Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...

lacy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 824

Hozzászólás Szerző: lacy »

Majd az új Terminator Genisys követte

.Arnold öreg csóka,sajnos ez van,eljárt felette is az idő.

Na de ezt ki is hangsúlyozta a filmben nem is egyszer maga Swarci is

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Tegnapi mozi volt a Sötét helyek (Dark Places) krimi..
http://www.origo.hu/filmklub/blog/kriti ... holas.html

Tetszett,szerintem a pontozás most is gyengére sikerült egy 10/7-et adnék a filmnek.Aki még nem látta ajánlom,jó kis film.

Majd az új Terminator Genisys követte a krimit a vásznon.Felségemmel néztük,mindkettőnknek tetszett,szerintem nem hozott többet mint vártam,de nem is nyújtott kevesebbet sem.
A hang brutálisan jó volt!!!
Az első két rész nekem egyformán tetszett anno és tényleg magasra is tette a lécet a T2.Ha kiragadnék egy részletet,a Robert Patrick által alakított T1000-hez képest persze a mostani szereplő messze sem volt ott,de ez csak az én álláspontom.Arnold öreg csóka,sajnos ez van,eljárt felette is az idő.
Nem akarom annyira a hasonlatokat forszírozni,a régi kontra új résszel,de egy 10/7.7-et szerintem megérdemel.Szóval jó volt.A Hang viszont 10/10.

Kétségtelen hogy a T1 a VHS korszakom legnagyobbika volt,a 87-es Predator mellett.    

----------------------------------------------

Ma délutánra tervezett mozi a Last knights lesz...Meglátjuk

lacy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 824

Hozzászólás Szerző: lacy »

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1533

Hozzászólás Szerző: dbrnsk »

Mert? Nagyon jó az első rész...

mezzo
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 103

Hozzászólás Szerző: mezzo »

Little Boy - http://imdb.com/title/tt1810683- Jól felépített "családi" sztori. Nagy szavak nélkül, ez egy szép film.

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja
Értékelés: 7480

Hozzászólás Szerző: ValhallA »

"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)

robert99
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4971

Hozzászólás Szerző: robert99 »

Én szóltam előre: lehet, hogy egy rossz ízlésű őrült listájával bombázom a fórumot.

Tudjuk, milyenek a románok. Ők is dícsérik a filmet.
http://www.filmtett.ro/cikk/3826/andrej ... n-leviatan
Origó filmrovat?!! Hagyjuk!
http://www.origo.hu/filmklub/blog/kriti ... incev.html
Index filmrovat??! Na ne vicclődjünk már!!
http://index.hu/kultur/cinematrix/2014/ ... em_lovunk/

Melyik románok? Láttál valahol egyetlen román szót?

jott/ment
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 321

Hozzászólás Szerző: jott/ment »

Nyitott vagyok az ilyen filmekre, de ne magasztaljunk egy orosz szart, mert politika meg vallás keveredik benne. Szörnyű nézni az ilyen nyomorult embereket, de ez az élet. Attól még a film klisséhalmaz, semmi extra.
Nem vagy egyedül.
http://cink.hu/perfekt-politikai-pamfle ... 1669718164

jott/ment
Törzsvendég
Törzsvendég

Holnapolisz/Tomorrowland
Egyre durvább munkát végeznek a kockák a filmekben. ( talán a zuhanós jelenet volt picit gagyi )
Látványos, de gyerekes szar történet, klissé igazságmegmondással. És Klúni is lecsúszott jó mélyre.
A kép viszont kiveri az ember szemét olyan brutálisan szép, steril.
Demó gyanús.
6/10

Leviatán
4/10

Nyitott vagyok az ilyen filmekre, de ne magasztaljunk egy orosz szart, mert politika meg vallás keveredik benne. Szörnyű nézni az ilyen nyomorult embereket, de ez az élet. Attól még a film klisséhalmaz, semmi extra.

140 perc nem kevés, de a Leviathán nem tűnt hosszúnak. A lepukkant épületekkel együtt elvarázsolt a táj. Kirázott a hideg a reménytelenségtől, a piti arulásoktól, a képmutató ájtataskodó nagy oroszoktól. Tetszett, hogy egyszerre volt szikár és elemelkedett.

Másrészt az Ida megérdemelten kapta a legjobb külföldi filmnek járó Oscart. A Leviathánnal is szikárabb, a 80 perces játékidő miatt sűrűbb.

Két egymást követő nap láttam a két filmet. Megnyugodtam: van remény. Illetve nincs.

jott/ment
Törzsvendég
Törzsvendég

Volt az ajánlásod közt egy kínai mű, nem találtam magyar feliratot hozzá. Tipp?

