Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Htpc (Home Theatre PC)

Vendég

Htpc (Home Theatre PC)

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Nekem is fura ekkora fogyasztás, már csak azért is, mert a Monitorom maga megeszik ennyit...Bár gondolom ezt is monitora válogatja...Az én monitorom 37 wattot megeszik, de minimumon is 18 watt mérten...Ha csak a VGA karik fogyasztását számolom ami nálam egy Ati HD4850 akkor már jóval több mint 38 watt, még alapjáraton is.

davidka33
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 371

Htpc (Home Theatre PC)

Hozzászólás Szerző: davidka33 »

Szia davidka33!
Erre válaszolok:
http://www.avx.hu/fo...ost__p__1072399

Lehet hogy hihetetlen, és valószínűleg én se hinném el, de ennyit mutat a fogyasztásmérő. Most direkt lefényképeztem neked. Az alkatrészeket szándékosan úgy válogattam, hogy idle állapotban keveset fogyasszon. És nem alaplapi VGA van benne! Az alaplap nekem is energiatakarékos Asus, EPU-6 van benne. Egyébként méréseim szerint az EPU-6 olyan sokat nem számít, kb 2 W-tal kevesebb csak, ha be van kapcsolva. Inkább arra jó szerinte hogy pl. a proci kevésbé melegszik ha vissza van véve a sebessége.

Konkrétan ez a gépem konfigja:
- Alaplap : Asus P5Q-E (Intel P45 chipset)
- Proci: Intel Core 2 Duo E8400, E0 stepping, 3 GHz. Ha az EPU-6 be van kapcsolva, akkor 2 GHz-re visszaveszi és a feszültség is lejjebb megy. Idle-ben csak pár W-ot fogyaszt.
- CPU Hűtő : Scythe Ninja 2 (közvetlenül maga a proci hűtő passzív, de egyrészt lentről a VGA kártyára megy a levegő, illetve hátul szívja a ház-venti, és felül a táp venti, tehát azért van rendesen légmozgás benne.)
- VGA: Sapphire HD4670 Ultimate 512 MB, a kártya maga passzív bordás, de egy 12 cm-es ventivel külön fújatok rá levegőt. Amennyire tudom, ez is 7-8 W körül fut idle állapotban, emlékeim szerint.
- Memória: Corsair DDR2, 2 x 1 GB
- Táp: Seasonic S12-II 430 W.
- Ház: Asus TA-982 + külön Mapower rackben van a két vinyó, de ez a külön rack csak helyet ad, a táp és a Sata kábel a főgépből jön.
- Vinyó: Samsung HD322HJ, 320 GB SATA 3.5", illetve a data vinyó, ami jelenleg Samsung HD753LJ, 750 GB 3.5". Ezek az újabb vinyók is egyre kevesebbet fogyasztanak.

Képek csatolva. Első kép régről, amikor a gépet raktam össze. Második képen balra lent van a fogyasztásmérő, most raktam be.
Harmadik kép a kábelrengeteg!
Negyedik kép mutatja a mérőt. Ez idle állapotban, amikor az XP fut a gépen, bejelentkezve és Squeezebox Server is rajta. Most 38 W-ot mutat, de jelenleg 2 db USB-s hangkártya is bele van dugva, ami 5 W ugye pluszban. És az EPU-6 ki van kapcsolva. Így 38 W.

Ha az egyik core 100%-on megy, akkor persze a teljesítmény egyből felugrik kb 70 W-ra.

Manapság kisfogyasztású gépet össze lehet rakni rendes ATX méretben is. Prociból, VGA kártyából, vinyóból olyat kell venni, ami készenlétben keveset fogyaszt.

Az én gépem is hasonló...

Alaplap: Asus P5QL/EPU
Proci: Core 2 Duo E7400, 2,8 GHz
VGA: Sapphire HD 4670 512 MB (passzív)
Vinyó: 4 db Samsung... össz 1,5 TB (ezek ha csak netezek, lekapcsolnak)
Memória: 2 x 1 GB 1033 MHz
Táp: HKC 430 Watt

Viszont nekem még van a gépben egy Creative Audigy LS hangkártya is...

