Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Ilyet veszek...szerintetek O.K.?

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Ha esetleg valaki erősítőt venne mostanában annak figyelmébe ajánlanám az alább hirdetést: 
2004-11-17 | HIFI | 30/9023-285 |

Yamaha AX-750 erősítő: 47.000,-
Yamaha DSP-A 592 házimozi erősítő: 35.000,-
Yamaha RX-396 RDS rádióerősítő: 45.000,-
Érdeklődni CSAK TELEFONON !!!

Különösen a 750-est emelném ki, mert ha jól tippelem, az az RXV750-nek a rádió nélküli változata. Ennyiért ajándék!

A 396-osomat másfél éve 40-ért tudtam csak eladni.
Az AX télleg sztereó változat; nincs is olyan, hogy rádió nélküli változata is van ugyanannak a receivernek.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Sajnos rosszul tippelsz, az AX-750 egy sztereó erősítő
Igazad van! Elragadtattam magamat!

Vaker
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: Vaker »

Sajnos rosszul tippelsz, az AX-750 egy sztereó erősítő

Mozi: Projektor: Sony VPL-HW65ES, Vászon: Moovia Moto Design 244 x 190 cm motoros TV: Philips 65OLED754/12, Source: Dune Base, Sony BDP-S790, Amp: Onkyo TX-NR656, Speakers: JAMO D500 5.0, Sub: Velodyne Impact-10

Vendég

Ha esetleg valaki erősítőt venne mostanában annak figyelmébe ajánlanám az alább hirdetést:

2004-11-17 | HIFI | 30/9023-285 |

Yamaha AX-750 erősítő: 47.000,-
Yamaha DSP-A 592 házimozi erősítő: 35.000,-
Yamaha RX-396 RDS rádióerősítő: 45.000,-
Érdeklődni CSAK TELEFONON !!!

Különösen a 750-est emelném ki, mert ha jól tippelem, az az RXV750-nek a rádió nélküli változata. Ennyiért ajándék!

Geri
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 13

Hozzászólás Szerző: Geri »

Na megvettem a scartot. Monitor , pro széria , aranyozott, elég masszív. Az 1,5 méteres csak 3,5e Ft volt. De valami nagy zavar gebasz lehet nálam mert még mindig villog néhol a kép. De már alig látható... 

RGB-n, vagy video kimeneten használod?

RGB-n. Sima videóra állítva is jó a képe, de az RGB nagyságrendekkel élesebb és szebb. De még mindig van vmi gond.. lehúztam a kábeltv-t de ugyanaz, már nem tudom mi lehet. Van egy masszív földhurok, de be lett téve egy szűrő, mert anélkül a kábeltv a tvkimenet képét rendesen zavarta. Nemtom mi lehet a megoldás..

Vendég

www.panasonic-online.hu 
PANASONIC TX 28PS10P 100.000 HUF 16:9 100Hz
EW ben 154.000 HUF

Aszem megveszem

szerintetek???

Ne fogd vissza magad, de nézd meg a képét mielőtt hazaviszed!

Posza
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 271

Hozzászólás Szerző: Posza »

Na megvettem a scartot. Monitor , pro széria , aranyozott, elég masszív. Az 1,5 méteres csak 3,5e Ft volt. De valami nagy zavar gebasz lehet nálam mert még mindig villog néhol a kép. De már alig látható...

RGB-n, vagy video kimeneten használod?
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.

bbb
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: bbb »

www.panasonic-online.hu

PANASONIC TX 28PS10P 100.000 HUF 16:9 100Hz
EW ben 154.000 HUF

Aszem megveszem

szerintetek???

Geri
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

A saturn-ban csak monitor és drágább árfekvésűek voltak, az olcsóbbak 1,5m, olyan 4e Ft körüliek, ennyit azért mindenképpen szánnék rá.Most egy alap 500Ft-os hama van, de kaka, rgb-n villog a kép.

A Saturnaban lévő montir Scart kábelek nagyon masszív megépítésüek és nekem is nagyon tetszenek. Főleg az aranyozott végüek, de azok már 15.000 Ft. körül vannak

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Sziasztok,  
a kozeljovoben tervezek hazimozirendszert vasarolni, es az elvarasaim es a raszant osszeg alapjan talaltam ezt az osszeallitast:

Yamaha RXV450+DVDS550+NSP436

A HifiCity Házimozi fórumában most szidják a Yamaha játékos elődjét (a még nem DivX-es 540-est) mechanikai hibák miatt. A topic címe: "Bomba van a Yamaha DVD-S540-ben???" Érdemes végigolvasni, a kattogás és a torzítás nem szerepel a megadott specifikációban!
És nem kell egyetlen márkához ragaszkodni.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Hozzászólás Szerző: cosmo »

A saturn-ban csak monitor és drágább árfekvésűek voltak, az olcsóbbak 1,5m, olyan 4e Ft körüliek, ennyit azért mindenképpen szánnék rá.Most egy alap 500Ft-os hama van, de kaka, rgb-n villog a kép.

