Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ebay vásárlás / ebay-en hirdetett termékek
Ebay vásárlás
Nincs mit. Elég sok a hibás cucc, erre mindig figyelni kell. Ha valami nem tiszta, akkor inkább küldj efy levelet az eladónak, nehogy a végén valaki rosszul járjon.Én egyébként az olyan dolgokat nem is szoktam komolyan venni, ahol a leírás csak 1-2 soros.
P.S: biztos lesz még ilyen cucc, ne aggódj
Én is ebben bízom és legközelebb jobban odafigyelek majd!
Ebay vásárlás
azt láttad ( a leírásban benne van) hogy pattogás hallható a hangszórókban?
Egyébként még mindig nem mozdult az ár.
Kössz, hogy szóltál! A német nem az erősségem. De amúgy is letettem a licitálásról, mert a most inkább a pénzem egy CD lejátszóba fektetem. Remélem később is lesz majd ilyen kütyü az e-bayon, majd akkor bepróbálkozok. Köszi a sok segítséget! :vazeg:
Nincs mit. Elég sok a hibás cucc, erre mindig figyelni kell. Ha valami nem tiszta, akkor inkább küldj egy levelet az eladónak, nehogy a végén valaki rosszul járjon.
Én egyébként az olyan dolgokat nem is szoktam komolyan venni, ahol a leírás csak 1-2 soros.
P.S: biztos lesz még ilyen cucc, ne aggódj
Microsoft is not an answer, it's a question. The answer is: NO!
TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre
Ebay vásárlás
Kössz, hogy szóltál! A német nem az erősségem. De amúgy is letettem a licitálásról, mert a most inkább a pénzem egy CD lejátszóba fektetem. Remélem később is lesz majd ilyen kütyü az e-bayon, majd akkor bepróbálkozok. Köszi a sok segítséget! :vazeg:
Ebay vásárlás
TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre
Ebay vásárlás
cosmo: még messze van a leütés ideje, mehet fel az ár.sok emberke (néha én is) nem licitál napokkal előre, hogy felverje az árat.
fő hogy az utolsó 10 percben a gép előtt legyek
a my ebay / mein Ebay részben nyomon lehet követni az összes kiszemelt példányt, úgy is, hogy csak "figyeled" (Diesen Artikel in „Mein eBay“ beobachten)
Ezt fogom tenni! Köszi a segítsége mindenkitől!
Csak most jövök rá, hogy az első e-bayos rendelésemnél csak a szerencsén múlott, hogy megnyeretem (meg azon, hogy másnak nem kellett ), mert össze-vissza nyomogadtam mindent.
Ebay vásárlás
cosmo: még messze van a leütés ideje, mehet fel az ár.
sok emberke (néha én is) nem licitál napokkal előre, hogy felverje az árat.
fő hogy az utolsó 10 percben a gép előtt legyek
a my ebay / mein Ebay részben nyomon lehet követni az összes kiszemelt példányt, úgy is, hogy csak "figyeled" (Diesen Artikel in „Mein eBay“ beobachten)
system
Ebay vásárlás
cosmo:hétfőtől lesz érdemes figyelni rá, szerintem addig nem nagyon lesz mozgás, de lehet hogy tévedek
Köszi! Látom nagyon otthon vagy az e-bay témában. Úgyhogy akkor hétfőn benézek újra az árverésre.
Ebay vásárlás
cosmo:
hétfőtől lesz érdemes figyelni rá, szerintem addig nem nagyon lesz mozgás, de lehet hogy tévedek
Ebay vásárlás
Segtíségét kérném olyannak, aki tapasztaltabb az e-bay vásárlásban!
Nézegettem egy kütyüt, odáig eljutottam , hogy átutalásos a fizetés. A kikiáltási árával avn a gondom, most 1.99 Euro, ha én rálicitálok mondjuk 2.49-ra és jó esetben én utánam nem licitál senki, akkor én megkapom ezt a kütyüt 2.49 Euróért. Vagy gondolhat egyet az eladó és azt mondja ennyiért nem adja oda.
Ja még annyit, hogy te a maximális árat írod be amennyiért te még megvennéd. Tehát ha a licit 1.99-ről indul és te 2.49-et írsz, akkor is csak 1.99 lesz az ára. Ennyiért viheted, ha nem licitálnak felül.
Ha valaki feléd igér, akkor autómatikusan üti a te licited, ha az ő ajánlata 2.49-nél kisebb.
