Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ilyet veszek...szerintetek O.K.?
Ha esetleg valaki erősítőt venne mostanában annak figyelmébe ajánlanám az alább hirdetést:
2004-11-17 | HIFI | 30/9023-285 |
Yamaha AX-750 erősítő: 47.000,-
Yamaha DSP-A 592 házimozi erősítő: 35.000,-
Yamaha RX-396 RDS rádióerősítő: 45.000,-
Érdeklődni CSAK TELEFONON !!!
Különösen a 750-est emelném ki, mert ha jól tippelem, az az RXV750-nek a rádió nélküli változata. Ennyiért ajándék!
A 396-osomat másfél éve 40-ért tudtam csak eladni.
Az AX télleg sztereó változat; nincs is olyan, hogy rádió nélküli változata is van ugyanannak a receivernek.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Sajnos rosszul tippelsz, az AX-750 egy sztereó erősítő
Igazad van! Elragadtattam magamat!
Sajnos rosszul tippelsz, az AX-750 egy sztereó erősítő
Mozi: Projektor: Sony VPL-HW65ES, Vászon: Moovia Moto Design 244 x 190 cm motoros TV: Philips 65OLED754/12, Source: Dune Base, Sony BDP-S790, Amp: Onkyo TX-NR656, Speakers: JAMO D500 5.0, Sub: Velodyne Impact-10
Ha esetleg valaki erősítőt venne mostanában annak figyelmébe ajánlanám az alább hirdetést:
2004-11-17 | HIFI | 30/9023-285 |
Yamaha AX-750 erősítő: 47.000,-
Yamaha DSP-A 592 házimozi erősítő: 35.000,-
Yamaha RX-396 RDS rádióerősítő: 45.000,-
Érdeklődni CSAK TELEFONON !!!
Különösen a 750-est emelném ki, mert ha jól tippelem, az az RXV750-nek a rádió nélküli változata. Ennyiért ajándék!
Na megvettem a scartot. Monitor , pro széria , aranyozott, elég masszív. Az 1,5 méteres csak 3,5e Ft volt. De valami nagy zavar gebasz lehet nálam mert még mindig villog néhol a kép. De már alig látható...
RGB-n, vagy video kimeneten használod?
RGB-n. Sima videóra állítva is jó a képe, de az RGB nagyságrendekkel élesebb és szebb. De még mindig van vmi gond.. lehúztam a kábeltv-t de ugyanaz, már nem tudom mi lehet. Van egy masszív földhurok, de be lett téve egy szűrő, mert anélkül a kábeltv a tvkimenet képét rendesen zavarta. Nemtom mi lehet a megoldás..
www.panasonic-online.hu
PANASONIC TX 28PS10P 100.000 HUF 16:9 100Hz
EW ben 154.000 HUF
Aszem megveszem
szerintetek???
Ne fogd vissza magad, de nézd meg a képét mielőtt hazaviszed!
Na megvettem a scartot. Monitor , pro széria , aranyozott, elég masszív. Az 1,5 méteres csak 3,5e Ft volt. De valami nagy zavar gebasz lehet nálam mert még mindig villog néhol a kép. De már alig látható...
RGB-n, vagy video kimeneten használod?
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
www.panasonic-online.hu
PANASONIC TX 28PS10P 100.000 HUF 16:9 100Hz
EW ben 154.000 HUF
Aszem megveszem
szerintetek???
A saturn-ban csak monitor és drágább árfekvésűek voltak, az olcsóbbak 1,5m, olyan 4e Ft körüliek, ennyit azért mindenképpen szánnék rá.Most egy alap 500Ft-os hama van, de kaka, rgb-n villog a kép.
A Saturnaban lévő montir Scart kábelek nagyon masszív megépítésüek és nekem is nagyon tetszenek. Főleg az aranyozott végüek, de azok már 15.000 Ft. körül vannak
Sziasztok,
a kozeljovoben tervezek hazimozirendszert vasarolni, es az elvarasaim es a raszant osszeg alapjan talaltam ezt az osszeallitast:
Yamaha RXV450+DVDS550+NSP436
A HifiCity Házimozi fórumában most szidják a Yamaha játékos elődjét (a még nem DivX-es 540-est) mechanikai hibák miatt. A topic címe: "Bomba van a Yamaha DVD-S540-ben???" Érdemes végigolvasni, a kattogás és a torzítás nem szerepel a megadott specifikációban!
