a kerdes itt elsosorban arra utalt, hogy a front portjanak takarasa -kb.12 cm a sub es a front volsaga- befolyasolja-e a front hangzasat? Eddig nem nagyon torodtem vele, de gondom adodott a subbal, errol korabban mar itt irogattunk. Szoval a nagy melegben a laminalt padlo deformalodott es a sub elkezdett rezonalni, Elotte is a jelenlegi helyen volt,-sarkosan elhelyezve, kisse tavolabb a fronttol- de igy, hogy kicsit elforditottam a ladat, megszunt a rezonancia, marmint a sube ismet stabilan 4 labbal all a padlon. Igaz igy, kozelebb kerult a fronthoz.. Kiprobaltam meg masik 3 helyen a szobaban, ketto kozel megfelelt az altalad idealisnak nevezett sub elhelyezesnek. Nem igazan hallottam kulonbseget, de lehet csekkolom meg az egyik helyet. Ha megis valtozas lesz, akkor kell furni-faragni...:-( A rajz kozel korrekt, de idealis elhelyezese a frontoknak nehezsegbe utkozik. Most a hatulja a faltol, kb. 40 cm, de meg a falon van egy 10 cm vastag elnyelo, oldalt is ua. ez a helyzet ott az atlag tavolsag a paneltol, kb. 20-25 cm.. Tudom, hogy kis mozgatassal sokat javiuna a hang, de igy sem panaszkodom, mondhatni elegedett vagyok.
Megegyszer koszi a valaszt:
Stirlitz
- Vukkeinstein
- V.I.P.

- Értékelés: 677
Udv a T. Tarsasagnak!
Hozzavetolegesen igy nez ki kerdesem targya, lasd a csatolt kepet. A SUB es a Front kozot, kb. 12 cm a tavolsag, a Front az *front portos* allo hangfal. A SUB racsuszik a reflex nyilasra, kb. az abranak megfeleloen betakar. A kerdesem az, hogy maradhat-e ez igy vagy jobb, ha elpakolom a SUB-ot mashova? A SUB jol szol ott ahol most van, a Front miatt kerdezem. Lenne hova tenni, de az nagy furas-faragassal, uj kabellel jarna. Ha nem muszaj, nem nyulnek hozza.
Koszi a segitseget:
Stirlitz
Stírlitz tudta,hogy a kérdésére a válasz igen és nem,de szokásához híven zsigerből ravasz volt. Jó kémhez méltó módon a hátulról mellbe/lapáttal fejbe taktikát választotta és az "ellenségtől" várta az információt és a tanácsot.
Eddig a tavaszról és a 17 pillanatáról.
Tehát kérdésedre az egyik válasz IGEN,mert ha így is jó a kapott hangkép,pontosabban neked tetsző,akkor minek azt bolygatni?
Amennyiben a rajz amit betettél arányaiban a valós állapotokat mutatja,akkor szerintem a hangsugárzóid front/szub túl
közel vannak egymáshoz és a falsíkokhoz is.
Ami persze nem azt jelenti hogy nem szólhat jól,viszont azt sem hogy nagyobb távolságot tartva nem lehet még jobb.
Mondjuk teresebb kicsit tisztább stb....
Valamint NEM!,mert ha van rá mód,hely és persze a legfontosabb kedved az elhelyezésükre másképpen. Nagyobb távolságot tartva mindentől,faltól,bútortól,nagyitól,tereptárgytól/úttorlasztól. Legyen minyimum Madamka,(ahogy zsebem zsestyeméknél mondták anno a KGST piacon) 30-40cm.Ez általában megoldható ha csak nem faltól-falig bútor uralja a szobát.Falsaroknál ami a képen is látszik oldalanként javaslom a minimum 30-40cm.Persze ha lenne elég tered hozzá azt javasolnám a front hátulja legyen legalább 60-80cm-re a faltól,oldalra pedig minimum 40-60cm.
A szubot érdemes kipróbálni máshol elhelyezve is.Erről sokan sokat tudnának írni a fórumon,ha lenne hozzá kedvük.
Meghálálja a szub ha van elég türelmed/kitartásod hozzá,hogy elégszer költöztesd egyik helyről a másikra, és egy megfelelő hosszúságú kábel minyimum 6-8m hosszban. Lehet az egy egyszerű rca kanóc a különbséget azzal is kihallani ha sikerült a G pontját megtalálni
Persze szigorúan csak a saját nevemben én így csinálnám.
