Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Ilyet veszek...szerintetek O.K.?

tigris
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 119

Hozzászólás Szerző: tigris »

Ha a zene fontosabb tényező, akkor mindenképp egy sztereó erősitőben gondolkodj...Lehet akár egy régebbi vas használtan, minden bizonnyal jobban fog szólni még a nagyobb mozis erősitőktől is.
Sztereó: Parasound végfok,Origen S16T zenei HTPC, iPad Air 5, Topping D30 Pro DAC, Transparent Audio Hangsugárzó kábelezés, Paradigm Monitor SE3000.

Mozi: Onkyo TX-NR809 erősítő, Synology NAS218 plus, Paradigm hangsugárzók, Jamo J110Sub, Optoma UHD35, Viablue SC2 kábelezés, Dune Pro Vision 4K Solo.

Sanci38
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 42

Hozzászólás Szerző: Sanci38 »

Akkor minden képpen futok egy kört ez ügyben.
Bár nagyon sok jó kritikát olvastam az Onkyo Tx Nr609 is / díjak és új innovatív technológiák sorát vonultatja fel / de pont azért bizonytalanottam el mert még az Onkyo topicosok is arra utaltak többször hogy nem kimagasló zenehallgatás terén.
A Denon avr 2808 sem mai gyerek de arrról már kedvezőbb véleményt alkottak stereo hangzás terén. Az az érdekes hogy a specifications áttanulmányozása alapján a Denon jobb papíron mint a NAD.
Vagy valamit nem jól értelmezek?

Arra kérlek ne a papirforma alapján dönts hanem maghallgatással, kedvenc zenéid vidd el és a füledre hagyatkozva, főleg ha zenéről van szó. Miben job a Denon? Teljesitményben?? Arra 50 Watt/csatorna mindenhova elég, még a nagyon elvakultak se tekerik feljebb. inkább pl azt vedd  alapul hogy a NAD 20 kiló, Denon pedig 13..
Na épp ezek a finomságok jönnek ki  az általam emlitett erősitőkkel. Bár a Denon 3/4xxx sem szégyenkezhet.
hangfalcserén is gondolkodj el  és megfelelő kábeleken (VDH, Inakustic) így nagyob lesz a javulás, szerintem már egy Dali Lektor szett is sokat dobna.

meszeske69
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 2

Hozzászólás Szerző: meszeske69 »

Bár nagyon sok jó kritikát olvastam az Onkyo Tx Nr609 is / díjak és új innovatív technológiák sorát vonultatja fel / de pont azért bizonytalanottam el mert még az Onkyo topicosok is arra utaltak többször hogy nem kimagasló zenehallgatás terén.
A Denon avr 2808 sem mai gyerek de arrról már kedvezőbb véleményt alkottak stereo hangzás terén. Az az érdekes hogy a specifications áttanulmányozása alapján a Denon jobb papíron mint a NAD.

Azért én nem vagyok olyan nagy játékos az audio technika világában mint /te/ ti.
Nagyon szeretek zenét hallgatni és valahogy az idő haladtával egyre jobban igényelem a kisebb hangerőt de nagyobb finomságot.
Persze a házi mozizás is megy , de általában egy hosszú nap lezárásaként este 10-körül.
Akkor pedig nem igazán van sem lehetőségem /két gyerek mellett/ sem hangulatom dübörögteni a szobát,
Tiszta röhej hogy mostanában már a régi Nordmende kis erősítőn nézem a filmeket mert nem zúg annyira mint az öreg Onkyo.

meszeske69
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Valóban nincs, és nem is olyan csili-villi, de hangban viszont ott van.
Egy biztos, hogy sztereó és zenei megszólalásban és házimozin egyaránt lepipálja az általad kinézett erősitőket pedig a denon sem rossz. Ha nem kell HDMI akkor minden fillérjét megéri, sztereót sem kell venned.

Sanci38
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Egy NAD T763 ról mi a véleményed ?
Nézegettem azt is de valahogy nem fogott meg. Talán mert nincs olyan jó marketingje és nem olyan szép nagy csilli villi ?..:-))

Ja nem hallottál a NAD-ról és az ARCAm se ugrik be..
Hallottál már Lexicon, Myryad, Primare, Elektrocompagniet, Halcro, Parasound márkákról?  Na ezek mindegyike gyárt AV erősitőt és hangban mind a NAD és ARcam mellett/felett vannak, csak hát nincs olyan marketingjük é annyiba is kerülnak mint amennyit a hangjuk ér... Természetesen megfelelő hangfalak, kábelek, akusztika,etc használatával jön elő az ár- hangminőség-különbség.

