Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Ceci(L)Nema

Vendég

Ceci(L)Nema

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Egy kis beszámoló:

Elkészültek a darabolt AQ Boxer subkábelek!

2 Prohardveres fórumtárs volt olyan bátor, hogy belevágjon velem a dologba!

Vettünk egy 8m-es boxer kábelt és Kácsában csináltak belőle 4x2m-est Furutech dugókkal.Ma haza hoztam a saját 2db kábelemet is a 2 subhoz, illetve hoztam egy gyári bejáratott eredeti szerelésű boxert összehasonlítani!

Hát az új furutech csatis boxer hozza a már bejáratott eredeti boxer szintjét! Ha ez nem változik én már akkor boldog vagyok!

Árakat tekintve a 2m-es darab Furu csatikkal szerelve 20e Ft-ra jött ki!

Azért osztom ezt meg veletek, hátha valakik kedvet kapnak hozzá, nyugodtan vágjatok bele akit esetleg eddig az eredeti ár tartott vissza!
Elvileg minél hosszabb kábelt vesztek (minél többen állnak össze - igényelt hossz függvényében) annál jobban ki lehet jönni belőle!

Vendég

Ceci(L)Nema

Újabb fejezethez érkezik nemsokára szoba akusztikai "próbálgatásaim" !

Decibel76 fórumtárs jóvoltából készülnek az új front panelek (4db 60x60cm), egyedi mintával és színben.

Magáról az alapanyagról mindent megtaláltok a "gyártó" itteni hírdetésében, egyébként nagyon tudom ajánlani Attilát, nagyon korrekt és segítőkész, pedig fárasztottam rendesen az egyéni ötleteimmel!

A mostani közetgyapotos panelek meg mennek a hátfalra (az is elég kopár), de szövetet kell cserélni rajta sajna a mostani nem elég "áteresztő".

néhány kép hogyan áll most a gyártás:

nemtomm
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 934

Ceci(L)Nema

Hozzászólás Szerző: nemtomm »

Látom folyamatosan fejlesztesz....csak így tovább tetszik...
"Az igazi barát szemből támad."

batman98
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3447

Ceci(L)Nema

Hozzászólás Szerző: batman98 »

Me egy kényelmi berendezéssel bővült a mozi/nappali szekció

Hogyan fog Töpi durmolni a tetején? .

Lassan becsöngetünk most már tényleg. Addig is egy férfias  tipp: Milyen tuti lenne pár új díszpárna a diffúzor féle ruhába öltöztetve.
Tudom fogy a minimál, de akkor is .
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB;  Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362
HTPC: Asus Essence STX & JRiver 21 Storage: HTPC: 2x4TB

Atléta
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 217

Ceci(L)Nema

Hozzászólás Szerző: Atléta »

Nagyon szép lett a mozi/nappali!
Gondolom ennél már csak a rendszer hangja szebb.
Kár hogy a képről lemaradt a proji részleg!
Megkérdezhetem a kanapé nevét/típusát?

Vendég

Ceci(L)Nema

és egy panoráma a mostani felállásról... sajna mobilos kép sorry a minőségért...

Vendég

Ceci(L)Nema

Me egy kényelmi berendezéssel bővült a mozi/nappali szekció

thxfan
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1200

Ceci(L)Nema

Hozzászólás Szerző: thxfan »

Egy ilyen komplett ValhallA kábelezés mellé szerintem egy ValhallA Sub-X sem lehet rossz...
A ValhallA topic 2. oldalán írnak és van fotó is a kábelről.
10.1 Auro3D
Erősítő:Marantz SR7013+Crown XLS 1502,Hangfalak:HIVI Swans Allure+F2.2R+VR-8W,Sub:Behringer NX3000D+JBL 4641,PS4,Projektor:Optoma UHD 51,Vászon: Lumene Curve Acoustic,Kábelek:Taga Harmony Blue-12/Azure-14-2C, KáCsa KCE-FLW40, NorStone Classic B 250,Hálózati szűrő:Taga Harmony PF-1000

Dorian
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 899

Ceci(L)Nema

Hozzászólás Szerző: Dorian »

SUB1 érezhetően lemarad a SUB3 és Boxer mögött mindenben.
SUB3 és Boxer között nem éreztem, hallotta akkora különbséget, a Gastlingnél a Boxer jobb volt , pontosabb, pergősebb, viszont a repcsi lezuhanásnál a SUB3 ütött "nagyobbat".
Mindenestre a Boxer lesz gyanusan a befutó (árban is) de azért még nyúzom őket egy kicsit! Mármint a SUB1-et nem az tuti kieső...

Szerintem ezeknél a kábeleknél a mély gyorsasága, részletező képessége (a pontosság mellett) amit meg kell fizetni, amiért érdemes ilyen kábelt venni. Ütni ütnek már mind bőven, amennyit csak kell. Ill. a mély effektek térbeli elhelyezkedése, amit adnak egy jó subbal. Ezt nem is tudom értelmezni, hogyan lehetséges 1 db subbal, de meglepő és baromira örülök neki.