És ne feledjük azidősohasohamegnemálllll a mélyek róják szüntelen az útjukaaaat.
Udv a T. Tarsasagnak!
Hozzavetolegesen igy nez ki kerdesem targya, lasd a csatolt kepet. A SUB es a Front kozot, kb. 12 cm a tavolsag, a Front az *front portos* allo hangfal. A SUB racsuszik a reflex nyilasra, kb. az abranak megfeleloen betakar. A kerdesem az, hogy maradhat-e ez igy vagy jobb, ha elpakolom a SUB-ot mashova? A SUB jol szol ott ahol most van, a Front miatt kerdezem. Lenne hova tenni, de az nagy furas-faragassal, uj kabellel jarna. Ha nem muszaj, nem nyulnek hozza.
Koszi a segitseget:
Stirlitz
- Quetz
- Beköltözött

- Értékelés: 741
Valahogy össze lehetne ebből hozni költséghatékonyan valami 2.1-es rendszert, amiben nincsenek ablaktábla szaggató mélyek? Vagy egy sima sztereót? Esetleg valahol normálisan lehetne értékesíteni a még működő részeit, a többit meg alkatrészbányának eladni, és az árából venni valami egyszerűbb sztereó cuccot? Vagy full kuka az égész?
Nem nagyon akarnám megterhelni miatta a családi kasszát, ezért mindenképpen valami olcsóbb megoldást keresnék a "rendszer" (tudom, erős kifejezés) kiváltására.
Előre is köszönöm az összes ötletet, tippet!
(elnézést kérek, ha rossz topikba írtam, a fórum létezéséről is nemrég világosított fel egy kollégám!)
Szerintem nézd meg a keres/kínál rovatot, és vadássz le egy sztereó rendszert ami rendelkezik a számodra szükséges csatlakozásokkal. Ha eddig is letekertétek a mélynyomót, akkor ezután sem fog hiányozni.
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.
Sziasztok!
Adjatok tanácsot legyetek szívesek!
Van nekem egy ősöreg Creative s750-es házimozi rendszerem, ami már nagyon betegeskedik. Főleg az erősítője. Az oldalsó és a hátsó szatellitekből kettőt már nem tud megszólaltatni, és mostanában a ki/bekapcsolása sem az igazi. Van benne egy relé, ami nem akar működni sokszor.
Igazából nincs is szükség már semmilyen 7.1-re, a multimédiára használható szobáinkból azóta gyerekszobák lettek, szóval hely sincs.
Ezt a kütyüt is igazából úgy használtuk már egy ideje, hogy csak a mély+közép+ a két első szatellit volt bedugva, a többi szatellit meg valahol elcsomagolva egy szekrény tetején.
A mélynyomóját is már csak azért használtuk, mert bár rengeteg helyet elfoglal, de abban volt az erősítő. Egyébként használat közben a mélynyomót mindig minimumra vettük, szóval nagyon nem hiányzott volna.
Tudom, hogy a jelenlévőknek ez az egész eretnekség és a hangtechnika lábbal tiprása, de nekem jelenleg már nincs szükségem többre.
Milyen megoldást tudnátok javasolni, amivel a szatelliteket használhatnám továbbra is (nincs bajuk, a kidobásuk meg amúgy is csak környezetszennyezés/környezetterhelés főleg)
Valahogy össze lehetne ebből hozni költséghatékonyan valami 2.1-es rendszert, amiben nincsenek ablaktábla szaggató mélyek? Vagy egy sima sztereót? Esetleg valahol normálisan lehetne értékesíteni a még működő részeit, a többit meg alkatrészbányának eladni, és az árából venni valami egyszerűbb sztereó cuccot? Vagy full kuka az égész?
Nem nagyon akarnám megterhelni miatta a családi kasszát, ezért mindenképpen valami olcsóbb megoldást keresnék a "rendszer" (tudom, erős kifejezés) kiváltására.
Előre is köszönöm az összes ötletet, tippet!
(elnézést kérek, ha rossz topikba írtam, a fórum létezéséről is nemrég világosított fel egy kollégám!)
Ez ott már nagyon off, ezért csak röviden...