Sanci38
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Nézegettem azt is de valahogy nem fogott meg. Talán mert nincs olyan jó marketingje és nem olyan szép nagy csilli villi ?..:-))

Valóban nincs, és nem is olyan csili-villi, de hangban viszont ott van.
Egy biztos, hogy sztereó és zenei megszólalásban és házimozin egyaránt lepipálja az általad kinézett erősitőket pedig a denon sem rossz. Ha nem kell HDMI akkor minden fillérjét megéri, sztereót sem kell venned.

meszeske69
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Sztereó erősitővel valóban nem versenyezhet zenében az azonos árú AV erősitő így valóban meggondolandó a sztereó vonal kiépitése.
Ha maradnál a házimozi melett e kettő közül a Denont javasolnám, de ha tudsz várni valamennyit akkor Arcam és NAD  erősitők lennének zeneileg is alkalmasabbak a denonnál.
Hangsugárzóid mindekképpen cserére szorulnak mert  nem jön ki belőlük az erősitő valódi tudása. Dali, Focal, Polk, MA, Castle, és Mission jöhet szóba házimozi terén.

Sanci38
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Sziasztok !
Szeretném a véleményeteket kérni  erősítő vásárlást illetően.
A jó öreg Onkyo Tx sv4545 erősítőmet egy kicsit komolyabbra szeretném lecserélni.
Sok pénzem nincs az akcióra így használt erősítőben gondolkodom. Alternatívák egy Onkyo TX  NR-609  vagy egy +Denon  AVR 2808 .
Tudom ez az  Onkyo tipus kicsit újabb és innovatívabb erősítő mint a Denon ,de sokan mondtátok hogy a Denon  zenei vonalon jobb és finomabb cuccokat készít. Az avr 2808 is nagyon igényes kis szerkezetnek tűnik ilyen szempontból  /Al  24 processing plus, Master Clock, pure direct…stb/
Az említett két erősítő  közül melyik lenne számomra jobb ha többször sima zene hallgatásra használnám ?

Jelenleg az említett Onkyo Tx SV454 , egy Pioneer DV 600 av (SACD ,HDMI) egy Med600X3D média lejátszó , egy asztali PC, Samsung S3 és egy Panasonic  TX 42 UP  plazma társaságába kerülne.
Hangfalak: front (center) -Sony ss-e 315 , rear- Wharfedale Xarus 2000 Sub.bass-Celestion

Még azon is gondolkodtam hogy használom  tovább a jó öreg TX sv454 –et / bár nem egy nagyon komoly cucc/ és esetleg vennék egy jó kis stereo erősítőt !  
Várom válaszotokat !

Sztereó erősitővel valóban nem versenyezhet zenében az azonos árú AV erősitő így valóban meggondolandó a sztereó vonal kiépitése.
Ha maradnál a házimozi melett e kettő közül a Denont javasolnám, de ha tudsz várni valamennyit akkor Arcam és NAD  erősitők lennének zeneileg is alkalmasabbak a denonnál.
Hangsugárzóid mindekképpen cserére szorulnak mert  nem jön ki belőlük az erősitő valódi tudása. Dali, Focal, Polk, MA, Castle, és Mission jöhet szóba házimozi terén.

meszeske69
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Sziasztok !
Szeretném a véleményeteket kérni  erősítő vásárlást illetően.
A jó öreg Onkyo Tx sv4545 erősítőmet egy kicsit komolyabbra szeretném lecserélni.
Sok pénzem nincs az akcióra így használt erősítőben gondolkodom. Alternatívák egy Onkyo TX  NR-609  vagy egy +Denon  AVR 2808 .
Tudom ez az  Onkyo tipus kicsit újabb és innovatívabb erősítő mint a Denon ,de sokan mondtátok hogy a Denon  zenei vonalon jobb és finomabb cuccokat készít. Az avr 2808 is nagyon igényes kis szerkezetnek tűnik ilyen szempontból  /Al  24 processing plus, Master Clock, pure direct…stb/
Az említett két erősítő  közül melyik lenne számomra jobb ha többször sima zene hallgatásra használnám ?

Jelenleg az említett Onkyo Tx SV454 , egy Pioneer DV 600 av (SACD ,HDMI) egy Med600X3D média lejátszó , egy asztali PC, Samsung S3 és egy Panasonic  TX 42 UP  plazma társaságába kerülne.
Hangfalak: front (center) -Sony ss-e 315 , rear- Wharfedale Xarus 2000 Sub.bass-Celestion

Még azon is gondolkodtam hogy használom  tovább a jó öreg TX sv454 –et / bár nem egy nagyon komoly cucc/ és esetleg vennék egy jó kis stereo erősítőt !  
Várom válaszotokat !

zimi1991
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 16

Hozzászólás Szerző: zimi1991 »

Sziasztok!
nec vt695 projival van valakinek tapasztalata?