De ez a felállás routerrel együtt kb 85-90 Wattot zabál...

batagy
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 97

Htpc (Home Theatre PC)

Hozzászólás Szerző: batagy »

Szia davidka33!
Erre válaszolok:
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... p__1072399

Én is szeretnék egy olyan gépet ami csak 30-35 W-ot eszik! Ez azért kicsit hihetetlen számomra! Még integrál VGA-val is...
Nekem 2,8-as Core 2 Duo-m, energiatakarékos ASUS lapom (igaz 4 vinyóval) meg egy átlagos VGA-m van, de 75-80 Watt alá (monitor nélkül) még nem sikerült tornázni a fogyasztást!
Monitor meg még rátesz 37 Wattot... (32"-os LED LCD) Router meg 10-et... Tehát netezés közben egy kis zenehallgatással kb. 125 Watt a fogyasztás.

Mondjuk a lentebb írt háromszáz-néhány Wattos fogyasztású gépet már biztosan rég kivágtam volna!

Lehet hogy hihetetlen, és valószínűleg én se hinném el, de ennyit mutat a fogyasztásmérő. Most direkt lefényképeztem neked. Az alkatrészeket szándékosan úgy válogattam, hogy idle állapotban keveset fogyasszon. És nem alaplapi VGA van benne! Az alaplap nekem is energiatakarékos Asus, EPU-6 van benne. Egyébként méréseim szerint az EPU-6 olyan sokat nem számít, kb 2 W-tal kevesebb csak, ha be van kapcsolva. Inkább arra jó szerinte hogy pl. a proci kevésbé melegszik ha vissza van véve a sebessége.

Konkrétan ez a gépem konfigja:
- Alaplap : Asus P5Q-E (Intel P45 chipset)
- Proci: Intel Core 2 Duo E8400, E0 stepping, 3 GHz. Ha az EPU-6 be van kapcsolva, akkor 2 GHz-re visszaveszi és a feszültség is lejjebb megy. Idle-ben csak pár W-ot fogyaszt.
- CPU Hűtő : Scythe Ninja 2 (közvetlenül maga a proci hűtő passzív, de egyrészt lentről a VGA kártyára megy a levegő, illetve hátul szívja a ház-venti, és felül a táp venti, tehát azért van rendesen légmozgás benne.)
- VGA: Sapphire HD4670 Ultimate 512 MB, a kártya maga passzív bordás, de egy 12 cm-es ventivel külön fújatok rá levegőt. Amennyire tudom, ez is 7-8 W körül fut idle állapotban, emlékeim szerint.
- Memória: Corsair DDR2, 2 x 1 GB
- Táp: Seasonic S12-II 430 W.
- Ház: Asus TA-982 + külön Mapower rackben van a két vinyó, de ez a külön rack csak helyet ad, a táp és a Sata kábel a főgépből jön.
- Vinyó: Samsung HD322HJ, 320 GB SATA 3.5", illetve a data vinyó, ami jelenleg Samsung HD753LJ, 750 GB 3.5". Ezek az újabb vinyók is egyre kevesebbet fogyasztanak.

Képek csatolva. Első kép régről, amikor a gépet raktam össze. Második képen balra lent van a fogyasztásmérő, most raktam be.
Harmadik kép a kábelrengeteg!
Negyedik kép mutatja a mérőt. Ez idle állapotban, amikor az XP fut a gépen, bejelentkezve és Squeezebox Server is rajta. Most 38 W-ot mutat, de jelenleg 2 db USB-s hangkártya is bele van dugva, ami 5 W ugye pluszban. És az EPU-6 ki van kapcsolva. Így 38 W.

Ha az egyik core 100%-on megy, akkor persze a teljesítmény egyből felugrik kb 70 W-ra.

Manapság kisfogyasztású gépet össze lehet rakni rendes ATX méretben is. Prociból, VGA kártyából, vinyóból olyat kell venni, ami készenlétben keveset fogyaszt.

