Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
Másodszorra néztem meg a Zsivány egyest.
Most még jobban tetszett. Sikerült mélyebben elmerültem a történetben, jobban figyeltem a zenére és újdonságokat is fedeztem el ami elsőre nem tűnt fel. Néhány jelenetbe bele is borzongtam rendesen. Nagyon jó Star Wars filmet hoztak össze. Sok ilyet szeretnék még látni.
OLED55C9PLA oled tv, Xgimi Elfin led projektor, Varamorph anamorphic lens(eladó lehet-fogalmam sincs hova tettem), Sony blu-ray player , Denon AVR-1312 , Jamo S418 , Jamo E-350 , Magnat Vector Center 13 (2db) , Wharfedale Vardus VR-SUB8 ,
Rengeteg CGI, ami nem éppen a legjobb. A párbeszédek együgyűek, a történet vezetés elég necces, a főokos mindent kitalál seperc alatt, csak kicsit megvakarja a fejét. Nekem több sebből vérzik, de azzal sincs gond ha neked tetszett.
Na de nem is volt úgy beharangozva, mint egy kasszasiker. Pont oda való ahova szánták. Netflix.
Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design
Szerintem nem volt rossz, simán nézhető, ráadásul igényesen van megcsinálva. Főleg az alapgondolat eléggé ütős. Amihez hasonlítod, jóval egyszerűbb, az valóban b kat.
Rengeteg CGI, ami nem éppen a legjobb. A párbeszédek együgyűek, a történet vezetés elég necces, a főokos mindent kitalál seperc alatt, csak kicsit megvakarja a fejét. Nekem több sebből vérzik, de azzal sincs gond ha neked tetszett.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Sajnos eléggé B kategóriás, bár ahhoz képest próbáltak becsületesen helyt állni, ezért nem is derül ki a bemutatóból. Volt amúgy hasonló témájú film, az nekem jobban tetszett, mikor valami áramszerű lények változtatták hamuvá az embereket. A címe már nem jut eszembe.
Szerintem nem volt rossz, simán nézhető, ráadásul igényesen van megcsinálva. Főleg az alapgondolat eléggé ütős. Amihez hasonlítod, jóval egyszerűbb, az valóban b kat.
Az amerikai barát/Amerikanische Freund/
hangalámondásos, amerikai-német krimi, 120 perc, 1977
Most volt a Duna tv-n. Kissé morbid történet de érdekes,egyébként feliratos volt.
http://port.hu/adatlap/film/tv/az-ameri ... d/movie-56
Sajnos eléggé B kategóriás, bár ahhoz képest próbáltak becsületesen helyt állni, ezért nem is derül ki a bemutatóból. Volt amúgy hasonló témájú film, az nekem jobban tetszett, mikor valami áramszerű lények változtatták hamuvá az embereket. A címe már nem jut eszembe.
Ebből még csak a trailert néztem, a másikból valami rém-lik, az is 'b' kat. volt. Ebben a tekintetben akkor a Final Fantasy: The spirit w.
egyetértek, abszolút felejthető kategória. Ha kimarad, se maradtam volna le semmiről.
- -KP-
- V.I.P.
- Értékelés: 1694
egyetértek, abszolút felejthető kategória. Ha kimarad, se maradtam volna le semmiről.
- Swordfish76
- V.I.P.
- Értékelés: 374
Nem erre gondolsz:
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
- Elmo
- Törzsvendég
- Értékelés: 293
Régebben olvastam, hogy van egy nagyon jó BBC dokumentumfilm, amelyben egy pap és egy tudós beszélgetnek az evolúcióról, Istenről meg a világ nagy dolgairól. Valaki tudja a címét?
Egy ajánlást vagy egy véleményt nem kérhetnénk?
Ez így mi?
Ha az előtted lévő hozzászólásra kívántál reagálnini, a válaszgomb megnyomása nélkül, akkor ez.
Ne keverjük!
A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.
Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.
Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.
Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?
- tottyi
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 871
http://24.hu/tech/2016/12/13/futas-a-go ... rs-filmet/
Hehe nekem szlovakiabol mar 60 euroert kinalja.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
Megjött az Iram 8. részének zúzós előzetese.
Itt meg az eredeti történet:
https://www.youtube.com/watch?v=-x72DF7TnOY
Ne keverjük!
A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.
Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.
Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.
Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?
Ez felkeltette a figyelmem, egy jó kis kalandfilm szerű jól jönne már.
https://www.youtube.com/watch?v=TElI7ki9iZ8
Ez nagyon jó lesz, szerintem.
http://cdon.fi/elokuvat/indiana_jones_- ... )-11595197
http://cdon.fi/elokuvat/band_of_brother ... )-14692526
Sajnos Tuuri kauppakeskus honlapján nincsenek fent így csak az egyik helyi honlap kereskedést tudom csak feltenni mintának.Az árak hasonlók,vagyis itt picit drágábbak.
felszámolva
Ez felkeltette a figyelmem, egy jó kis kalandfilm szerű jól jönne már.
https://www.youtube.com/watch?v=TElI7ki9iZ8
Ma voltam karácsonyi körúton, szeretném megvenni otthonra az Új STAR WARS:Ébredő Erő 3D verzióját de nem találtam rajta magyar vonatkozást.Pedig a "kölcsönzőben˝ láttam a finn,norvég... felirat mellet magyart is.Nekem megfelelne de otthonra ez nem lenne így jó.Valakinek ötlet.Tudom BD itt relatíve fillérekért van .A sima 2D is most csak 6 euro az Indiana Jones díszdobozban 24 eu. A Band of Brothers – Az elit alakulat és a The Pacific – A hős alakulat is 19 euróért kapható .Bocsi elkalandoztam.
felszámolva
Melyik a 2. rész, nekem úgy rémlik én csak egyet láttam, s pótolnám..
Köszi,
Imi
Dawn of the Planet of the Apes (2014)
Melyik a 2. rész, nekem úgy rémlik én csak egyet láttam, s pótolnám..
Köszi,
Imi
Lyngdorf - AP Avanti I.
- Swordfish76
- V.I.P.
- Értékelés: 374
Nekem tetszett mindkét rész, remélem most is hozza majd az elvárt szintet.