DSD állományokat otthon ritkábban hamisítanak, mert körülményes, de a kiadók annál inkább megteszik ezt, mikor egykor PCM formátumban felvett digitális műsorokat konvertálnak át DSD-be és adják ki SACD-n. Ezeknél nyilván nem jön elő a DSD előnye, nevezhetjük átvágásnak is. Némi utánajárással kinyomozható, melyik kiadványok az eredeti DSD-k.
Koszonom ezt a valaszodat is, csak kiforrja majd magat a dolog. Ha mar hivatalosan is gagyit adnak, fizessek erte, meg nyomozhatok is? Eros ketsegeim vannak... ;-)
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11293
- Kapcsolat:
Ismet koszonom valaszodat! Nagyon nem *vigasztaltal* meg. valoban nem ua. a ket abra.... Akkor ezek nem igazai HD Track-ek, valahol a CD es a HD felbontas kozott lennenek? Tehat ha a csucs (192-24) minoseget akarom, akkor zsebbe kell nyulnom, vagy bizni a szrencsemben? Csak megkerdezem, a DSD file-ok -jelen esetben, dff, dsf- ha ilyet talalok ezek mar vegytiszta minoseget jelolnek? Ezek a SACD felvetelek lennenek? Azert kerdezem, mert vettem egy halozati digitalis lejatszot es probalom a legjobb minoseget hallgatni rajta,
Ez ott már nagyon off, ezért csak röviden...
DSD állományokat otthon ritkábban hamisítanak, mert körülményes, de a kiadók annál inkább megteszik ezt, mikor egykor PCM formátumban felvett digitális műsorokat konvertálnak át DSD-be és adják ki SACD-n. Ezeknél nyilván nem jön elő a DSD előnye, nevezhetjük átvágásnak is. Némi utánajárással kinyomozható, melyik kiadványok az eredeti DSD-k.
Ismet koszonom valaszodat! Nagyon nem *vigasztaltal* meg. valoban nem ua. a ket abra.... Akkor ezek nem igazai HD Track-ek, valahol a CD es a HD felbontas kozott lennenek? Tehat ha a csucs (192-24) minoseget akarom, akkor zsebbe kell nyulnom, vagy bizni a szrencsemben? Csak megkerdezem, a DSD file-ok -jelen esetben, dff, dsf- ha ilyet talalok ezek mar vegytiszta minoseget jelolnek? Ezek a SACD felvetelek lennenek? Azert kerdezem, mert vettem egy halozati digitalis lejatszot es probalom a legjobb minoseget hallgatni rajta,
Nem pesszimizmus ez, hiszen igen jó digitális LP "átiratok" készülnek házilagos körülmények között, minőségük néha meghaladja a gyári CD kiadványokét, de az általad is említett hivatalos HD anyagok is nagyon jók tudnak lenni. Azonban mint minden divathullámnál, itt is vannak vadhajtások és a letöltő oldalakon nagy felbontású anyagként feltüntetett állományok sokszor felkonvertált hagyományos Red Book felvételekből készülnek. A spektrális analizáláson ezek lebukhatnak, ahogy a Te ábrád is egy hamisítványt mutat szerintem. Jól látszik rajta a 22 kHz-re állított aluláteresztő szűrő hatása, ami a 44 kHz-en digitalizált felvételek jellemzője. Felette szerintem csak zaj van, hasznos jel nincs, de ez csak egy óvatos tipp részemről. Egy valódi HD felvétel spektrális energiaeloszlása valahogy így néz ki:
Nem pesszimizmus ez, hiszen igen jó digitális LP "átiratok" készülnek házilagos körülmények között, minőségük néha meghaladja a gyári CD kiadványokét, de az általad is említett hivatalos HD anyagok is nagyon jók tudnak lenni. Azonban mint minden divathullámnál, itt is vannak vadhajtások és a letöltő oldalakon nagy felbontású anyagként feltüntetett állományok sokszor felkonvertált hagyományos Red Book felvételekből készülnek. A spektrális analizáláson ezek lebukhatnak, ahogy a Te ábrád is egy hamisítványt mutat szerintem. Jól látszik rajta a 22 kHz-re állított aluláteresztő szűrő hatása, ami a 44 kHz-en digitalizált felvételek jellemzője. Felette szerintem csak zaj van, hasznos jel nincs, de ez csak egy óvatos tipp részemről. Egy valódi HD felvétel spektrális energiaeloszlása valahogy így néz ki:
- Swordfish76
- Törzsvendég

- Értékelés: 374
Sziasztok,
segitseget szeretnek kerni a kovetkezoben...
