Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!
Tonyka mozibirodalma, botladozásai, tapasztalatai, agymenései
- komarfamily
- V.I.P.

- Értékelés: 1095
Köszönöm srácok!
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
-
Csutka
Boldog Szülinapot!
- Red75
- V.I.P.

- Értékelés: 834
Boldog Szülinapot!
Mozi: Vászon 106" Tab tension, Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000
Szellemirtók 2016
Nah kérem szépen ez is megvolt. Kezdjük ott, h a klasszikus két rész ifjú korom fénypontja. Kb. akkora tisztelettel vagyok iránta, mint a Vissza a jövőbe, vagy az Indi filmek iránt. Nem volt túl komoly, de nem is volt komolytalan. Tökéletesen egyensúlyozott a két oldal közt. Nézzük csak sikerült-e 2016-ban megismételni a varázst. Először is fingom sincs róla, h mi akar ez lenni, reboot-nak mondanám. Csak éppen kiherélték szó szerint a szereplőket. Gyakorlatilag nem cserét hajtottak végre. Aki férfi volt régen, az nő lett, aki meg nő volt az férfi lett a csapatból. H ez mi célt szolgált fingom sincs. Nem mintha nő ellenes lennék, mert kifejezetten kedvelem, ha kemények a csajok. Lásd Underwrold, vagy Kaptár, vagy Fekete özvegy. No de egy szellemirtókba sehogy sem áll össze nekem a válasz. Miért??? A kép szép, a hang jó, és itt véget is ért a pozitív értékelés. Az egész film el lett bohóckodva, a hölgyek ripacskodásának nevezném. Ezt még megfejelik kedvenc Thor-unk idétlenkedésével. A klasszikus részek sem vették magukat komolyan, de ültek a poénok. Itt üres súlytalan felesleges szájtépés. A szellemek megalkotás gyerekes, talán 10 éveseknek készítették a filmet, talán úgy elmegy. Bő lére eresztettem ahhoz képest, h ennyi sort nem érdemel a film. Nagyon haragszom az alkotókra, akik közt megtaláljuk a régi nagy neveket is. Nem értem mi szűkség volt ennek a filmnek az elkészítésére. A Szellemirtók is az a kategória nálam amihez nem szabadott volna hozzányúlni semmilyen formában.
10/2 mert méltatlan a régi filmekhez.
Lacink imádni fogja a 3D-jét, tuti sokszor használják a kedvenc effektjét.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Vaksötét
A moziban láttuk a bemutatóját, a nejem rögtön megjegyezte, h ez jó neki való filmnek tűnik. Ma délután beneveztünk a megtekintésére. Azt kell mondjam, hiányzott már egy igazán jó feszült thriller. Jelentem sikerült hoznia a filmnek amit vártam (tunk) A történet jól eltalált, mindig jópofa ha a ragadózóból lesz áldozat. Nyomasztóan sötét hangulatú minden pillanat. A film ritmusa jól eltalált. Stephen Lang jól játssza a bekattant örültet. Tetszik nem tetszik a negatív szerepkör jól áll neki. Sok beszéd nincs benne, mint ahogy szereplő sem. Ettől függetlenül hamar elugrik a játékidő. Kép, hang rendben, kicsit idegesítő a menekülők bénázása, + némi logikai bukfenc is akad.
10/7
Thaiföldön vagy látom, ott sok ilyet látni. A hazahozatala nem lenne egyszerű...elképzelem ahogyan a vámosok gyanakodva átvizsgálják...:-)
Az arban benne van a haza szallitas is, banna a fene. A sullyal sokkal tobb gond lenne. Egy 40cm-is 15 kilo, ez boven 2m feletti.
Gyebi: Szemelyesen, bar veled egyszer mar taliztam.
Elkepeszto ugyesseg. Fodesz azt hiszem kulon ertekelni fogja. Hasznalt auto es egyeb alkatreszekbol epitett figurak. A nagyok sztem nagyobbak az 1:1 nel. De vannak kicsik is. 130e. Baht hazhozszallitva.