És nem kell egyetlen márkához ragaszkodni.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
A saturn-ban csak monitor és drágább árfekvésűek voltak, az olcsóbbak 1,5m, olyan 4e Ft körüliek, ennyit azért mindenképpen szánnék rá.Most egy alap 500Ft-os hama van, de kaka, rgb-n villog a kép.
A Saturnaban lévő montir Scart kábelek nagyon masszív megépítésüek és nekem is nagyon tetszenek. Főleg az aranyozott végüek, de azok már 15.000 Ft. körül vannak
Media Markt-ban és Saturn-ban voltam ma scartvadászaton. Monster már nincsen, hama pro van MM-ben mint eddig is , az nem tűnik rossznak 3e-t , van Monitor 4-6e között és ami viszont tetszetős volt az is azt hiszem monitor Casablanca S1, de az 18e volt
A saturn-ban csak monitor és drágább árfekvésűek voltak, az olcsóbbak 1,5m, olyan 4e Ft körüliek, ennyit azért mindenképpen szánnék rá.
Most egy alap 500Ft-os hama van, de kaka, rgb-n villog a kép.
Scart kábel , alsó középkategória dvd-tv közé:
Hama pro aranyozott 21 pin - 3e
Monster - 4e
...
Egyáltalán hol merre érdemes nézelődni ?
MediaMarkt, de kicsit többe kerül a scart.
Ugyanott Monitor is van
ElectroWorld-ben meg Profigoldok vannak, azzal is sokan meg vannak elégedve.
system
Scart kábel , alsó középkategória dvd-tv közé:
Hama pro aranyozott 21 pin - 3e
Monster - 4e
...
Egyáltalán hol merre érdemes nézelődni ?
Mit gondoltok errol az osszeallitasrol, megeri az arat, es megfelelo ilyen hasznalatra?
Mozira teljesen rendben lesz! Jó értékaráyos összeállítás, aminek a hangfalak a leggyengébb láncszemei.
Off
ha belegondolok, hogy valaki alig használtan alig többért megvehette volna a h/k AVR 230-asomat a Celestion szettel
gordon314.fw.hu
Sziasztok,
a kozeljovoben tervezek hazimozirendszert vasarolni, es az elvarasaim es a raszant osszeg alapjan talaltam ezt az osszeallitast:
Yamaha RXV450+DVDS550+NSP436
Házimozi rendszer kiváló minőségű komponensekből, DivX lejátszással, 6.1-es hangsugárzó szettel
Ár: 196.000 Ft
- RXV-450RDS:
6x130w teljesítmény (DIN)
DD-EX
DTS-ES discrete 6.1
DTS neo:6
DTS 96/24 és Pro Logic IIx dekóder
Hátsó center
192kHz/24bit audió D/A
29 DSP (51 variáció) program
S-video és komponens video be és kimenet
Direkt sztereo üzemmód
Szubbasszus határfrekvencia és fázis állítás 2 Optikai és 1 koax bemenet
Komponens be és kimenet
Silent Cinema üzemmód
40 csat. RDS tuner
Programozható távvezérlő
- DVD-S550:
DVD-Video, DivX, MP3, DVD+RW/R, DVD-RW/R, WMA, SVCD, VCD, JPEG, CD-RW/R, CD-Text lejátszás
OSD/képernyővédő menü
108MHz/12 bites video D/A és 192 kHz/24 bites audio D/A átalakító
Többféle zoom
DTS, Dolby Digital, Virtual Sorround kimenet
RCA, PAL progressziv komponens videokimenet
Optikai és koaxiális kimenet
Kameraszög állítás, állókép, ismételt lejátszás, programozott lejátszás, véletlenszerű lejátszás Gyermekzár
Távvezérlő
- NSP436:
6.1-es hangsugárzó szett
5 szatellit-hangsugárzó/1 center/1 aktív mélysugárzó
100/100/120 Watt (szatellit/center/mély) teljesítmény
30 Hz-60.000 Hz frekvencia-átvitel
Mágnesesen árnyékolt
2-utas szatellit és center hangsugárzók (6 Ohm/16cm hangszórók)
Aktív mélysugárzó (5 Ohm/advanced YST/QD-Bass Technology/BASS)
Automatikus készenléti üzemmód
A rendszer egy 20 negyzetmeteres nappali-etkezo szobaban lenne, valoszinuleg egy 32"-es TV-vel, a hangszorok polcokon esetleg falra szerelve, elsosorban hazimozi felhasznalasra (nem vagyok egy hifista .
