Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ilyet veszek...szerintetek O.K.?
Tényleg nem szeretem a sört, akkor inkább a bor. Kár, hogy nincs ebből a smile-ből olyan, amelyikben vörös színű a pia.
Cosmo!
Tegnap is lebuktál, nem igaz hogy még mindig tagadsz! :vazeg:
Felhívtad az octogont vagy a neten nézted? Csak azért kérdem, mert nem törik össze magukat, hogy aktualizálják az oldalt. Az 1400-as oldalán a dátum: 2003-10-19 Azóta azért ölég sok víz lefolyt a Dunán. (Meg sör cosmo torkán, hiába is tagadja :vazeg: )
Saját tapasztalatom velük, hogy a listaárak nem egyenlőek az eladási árakkal.
nem hívtam fel őket és a dátumot sem néztem, csak kíváncsi voltam, hogy hol mennyi az ára. náluk is csak a fekete Onkyo 601-es akciós? a kezdőoldalon nem írják, hogy csak a fekete
Jani
TV: Philips 29CI1731 Amp.: Yamaha RXV-1400 Front: AE Aegis EVO3 Surround: Orion HS-288 DVD: Sony DVP-NS730 Cable: TNT TripleT SAT: PACE MSS-1038GP
Megrendeltem az erősítőt, gondolom a jövő hét közepén itt lesz. Az mitől van, hogy a netdepon 215.000 az 1400-as az octogon audio-nál 299.000?nem kicsi a különbség
Jani
A NetDepo szinte mindig olcsóbb. Gondolom, mert nem kell üzlethelyiséget bérelni, nincs raktárkészlet.. szóval a járulékos költségek sokkal alacsonyabbak. És talán nem is dolgoznak - a fenti okok miatt sem- akkora haszonkulccsal.
Felhívtad az octogont vagy a neten nézted? Csak azért kérdem, mert nem törik össze magukat, hogy aktualizálják az oldalt. Az 1400-as oldalán a dátum: 2003-10-19 Azóta azért ölég sok víz lefolyt a Dunán. (Meg sör cosmo torkán, hiába is tagadja )
Igen az én is néztem, hogy elég régen volt az oldalon frissítés, tényleg fel kell őket hívni, vagy küldeni egy e-mailt. Én már irtam nekik és nagyon készségesek.
Tényleg nem szeretem a sört, akkor inkább a bor. Kár, hogy nincs :vazeg: ebből a smile-ből olyan, amelyikben vörös színű a pia. :
Én még ajánlanám a harman/kardon CD-it is.
Köszi. Utána fogok járni ennek a márkának is. rosszat nem hallottam róla se, az bizti!
Ha már H/K.
A sastsystemnél a honlap szerint kiszórják a "régi" h/k cuccokat. Nem ismerem az árakat, esetleg érdemes átböngészni.
Itten:
http://www.satsystem.hu/index.php?lap=5 ... 00f41883a2
található.
Megnéztem az oldalt. Eléggé informatív, de viszont kár, hogy nincs mindegyikhez fénykép. A H/K cd-lejátszókhoz pont nincs.
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555
Megrendeltem az erősítőt, gondolom a jövő hét közepén itt lesz. Az mitől van, hogy a netdepon 215.000 az 1400-as az octogon audio-nál 299.000?nem kicsi a különbség :vazeg:
Jani
A NetDepo szinte mindig olcsóbb. Gondolom, mert nem kell üzlethelyiséget bérelni, nincs raktárkészlet.. szóval a járulékos költségek sokkal alacsonyabbak. És talán nem is dolgoznak - a fenti okok miatt sem- akkora haszonkulccsal.
Felhívtad az octogont vagy a neten nézted? Csak azért kérdem, mert nem törik össze magukat, hogy aktualizálják az oldalt. Az 1400-as oldalán a dátum: 2003-10-19 Azóta azért ölég sok víz lefolyt a Dunán. (Meg sör cosmo torkán, hiába is tagadja )
Megrendeltem az erősítőt, gondolom a jövő hét közepén itt lesz. Az mitől van, hogy a netdepon 215.000 az 1400-as az octogon audio-nál 299.000?nem kicsi a különbség
Jani
A Yamaha csak azért került a képbe, mert azt meg tudnám kapni nagyker áron ÁFA nélkül. Ezeket nem nagyon dícséritek, ezért gondoltam egy jobb darabra. Bruttóban nem szánnék rá ennyi pénzt. Még a 160e-s Onkyo elmenne.
Ha ilyen kedvezményesen hozzá tudnál jutni, akkor egyértelmű, hogy az 1400-as Yamahát kell megvenni!
Egytértek!
No akkor most már megbeszélük, indulhatsz vásárolni!
Köszönöm a véleményeket, indulok a boltba.
Üdv!