Eddig egyszer rendeletem az e-bayról (nagyon láma vagyok ebben). Akkor mindig azt furcsáltam, hogy amikor licitálok az ár nem növekedett pedig én többet írtam be.
Ebay vásárlás
igazából ez lenne a cucc. Kérem a véleményeket! Nekem egy kicsit alacsony ez az ár. A Feddbackekben csak jókat írnak az eladóról. Én arra gondoltam, ha az ár nem nő gyorsan és én megnyerem a rendelés nem bukhatok rajta még szállítási költséggel együtt sem sokat
akkor rövid bevezetést tartanék az e-bay rejtelmeibe:
azért vannak alacsonyan a kikiálltási árak, mert annak függvényében kell az eladónak a díjat az ebay-nek fizetnie :
Startpreis Angebotsgebühr
EUR 1,00 - EUR 1,99 EUR 0,25
EUR 2,00 - EUR 9,99 EUR 0,45
EUR 10,00 - EUR 24,99 EUR 0,80
EUR 25,00 - EUR 99,99 EUR 1,60
EUR 100,00 - EUR 249,99 EUR 3,20
EUR 250,00 und höher EUR 4,80
Az "erősítőd" még csak most lett meghírdetve, azaz még nagyon új. Ekkor a rutinos licitálók még nem szállnak be, mert csak az árat hajtanák felfelé. Az igazi licitálás az árverés utolsó 10-12 órájában indul. Tehát lesz ez még drágább is, ne félj .
A visszahívásról: ha nem emelkedik elég gyorsan az ár, akkor az eladó nem várja meg a licit végét, hanem a lejárat elött 2-4 nappal fogja visszahívni az áruját. Ha a licit lezárása után tenné meg, hogy nem adja el, akkor kizárnák az oldalról.
Ha van még kérdésed, nyugodtan tedd fel. :vazeg:
Köszi!
Akkor az a lényeg, hogy most várjak, mert még az sem biztos, hogy licitálhatok rá, mert előbb visszahívják. Mostmár kiványcsiságból is végigkövetem ezt az árverést.
Ebay vásárlás
Nézegettem egy kütyüt, odáig eljutottam , hogy átutalásos a fizetés. A kikiáltási árával avn a gondom, most 1.99 Euro, ha én rálicitálok mondjuk 2.49-ra és jó esetben én utánam nem licitál senki, akkor én megkapom ezt a kütyüt 2.49 Euróért. Vagy gondolhat egyet az eladó és azt mondja ennyiért nem adja oda.
Ja még annyit, hogy te a maximális árat írod be amennyiért te még megvennéd. Tehát ha a licit 1.99-ről indul és te 2.49-et írsz, akkor is csak 1.99 lesz az ára. Ennyiért viheted, ha nem licitálnak felül.
Ha valaki feléd igér, akkor autómatikusan üti a te licited, ha az ő ajánlata 2.49-nél kisebb.
Ebay vásárlás
igazából ez lenne a cucc. Kérem a véleményeket! Nekem egy kicsit alacsony ez az ár. A Feddbackekben csak jókat írnak az eladóról. Én arra gondoltam, ha az ár nem nő gyorsan és én megnyerem a rendelés nem bukhatok rajta még szállítási költséggel együtt sem sokat
akkor rövid bevezetést tartanék az e-bay rejtelmeibe:
azért vannak alacsonyan a kikiálltási árak, mert annak függvényében kell az eladónak a díjat az ebay-nek fizetnie :
Startpreis Angebotsgebühr
EUR 1,00 - EUR 1,99 EUR 0,25
EUR 2,00 - EUR 9,99 EUR 0,45
EUR 10,00 - EUR 24,99 EUR 0,80
EUR 25,00 - EUR 99,99 EUR 1,60
EUR 100,00 - EUR 249,99 EUR 3,20
EUR 250,00 und höher EUR 4,80
Az "erősítőd" még csak most lett meghírdetve, azaz még nagyon új. Ekkor a rutinos licitálók még nem szállnak be, mert csak az árat hajtanák felfelé. Az igazi licitálás az árverés utolsó 10-12 órájában indul. Tehát lesz ez még drágább is, ne félj .
A visszahívásról: ha nem emelkedik elég gyorsan az ár, akkor az eladó nem várja meg a licit végét, hanem a lejárat elött 2-4 nappal fogja visszahívni az áruját. Ha a licit lezárása után tenné meg, hogy nem adja el, akkor kizárnák az oldalról.
