Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Bandi Mozifalodája
Es ugy kiprobaltad milyen hangja van a kabelnek ha csak azt kotod be es nem teszel moge hangfalat? Csak torzitja a hangot!
- komarfamily
- V.I.P.
- Értékelés: 1030
Bandi Mozifalodája
Es ugy kiprobaltad milyen hangja van a kabelnek ha csak azt kotod be es nem teszel moge hangfalat? Csak torzitja a hangot!
Bandi Mozifalodája
Vaze először azt hittem ez valami hálózati vagy földkábel.
Kép útán olvastam csak ,hogy mi ez valójában ,hát le vagyok döbbenve .
Ez nem az extrémitás határát súrolja hanem át is lépi !
Bandi Mozifalodája
Kép alapján csak a szigetelése vastag, megalomán. Maga a vezető mekkora lehet? Nagy biznisz egy ilyen, de pofás az biztos.
2 * 9 AWG PSC/PSC+ alapesetben, és akár tri-wire kábel. Aki tudja mik a dimenziók a márkában az eltudja képzelni mennyire nem nagy biznisz .
Érdekes az biztos a körítés egy igényesebb kábelnél..Biztosan jó lehet azért.
Az AQ Midnight volt kb ilyen,szerintem semmivel sem vékonyabb mint a caldera,de az egyszerűbb mezei Audison ultra flat-től egy fikarcnyival sem bizonyult jobbnak.
Az egy kifejezetten jó kábel!! Persze a vezetők nagyon lényegesek csak azt így képekről nehéz megítélni. Teszt,teszt,teszt és kiderül majd..
Fodesz ennek nagyon örülj , itt sajnos másképp történnek a dolgok.
Nem kapom elő a régi katalógust meg a listaárakat. Más családban futott a Midnight, felépítésre egészen más, árban kb a negyede volt, stb...
Elmebeteg volt a felső kategória árban akkor is, ha nincs hozzá orientált rendszer akkor ráadásul felesleges "vizslatni", ha meg van ahhoz meg egy szint kell hogy indokolt legyen.
De ne értsetek félre, ezt nem én fogom itthon kihallani valószínűleg a rendszeremmel. Viszont mint akinek bevált a márka orientációja mint hangfalkábel, annak ez egy csemege kipróbálni.
Nem hiszem, hogy hasonló rendszerben helye van egy ~6-700 ezres kábelnek épp ésszel, nem is lehet párhuzamot állítani ár érték arányban, és nem is kell. A sznob kábel osztály nem erről szól.
Ma annyiból más a helyzet hogy ezeket le lehet vadászni használtan "emberi" áron is ha ügyes vagy.
-
Ezt a méret mizériát meg felejtsük már el, mert kiugrok az ablakon . Itt sem a "vastagság" dönt, mint ahogy egy hangdoboznál se az hogy milyen nehéz...
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB; Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362
HTPC: Asus Essence STX & JRiver 21 Storage: HTPC: 2x4TB
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB; Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362
- fodesz
- V.I.P.
- Értékelés: 5164
Bandi Mozifalodája
Érdekes az biztos a körítés egy igényesebb kábelnél..Biztosan jó lehet azért.
Az AQ Midnight volt kb ilyen,szerintem semmivel sem vékonyabb mint a caldera,de az egyszerűbb mezei Audison ultra flat-től egy fikarcnyival sem bizonyult jobbnak.
Az egy kifejezetten jó kábel!! Persze a vezetők nagyon lényegesek csak azt így képekről nehéz megítélni. Teszt,teszt,teszt és kiderül majd..
Bandi Mozifalodája
De természetesen ha valami közbejöhet az közbe is jön:
Véglegesen nem is tudom belőni és testre szabni a kis testemre / fülemre a rendszert perpillanat, mert a végfokkal egy időben érkezett hozzám egy speciális kábelpáros (számomra speciális),
amihez hasonlót már igen régen szerettem volna már kipróbálni itthon.
Ezt pont most sikerült kölcsönkérnem egy fórumtársunktól, aminek nagyon örülök, és mindenképpen ejtek róla majd pár szót és fotókockát a közeljövőben:
folyt. köv...
Aznap amikor a végfokkal frigyre léphettem, érkezett velem egy másik csomag is haza, és adódott egy rendkívül izgalmas lehetőség egy hangfalkábel kipróbálására\tesztelésre is;
A csomag egy Audioquest Caldera hangfalkábelpáros rejtett;
Egy régebbi legfelsőbb polcos Audioquest hangfalkábel, a "legenda" (Volcano) elődje - másodhegedűse.... Hmmm; Hát kell e egy Bandinak ennél több az örömre? .