Mit gondoltok errol az osszeallitasrol, megeri az arat, es megfelelo ilyen hasznalatra?
TV: JVC HV-32P40 DIST, DVD: Yamaha DVD-S550, Receiver: Yamaha RX-V450, Hangszóró: Yamaha NS-P436 Sub: Yamaha SW-015
Eladó 1 db Yamada DVX-6000 dvix-es DVD lejátszó.Irányár: 15k huf
állapota: a hátulján a rombuszos csatlakozó ki lett vezetve, mert a gyári rögzítése használhatatlan volt... Ezt leszámítva mondhatni újszerű állapotú. A gépezet jelenleg vidéken van, de ha valakit érdekel, természetesen fel tudom hozni pestre...
Ez erre nem megfelelő hely! Inkább ITT!
Eladó 1 db Yamada DVX-6000 dvix-es DVD lejátszó.
Irányár: 15k huf
állapota: a hátulján a rombuszos csatlakozó ki lett vezetve, mert a gyári rögzítése használhatatlan volt... Ezt leszámítva mondhatni újszerű állapotú. A gépezet jelenleg vidéken van, de ha valakit érdekel, természetesen fel tudom hozni pestre...
skyboi: köszi a kimerítő választ! Akkor érdemes számításba venni a vásárlás ezen fajtáját is.
..... Center a tv tetején, pocsék akusztika, vastag szőnyeg, hangerő az égben, remegtek az ablakok, csörgött minden. ....
Csak anyit, hogy a vastag szőnyeg pont jót tesz az akusztikának.
Szvsz meg nemigen van egyáltalán olyan AV rendszer (AV receiver + DVD lejátszó), aminek a zene hangját összevetheted egy jobb sztereó (pl a Rotel) erősítőével CD-vel hajtva. Szóval nagyon tanulságos amit írtál!
gordon314.fw.hu
Cosmo!
Valóban van rizikó(egy minimális) a dologban. A cuccok teljesen újak, original csomagolás, a kevésbé olcsóak számlát is adnak, valamint garanciát. Itt 10-20% lehet a drágább(tehát 200k+) masinák esetében. De pl focal jm lab chorus 716s-t, valamint a nagyobbik centert és a sateliteket 300 alatt tudja prezentálni a sráv. 3805-ös denon valami 270-280 körül van. Ez szerintem már megéri. Magyar gari nincs ezeknél, de pl a bowerses hapsinál van, és alkudni is lehet vele. Ő 170ért ajánlotta 603S3-as párt.
Viszont a hangfalas garit nem sokat ér szerintem, úgyis azt mondják, szétcsapattad, és rád terhelik. Meg aztán, én hangfalat(ilyen értékűt sem!!) nem adnék ki a kezemből. Azt úgyis megtekercselné kun béla bp-ről, ami egyenlő a hangfal szemétté válásával. A hang megnehézkedik, az már nem bowers/focal többé.
Persze dvd-nél erősítőnél nehezebb ügy. De ajánlom Neked, ha még nem ismernéd, digitalko.hu. Ez egy fél-szürke megoldás. Magyar gari nincs náluk sem, hiába állítják. Import cuccokat árulnak, de olcsóak. Főleg a szalonokhoz képest.
Használtat is tudok jókat, de sajnos nem moziban, inkább audioban.
Üdv
Sky
Soha ne feledjük a különbséget hozzájárulás és elkötelezettség között. Vegyük például a szalonnás tojás esetét. A tyúk hozzájárul. A disznó elkötelezi magát.
Tv: Sony KDL-46HX820; Erősítő: SONY TA-FB940R; DVD: SONY DVP-NS955V; VHS: SONY SLV-SE620; Hangfal: SONY SS176E Médiaplayer: Mede8er MED600X3D
Tv: Sony KDL-46HX820; Erősítő: SONY TA-FB940R; DVD: SONY DVP-NS955V; VHS: SONY SLV-SE620; Hangfal: SONY SS176E Médiaplayer: Mede8er MED600X3D
skyboi: mennyire megbízhatóakezek a nepperek? Az újként eladott termékek nem hibásak vagy használtak?
Tamás!