Megvan, ez: http://akas.imdb.com/title/tt1456660/?ref_=fn_al_tt_1

Nem tudok segíteni, minden filmet angol felirattal nézek.

jott/ment
Törzsvendég
Törzsvendég

Leviatán

Nem tudom miért ajnározzák ezt az orosz debresszióbombát.
Megált az idő náluk, a történetet ezerszer láttuk, éreztük a bőrünkön is, főleg apáink.
Modernebb köntösbe van bújtatva a sablon sztori, kis vallási kérdésekkel.
Itt keleteurópában nem durran ez akkorát, mint arrébb. Szerintem.
Plusz még az az alkoholmennyiség is idegesített, (amit eltúlzott a rendező, állítása szerint) mert rühellem az alkoholista, gyenge embereket.
Olvastam olyat is, hogy gyönyörü tájak. Hát a lepusztult tengerparti romhalmazok, úttalan utak, panelkérók....hagyjuk már.
Több mint két óra kínszenvedés volt.
Bátor filmnek tartják, de szerintem ha ez bátor film, akkor az oroszoknál még mindig nagy a baj.
4/10

Én szóltam előre: lehet, hogy egy rossz ízlésű őrült listájával bombázom a fórumot.

Tudjuk, milyenek a románok. Ők is dícsérik a filmet.
http://www.filmtett.ro/cikk/3826/andrej ... n-leviatan
Origó filmrovat?!! Hagyjuk!
http://www.origo.hu/filmklub/blog/kriti ... incev.html
Index filmrovat??! Na ne vicclődjünk már!!
http://index.hu/kultur/cinematrix/2014/ ... em_lovunk/

mezzo
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Mezzo: én tudnék csak az explorer nem tud idézni.  Más keresőt még nem telepítettem fel az új win-re mert mindíg lehoznak valami kéretlent ...
P​edig működik IE 11 alatt is, a Win10-hez járó Edge-ben is lehet így idézni. Most is így teszem:

- A "Válasz" gombon jobb klikk (nem simán bal klikk)
- ​​ Megnyitás új lapon opció kiválasztása, mert a jobb klikk opciókat ajánl fel, nem megnyitja azonnal a linket
- Ilyenkor bejön a válasz oldal már az idézettel, amit szerkeszthetsz és tudsz alá írni is

Ha nem így lenn​e, nem tudnálak idézni. Ha valamiért felcserélve használod a bal és jobb klikket, mert mondjuk balkezes vagy, akkor mindez fordítva van.

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 433

Hozzászólás Szerző: feherlaci »

Mezzo: én tudnék csak az explorer nem tud idézni.  Más keresőt még nem telepítettem fel az új win-re mert mindíg lehoznak valami kéretlent ...
Gyebi: Írás közben Kiss Ádám poénja is eszemben volt! Amikor a Balaton ból jön ki az öreg néni monokiniben: Polip öcsém, polip!!!!

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11273
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

nem undorító csak számomra nevetségessé teszi kissé a filmet...
Van erre a beidegződésre egy precíz szakkifejezés, de inkább nem írom le.

Dorian
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 899

Hozzászólás Szerző: Dorian »

nem undorító csak számomra nevetségessé teszi kissé a filmet, főleg ennyire nem ide illő fizimiskával.

A rasszizmusod a nevetséges.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 450

Hozzászólás Szerző: kargidje »

Az meg egyenesen undorító, hogy nők is lesznek benne. Meg más fajok.
Nehéz ezt egyeseknek ésszel felfogni.

lehet neked nehéz, mert én felfogtam.
nem undorító csak számomra nevetségessé teszi kissé a filmet, főleg ennyire nem ide illő fizimiskával.
kb olyan így, mint az 1. 2 rész, gyermeteg.

mezzo
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Megint nem tudok idézni, de sebaj ...

OFF: Idézni biztosan fogsz tudni, hogy ha "Válasz" gombon jobb klikk (egér vagy touchpad) és megnyitás új lapon opciót választod. Nálam legalábbis ez mindig bejön.

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1533

Hozzászólás Szerző: dbrnsk »

Lol.

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég

Megint nem tudok idézni, de sebaj ...
Kultikus eposz:
- Kultusszal, illetve vallási szertartásokkal kapcsolatos
- Leggyakrabban verses formájú és nagy terjedelmű. Szereplői rendkívüli tulajdonsággal rendelkező hősök, akik nagy tetteket hajtanak végre. Az eposz a múlt költészete, és a fantázia forrása benne az emlékezet a hagyomány.