Felépítésre / kezelhetőségre / szerkezetileg egy szörnyeteg . Meg kell gondolni vele minden mozdulatot, mert a merevsége és maga a puszta súlya is megfontolt mozdulatokra készteti az embert.
A méretek szemléltetésére, leraktam mellé egy 25 centis Rocket 44 -es kábeldarabot. Hát mókás a kontraszt képről is, olyan mintha egy papírfecni lenne mellette .
Szóval 1 napon és egyszerre érkeztek. Pár nap saját kábeles végfok birtokbavétel után már nem bírtam ki és bekerült a frontokhoz a rendszerbe.
A hangi verdikt még alakul, A-B tesztre fizikailag macerás vele vállalkozni - majd ha kikerül a rendszerből, akkor körvonalazódik ki a válasz.
A válasz és a hiány mértéke, mert ez már egész biztosan kiderült, hogy "fájni" fog a távozásuk .
Első blikkre térben és sajnos hanghűségben lépte le könnyedén a R44 -eket, és csúnyán kilökte a R44-es centert hallhatóan a front szinergiából a surround anyagoknál....
Lassan közeledik a búcsúzás napja, de addig még maradt pár délutánom és ki is fogom használni piszkosul .
Köszönöm a gazdájának a lehetőséget újfent . Sok - sok kérdésem volt ezekhez a régi maxikábelekhez és sokat meg is válaszolt (baxameg ).
És még egy képkocka: Igen, jól emlékeztél ; egy pöttyet nagyobb a díszdoboza is mint a Granite-é volt ... .
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
Bandi Mozifalodája
Szép az a Roti csak hát kilátszanak a bordái, ne csak diétáztasd,tessék etetni derótos petróval,meg még amit megkíván a kis test szerkezete.
Gratulálok Bandi!
A gerő most már veled van és marad is .
- Vukkeinstein
- V.I.P.
- Értékelés: 677
Bandi Mozifalodája
Gratulálok Bandi!
A gerő most már veled van és marad is .
Szép az a Roti csak hát kilátszanak a bordái, ne csak diétáztasd,tessék etetni derótos petróval,meg még amit megkíván a kis test szerkezete.
Bandi Mozifalodája
Gratula Bandi!!
Ejj de ismerős nekem ez a Rotel....
szépen alakulsz te is!!
Köszi, és köszi neked is hogy vigyáztál rá .
Bandi iszonyatosan gyorsan rá ugrottál .
Ez még lassú is volt, fel ne merjetek rakni egy pár sötét alma Jamo C80SUR dobozt, mert 20 perc múlva becsöngetek .
Bandi grat a Rotelhez!!
Titán színben nem volt?
Volt vanília, tutti-frutti, karamell, rumosdió, bicolor és kávé....
Én is gratulálok Bandi!
Anno gondolkodtam rajta, de valamiért mégis az Emo mellett döntöttem. Megjegyzem élőben még nem láttam, nem hallottam. Biztos jó gép.
, sok versenyző nincs ugye ebben a $ szegmensben. Nálam a hang és az adott megbízhatóság, eléggé gyorsan eldöntötte a kérdést.
A "B" jelölt egy A-965 -ös Sherwood Newcastle lett volna, de azt még mindig keresném .
De valszeg ő lehetne a jövőbeli kihívő is, persze ha valahogy nem lépek bele egy szuperárú 1095 bizniszbe.
Gratula a Rotelhez!
Grat az új végfokhoz, most nem kicsit lesz jobb a dinamikád és sokkal részletezőbb hangot fogsz hallani ha jól eltalálod a kábelezést....sok sikert kívánok hozzá...:-)
Köszi, és a jókívánságokat is .
Bandi Mozifalodája
Grat az új végfokhoz, most nem kicsit lesz jobb a dinamikád és sokkal részletezőbb hangot fogsz hallani ha jól eltalálod a kábelezést....sok sikert kívánok hozzá...:-)
"Az igazi barát szemből támad."
Bandi Mozifalodája
Gratula a Rotelhez!
- fodesz
- V.I.P.
- Értékelés: 5164
Bandi Mozifalodája
Bandi grat a Rotelhez!!