Sanci38
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Sziasztok,

Jelenleg 5.0-ás rendszerben mozizok.
Talán jövőre lesz lehetőségem erősítőt cserélni.
Az lenne a kérdésem, hogy 5.1 vagy 7.1 csatorna mellett voksoltok-e?
Ki mit mond?

Előre is köszi a válaszokat.

Szia.
Attól függ:
1 mekkora a eléyiség ahol be lenne rendezve? Mert a Suround Back-nak a hátad mögött  Minimum másfél de inkább 2 méterre kell lennie, ha ez megoldhatatlan akkor csakis 5.1
2: milyen tartalmakat nézel? Mert ugye minden 7.1 lejön 5.1-ben és a +2 csatorna lekeveredik a suround falakba de ha jobban 5.1 forásaid vannak, néhány filmért nem hiszem hogy megéri befektetni, irom ezt annak tudatában hogy jelenleg 5.0 van és egy mélynyomó nagyobb élményt dob mint +2 hátsó hangfal + ha mélynyomód lesz, job lesz a beszédérthetőség és a térérzet is megnö.
Erősitőcsere: minden valamirtevaló erősitő ma már 7.1 vagy jobb, a belépők vagy egyel jobbak müködnek 5.1-ben tehát ez ne legyen  mérvadó hanem vegyél minél jobb kategóriást .1-ek számától föggeltenül  és mondjuk denon/onkyo márkát figyelembe véve inkább egy 38xx-en/8xx-en told optikaival mint egy x1100-on/323-on HD ben mert az előbbi sokkal jobb élményt nyujt hiába van rá HD kiirva...

raczjani
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 27

Hozzászólás Szerző: raczjani »

Sziasztok,

Jelenleg 5.0-ás rendszerben mozizok.
Talán jövőre lesz lehetőségem erősítőt cserélni.
Az lenne a kérdésem, hogy 5.1 vagy 7.1 csatorna mellett voksoltok-e?
Ki mit mond?

Előre is köszi a válaszokat.
OLED55C9PLA oled tv, Xgimi Elfin led projektor, Varamorph anamorphic lens(eladó lehet-fogalmam sincs hova tettem), Sony blu-ray player , Denon AVR-1312 , Jamo S418 , Jamo E-350 , Magnat Vector Center 13 (2db) , Wharfedale Vardus VR-SUB8 , 

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Szerintem sztereó forrás esetén semmi nem jön ki a .1 csatornán, ezért javasoltan a CA preoutját.
(Pure) direct üzemmódban nem használja a szubot sztereó forrás esetén, minden másnál (sima Stereo üzemmódban is) beállítástól függően használhatja.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3178
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

Miért jobb a .1 csatornát rákeverni a frontokra, majd egy keresztváltóval leszedni róla?
Szerintem a Denon is jól kezeli a szubot, sztereó forrás esetén is. Elég csak a front csatornákat erősíteni a CA-val.
Mozi esetén a független .1 csatorna be/ki keverése csak árt a hangnak.

Szerintem sztereó forrás esetén semmi nem jön ki a .1 csatornán, ezért javasoltan a CA preoutját.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Ezt nem értem, a javasolt megoldásban a subot továbbra is rákötheted a CA preoutjára, csak a DEnon setupjában le kell tiltani a subot, és átirányítani a front kimenetekre.
Egyébként valóban, ha sztereóban is jó hangú házimozierősítőt szeretnél, akkor CA 751R vagy valamelyik Anthem.

Miért jobb a .1 csatornát rákeverni a frontokra, majd egy keresztváltóval leszedni róla?
Szerintem a Denon is jól kezeli a szubot, sztereó forrás esetén is. Elég csak a front csatornákat erősíteni a CA-val.
Mozi esetén a független .1 csatorna be/ki keverése csak árt a hangnak.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Hát ez nem túl meggyőző. Természetesen meghallgatás nélkül nem vennék semmit, csak itt Kelet Magyarországon semmire nincs lehetőség... Valószínű inkább, hogy használt Focal vagy B&W lesz a befutó egyébként, csak hirtelen megakadt a szemem a netdepo-s kínálaton.

Vannak még lehetőségek azért. Én kevés pénzből a Streamaudio által forgalmazott svéd márkákat meghallgatnám.
Most is van egy center eladó igen jó áron itt a fórumon is. 