A Saturnaban lévő montir Scart kábelek nagyon masszív megépítésüek és nekem is nagyon tetszenek. Főleg az aranyozott végüek, de azok már 15.000 Ft. körül vannak

Geri
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Media Markt-ban és Saturn-ban voltam ma scartvadászaton. Monster már nincsen, hama pro van MM-ben mint eddig is , az nem tűnik rossznak 3e-t , van Monitor 4-6e között és ami viszont tetszetős volt az is azt hiszem monitor Casablanca S1, de az 18e volt

A saturn-ban csak monitor és drágább árfekvésűek voltak, az olcsóbbak 1,5m, olyan 4e Ft körüliek, ennyit azért mindenképpen szánnék rá.
Most egy alap 500Ft-os hama van, de kaka, rgb-n villog a kép.

close652
Beköltözött
Beköltözött

Hozzászólás Szerző: close652 »

Scart kábel , alsó középkategória dvd-tv közé: 
Hama pro aranyozott 21 pin - 3e

Monster - 4e

...

Egyáltalán hol merre érdemes nézelődni ?

MediaMarkt, de kicsit többe kerül a scart.
Ugyanott Monitor is van
ElectroWorld-ben meg Profigoldok vannak, azzal is sokan meg vannak elégedve.
system

Geri
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Scart kábel , alsó középkategória dvd-tv közé:

Hama pro aranyozott 21 pin - 3e

Monster - 4e

...

Egyáltalán hol merre érdemes nézelődni ?

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

Mit gondoltok errol az osszeallitasrol, megeri az arat, es megfelelo ilyen hasznalatra?
Mozira teljesen rendben lesz! Jó értékaráyos összeállítás, aminek a hangfalak a leggyengébb láncszemei.

Off
ha belegondolok, hogy valaki alig használtan alig többért megvehette volna a h/k AVR 230-asomat a Celestion szettel
gordon314.fw.hu

radix

Hozzászólás Szerző: radix »

Sziasztok,

a kozeljovoben tervezek hazimozirendszert vasarolni, es az elvarasaim es a raszant osszeg alapjan talaltam ezt az osszeallitast:

Yamaha RXV450+DVDS550+NSP436

Házimozi rendszer kiváló minőségű komponensekből, DivX lejátszással, 6.1-es hangsugárzó szettel
Ár: 196.000 Ft

- RXV-450RDS:

6x130w teljesítmény (DIN)
DD-EX
DTS-ES discrete 6.1
DTS neo:6
DTS 96/24 és Pro Logic IIx dekóder
Hátsó center
192kHz/24bit audió D/A
29 DSP (51 variáció) program
S-video és komponens video be és kimenet
Direkt sztereo üzemmód
Szubbasszus határfrekvencia és fázis állítás 2 Optikai és 1 koax bemenet
Komponens be és kimenet
Silent Cinema üzemmód
40 csat. RDS tuner
Programozható távvezérlő

- DVD-S550:

DVD-Video, DivX, MP3, DVD+RW/R, DVD-RW/R, WMA, SVCD, VCD, JPEG, CD-RW/R, CD-Text lejátszás
OSD/képernyővédő menü
108MHz/12 bites video D/A és 192 kHz/24 bites audio D/A átalakító
Többféle zoom
DTS, Dolby Digital, Virtual Sorround kimenet
RCA, PAL progressziv komponens videokimenet
Optikai és koaxiális kimenet
Kameraszög állítás, állókép, ismételt lejátszás, programozott lejátszás, véletlenszerű lejátszás Gyermekzár
Távvezérlő

- NSP436:

6.1-es hangsugárzó szett
5 szatellit-hangsugárzó/1 center/1 aktív mélysugárzó
100/100/120 Watt (szatellit/center/mély) teljesítmény
30 Hz-60.000 Hz frekvencia-átvitel
Mágnesesen árnyékolt
2-utas szatellit és center hangsugárzók (6 Ohm/16cm hangszórók)
Aktív mélysugárzó (5 Ohm/advanced YST/QD-Bass Technology/BASS)
Automatikus készenléti üzemmód

A rendszer egy 20 negyzetmeteres nappali-etkezo szobaban lenne, valoszinuleg egy 32"-es TV-vel, a hangszorok polcokon esetleg falra szerelve, elsosorban hazimozi felhasznalasra (nem vagyok egy hifista .