Yamaha AX-497, Energy RC-10, Squeezebox Classic, Technics SL-PG 370A/490, Oppo DV-983H, Technics RS-BX404, Sony ST-SE 520, Asus O!Play Mini Plus, Panasonic TX-P42UT50E, Fapaci KEFI, QED Profile QE 5021/5026, Hama 30728 2x2.5mm2, iAudio X5L 30GB, Invotone HD2000, Panasonic SA-XR55, SMSL Sanskrit 6th

szamóca
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4094

Htpc (Home Theatre PC)

Hozzászólás Szerző: szamóca »

Köszi már felhomályosítottak,
Az amit belinkeltem Asus MM atom330+ion alaplap van a havernak, és akadásmentesen visz Full HD mindent + netezik is vele. Egy szép origen házzal nincs párja az biztos, és 35W-ot eszik.

Ne keverjük!

A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.

Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.

Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.

Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?

zsola
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: -4

Htpc (Home Theatre PC)

Hozzászólás Szerző: zsola »

Erről hallottatok már, illetve valakinek van tapasztalata vele?

ha olcsó gépet szeretnél, vegyél egy ION-os konfigot.
30-40 w fogyasztással elmegy, netezésre illetve filmnézésre vígan jó.
ha dobsz rá XBMC Live-ot akkor tuti multimédiás géped lesz, visz mindent mint a piros hetes.
tudásban nem találsz még egy ilyen médialejátszót a piacon.
ha célirányosan rákeresel, találsz nagyon profi magyar fórumot, ebben a témában

a htpc előtt volt egy popcorn a110-em olyan mint amikor a szekérről átülsz egy autóba.

Turbo
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 90

Htpc (Home Theatre PC)

Hozzászólás Szerző: Turbo »

Még egy kérdés. Lehet olyan monitort (vagy TV-t) venni ami HD felbontású, nagy >30' feletti képátlóval rendelkezik, és összegzi mindkét készülék kvalitásait egyben?

Bármelyik 32" (vagy nagyobb) LCD tv megteszi, hiszen mindegyiken van HDMI és a legtöbbön VGA csati is.

szamóca
V.I.P.
V.I.P.

Htpc (Home Theatre PC)

Zsír, de a HD hangokat ezzel elfelejtheted. (DTS HD Master Audio, Dolby TrueHD)

Köszi a választ!
Egyenlőre nincs szándékomban a sztereó rendszerről áttérni a sokcsatornás mozisra. Kicsi a szobám is hozzá.
Egy alacsony fogyasztású, kis helyigényű sokat NET-ező, és időnként (havi 4-5 alkalommal) filmet néző gépet szeretnék, ami alkalmas a sztereó, tömörítetlen formátumok lejátszására is. Tehát amolyan kettő(három) az egyben dolog. Médialejátszón is törtem egy ideig a fejem, de ami jónak tűnik, az formailag nem tetszik. Ráadásul nekem nem szimpatikus bótosok árulják, és nem kereskedők. Egyszerűen nincs véleményem szerint jó megjelenésű MP jelenleg. Még egy kérdés. Lehet olyan monitort (vagy TV-t) venni ami HD felbontású, nagy >30' feletti képátlóval rendelkezik, és összegzi mindkét készülék kvalitásait egyben?

Ne keverjük!

A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.

Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.

Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.

Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?

Turbo
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 90

Htpc (Home Theatre PC)

Hozzászólás Szerző: Turbo »

Érdemes erre az alapra építkezni szerintetek?

Zsír, de a HD hangokat ezzel elfelejtheted. (DTS HD Master Audio, Dolby TrueHD)

szamóca
V.I.P.
V.I.P.

Htpc (Home Theatre PC)

Érdemes erre az alapra építkezni szerintetek?

Ne keverjük!

globe
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 5

Htpc (Home Theatre PC)

Hozzászólás Szerző: globe »

Egy kis technikai újdonság, akit érdekel. Gondoltam megfér ebben a topicban.