Megrendeltem az erősítőt, gondolom a jövő hét közepén itt lesz. Az mitől van, hogy a netdepon 215.000 az 1400-as az octogon audio-nál 299.000?
nem kicsi a különbség :vazeg:
Jani
TV: Philips 29CI1731 Amp.: Yamaha RXV-1400 Front: AE Aegis EVO3 Surround: Orion HS-288 DVD: Sony DVP-NS730 Cable: TNT TripleT SAT: PACE MSS-1038GP
1et értek tanult kollégámmal (már ha megengedi, hogy így szólítsam )Én is hasonló cipőben jártam, úgy egy hónapja. Olvasgattam mindenféle fórumokat, ahol az egybehangzó vélemény az volt, hogy jelentős a különbség a cd és dvd között zenében. Őszintén megmondom hittem is,nem is. Aztán vettem egy nad cd-t. Még az én cuccaimon hallgatvais óriási a változás. A hang sokkal dinamikusabb, tisztább. Jobb.
A gyártóban már nem tudnék tanácsot adni, merthogy sokat nem ismerek. A nad jó (nekem), a cambridge audio-ról is csak jót olvastam. Marantz van egy haveromnak, ő szereti. Lévén enyhén szólva eltér a zenei ízlésünk, nem kérem meg, hogy kapcsolja be, ha ott vagyok nála.
Köszi! :vazeg:
Mindeféleképpen jó hatással lesz a rendszerre egy külön CD. És ezt te is alátámasztottad!
Nekem a Cambridge Audio 640-es a kiszemeletem.
Ne mondd!
Nekem is pont ez tetszett meg így első benyomások alapján. Nem tudod véletlenül,
tesztelték már ezt a készüléket valamely Hi-Fi piacban, vagy Sztereóban?
Én annyit tudok róla, hogy mostanában hozzák még csak be Magyarországra. Így nem lehet meghallgatni (ebben nem vagyok biztos, csak most nem érek rá nézelődni a vizsgaidőszak miatt).
Ha az angol nem akadály akkor itt olvashatsz elég sok reviewet.
Köszi. Utána fogok járni ennek a márkának is. rosszat nem hallottam róla se, az bizti!
Ha már H/K.
A sastsystemnél a honlap szerint kiszórják a "régi" h/k cuccokat. Nem ismerem az árakat, esetleg érdemes átböngészni.
Itten:
http://www.satsystem.hu/index.php?lap=5 ... 00f41883a2
található.
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555
Nekem a Cambridge Audio 640-es a kiszemeletem.
Ne mondd!
Nekem is pont ez tetszett meg így első benyomások alapján. Nem tudod véletlenül,
tesztelték már ezt a készüléket valamely Hi-Fi piacban, vagy Sztereóban?
A házimozizás mellett zenét is sokat hallgatok, éppen ezért azon gondolkozom, hogy be kellene ruháznom külön cd-lejátszóra is, mert nem akarom a Pio dvd lejátszómat annak a sűrű igénybevételnek kitenni, hogy ki-be cserélgetem a cd-ket zenehallgatáskor nap, mint nap.Kérdéseim:
1. Egyáltalán érdemes-e külön cd-lejátszóval bővíteni a jelenlegi rendszeremet?
2.Ha igen, mely típus lenne a legmegfelelőbb? Úgy max 120-at szánnék rá.
Előre is köszi!
(Ja, most nézem, hogy ez a Hangfalak-topic! Ha nagyon rossz helyen van, megkérném a moderátort, hogy rakja át a megfelelő helyre!)
Nagyon sokat dob egy rendszeren, ha van benne külön CD lejátszó. A DVD lejátszót DVD lejátszásra készítik és csak "mellékes" képes a CD-k lejátszására is.
Én a Nad CD lejátszókat és Cambridge Audiot ajánlanám, de a Marantz is nagyon jó készüléket gyárt.
1et értek tanult kollégámmal (már ha megengedi, hogy így szólítsam )
Én is hasonló cipőben jártam, úgy egy hónapja. Olvasgattam mindenféle fórumokat, ahol az egybehangzó vélemény az volt, hogy jelentős a különbség a cd és dvd között zenében. Őszintén megmondom hittem is,nem is. Aztán vettem egy nad cd-t. Még az én cuccaimon hallgatvais óriási a változás. A hang sokkal dinamikusabb, tisztább. Jobb.
A gyártóban már nem tudnék tanácsot adni, merthogy sokat nem ismerek. A nad jó (nekem), a cambridge audio-ról is csak jót olvastam. Marantz van egy haveromnak, ő szereti. Lévén enyhén szólva eltér a zenei ízlésünk, nem kérem meg, hogy kapcsolja be, ha ott vagyok nála. :vazeg:
Oké, köszi!Meg is néztem az Infovox honlapját. Úgy döntöttem, hogy annak ellenére, hogy az erősítőm Marantz, nem ilyen cd-lejátszót veszek.
Bár még nem hallottam Cambridge Audio terméket, valahogy eddig ezzel szemezek.