Titán színben nem volt?
Bandi Mozifalodája
Én is gratulálok Bandi!
Anno gondolkodtam rajta, de valamiért mégis az Emo mellett döntöttem. Megjegyzem élőben még nem láttam, nem hallottam. Biztos jó gép.
- Roberto11
- V.I.P.
- Értékelés: 334
Bandi Mozifalodája
Gratula Bandi!!
Ejj de ismerős nekem ez a Rotel....
szépen alakulsz te is!!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
norbee48
Akárki akármit mond, de ez az egyik legjobb ár/érték arányú (használt) többcsatornás végfok!
EZT ÉN IS ÍGY GONDOLOM!!NAGYON SZERETTEM ÉN IS.........
Kép:LG 65"C3,Média:DUNE MAX VISION 4K
Proc:??:Amp:Parasound Halo A51
Front:Focal Electra1038BE,Center:Focal Electra CC1008BE,Surr.:Focal Electra SR30
Sub:JL Audio F112
Hfk.:Neotech NES-3003II,Audioqusest DB14/4
Hdmi:Audioquest Diamond,Furutech HF-X-NCF
Audioquest Wolf subkábel
Stb:IsoACOUSTICS
Proc:??:Amp:Parasound Halo A51
Front:Focal Electra1038BE,Center:Focal Electra CC1008BE,Surr.:Focal Electra SR30
Sub:JL Audio F112
Hfk.:Neotech NES-3003II,Audioqusest DB14/4
Hdmi:Audioquest Diamond,Furutech HF-X-NCF
Audioquest Wolf subkábel
Stb:IsoACOUSTICS
Bandi Mozifalodája
Szép grat!
Gratulálok!!! Örülök hogy sikerült végre beszerezned.
Akárki akármit mond, de ez az egyik legjobb ár/érték arányú (használt) többcsatornás végfok!
Tisztességes darab
Nagyon jól néz ki, gratulálok!
Tip-top az állapota és a képek is tökéletesek!
Épp kérdezni akartam, hogy Rotel fronton nem-e történt előre lépés...
Rotel vs Jamo
Gratula!
Használd egészséggel sokáig!
Grat a vegfokhoz remelem sok kellemes percet okoz majd az interstellar masodik es harmadik reszehez is
Ha mar itt tartunk star trek mind felett;)
Köszönöm Urak .
Csak nem bírtad ki?
De mi lett a szín-harmóniával?
Szerintem a végfokhoz kell majd igazítani a többit is!
Már úton van a Titán színre festett ház, eloxált előlap a Rotel parts-tól, természetesen borostyán ledekkel .
Najó, nem , de az új elrendezésben remélem nem fog kilógni.
Gratula!
Most már jöhetnek a proci tesztek, hatha valami elrabolja a szíved.
Én nem vagyok semmi jó elrontója, de mivel hasonló tudással rendelkező rendes proci nincs a piacon ~ ennyiért, így nem is áltatom magam
Egy már elrabolta , de még egy kell egy kicsit elavulnia hozzám. Remélem idén még kitalálnak pár új hangformátumot hogy kilökje még jobban a burzsuly szakma magából .
A "Tusk" megvolt már?.
(csak tőled merem megkérdezni, mert még a végén megnézed és hasznos lesz a nagyobb távolság )
Nem, de kivancsiva tettel...
Grat a vegfokhoz remelem sok kellemes percet okoz majd az interstellar masodik es harmadik reszehez is
- komarfamily
- V.I.P.
- Értékelés: 1030
Bandi Mozifalodája
A "Tusk" megvolt már?.
(csak tőled merem megkérdezni, mert még a végén megnézed és hasznos lesz a nagyobb távolság )
Nem, de kivancsiva tettel...
Bandi Mozifalodája
Gratula!
Most már jöhetnek a proci tesztek, hatha valami elrabolja a szíved.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Bandi Mozifalodája
Köszönöm még1x a srácoknak hogy vigyáztak rá nekem , hiszen már nem mai darab. Remek esztétikai állapotnak örvend.
Használd egészséggel sokáig!