A Bowers tényleg szuper, de nagyon-nagyon drága. Bár be lehet szerezni nepperektől valamilvel olcsóbban. Én is szemezek velük, most építgetem ki a rendszeremet. Azt ajánlom Neked, hogy minimum 603S3...frontnak. Vegyél először két jó frontot, majd megveszed a kicsiket és center+subot. Ne akarj mindent egyszerre, mert úgy 1 millió forintnál fogsz kikötni. És ebben nincs képernyő. Sajnos ez ilyen bicikli. Az ember mindig hozzálop egy picit, és csak les, hogy hová jutott. Jelenleg a helységemet készítem fel(parketta, bútorok, polcok, festés ilyesmik) - természetesen rá kellett jönnöm, hogy erre sem elég az Isten pénze sem
Nagyon vigyázni kell a meghallgatással is. Nagyon csalóka tud lenni, én voltam a közelmúltban meghallgatni egy Yamaha A2-es erősítőből, Pana S75-ből és Bowers 604,602,600c-ből álló rendszert Van Del Hul cs122-es kábelezéssel. Iszonyúan rosszul szólt. A mélynyomó volt egyedül ami tetszett, az egy Rel gyártmányú darab volt. Egyik barátommal voltam ennél az ürgénél. Irdatlan pénzt ölt bele ebbe a rendszerbe. 3 éves cucc, akkori majdnem topp készülékek, csak az dvd játszót vette később. Nagyon rossz az elhelyezés. Center a tv tetején, pocsék akusztika, vastag szőnyeg, hangerő az égben, remegtek az ablakok, csörgött minden. Büszkén mutogatta az akciófilmeket. Persze, ezzel mind jól szól, a 60 ezer forintos hangfalak is megbírnak egy kis tucatmozival, ez nem érdem. A zene már jobb próbatétel. Összevetettem egy rotel sztereo cucc hangjával a rendszert. Azt is ugyanilyen 604-es Bowereken volt, csak az Monster kábelezéssel. Az erősítőt nem tudta kezelni a tulajdonosa!!!! Össze-vissza kapcsolgatta, mikor mondtuk neki, hogy állítsa sztereo-ra. Még életében nem tett ilyet. Nem is hallgat cd-t. Végül egyszerűen kihúzta a mélynyomót!!! Menet közben!!! Mi, a komámmal csak ültünk ott, és éreztük a szégyent helyette is. Erre még jött az, hogy meg is voltak sérülve a frontok. Karcok, és egy elég csúnya karmolódás is volt az egyiken. Az akusztikát mi sem jellemzi jobban, mint az, hogy két a szatelit közül az egyik előtt egy 10kg körüli szobanövény van. A tválvány az ajtóba van tolva. Nevetséges. A zenei hangzás iszonyú volt, Mark Knopfler-t, Tubular Bells 3-t és Diana Krall-t vittem, meg egy kis jó Depeche Mode-t. Még a Depeche szólt vhogy, de az amerikai nyomásos Knopfler az gyászosan.
Tudom, ez nem a Bowers-t minősíti!! Csak tanulsága az, hogy a legszuperebb komponensek sem érnek semmit rossz installáció mellett. És nem szabad dvd-n zenét hallgatni. Mármint cd-t. Ezt persze Ti itt a fórumon már sokszor kijelentettétek,de tudom, vannak még kétkedők. Nekik mondom, akkora az ugrás, hogy teljesen új energiával telnek meg a számok. Én is veszek cd játszót, már tudom biztosan.
Egyébként jelenleg a Denon 2805ös erősítőjével szemezgetek. Csak akkor mindenképpen Denon dvd játszót kellene venni, hogy tessék együtt az egész. És találtam egy újabb neppert, végre Denon cuccokkal is foglalkozik:)
üdv
Sky
Soha ne feledjük a különbséget hozzájárulás és elkötelezettség között. Vegyük például a szalonnás tojás esetét. A tyúk hozzájárul. A disznó elkötelezi magát.
Ha erdekel irj be oda es leirom, bar Te tudod, mire akarsz penzt kidobni az ablakon.
Beírtam...
Ha gondolod a megfelelo topicban kivetito hazilag szivesen leirom,hogy miert nem alkalmas egy 17es monitor erre a celra.
Ha erdekel irj be oda es leirom, bar Te tudod, mire akarsz penzt kidobni az ablakon.
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus