Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

fodesz moziszobája

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Szia Fodesz!
Mi újság a surround oldalon?? Megjöttek már az új dobozok?? Dipol, vagy ua. mint a front?? 

Szia!

Igen ,megvannak. Azok amik korábban már megvoltak. Rhea frontok ugyanazzal a hangszórókkal mint a Titan középsugárzói.

Nagyon jó a hangkép az összkép is.
Az összes doboz meranti furnér és kiváló az asztalos munka is rajta mondhatni "szakértő" szemmel is átnézve általam.

A semmiért nem lennének újra nálam.Tehát tudtam mire váltok.Kiválóak mozin,leginkább aki most véleményt tudna erről mondani az Firekiller kolléga mert gyakorlatilag ugyanaz a berendezés mint Szepinél és ő nemrég hallotta is a moziját. A szubok nála ugye dupla nálam "csak" egy van de az szerintem zseniális és ereje,dinamikája,kontrolláltsága is bőségesen megfelelő!

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2157

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: dhcodoki »

Szia Fodesz!
Mi újság a surround oldalon?? Megjöttek már az új dobozok?? Dipol, vagy ua. mint a front?? 

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

fodesz moziszobája

Fodesz, mostanában el vagy tűnve 

Igen valóban. Egy hálószoba gardrób átalakítást + beépítést mértem fel a napokban. Nem sok köze van a mozihoz de hát ilyen is kell...

Dolgozik a drága meg maszekja is van. Már én is hiányolom az új képeket a hátsó traktusról.

Ok.majd dobok fotókat de nem sok értelme van mert voltak már ezek tudod Laci.. Nagyon jól szólnak hátul..

Ma ismét látogatást Fodesznél. Kíváncsi voltam az új renszerre meg volt egy kis sub bizniszünk is . 
Köszönöm még egyszer, hogy vendégül láttál! Még visszatérek

Köszi Pisti! Igen a cél nem én voltam hanem Menőmanó,de ha már hozzám jöttél, csúnya is lett volna nem ledemózni a cuccokat...
Remélem a szub megfelel majd neked a továbbiakban..

Ilyen helyen több időt kell eltölteni,én is szívesen maradtam volna még Szepinél amikor vendégül látott minket,de hát az időnk sajnos véges volt...
Egyszer meglátogatunk téged is Pisti,és ezt ne vedd fenyegetésnek!
Most hogy végfok/proci nélkül maradtam ,nagyon várom hogy csatasorba állítsam a Heliosokat és a kiszemelt processzort.
Cinema Rulez!

Okés,lezsírozzuk egyszer!    Nem "fossal locsolsz" ám ahogy elnézem Gyula! A közepébe vágsz a dolgoknak nem fikciózol. Azért érdekes a helyzet.Nem piskóta cuccaid voltak így sem  és mégis cserélsz.De hát addig ez nem fogalmazódott meg benned míg Szepinél nem voltál. ..Grat,kivi leszek majd ha minden kész lesz!
Cinema dependence 

Bandi!
Készítettem a center tetejére egy hálót középre így már ping pong-ozni is lehet!   Ja és természetesen a Rack fülek is feketék lettek azóta

batman98
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3447

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: batman98 »

Bandi a centeren tényleg legetne ping-pongozni kisebb átalakításokkal. 

Vész esetén egy stabil oldalfekvés is kivitelezhető rajta .

Szerintem meg egészen nyugodtan .
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB;  Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362
HTPC: Asus Essence STX & JRiver 21 Storage: HTPC: 2x4TB

Firekiller
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 352

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: Firekiller »

Ilyen helyen több időt kell eltölteni,én is szívesen maradtam volna még Szepinél amikor vendégül látott minket,de hát az időnk sajnos véges volt...
Most hogy végfok/proci nélkül maradtam ,nagyon várom hogy csatasorba állítsam a Heliosokat és a kiszemelt processzort.
Cinema Rulez!

Denonavr
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 277

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: Denonavr »

Sziasztok!

Ma ismét látogatást Fodesznél. Kíváncsi voltam az új renszerre meg volt egy kis sub bizniszünk is . 