Szia!
Első ötletem az volna, hogy vásárolsz egy számodra árban és minőségben is megfelelő atmos hangszórót (in wall)
és egy jó asztalossal készíttetsz neki egy olyan dobozt, amit könnyen tudsz a plafonra rögzíteni.
Az on wall hangsugárzók a doboz kiképzése miatt többnyire szélelebbek, nagyobbak, illetve súlyuk sem mondható könnyűnek,
így a mennyezetre rögzítésük, főleg a hangsugárzó testének megfúrása nélkül, szinte lehetetlen küldetés.
Üdv, Attila
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Koszonom valaszod, de pesszimizmusodbol adodott meg egy kerdes. Ilyen fotokat akkor latok, ha LP-bol csinalnak HD Track-et, erre utal a (192-24) ha nem tevedek? Ha jol ertettelek, ezt Te nem fogadod el az emlietett minosegnek? Fenntartasod a metodusssal van, jelen esetben, hogy hazilag keszul? Mert hivatalos oldalon is vannak HD Track-ek amiket 25 dollar korul meg tudsz vasarolni. Azok velemyenyed szerint rendben vannak? Lenne meg kerdesem, de az mar tenyleg nem e forum temaja. Ha megtennel meg annyit, hogy par szoban vazolnad, a mellekelt abrakon mit kell nezni, mit akar demonstralni a keszitoje, megkoszonnem. Stirlitz
Egy hangfelvétel spektrális energiaeloszlását látod az ábrákon. Vélhetően azt próbálják bizonyítani velük (nem túl meggyőző módon), hogy valóban nagy felbontású anyagról van szó, nem csak felkonvertált állomány.
Koszonom valaszod, de pesszimizmusodbol adodott meg egy kerdes. Ilyen fotokat akkor latok, ha LP-bol csinalnak HD Track-et, erre utal a (192-24) ha nem tevedek? Ha jol ertettelek, ezt Te nem fogadod el az emlietett minosegnek? Fenntartasod a metodusssal van, jelen esetben, hogy hazilag keszul? Mert hivatalos oldalon is vannak HD Track-ek amiket 25 dollar korul meg tudsz vasarolni. Azok velemyenyed szerint rendben vannak? Lenne meg kerdesem, de az mar tenyleg nem e forum temaja. Ha megtennel meg annyit, hogy par szoban vazolnad, a mellekelt abrakon mit kell nezni, mit akar demonstralni a keszitoje, megkoszonnem.
Stirlitz
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Udv a T. Tarsasagnak! Ha rossz helyre irom, nezzetek el nekem, de tudna segiteni vki ezen kepek ertelmezeseben? Letoltott albumok technikai infojaban voltak. Ha igen, elore is koszonom! Stirlitz
Egy hangfelvétel spektrális energiaeloszlását látod az ábrákon. Vélhetően azt próbálják bizonyítani velük (nem túl meggyőző módon), hogy valóban nagy felbontású anyagról van szó, nem csak felkonvertált állomány.
Udv a T. Tarsasagnak!
Ha rossz helyre irom, nezzetek el nekem, de tudna segiteni vki ezen kepek ertelmezeseben? Letoltott albumok technikai infojaban voltak. Ha igen, elore is koszonom!
Stirlitz
Azért a Miller and Kreiselről annyit érdemes tudni,hogy ezek csak 70Hz felett dolgoznak,ha az S150-ről beszélünk.Amíg megveszel egy szélessávú hangfalat és esetleg megvágod valahol mozira,addig ezeket nagyon jól kell tudni illeszteni a subbal szerintem.A másik fontos dolog,hogy nem igazán szinezi a hangot,nem üvőlt és nem produkál loudnes-es hangot.Ráadásul nagyon terhelhető is.Két közép és három magas dolgozik benne,ezért nagyon jól ki kell szolgálni subbal.Nem ajánlanám 30nm alatt használni,de inkább felette.