Ha van még kérdésed, nyugodtan tedd fel. :vazeg:
Ebay vásárlás
2.4 euró? Tényleg megér ennyit...
Ebay vásárlás
Ebay vásárlás
elvileg oda kell adnia, de persze megteheti, hogy mégsem. Általában minden userről van infó. Nézegesd meg, hogy mit írna róla. Close652 szépen leírogatta ezt nekem annó...
Ebay vásárlás
Ebay vásárlás
Vigyázat!
épp nagyot szívtam.
Gondoltam jó lesz nekem a Pulp Fiction csak angolul is,
így hát megrendeltem Németo.-ból (ebay)
Megnéztem: angol és német DD5.1.
most jött meg és kiderült, hogy az angolhoz leszedhetetlen felirat van!!!!
(a borítón szépen rajta is van, hogy jogi okok miatt kényszerültek erre)
Egyébként szép példány, fóliás
tanulság: ezt is meg kell előtte kérdezni emailon.....
system
Ebay vásárlás
Ha valaki tudja, mesélje már el, hogy mi ez?
IBAN number is : DE66 3601 0043 0440 5344 39
BIC is : PBNKDEFF
IBAN: nemzetközi számlaszám
a te lakossági folyószámládnak is van ilyen, nézd meg a legutolsó számlakivonatod!
system
Ebay vásárlás
Ha valaki tudja, mesélje már el, hogy mi ez?
IBAN number is : DE66 3601 0043 0440 5344 39
BIC is : PBNKDEFF
Ebay vásárlás
paypal: a magyar kártyákkal való, az átlagosnál nagyobb számú visszélés lehet az oka. kell 5-10 év a bizalom visszaszerzéséhez.
Én is ezt tartom valószínűnek sajnos
Ebay vásárlás
Aki rendelt már külföldről, az elmondaná nekem, hogy mi a garancia arra, hogy a megrendelt csomag megjön? Ajánlva küldik? Vagy valami más megoldással? Mert ugye előre kell fizetni, és ha mondjuk rendelnék valami műszaki cikket, vagy bármit, nem örülnék neki, ha nem jönne meg. Esetleg az ilyet külön kell valahol kérni? Ha ez nem olyan általános (én nem tudom), akkor hol van ilyen ajánlva küldős lehetőség?
Egyébként rendelt már valaki műszaki cikket az ebayról?
Ebay vásárlás
én csak dvd-t/vhs-t/audio cd-t vásároltam. mind megkaptam, egyik sem volt ajánlott. garancia nincs, csak ha -- extra díjért -- arra kéred az eladót, hogy ajánlva adja fel. Posta az posta, akár ebayról, akár webshopról van szó...
paypal: a magyar kártyákkal való, az átlagosnál nagyobb számú visszélés lehet az oka. kell 5-10 év a bizalom visszaszerzéséhez.
system
Ebay vásárlás
Aki rendelt már külföldről, az elmondaná nekem, hogy mi a garancia arra, hogy a megrendelt csomag megjön? Ajánlva küldik? Vagy valami más megoldással? Mert ugye előre kell fizetni, és ha mondjuk rendelnék valami műszaki cikket, vagy bármit, nem örülnék neki, ha nem jönne meg. Esetleg az ilyet külön kell valahol kérni? Ha ez nem olyan általános (én nem tudom), akkor hol van ilyen ajánlva küldős lehetőség?
Ebay vásárlás
Egyébként nem értem miért nem lehet tőlünk Paypal-ozni.
kérdeztem ezt is tőlük, de kitértek a válasz alól.
Elképzelhetõ, hogy törvényi akadályai is vannak ennek. A Paypal erõsen banki szolgáltatás, valószinûleg nem éri meg nekik bejegyezni magukat a világ minden részére...
Persze lehet nyitni bankszámlát olyan EUs országban ahol van Paypal, csak azzal meg az a baj, hogy újabb költség keletkezik a magyar számla -> külföldi számla közötti átutalásokkor.
Samsung LE27-S71, Panasonic TX-32PS11P, Marantz DV4200, Samsung DVD-HR720, ONKYO TX-SR501E, 2x Wharfedale Dmnd-8.4, 2x Wharfedale Dmnd-8C, 2x Jamo Studio 180
Ebay vásárlás
Én legtöbbször megnézem még az ebay.at-t is mert itt általában csak átutalással lehet fizetni a legtöbbször. Igaz nincs sok minden, de időnként egész jó dolgokat lehet kifogni.