Nem teszteltünk túl sokat, mert Menő Manó fórumtárs már várt hogy menjünk a sub-ért amit itt is szeretnék még egyszer megköszönni, most még melegszik, de már kis hangerőn is meggyőzőtt 

Na és Fodesz új rendszere, hát izé...OMG. Transformers III legjobb jeleneti.....lehengerlő volt számomra  a produkció. A képek nem adják vissza annak a subnak a méreteit, nagyon brutál. Kíváncsi voltam a Clarusokra is, nem hallottam még egyet sem, de nagyon meggyőztek. Bandi a centeren tényleg legetne ping-pongozni kisebb átalakításokkal. Azok a végfokok meg, amikor bementem mondom jézusom mik ezek . Csuklóból honzzák a brutál hangerőt iszonyat dinamika és tér mellett. Az Emo proci is nagyon adja. Ismét nagyon jól éreztem magam, legközelebb ismét hosszabb túrára megyek, sajno most csak a Transformers-re volt idő.

Köszönöm még egyszer, hogy vendégül láttál! Még visszatérek

Dunaudio Sing4you, TMP Classic, Allo digione signature, Heed Dactilus,

Denonavr
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 277

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: Denonavr »

Holnap megfüleljük mi is a helyzet 
Dunaudio Sing4you, TMP Classic, Allo digione signature, Heed Dactilus,

szepi0808
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 2102

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: szepi0808 »

Dolgozik a drága meg maszekja is van. Már én is hiányolom az új képeket a hátsó traktusról.
JVC DILA X30
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000

Szepi házimozi: viewforum.php?f=46

paler
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 416

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: paler »

Fodesz, mostanában el vagy tűnve   remélem most már tényleg tudod élvezni a rendszeredet    és végre megállapodsz egy "rövidebb vagy inkább hosszabb időre" 

JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen  /emoticons/default_36_3_1.gif" alt="36_3_1.gif" data-emoticon="" />  

robert99
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4971

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: robert99 »

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

fodesz moziszobája

Én már egy ideje olvasom, de "pár hónappal" ezelőtt én is vettem a fáradtságot, hogy elejétől végigrágjam magam a dolgon Nagyon flash utazás ez.

Köszi szépen Shady! Van már pár oldal az biztos.Van mit olvasni nézegetni. Az biztos hogy a fotókkal nem spóroltam  ....

Hát az biztos, nagyon sok érdekes infó van még így utólag újra olvasva is a Fodesz home moviet   Ez a topik olyan számomra mint egy jó film pl. Kapj el ha tudsz, Gyűrűk Ura stb... amit minden évebe legalább egyszer újranéz az ember, és annak ellenére hogy látta már többször is, de ugyan úgy élvezi, mint először   És közbe mindig valami újat fedez fel közbe az ember 

Én is volt hogy átmagoltam régi oldalakat. Azért megfordult néhány vas és hangdoboz is a moziban...

Hát még azután mit szólsz, hogy elmegyünk Fodeszhez!

OK!   Ha kész lesz a surround hátra akkor jöhettek majd azután,szívesen látlak benneteket.Bubu te már tudod a járást!  :smile32:

paler
Fórumlakó
Fórumlakó

fodesz moziszobája

:film:

Mit is   Ja tudom Clarust + Mackiet ide nekem   és még azt, TOLJAD FODESZ  

JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen  /emoticons/default_36_3_1.gif" alt="36_3_1.gif" data-emoticon="" />  

Vendég

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Hát az biztos, nagyon sok érdekes infó van még így utólag újra olvasva is a Fodesz home moviet   Ez a topik olyan számomra mint egy jó film pl. Kapj el ha tudsz, Gyűrűk Ura stb... amit minden évebe legalább egyszer újranéz az ember, és annak ellenére hogy látta már többször is, de ugyan úgy élvezi, mint először   És közbe mindig valami újat fedez fel közbe az ember 

:film:

paler
Fórumlakó
Fórumlakó

fodesz moziszobája

Én már egy ideje olvasom, de "pár hónappal" ezelőtt én is vettem a fáradtságot, hogy elejétől végigrágjam magam a dolgon Nagyon flash utazás ez.

Deadpool
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 459
Kapcsolat:

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: Deadpool »

Én addig még Fodesz trimból, az elejéről kezdtem nézegetni a topikját, hát elég érdekes újra végignézni a képeket a kezdetektől, és beleolvasni egy-egy új csere utáni beszámolókba, most ép ott tartok mikor Szepi lefestette neki a Diy vásznat, és ép szerelik fel a projit a helyére    Ja meg Fodesz bénázása a fényképezővel, az Istenért nem tudott egy jó képet készíteni  a vetíttet képről   Szóval jól elvagyok, nosztalgiázok 
▪︎Projectiondesign/Projecta/Zappiti/Primare/Martin Logan/Behringer/JBL/Synology ▪︎
▪︎Breeze audio/Dragonweed Kolibri▪︎
Bose Soundlink mini

Roberto11
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 334

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: Roberto11 »

Szóval én most elégedett vagyok asszem mindennel...