Teszteléshez nekem bejött az Eredet sarki kávézós robbantgatós jelenete, ha a fenti tulajdonságokra vagyunk kíváncsiak.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda

norbee48
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 500

Ceci(L)Nema

Hozzászólás Szerző: norbee48 »

Szerintem a Boxer egy jó megoldás lehet! Nekem a Boxer elődje van a SUB-X van (szintén 1,25% ezüst tartalommal), én elégedett vagyok vele.
Aavik - Borresen - Ansuz

Vendég

Ceci(L)Nema

Hát igen de a Husky és Wolf már nem az én árkategóriám, főleg, hogy 2 kell belőle:)

Gyorsteszt után:

tesztjelenetek:
Book of Eli - Gatling géppuska
The knowing - repcsi lezuhanás

SUB1 érezhetően lemarad a SUB3 és Boxer mögött mindenben.

SUB3 és Boxer között nem éreztem, hallotta akkora különbséget, a Gastlingnél a Boxer jobb volt , pontosabb, pergősebb, viszont a repcsi lezuhanásnál a SUB3 ütött "nagyobbat".

A DBS ki-bekapcsnál viszont ÉN nem hallottam érdemi változást a SUB3 esetén.

De persze ez az ÉN rendszeremen az ÉN fülem véleménye.

Mindenestre a Boxer lesz gyanusan a befutó (árban is) de azért még nyúzom őket egy kicsit! Mármint a SUB1-et nem az tuti kieső...

nemtomm
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 934

Ceci(L)Nema

Hozzászólás Szerző: nemtomm »

a végeredmény borítékolható szerintem a kutyus javára....remélem jól be van már járatva a sub...volt szerencsém meghallgatni a husky-t és a wolf-t hosszabb távon
hát nem semmit tud az a két kábel főleg a wolf .    
"Az igazi barát szemből támad."

Vendég

Ceci(L)Nema

Kíváncsian várom, hogy nálad mit mutat a kutyus

Vendég

Ceci(L)Nema

egy kis subkábel teszt...

iBrumi
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 70

Ceci(L)Nema

Hozzászólás Szerző: iBrumi »

? nem jó a pozíció?
Úgy tudom, hogy a hangfalak mögé nem való, mellé, vagy a két hangfal közé igen. Ott ugye a TV van, így az kiesik, de a TV két oldalán szerintem jót tesz. Bár, sok függ a hangfal és a szoba saját tulajdonságain is. Egy próbát megér áttenni, de ha konkrét gondod volt, és az így megszűnt, akkor oké! 

Vendég

Ceci(L)Nema

? nem jó a pozíció?

iBrumi
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 70

Ceci(L)Nema

Hozzászólás Szerző: iBrumi »

Ma asztaloskodtam egy kicsit, készítettem 2 akusztikai panelt a front oldalra...

Ilyen lett:

A hangfal mögé tetted? 

batman98
V.I.P.
V.I.P.

Ceci(L)Nema

Ma asztaloskodtam egy kicsit, készítettem 2 akusztikai panelt a front oldalra...

Nájsz, de vigyázz mert sok lesz a színből lassan .

& persze:

kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB;  Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362

Vendég

Ceci(L)Nema

Ilyen lett:

Vendég

Ceci(L)Nema

Köszi!

Hátul a hozzá adott öntapadós gumi bakok vannak, elöl pedig Proson gyártmányú tüske (Streamaudio-ban vettem anno).

KisTücsök
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 22

Ceci(L)Nema

Hozzászólás Szerző: KisTücsök »

Szia!

Gyönyörű hangfalak meg készülékek. A szoba front oldala meg nagyon... elegáns. Ez jó szó.

Azt had kérdezzem meg, hogy a centeren milyen tüskék vannak? Látom elől van kettő, hátul meg valami kis pöckök? Azok is mik? Ilyesmi megoldás kellene nekem is, hogy álljon valamiken, de mégis döntve legyen. 

Köszi!

Firekiller
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 353

Ceci(L)Nema

Hozzászólás Szerző: Firekiller »

Gratulálok hozzájuk!
A Limar-nál történt hallgatózásunk csak eredményre vezetett,na majd megfüleljük,csak a szomszéd le ne jöjjön!

norbee48
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 500

Ceci(L)Nema

Hozzászólás Szerző: norbee48 »

Hat Norbi mar tényleg ideje lenne ellátogatnod hozzam!
Igen nagyobb. Center a legnagyobb a szeriabol a frontok a középső. De igy se szenved a front melyhianyban, főleg a 2 subbal megtámogatva.

Amint bejáratódott, azonnal megyek/ünk!!!
Aavik - Borresen - Ansuz

batman98
V.I.P.
V.I.P.

Ceci(L)Nema

Na csak odaértek, és elfoglalták a helyüket végre. Grat hozzájuk itt is.

Tessék beizgatni őket és bejáratni mert már nagyon kíváncsi vagyok rájuk.

A minimál dizájn meg  . 

Vendég

Ceci(L)Nema

Hat Norbi mar tényleg ideje lenne ellátogatnod hozzam!
Igen nagyobb. Center a legnagyobb a szeriabol a frontok a középső. De igy se szenved a front melyhianyban, főleg a 2 subbal megtámogatva.

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”