- thxfan
- Beköltözött

- Értékelés: 1205
Pedig én első nekifutásra használt dobozokba gondolkodom. Ebay-en is nézegettem, de az sem tartom kizártnak hogy itthonról is betudnék szerezni majd ilyen dobozokat.
Ha jól emlékszem azért nem tartottad meg a M&K LCR-et mert nem hozta azt a hangot amit a Swnasoktól megszoktál. Miből gondolod hogy ezek a surroundok jobbak lennének?
Természetesen megkérdezem neked hogy tudnak-e ilyen opcióval szolgálni.
PÜ-be megy az egyeztetés
Kicsit pontosítanék, mielőtt megköveznek, nem teljesen ezt írtam az M&K-ról, ha most kerülnének ide lehet maradnának is. Akkor abban a felállásban nem hallottam jónak. Ezt írtam akkor: http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... ?p=2032027
Amit akkor és azóta is hiányolok, hogy pl. a jelenlegi Swansok 80 Hz-es frontoldali vágásával és a Millerekkel is valami hiányérzetem volt, nevezzük erőnek, dinamikának stb., a jelenlegi 50 Hz-es frontoldali vágásnál ez meg van. Azok a nagyobb méllyel szerelt surr.ok nem csak 80 Hz-től dolgoznak, simán lehet 50 Hz-ig, vagy akár alá is engedni. Nálam a hallgatói pozícióban a hangfalak elhelyezése, szoba méretei miatt 30-40 Hz-en beszakadás van, ezen nem tudok változtatni, ezért is került hátra a sub és ezért is nincs értelme fullba rakni pl. a frontoldalt.
A helyi discocenterbe én is ellátogatok a napokban, hogy mit lehetne kibérelni egy fél napra, talán valami jobb fajta pro hangfalas mikroteszt is megoldható lesz, amit érkezésetekre időzítenék, hogy ne csak nekem kelljen cipekedni , de ezt még nem akarom elkiabálni.
10.1 Auro3D
Erősítő:Marantz SR7013+Crown XLS 1502,Hangfalak:HIVI Swans Allure+F2.2R+VR-8W,Sub:Behringer NX3000D+JBL 4641,PS4,Projektor:Optoma UHD 51,Vászon: Lumene Curve Acoustic,Kábelek:Taga Harmony Blue-12/Azure-14-2C, KáCsa KCE-FLW40, NorStone Classic B 250,Hálózati szűrő:Taga Harmony PF-1000
Erősítő:Marantz SR7013+Crown XLS 1502,Hangfalak:HIVI Swans Allure+F2.2R+VR-8W,Sub:Behringer NX3000D+JBL 4641,PS4,Projektor:Optoma UHD 51,Vászon: Lumene Curve Acoustic,Kábelek:Taga Harmony Blue-12/Azure-14-2C, KáCsa KCE-FLW40, NorStone Classic B 250,Hálózati szűrő:Taga Harmony PF-1000
Használtan itthon szerintem lehetetlen ezeket beszerezni, a külföldi beszerzésnél meg lehet valami moziból leselejtezett és recsegésig-ropogásig hajtott szettet veszel. Én még óvatosan sem nagyon vásárolnék pro hangfalakat használtan.
Pedig én első nekifutásra használt dobozokba gondolkodom. Ebay-en is nézegettem, de az sem tartom kizártnak hogy itthonról is betudnék szerezni majd ilyen dobozokat.
Én simán kipróbálnék egy csak surr. dobozokból álló szettet is, frontoldalon 10,12,15"-os mélyekkel pl. JBL 9310, 9320, 9350, a surr.nál 8"-os mélyekkel pl. JBL 8320.
Ha jól emlékszem azért nem tartottad meg a M&K LCR-et mert nem hozta azt a hangot amit a Swnasoktól megszoktál. Miből gondolod hogy ezek a surroundok jobbak lennének?
Megkérdezhetnéd a Bertaudiótól, hogy bérelni nem lehet ilyeneket egy-két napra,
Természetesen megkérdezem neked hogy tudnak-e ilyen opcióval szolgálni.
Téged is várlak szeretettel, két illetékessel már beszéltem, akikhez csatlakoznál.
PÜ-be megy az egyeztetés
JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen /emoticons/default_36_3_1.gif" alt="36_3_1.gif" data-emoticon="" />