Ennek örülök!!!   
Kép:LG 65"C3,Média:DUNE MAX VISION 4K
Proc:??:Amp:Parasound Halo A51
Front:Focal Electra1038BE,Center:Focal Electra CC1008BE,Surr.:Focal Electra SR30
Sub:JL Audio F112
Hfk.:Neotech NES-3003II,Audioqusest DB14/4
Hdmi:Audioquest Diamond,Furutech HF-X-NCF
Audioquest Wolf subkábel
Stb:IsoACOUSTICS

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 433

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: feherlaci »

ez igazi extrem teszt  

paler
Fórumlakó
Fórumlakó

fodesz moziszobája

Ne rugózatok már ezen még mindig. Lacinak nem tetszett, neked meg igen, és ennyi. Főleg ne Fodesz topikját túrjuk szét ezekkel a pattalan vitákkal.   Remélem most már tényleg befejezitek, és nem lesz még egy utolsó utáni megjegyzés ehhez a Velo jó vagy szar témához. 

Fish
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2204

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: Fish »

Nostro... Laci nem tett egyebbet mint ráküldött valami mélyben gazdag zenét. és feltekrte csutkára majd amikor ki akart esni a membrán ,lefosozta és kikapcsolta  szar gyenge nem érdekli őt.. nála az a teszt ,nem az hogy hogyna viselkedik a szobába és milyn mélyhangpkat produkál.. a méréssel nem bajlódik minek azt hiszen az ővével sem kell..  mivel gyengébb volt mint az övő vagy a Clarus innetől kezdve hasznáhatatlan szar,tűzre való.. ez az igazi extrem teszt  amiért valóban készült arra nem volt kiváncsi..
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor

AAttila
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3540

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: AAttila »

És most milyen jó,hogy eddig nem dőltél hátra,igaz?

junior19
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 28

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: junior19 »

Nem mert ahhoz valakitől kölcsönben kellene kérnem. Ákos csinál nekem és az is marad majd a mostani helyett. Most ilyen a szub IC-m.A képen a dugó az RP 200RT-10 mindkét oldalon és 3 méter.Nem rossz kábel ez sem.Az Ákosé garantáltan jó lesz azt tudom,
  http://kacsa-audio.hu/webshop/neotech.b ... 2095.p.703

A kacsa kábeleidet is ki lehetne próbálni, csak xlr csatlakozókat kell rá rakni. Egy próbát megérne.

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

fodesz moziszobája

Gratulálok hozzá, már kinézetre is nagyon komolynak tűnik!

Köszönöm! És azért hozzáteszem nekem távolról sem volt rossz a Velo 12-es!Ha nem jön Zupamen az XPA-3-al akkor maradt volna....

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

fodesz moziszobája

Igazad van abban, amit írtál! Megértettem!

Sikerült kipróbálnod az XLR összekötést a sub-proci között?
Milyen?

Nem mert ahhoz valakitől kölcsönben kellene kérnem. Ákos csinál nekem és az is marad majd a mostani helyett. Most ilyen a szub IC-m.A képen a dugó az RP 200RT-10 mindkét oldalon és 3 méter.Nem rossz kábel ez sem.Az Ákosé garantáltan jó lesz azt tudom,
  http://kacsa-audio.hu/webshop/neotech.b ... 2095.p.703

Vendég

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Magam sem hiszem el még milyen zseniális cucc .Imádom őt. Elképesztő ,mert ugyanúgy halkan is mesés a hangja ,de mikor ereszd el a hajam van akkor is kontrollált marad és érezhető a legkomplikáltabb jeleneteknél is. Laci mivel "megyei" vagy mint én is,ezért egyszer te is meg tudod majd hallgatni ha kivi vagy rá...

Igazad van abban, amit írtál! Megértettem!

Sikerült kipróbálnod az XLR összekötést a sub-proci között?
Milyen?

nostro
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 9

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: nostro »

Gratulálok hozzá, már kinézetre is nagyon komolynak tűnik!
A Mackie- ben nincs bemérő miki és szoba EQ ,viszont sokkal kifinomultabb beállítási lehetőségek kínálkoznak,ezt tetézi az Emotiva nagyon jó bass management-je. Klasszisokkal komolyabb mint a Velo CHT12 vagy bármelyik eddigi szubbom volt.És elsősorban nem az erejéről beszélek...

Lezárt

Vissza: “Házimozi”