Forest74
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 931

Hozzászólás Szerző: Forest74 »

Hát ez nem túl meggyőző. Természetesen meghallgatás nélkül nem vennék semmit, csak itt Kelet Magyarországon semmire nincs lehetőség... Valószínű inkább, hogy használt Focal vagy B&W lesz a befutó egyébként, csak hirtelen megakadt a szemem a netdepo-s kínálaton.
Igen,ez lessz a jó irány,főleg a frankó Rotel párosodhoz!

Denonavr
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 277

Hozzászólás Szerző: Denonavr »

Szia Denonavr!

Volt időm és meghallgattam a Magnat Vektor 203-as hangfalakat sztereóban/technics erősítővel/, sajnos semmit sem tudnék kiemelni a hangjáról,érezhetően belépő/budget kategória,szólt és ennyi semmi sem fogott meg a hangjából(unalmas,lapos,egyhangú)!

A szett mellett csak az ára hangzik jól,talán nem véletlen!
Egy kompakt 5.1-es rendszernél talán jobban szólhat,de ez kevés egy ilyen méretű hangfaltól.

Más gyártók belépő modelljeinél egyből érezni(Dali,Tannoy,Focal,stb),hogy itt kezdődik a jó hangzás,a Vektor 203-nál számomra semmi sem kezdődik.
Véleményem szerint pl. a http://www.argep.hu/popup.asp?pid=21752 ... 001&foto=1 Tannoy M v1-ből közel azonos összegből sokkal jobb hangot kapsz vagy Dali zensor1-ből(ez picit drágább,de jobb mint a V1-es)http://www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=& ... Zl-gp66ZSw

Csak az ára miatt sztm ne vedd meg,hallgatózz és keresgélj még!
Ha teheted hallgasd meg a Magnatot,de valószínű neked is hasonló lessz a veleményed.

Itt Szegeden a Magnat Vektor 203-as pár ára(nem szett,elírták):

Dunaudio Sing4you, TMP Classic, Allo digione signature, Heed Dactilus,

Forest74
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 931

Hozzászólás Szerző: Forest74 »

Szia Denonavr!

Volt időm és meghallgattam a Magnat Vektor 203-as hangfalakat sztereóban/technics erősítővel/, sajnos semmit sem tudnék kiemelni a hangjáról,érezhetően belépő/budget kategória,szólt és ennyi semmi sem fogott meg a hangjából(unalmas,lapos,egyhangú)!

A szett mellett csak az ára hangzik jól,talán nem véletlen!
Egy kompakt 5.1-es rendszernél talán jobban szólhat,de ez kevés egy ilyen méretű hangfaltól.

Más gyártók belépő modelljeinél egyből érezni(Dali,Tannoy,Focal,stb),hogy itt kezdődik a jó hangzás,a Vektor 203-nál számomra semmi sem kezdődik.
Véleményem szerint pl. a http://www.argep.hu/popup.asp?pid=21752 ... 001&foto=1 Tannoy M v1-ből közel azonos összegből sokkal jobb hangot kapsz vagy Dali zensor1-ből(ez picit drágább,de jobb mint a V1-es)http://www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=& ... Zl-gp66ZSw

Csak az ára miatt sztm ne vedd meg,hallgatózz és keresgélj még!
Ha teheted hallgasd meg a Magnatot,de valószínű neked is hasonló lessz a veleményed.

Itt Szegeden a Magnat Vektor 203-as pár ára(nem szett,elírták):

Denonavr
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 277

Hozzászólás Szerző: Denonavr »

Sziasztok!

Az újabb Magnat  vector szériáról van valakinek tapasztalata esetleg?  http://www.areadvd.de/hardware/2012/mag ... _set.shtml

Megérhet ez ennyit? http://www.netdepo.hu/magnat-vector-203 ... -4785.html

Köszönöm szépen!

Dunaudio Sing4you, TMP Classic, Allo digione signature, Heed Dactilus,

alto
Őslakos
Őslakos
Kapcsolat:

Köszönöm alto. Valóban az X4000-re gondoltam, csak lemaradt egy nulla...
Sajnos a nappali akusztikája megkivánja a sztereo rendszerhez is a szubládát, (ez most a CA pre-out kimenetére van kötve) ezért 2 külön erősitőt nem tudnék használni hozzá. Ezért gondoltam a CA lecserélésére egy olyan hm erősitőre, ami azért sztereóban is van olyan jó (tudom-tudom CA 751R), de nem csak hangzásban, hanem szolgáltatásokban is előremutató...