Bár a készülék vásárlását csak július vége körül tervezem, úgy érzem, lesz addig bőven időm több márkát "végigkóstolni".
Én is pont azon vagyok, hogy a dvd-lejátszóknál a cd-lejátszás csak mellékes. Volt, aki pont az ellenkezőjét állította: ha veszek egy külön cd-lejátszót, akár 100 ezerért, nem biztos, hogy azon szebben fog szólni a zene, mint a dvd-lejátszóval.
Köszi, hogy segítettél kiindulni!
Én is mostanában tervezem a CD lejátszó vásárlását. Nekem a Cambridge Audio 640-es a kiszemeletem. Nagyon jól néznek kiaz Azur sorozatos CA készülékek. Körülbelül nyár vége felé szertném megvenni. Addig még gyűjtöm rá a pénzt. Kiváncsi vagyok a véleményedre, és a "kóstolgatások" során szerzett élményeidre!
Nagyon sokat dob egy rendszeren, ha van benne külön CD lejátszó. A DVD lejátszót DVD lejátszásra készítik és csak "mellékes" képes a CD-k lejátszására is.
Én a Nad CD lejátszókat és Cambridge Audiot ajánlanám, de a Marantz is nagyon jó készüléket gyárt.
Ja és még nem hallottam szebb hangú CD lejátszót, mint Mv3 Musical Fidelity-je. Persze nem hallottam túl sokat.
gordon314.fw.hu
Oké, köszi!
Meg is néztem az Infovox honlapját. Úgy döntöttem, hogy annak ellenére, hogy az erősítőm Marantz, nem ilyen cd-lejátszót veszek.
Bár még nem hallottam Cambridge Audio terméket, valahogy eddig ezzel szemezek.
Bár a készülék vásárlását csak július vége körül tervezem, úgy érzem, lesz addig bőven időm több márkát "végigkóstolni".
Én is pont azon vagyok, hogy a dvd-lejátszóknál a cd-lejátszás csak mellékes. Volt, aki pont az ellenkezőjét állította: ha veszek egy külön cd-lejátszót, akár 100 ezerért, nem biztos, hogy azon szebben fog szólni a zene, mint a dvd-lejátszóval.
Köszi, hogy segítettél kiindulni!
A házimozizás mellett zenét is sokat hallgatok, éppen ezért azon gondolkozom, hogy be kellene ruháznom külön cd-lejátszóra is, mert nem akarom a Pio dvd lejátszómat annak a sűrű igénybevételnek kitenni, hogy ki-be cserélgetem a cd-ket zenehallgatáskor nap, mint nap.Kérdéseim:
Előre is köszi!
(Ja, most nézem, hogy ez a Hangfalak-topic! Ha nagyon rossz helyen van, megkérném a moderátort, hogy rakja át a megfelelő helyre!)
-
Vendég
Mivel úgy gondoltam, hogy a téma címe nem egyértelműen utal csak a hangfalakra és amúgy is felmerült már egyéb komponens is ezért az egész témát átmozgattam a Hardver fórumba.
A házimozizás mellett zenét is sokat hallgatok, éppen ezért azon gondolkozom, hogy be kellene ruháznom külön cd-lejátszóra is, mert nem akarom a Pio dvd lejátszómat annak a sűrű igénybevételnek kitenni, hogy ki-be cserélgetem a cd-ket zenehallgatáskor nap, mint nap.
Kérdéseim:
Előre is köszi!
A Yamaha csak azért került a képbe, mert azt meg tudnám kapni nagyker áron ÁFA nélkül. Ezeket nem nagyon dícséritek, ezért gondoltam egy jobb darabra. Bruttóban nem szánnék rá ennyi pénzt. Még a 160e-s Onkyo elmenne.
Ha ilyen kedvezményesen hozzá tudnál jutni, akkor egyértelmű, hogy az 1400-as Yamahát kell megvenni!
Egytértek!
No akkor most már megbeszélük, indulhatsz vásárolni! :vazeg:
Beszámolót és véleményezést, ha lehet írj róla!
Egytértek!
No akkor most már megbeszélük, indulhatsz vásárolni! :vazeg:
Egytértek!
No akkor most már megbeszélük, indulhatsz vásárolni!
- 21st century Digital Boy
- Nincs visszaút

- Értékelés: 0
Egytértek!
Mellorn Crescendo passzív előfok, Mellorn Temptation monoblokk pár, Mellorn Goliath hangfalak, Philips CD 950, Audio Note DAC1, Nordost Solar Wind hangfal kábel + interkonnekt
gordon314.fw.hu
Teljesen egyetértek (ex)Cat-tel. A Yamaha 1400-as már más kategória. Ha viszont van rá ennyi keret (kb 215 eFt), akkor elég sok komoly házimozierősítőből lehet választani. Bár talán ez a most kapható legolcsóbb THX minősítésű receiver!