1 TB. optikai lemez a TDK-tól.
A prototípus 32 rétege összesen 1024 gigabájt adatot képes tárolni, és olyan, mint egy Blu-ray-lemez.
http://pcworld.hu/1-tb-os-optikai-lemez ... 01012.html

szamóca
V.I.P.
V.I.P.

Htpc (Home Theatre PC)

Erről hallottatok már, illetve valakinek van tapasztalata vele?

Ne keverjük!

Lajbika
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 2

Htpc (Home Theatre PC)

Hozzászólás Szerző: Lajbika »

Köszi, végülis a hangerő is ugyan azt csinálja, a távolságbeállítás, is valahol a hangerőket variálja egymáshoz viszonyítva...De lehet rosszul tudom

Szia Tigris!
Nem csak a hangerők miatt kell a távolságbeállítás, hanem inkább a hang késleltetés miatt nagyon fontos. Sokkal jobban szól a házimozi, ha rendesen el vannak helyezve a hangfalak.
http://www.hazi-mozi.hu/cikkshow.php?cid=1079&aid=3

"Az ajánlás szerint a hangsugárzók pontosan a képzeletbeli kör mentén kerülnek elhelyezésre. Ez azért fontos, hogy elkerüljük az egyes csatornák közötti amplitúdó és jelkésleltetési eltéréseket. Például, ha egy hangelem (mondjuk egy autó hangja) a jobb csatornából a centeren át a bal csatornába megy át, és a center hangsugárzó 2,5 centivel előrébb vagy hátrébb van a körívben meghatározott pontos helyéhez képet, akkor 500Hz-en egy amplitúdó eltérés lép fel a hallgatás helyén az említett csatornák eltérő távolságából adódó különböző jelkésleltetés miatt. Az ITU lehetővé teszi, hogy a center hangsugárzót a bal és jobb oldali front hangsugárzók közötti egyenesre helyezzük, de ez esetben a center csatorna hangját a kellő mértékben késleltetni kell, hogy mindegyik csatornából azonos időben érkezzen a hang a hallgatási pozícióba."

keccsa
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 17

Htpc (Home Theatre PC)

Hozzászólás Szerző: keccsa »

Sziasztok! 
Használ valaki iMedian lejátszót? Létezik, hogy nem tud BR lemezt (BR meghajtóról) lejátszani?

Na, akkor magamnak válaszolok (utána néztem a dolognak...):

Igen, sajnos létezik. A HTPC frontendek közül egyedül a TotalMedia Theatre Platinum 3 képes erre a mutatványra (kipróbáltam, működik). A többi frontend egyelőre nem kínálja ezt a lehetőséget!

Az XMBC-nek van valami pluginja, amivel állítólag némi trükközéssel rábírható BR lejátszására, de nekem ez nem sikerült.

Úgyhogy ha valaki HTPC-be Blu-Ray meghajtót kíván használni, egyelőre csak a Totalmedia jöhet szóba.
Mindenki magának hülye...

jamamura szadakó
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Htpc (Home Theatre PC)

Hozzászólás Szerző: jamamura szadakó »

Sziasztok!

A következő a problémám. Egy TVIX-4100-zal rendelkezem: a béta verziójú firmware-eknél a kontrasztot nem lehet emelni, csak csökkenteni - s jelenleg annyira alacsony, hogy már élvezhetetlen a kép. A gyári firmware-eknél ez a hiba nincs, de azok olyan régiek, hogy egy csomó új mkv-t, egyebet nem játszanak le normálisan. Próbáltam újrarakni valamennyi gyári és béta változatot, de az utóbbiak minden esetben arra a szintre állnak be, amely élvezhetetlen kontrasztot ad. Minden egyéb beállítás (fény, színmélység, stb.) működik mindkét irányban csak a kontraszt nem (azt csak csökkenteni lehetett, de állítgatás közben már elértem a minimumot . Esetleg van-e valamilyen módszer arra, hogy visszaállítsam az ún. "gyári beállításokat", tehát a kép, a hang, a fény, a kontraszt, stb. minden visszaálljon alaphelyzetbe? Vagy hogy tudnám megoldani ezt a problémát?