Mit gondoltok errol az osszeallitasrol, megeri az arat, es megfelelo ilyen hasznalatra?
TV: JVC HV-32P40 DIST, DVD: Yamaha DVD-S550, Receiver: Yamaha RX-V450, Hangszóró: Yamaha NS-P436 Sub: Yamaha SW-015

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Eladó 1 db Yamada DVX-6000 dvix-es DVD lejátszó.Irányár: 15k huf
állapota: a hátulján a rombuszos csatlakozó ki lett vezetve, mert a gyári rögzítése használhatatlan volt... Ezt leszámítva mondhatni újszerű állapotú. A gépezet jelenleg vidéken van, de ha valakit érdekel, természetesen fel tudom hozni pestre...

Ez erre nem megfelelő hely! Inkább ITT!

rty42

Hozzászólás Szerző: rty42 »

Eladó 1 db Yamada DVX-6000 dvix-es DVD lejátszó.
Irányár: 15k huf
állapota: a hátulján a rombuszos csatlakozó ki lett vezetve, mert a gyári rögzítése használhatatlan volt... Ezt leszámítva mondhatni újszerű állapotú. A gépezet jelenleg vidéken van, de ha valakit érdekel, természetesen fel tudom hozni pestre...

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

skyboi: köszi a kimerítő választ! Akkor érdemes számításba venni a vásárlás ezen fajtáját is.

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

..... Center a tv tetején, pocsék akusztika, vastag szőnyeg, hangerő az égben, remegtek az ablakok, csörgött minden. ....
Csak anyit, hogy a vastag szőnyeg pont jót tesz az akusztikának.

Szvsz meg nemigen van egyáltalán olyan AV rendszer (AV receiver + DVD lejátszó), aminek a zene hangját összevetheted egy jobb sztereó (pl a Rotel) erősítőével CD-vel hajtva. Szóval nagyon tanulságos amit írtál!
gordon314.fw.hu

skyboi
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: skyboi »

Cosmo!

Valóban van rizikó(egy minimális) a dologban. A cuccok teljesen újak, original csomagolás, a kevésbé olcsóak számlát is adnak, valamint garanciát. Itt 10-20% lehet a drágább(tehát 200k+) masinák esetében. De pl focal jm lab chorus 716s-t, valamint a nagyobbik centert és a sateliteket 300 alatt tudja prezentálni a sráv. 3805-ös denon valami 270-280 körül van. Ez szerintem már megéri. Magyar gari nincs ezeknél, de pl a bowerses hapsinál van, és alkudni is lehet vele. Ő 170ért ajánlotta 603S3-as párt.
Viszont a hangfalas garit nem sokat ér szerintem, úgyis azt mondják, szétcsapattad, és rád terhelik. Meg aztán, én hangfalat(ilyen értékűt sem!!) nem adnék ki a kezemből. Azt úgyis megtekercselné kun béla bp-ről, ami egyenlő a hangfal szemétté válásával. A hang megnehézkedik, az már nem bowers/focal többé.

Persze dvd-nél erősítőnél nehezebb ügy. De ajánlom Neked, ha még nem ismernéd, digitalko.hu. Ez egy fél-szürke megoldás. Magyar gari nincs náluk sem, hiába állítják. Import cuccokat árulnak, de olcsóak. Főleg a szalonokhoz képest.
Használtat is tudok jókat, de sajnos nem moziban, inkább audioban.

Üdv

Sky
Soha ne feledjük a különbséget hozzájárulás és elkötelezettség között. Vegyük például a szalonnás tojás esetét. A tyúk hozzájárul. A disznó elkötelezi magát.

Tv: Sony KDL-46HX820; Erősítő: SONY TA-FB940R; DVD: SONY DVP-NS955V; VHS: SONY SLV-SE620; Hangfal: SONY SS176E Médiaplayer: Mede8er MED600X3D

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

skyboi: mennyire megbízhatóakezek a nepperek? Az újként eladott termékek nem hibásak vagy használtak?

skyboi
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: skyboi »

Tamás!