Thaiföldön vagy látom, ott sok ilyet látni. A hazahozatala nem lenne egyszerű...elképzelem ahogyan a vámosok gyanakodva átvizsgálják...:-)
Sztereo: Bodor Audio PC - Asus Xonar STX II - AQ Wel IC - NAD M25 végfok - AQ Wel hsz kábel - Elac 249.3 front
Mozi: Anthem AVM60, Elac 241.3, 4 x 243.3, 2 x 2070
Füles: Acoustic Research AR-H1
Mozi: Anthem AVM60, Elac 241.3, 4 x 243.3, 2 x 2070
Füles: Acoustic Research AR-H1
Na jo teee, de a kecodba a plafont verne.
az lehet
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
-
Csutka
Itt azert latszanak az aranyok.'Optimus fovezer is nagyon perfektre sikerult.
Szerintem meg egy ilyet kellene tenni a moziszobába és várni, hátha átalakul.
én a moziban nagyobbnak láttam
Hozzám be sem férne
"Az igazi barát szemből támad."
Na jo teee, de a kecodba a plafont verne.
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Elkepeszto ugyesseg. Fodesz azt hiszem kulon ertekelni fogja. Hasznalt auto es egyeb alkatreszekbol epitett figurak. A nagyok sztem nagyobbak az 1:1 nel. De vannak kicsik is. 130e. Baht hazhozszallitva.
Hát ezek nagyon profik! Na nálam itt kezdődik a relikvia,melyet már szívesebben látok egy jó szobában felállítva..
Na moziszobába velük!!ütősek,szinte félelmetesek!
Elkepeszto ugyesseg.
Nagyon jó!
Autóalkatrészekből?! Duda is van a terminátoron??
Nem kell félreérteni,csupán egy általános felhasználásra szánt valamilyen két hangfalas (nem high end) dologra gondoltam,csak hogy legyen ott is valami
Vagy csak a millás kategóriájú berendezés jó arra is?
Ok így már értem!
Nem, nem! Ha külön helyiségben moziznánk rendes cuccal, a nappaliba bőven elég lenne valami filléres egybe hifi is. Nem csinálnék konkurenciát a mozis szobának ...
- fodesz
- V.I.P.

Azt gondolod, hogy külön helyiségben(a régi nappaliban) fog szterózni? Minek?
Nem kell félreérteni,csupán egy általános felhasználásra szánt valamilyen két hangfalas (nem high end) dologra gondoltam,csak hogy legyen ott is valami
Pl ha nem terveznek elvonulást a moziban egy két napa akkor ,hogy legyen valami ami szólhat a TV mellett,vagy csak úgy szimplán.
Nem tudom mi ebben a különös,vagy nem megoldható
Hidd el azok akiknek külön moziház van megfordult már a fejükben egy másodlagos sztereó cucc,vagy már van is.Főleg ha szeretik a zenét.
Most ahhoz ,hogy ha hallgatni akar az ember kis ideig zenét a nappaliban ,ha pl főz a konyhában,miért ne állíthatna össze egy egyszerű cuccot?
Vagy csak a millás kategóriájú berendezés jó arra is?
Akinél külön moziház van sokkal szerencsésebbek mint a "nappalisok"
És ha kész a mozi, utána a nappaliban még mindíg el lehet úgy rendezkedni ,hogy ott maradhatna a TV és egy jó kis sztereó rendszer zenét hallgatni.
Pénzbe kerül nem kevésbe ...
És ha úgy nézzük nem kell kapkodni sem.Még fiatal vagy
Szerencse, vagy gondos tervezés kérdése a jó akusztika. Ha a hang nagyon átmegy a falakon, szomszéd kérdése, hogy mikor és hogyan tudod használni a mozis kulipinytódat. Nappal alig, de este nagyon megy a hang! Tőlünk 2 kilométerre van a Qualital alu öntöde. Este 9 után, amikor már lecsendesedett a környezeti zaj, tisztán hallani, hogy az üzemben valaki kalapálja a vasat.