A segítséget előre is köszi.

erölködő: yamaha rxv-440, dvd: oppo dv-981hd, bd: ps3 60gb, tv: panasonic 50pz80, hangfalak: fisher+schneider. bd: 130 and rising.

dvdextra.hu - a teljes kép
aeonflux.freeblog.hu - ready for the action?
odeon.hu - jó képet vágunk hozzád!

punish3r
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Htpc (Home Theatre PC)

Hozzászólás Szerző: punish3r »

Egy olyan kérdésem lenne, hogy a hangkarim digitális kimenetét (3.5 jack) miyen kábellel tudom összekötni az erősítővel (RCA)?

Nem találok olyan 75 ohmos, digitális koax kábelt aminek egyik vége RCA másik Jack, de még átalakítót se. Tudnátok segíteni?

Előre is köszi.
Már a jövő sem a régi...

keccsa
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 17

Htpc (Home Theatre PC)

Hozzászólás Szerző: keccsa »

Sziasztok!

Használ valaki iMedian lejátszót? Létezik, hogy nem tud BR lemezt (BR meghajtóról) lejátszani?

Mindenki magának hülye...

Vendég

Htpc (Home Theatre PC)

Nekem samu van 1 gigás, teljesen elégedett vagyok vele....DE a 7200-s nem sokkal drágább , ha választhatsz sztem inkkább azt vedd...

A western is jo de a green fölött...

Vendég

Htpc (Home Theatre PC)

HTPC-be szeretnék venni 1Tb-os vinyót. Melyik vinyó a leghalkabb? 5400-es elég, nem kell, hogy gyors legyen, csak ne melegedjen és legyen csöndes. 
Vélemények, tapasztalatok?

szvsz, ezt venném: http://www.hardverker.hu/catalog.php?ca ... _id=288554
Vagy ezt: http://www.hardverker.hu/catalog.php?ca ... _id=265203

fater80
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 7

Htpc (Home Theatre PC)

Hozzászólás Szerző: fater80 »

Nos... köszönöm az egyetlen hozzászólást, amit kaptam pedig sok helyen feltettem a kérdést... és nem csak itt. Időközben megoldottam a dolgot saját kútfőből.Az új SB X-Fi tutanium hangkártyára az Audigy 2 helyett azért volt szükség, mert csak ezen van optikai spdif kimenet. Az audigy-n is valóban van spdif, de az nem optikai hanem jack, következésképp nem tudtam volna úgy átvinni a hangot, hogy 5.1 be szóljon az asztali erősítőmön.

helló egyépként létezik spidif jack-optikai kimenetre átalakito

http://www.google.hu/imgres?imgurl=http ... 4AakjaXtBg
Proji: INFOCUS IN3138Hda Vászon elitescenn 120". TV LCD: LG 42LK530 FullHD, BluRay: LG BD 550, Erösitö: Marantz SR 7011  CD1: Technics SL-PG 590,Deck: Technics RS-BX 501, hangfal: Dynavoice Challanger M-85 set  SUB: Proson R12, 7. Taga TAV 806. kábel: A FRONTOKNAK SUPRA RONDO 4*2.5mm ,a háttérnek PROSON 2*2.5mm SAL 2×2.5mm, proson sub,Kácsa hdmi 1.4HAMA HDMI 1.3, profilgold PGD-481,Kácsa KCE-210

Saját készítésű fa hi-fi álvány front hangfal alátét és háttér sugárzó állvány.

Pc: Intel i3 4330 asrock H97 Gskill ripjaws 8GB ddr3 Kingston SSDNow V300, WD Caviar blue ezex 1Tb, Hitachi deskstar 7k1000.b,ASUS Xonar D1 LG W2242T Win7 64bit home edition, Kodi player<p>

Player:Technics SL-P777, Technics SL-PS900 vezeték AUDIOQUEST EVERGREEN, ASUS transformer lapos,hangkárty Creative X-FI sorround 5.1 usb vezeték AUDIOQUEST EVERGREEN,INAKUSTIK PREMIUM BLUETOOTH vezeték INNAKUSTIK PREMIUM rca, Technics SU-V85A, vezeték AUDOQUEST X2, TAGA Platinum S-90SL. Áram: Goldaudio elosztó, Inakustik REFERENZ hálozati.