A Bowers tényleg szuper, de nagyon-nagyon drága. Bár be lehet szerezni nepperektől valamilvel olcsóbban. Én is szemezek velük, most építgetem ki a rendszeremet. Azt ajánlom Neked, hogy minimum 603S3...frontnak. Vegyél először két jó frontot, majd megveszed a kicsiket és center+subot. Ne akarj mindent egyszerre, mert úgy 1 millió forintnál fogsz kikötni. És ebben nincs képernyő. Sajnos ez ilyen bicikli. Az ember mindig hozzálop egy picit, és csak les, hogy hová jutott. Jelenleg a helységemet készítem fel(parketta, bútorok, polcok, festés ilyesmik) - természetesen rá kellett jönnöm, hogy erre sem elég az Isten pénze sem
Nagyon vigyázni kell a meghallgatással is. Nagyon csalóka tud lenni, én voltam a közelmúltban meghallgatni egy Yamaha A2-es erősítőből, Pana S75-ből és Bowers 604,602,600c-ből álló rendszert Van Del Hul cs122-es kábelezéssel. Iszonyúan rosszul szólt. A mélynyomó volt egyedül ami tetszett, az egy Rel gyártmányú darab volt. Egyik barátommal voltam ennél az ürgénél. Irdatlan pénzt ölt bele ebbe a rendszerbe. 3 éves cucc, akkori majdnem topp készülékek, csak az dvd játszót vette később. Nagyon rossz az elhelyezés. Center a tv tetején, pocsék akusztika, vastag szőnyeg, hangerő az égben, remegtek az ablakok, csörgött minden. Büszkén mutogatta az akciófilmeket. Persze, ezzel mind jól szól, a 60 ezer forintos hangfalak is megbírnak egy kis tucatmozival, ez nem érdem. A zene már jobb próbatétel. Összevetettem egy rotel sztereo cucc hangjával a rendszert. Azt is ugyanilyen 604-es Bowereken volt, csak az Monster kábelezéssel. Az erősítőt nem tudta kezelni a tulajdonosa!!!! Össze-vissza kapcsolgatta, mikor mondtuk neki, hogy állítsa sztereo-ra. Még életében nem tett ilyet. Nem is hallgat cd-t. Végül egyszerűen kihúzta a mélynyomót!!! Menet közben!!! Mi, a komámmal csak ültünk ott, és éreztük a szégyent helyette is. Erre még jött az, hogy meg is voltak sérülve a frontok. Karcok, és egy elég csúnya karmolódás is volt az egyiken. Az akusztikát mi sem jellemzi jobban, mint az, hogy két a szatelit közül az egyik előtt egy 10kg körüli szobanövény van. A tválvány az ajtóba van tolva. Nevetséges. A zenei hangzás iszonyú volt, Mark Knopfler-t, Tubular Bells 3-t és Diana Krall-t vittem, meg egy kis jó Depeche Mode-t. Még a Depeche szólt vhogy, de az amerikai nyomásos Knopfler az gyászosan.
Tudom, ez nem a Bowers-t minősíti!! Csak tanulsága az, hogy a legszuperebb komponensek sem érnek semmit rossz installáció mellett. És nem szabad dvd-n zenét hallgatni. Mármint cd-t. Ezt persze Ti itt a fórumon már sokszor kijelentettétek,de tudom, vannak még kétkedők. Nekik mondom, akkora az ugrás, hogy teljesen új energiával telnek meg a számok. Én is veszek cd játszót, már tudom biztosan.

Egyébként jelenleg a Denon 2805ös erősítőjével szemezgetek. Csak akkor mindenképpen Denon dvd játszót kellene venni, hogy tessék együtt az egész. És találtam egy újabb neppert, végre Denon cuccokkal is foglalkozik:)

üdv

Sky
Soha ne feledjük a különbséget hozzájárulás és elkötelezettség között. Vegyük például a szalonnás tojás esetét. A tyúk hozzájárul. A disznó elkötelezi magát.

Tv: Sony KDL-46HX820; Erősítő: SONY TA-FB940R; DVD: SONY DVP-NS955V; VHS: SONY SLV-SE620; Hangfal: SONY SS176E Médiaplayer: Mede8er MED600X3D

_Tamas
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: _Tamas »

Ha erdekel irj be oda es leirom, bar Te tudod, mire akarsz penzt kidobni az ablakon.
Beírtam...

pjotr
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: pjotr »

Ha gondolod a megfelelo topicban kivetito hazilag szivesen leirom,hogy miert nem alkalmas egy 17es monitor erre a celra.
Ha erdekel irj be oda es leirom, bar Te tudod, mire akarsz penzt kidobni az ablakon.

Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”