Azt gondolod, hogy külön helyiségben(a régi nappaliban) fog szterózni? Minek?
Ez a hobbi nem olcsó, de ha Szepi megoldotta, akkor szerintem neki sem lesz akadály a pénz.
Jópáran vagyunk akiknél már nagyon sanszos, hogy a "B" oldalon forog a lemez. El jön az az idő, amikor már nem a szórakozásra, hanem az utódok ki stafirungozására, az élet meghosszabbítására fog elmenni a megtakarított pénz. Ebben a korban már felelősségteljes a költekezés ...
- fodesz
- V.I.P.

Nagyon hideg, ezzel azt akartam mondani, h 7 éve előttem a lehetőség, sőt a kedvesem többször is mondta, h csináljam meg ha úgy gondolom, de nem gondolom.
Szerintem ha méretileg jó a garázs,az adottságok engednék,sokkal többet nyújtana egy külön ház a szerepre és kedvedre alakítod az egészet.
Akinél külön moziház van sokkal szerencsésebbek mint a "nappalisok"
És ha kész a mozi, utána a nappaliban még mindíg el lehet úgy rendezkedni ,hogy ott maradhatna a TV és egy jó kis sztereó rendszer zenét hallgatni.
Pénzbe kerül nem kevésbe de nagyon sok előnye van az biztos.És ha úgy nézzük nem kell kapkodni sem.Még fiatal vagy
A függetlenség napja - Feltámadás
Azt hiszem kevés sci-fi rajongó volt akinek nem dobogtatta meg a szívét a 96-os első rész. 20 évet kellett várnunk a folytatásra, aminek a lehetősége simán benne volt a történetbe. Lássuk csak mire mentek 20 év technikai fejlődésével. Az első rész látványilag még ma is megállja a helyét. A totális pusztítást nagyszerűen valósították meg. Segített ebben a rengeteg makettezés. Ma már nemes egyszerűséggel CGI van, hál isten a jobbik fajtából, vannak apró huppanások, de összességében rendben van. A történet kb 10 perces fejtörést okozhatott. Miért lett ebből 20 év rejtély marad örökre. A film a jól bevált első rész szituációival, képkockáival operál. Megkapunk mindent amiért az első részre szívesen emlékszünk. Van nemzeti összefogás, beszéd, kockák másik földrész népeiről rádiót hallgatva. Az új szereplők súlytalanok, sehol nincsenek a régi szereplőgárda karizmatikus karraktereihez. Feltűnik ugyan pár régi szereplő, de gyakorlatilag a többségüknek a halál a fizetsége. A cukorka ami 96-ban édes volt, az mára savanyúvá változott. A két órás játékidő nem kevés, mégis azt éreztem, h rohan a történet, csak h vége legyen már. Az utolsó nagy hirig amilyen gyorsan elérkezik olyan gyorsan véget is ér, csapó. Egy nagyon gyenge közepes filmet sikerült összekalapálni, ami jórészt a látványos zúzásra épít. A humor szál nem működik, próbálnak beköpni pár szót, de súlytalan marad. Ameddig nekem az első rész popcorn mozi mércével 10/10 Addig ez.......................
A hangról majd elfelejtkeztem, brutál pulzáló mélyek, jó teres keverésben. Jönnek mennek a repülő járgányok a szobában.
Most néztük meg 3D-ben. Ameddig az arány megkívánja, megtartom a gépen aztán ... delete.
Huhhh kezdek szédülni, lehet mégis csak kell nekem egy moziszoba.
talán egy kicsit kisebb vászonnal
Miért kellene kisebb vászon? Milyen széles / hosszú a garázsod? Fölfelé a tetőtérbe nem tudsz terjeszkedni? Szerintem azt a drónok (vagy mittomén, hogy mivel fényképezik manapság felülről a telkeket) sem vennék észre, ha kb. 1 méterrel megemelnéd a tetőt.
Huhhh kezdek szédülni, lehet mégis csak kell nekem egy moziszoba.