Vendég

Htpc (Home Theatre PC)

csatlakozók mind aranyozott...Apróság, de dícséretes, h itt még odafigyeltek erre is..

Vendég

Htpc (Home Theatre PC)

Ez pedig lenne a régebbi saját hangkarim....Ugye nem kell ecsetelni a különbséget, hiszen elég jól látszik..

Vendég

Htpc (Home Theatre PC)

Igértem, h szólok pár szót a hangkártyához...Végül a kari nem külső, hanem egy jobb minőségű belső lett...Minden drivert sikerült beszerezni hozzá, nem a gyári, de nincs is bug...A Pax cuccait szedtem össze..

A kártya egy Creative X-Fi Fatality, ami messze nem az a hang mint a mostani Creative X-Fi audio, sem minőségben, sem pedig megépítésben...Ezt természetesen pozitív értelemben kell érteni. A Creative Audiot meghallgattam, nem jó hang, éppen az elmegy kategóriába sorolható. Ellenben a Fatality elég jó hangot produkál, persze leginkább mozin domnborít ő is, de lehet vele zenéthallgatni, nem is rossz minőségben.

Ami a megépítést és a felhasznált alkatrészeket illeti látszik, h itt is olcsósit a piac..Az új X-fi audio tele van műanyaggal, olcsó alkatrészek, egyszerű kivitelezés. A képeken egyértelműen látszik a két kártya közti különbség...

A PC hangot még szoknom kell, egyelőre messzemenő következtettéseket nem vonnék le. Lesz majd egy házi teszt amiben összevetem a CD lejátszómmal, ennek fényében tudok majd bővebben nyilatkozni. De elöljáróban elmondom van jövője a PC zenehallgatásnak, nem is kis mértékben...

Tehát ez az új X-fi Audio kártya a képen..

Spaceball
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

Htpc (Home Theatre PC)

Hozzászólás Szerző: Spaceball »

Sziasztok. 
Remélem tud valaki segíteni. Van pár MKV-m, amik alatt van pluszba az angol mellett pl orosz hangsáv, hogy lehetne megoldani hogy ki lehessen szedni belőleük ezeket?

Válaszotokat előre is köszönöm.

Fel kell telepíteni az mkvtoolnix programot, ezzel lehet összefűzni kép és hangsávokat mkv konténerbe.

Ha ez megvan, akkor lefteszed mellé az MKVExtractGUI-t, ami ugyanezt a programot használja, csak fordítva: szét/ki lehet szedni az mkv-ban lévő dolgokat.

Köszi
[Panasonic TX-P 42 G10 E][WDTV HD + Freecom 500 GB USB Hard Drive][inakustik HDMI]

BIG FOOT
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Htpc (Home Theatre PC)

Hozzászólás Szerző: BIG FOOT »

Sziasztok. 
Remélem tud valaki segíteni. Van pár MKV-m, amik alatt van pluszba az angol mellett pl orosz hangsáv, hogy lehetne megoldani hogy ki lehessen szedni belőleük ezeket?

Fel kell telepíteni az mkvtoolnix programot, ezzel lehet összefűzni kép és hangsávokat mkv konténerbe.

Ha ez megvan, akkor lefteszed mellé az MKVExtractGUI-t, ami ugyanezt a programot használja, csak fordítva: szét/ki lehet szedni az mkv-ban lévő dolgokat.
Hangsugárzóm eladó: JBL 4406 Studio Monitor

Spaceball
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

Htpc (Home Theatre PC)

Hozzászólás Szerző: Spaceball »

Sziasztok.

[Panasonic TX-P 42 G10 E][WDTV HD + Freecom 500 GB USB Hard Drive][inakustik HDMI]

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”