Ezt nem értem, a javasolt megoldásban a subot továbbra is rákötheted a CA preoutjára, csak a DEnon setupjában le kell tiltani a subot, és átirányítani a front kimenetekre.
Egyébként valóban, ha sztereóban is jó hangú házimozierősítőt szeretnél, akkor CA 751R vagy valamelyik Anthem.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

stef
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: stef »

Köszönöm alto. Valóban az X4000-re gondoltam, csak lemaradt egy nulla...
Sajnos a nappali akusztikája megkivánja a sztereo rendszerhez is a szubládát, (ez most a CA pre-out kimenetére van kötve) ezért 2 külön erősitőt nem tudnék használni hozzá. Ezért gondoltam a CA lecserélésére egy olyan hm erősitőre, ami azért sztereóban is van olyan jó (tudom-tudom CA 751R), de nem csak hangzásban, hanem szolgáltatásokban is előremutató...

Samsung PS64F8500 :: Pioneer SC-LX76 :: Logitech Transporter :: Aurum Cantus Melody M-102 :: JBL LS120P :: Excalibur HF :: ATLAS Compass Digital Coax :: ValhallA AgII & CuIV

alto
Őslakos
Őslakos
Kapcsolat:

Sziasztok,
Pár évvel ezelőtt leépitettem, az akkori házimozi rendszeremet, mivel inkább sztereot hallgattam szivesebben. A régi Yamaha RXV-730 erősitőmet egy Cambridge Audio 840A V2 váltotta, amit teljes megelégeséssel használok a mai napig is, viszont jó lenne valami, amivel a házimozi hangot is vissza tudnám varázsolni a nappaliba. A hangfalak megvannak, (5.1 elég lenne), viszont a sztereo rendszert nem szivesen adnám fel. 
Alternativaként felmerült bennem, hogy megérné-e a jelenlegi CA sztereot lecserélni egy Denon AVR-X400-re? Ami a Denon mellett szól, hogy szinte minden mai formátumot ismer, csak halkan és kisbetűvel merem leirni, de talán még a Transporteremet is kiválthatná, mivel tud 24-192 FLAC gapless lejátszást is a hálózatról, nagy kijelzővel rendelkezik, nagyon jó az Audyssey bemérő rendszere, és még sorolhatnám az előnyöket. Viszont lesz olyan jó sztereoban, mint a jelenlegi CA 840A v2?
Véleményeteket, tanácsaitokat előre is köszönöm!

Gondolom pontosabban  a Denon AVR-x4000 a jelölt. Jó kis házimozi erősítő, de szerintem sztereóban gyengébb lesz mint CA. A front hangfalakat viszont meghajthatod a CA-val is, úgy hogy a CA bemenetét a Denon front pre-out kimenetére kötöd, így már a sztereó is rendben lesz.
A Transporter egy nagyon jó hangú, félmilliós készülék volt anno, a Denon beépített streamere sem kezelhetőségben, sem hangminőségben nem versenyképes vele. 
BARTIMEX AUDIO Honlap

stef
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: stef »

Sziasztok,
Pár évvel ezelőtt leépitettem, az akkori házimozi rendszeremet, mivel inkább sztereot hallgattam szivesebben. A régi Yamaha RXV-730 erősitőmet egy Cambridge Audio 840A V2 váltotta, amit teljes megelégeséssel használok a mai napig is, viszont jó lenne valami, amivel a házimozi hangot is vissza tudnám varázsolni a nappaliba. A hangfalak megvannak, (5.1 elég lenne), viszont a sztereo rendszert nem szivesen adnám fel. 
Alternativaként felmerült bennem, hogy megérné-e a jelenlegi CA sztereot lecserélni egy Denon AVR-X400-re? Ami a Denon mellett szól, hogy szinte minden mai formátumot ismer, csak halkan és kisbetűvel merem leirni, de talán még a Transporteremet is kiválthatná, mivel tud 24-192 FLAC gapless lejátszást is a hálózatról, nagy kijelzővel rendelkezik, nagyon jó az Audyssey bemérő rendszere, és még sorolhatnám az előnyöket. Viszont lesz olyan jó sztereoban, mint a jelenlegi CA 840A v2?
Véleményeteket, tanácsaitokat előre is köszönöm!
Samsung PS64F8500 :: Pioneer SC-LX76 :: Logitech Transporter :: Aurum Cantus Melody M-102 :: JBL LS120P :: Excalibur HF :: ATLAS Compass Digital Coax :: ValhallA AgII & CuIV

szabo_pitty
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 93

Hozzászólás Szerző: szabo_pitty »

Sziasztok!

A Toshiba LCD TV-kről, mi a véleményetek? Konkrétan, a 48L1433DG, ami érdekelne.
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”