Hát a SW nem is vallás, de nem is a múlt, hanem sokkal inkább a nagyon-nagyon távoli jövő!   Vannak akik vallásosan imádnak sorozatokat, embereket, együtteseket, autókat, madarakat meg mittomén, hogy miket lehet imádni ... Én erre soha nem voltam képes. A SW első két réssze nagyon tetszett! A második részt állva kellett megnéznem a moziban annyian voltunk! Aztán elgagyiasodott, mint sok más sokadik részét megélő amcsi film. Az előzetest látva rettegek tőle ...
Már soxor írtam, hogy a szobai technika vagy a minőség már nem tudja kompenzálni a film gyengeségeit! Nem véletlenül múlt el bennem a filmek iránti érdeklődés. Mertha a hálószobámba állandóan csak dagatt, rusnya nők jönnének be, előbb utóbb elmenne a kedvem női nemtől.     A mennyiségi dömping miatt, egy kezemen tudom meg számolni, hogy hány jó-ötletes film születik évente! A SW csupán egyike azon technikai-fantázia filmeknek, amiket megnézek ma és holnaprapra már el is felejtettem, hogy mit néztem előző nap ...

Gyebi!
Imádom a lógós indákat! Oda viszed-húzod ahová csak akarod! A fiatal nők feszes melleiben mi az élvezet? Ha megfogod ruganyosan visszanyeri az alakját, az kész unalom, de az öregnéni méteres csecseire fogatott deszkán akár hintázhatnak is az unokák! Há mennyivel hasznosabb a lógós nem ...

Peace!

Forest74
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 931

Hozzászólás Szerző: Forest74 »

Kéne egy De Lorein, hogy megnézzem a Star Wars-t:-) hanyadika van ma?...magasságos egek!

szepi0808
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 2108

Hozzászólás Szerző: szepi0808 »

A mai technikai filmek mellett az elvakult SW rajongás, egyenesen nevetséges! Ha a színvonalat nézzük az első két rész volt értékelhető, az utánna következő részek színvonala csak lejjebb és lejjebb csúszott. Nagy az esély, hogy ez a rész lesz a leggagyibb. Ez már a sokadik rész, ötlettelen, fantáziátlan fantáziával nyakon öntve ...Köszi Lacikám rendes vagy. Bocsánat, hogy èlek ès, hogy rajongok egy kultikus eposz után amin felnőttem. Ja, ès hogy nem untam meg a mozizást, mint te.Èn azèrt is jutottam el idáig a mozival, mert annyira szerettem az sw-ket, hogy azt minèl jobb kèp ès hangminősègben láthassam. Emlèkszem, mikor ff. Tv-hez vettem egy stereo vhs magnót ès arra kötöttem rá a gagyi music centeremet ès már ott eldöntöttem, hogy ettől sokkal nagyobb kèpben ès hangban fogom majd mèg negnèzni az epizódokat ès ez így is lett. Minden nap örömmel tölt el az a èrzès, hogy van egy jó mozim ès bármikor megnèzhetek egy sw-t vagy bármit rajta, jó minősègbeb. Ezt a jó èrzèst senki nem tudja elvenni tőlem halálomig elfog kísèrni.
Az erő legyen veletek!
Epson EH-TW9300
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000

Szepi házimozi: viewforum.php?f=46

szamóca
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4094

Hozzászólás Szerző: szamóca »

Királyság!

Ne keverjük!

A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.

Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.

Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.

Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?

szamóca
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4094

Hozzászólás Szerző: szamóca »

A mai technikai filmek mellett az elvakult SW rajongás, egyenesen nevetséges! Ha a színvonalat nézzük az első két rész volt értékelhető, az utánna következő részek színvonala csak lejjebb és lejjebb csúszott. Nagy az esély, hogy ez a rész lesz a leggagyibb. Ez már a sokadik rész, ötlettelen, fantáziátlan fantáziával nyakon öntve ...
Fohászkodjunk az Úrhoz, hogy ne valami Végrehajtó štyri- szerű borzalom legyen.

Ne keverjük!

A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.

Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.

Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.

Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég

A mai technikai filmek mellett az elvakult SW rajongás, egyenesen nevetséges! Ha a színvonalat nézzük az első két rész volt értékelhető, az utánna következő részek színvonala csak lejjebb és lejjebb csúszott. Nagy az esély, hogy ez a rész lesz a leggagyibb. Ez már a sokadik rész, ötlettelen, fantáziátlan fantáziával nyakon öntve ...

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

ez most komoly, néger lesz a főszereplő?
szóltak a jogvédők vagy mi?

Az meg egyenesen undorító, hogy nők is lesznek benne. Meg más fajok.
Nehéz ezt egyeseknek ésszel felfogni.

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”