Kép:Sony VPL-VW50
ScreenLine Amleto 250x140 1.4Gain
CD-DVD:Sony DVP-S 7700
Erősítő:Yamaha RX-A 3030
Médialejátszó:HTPC+Bluesound Node 2i
Hangfalak:Clarus Titan front,Titan center,Rhea háttér
SUB: Focal Cobalt sw800
Kábelek:Neotech-Audioquest kábelek,Néhai tápelosztó
ScreenLine Amleto 250x140 1.4Gain
CD-DVD:Sony DVP-S 7700
Erősítő:Yamaha RX-A 3030
Médialejátszó:HTPC+Bluesound Node 2i
Hangfalak:Clarus Titan front,Titan center,Rhea háttér
SUB: Focal Cobalt sw800
Kábelek:Neotech-Audioquest kábelek,Néhai tápelosztó
Bandi Mozifalodája
Csak nem bírtad ki?
De mi lett a szín-harmóniával?
Szerintem a végfokhoz kell majd igazítani a többit is!
- Denonavr
- Fórumlakó
- Értékelés: 277
Bandi Mozifalodája
Épp kérdezni akartam, hogy Rotel fronton nem-e történt előre lépés...
Rotel vs Jamo
Gratula!
Dunaudio Sing4you, TMP Classic, Allo digione signature, Heed Dactilus,
Bandi Mozifalodája
Nagyon jól néz ki, gratulálok!
Tip-top az állapota és a képek is tökéletesek!
- Blackbird1
- V.I.P.
- Értékelés: 16
Bandi Mozifalodája
Tisztességes darab
Processzor : Emotiva UMC-1 Erősítő/végfok: Yamaha DSP-AZ1 Plazma TV: Samsung 42C430 HD Ready Lejátszó : Dune Smart D1, Pioneer PL640 (Lp), Sony CDP-XE200 Hangfalak : DIY Front, JmLab SW700 Sub, JmLab Chorus 700 Center, JmLab Chorus 706 háttér. Konzol :
Bandi Mozifalodája
Gratulálok!!! Örülök hogy sikerült végre beszerezned.
Aavik - Borresen - Ansuz
Bandi Mozifalodája
Szép grat!
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
Bandi Mozifalodája
Egy kis rendszer update :
Múlt héten sikerült beszerezni a pár hónapja tesztelésre megkaparintott végfok típus azonos példányát is végre .
Egy bicolor Rotel RMB-1075 MK2 landolt a Mozifalodában (ez most már végre saját ):
Köszönöm még1x a srácoknak hogy vigyáztak rá nekem , hiszen már nem mai darab. Remek esztétikai állapotnak örvend.
A beszerzési pro és kontra okokat olvashattátok itt a korábbiakban. Egyértelműen a surround szekció lett megcélozva a beszerzéssel.
Tehát a mozi kapott most egy nagyobb törődést leginkább, illetve az upgrade profit ott csapódott le leginkább.
A Mackenzie összekötők is elfoglalhatták a helyüket végre. Igaz még csonka a csapat, a hátterek egyenlőre be kell érjék az első generációs Copperhead kábelekkel.
Azért jól megvan a jelen és a múlt, a új hátterek beszerzéséig nem is olyan égető probléma ez.
Sajnos a frontoldali médiaszekrény / állvány már "elavult" és funkcionálisan nem tudja már kiszolgálni a 3.-ik rendszerfelállást, így a következő nem túl egyszerű terv is erről fog szólni.
Hasonló lesz, de teljesen az egységekre és az én hülye igényeim szeretném összeállítani. Ideje már eléggé, régebb óta élek már 1-2 zsákutcával ezen a téren.
Remélem hamarosan megvalósulhat az a terv is.
Addig kicsit felfordulást és egymás hegyén-hátán látványt kell elviselnem :
Ami nem is baj, mert a kábelezési tesztelgetés már folyik ezerrel. Remélem jó pár versenyzőt ki tudok próbálni rövid idő alatt, amíg fixálódik a rendszer "kerete".
Erről is fog szólni az elkövetkező 1-2 hónap nálam, kábelezés-rendszer testreszabás/fixálás, és a szekrény és az enteriőr újragondolása/megvalósítása...
De természetesen ha valami közbejöhet az közbe is jön:
Véglegesen nem is tudom belőni és testre szabni a kis testemre / fülemre a rendszert perpillanat, mert a végfokkal egy időben érkezett hozzám egy speciális kábelpáros (számomra speciális),
amihez hasonlót már igen régen szerettem volna már kipróbálni itthon.
Ezt pont most sikerült kölcsönkérnem egy fórumtársunktól, aminek nagyon örülök , és mindenképpen ejtek róla majd pár szót és fotókockát a közeljövőben:
folyt. köv... .