Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ebay vásárlás / ebay-en hirdetett termékek
Ebay vásárlás
itt is felmerül egy kérdés hogy mi van akkor ha egy alkalmazott nyulta le és ő lenyugtázta hogy én átvettem a terméket hogy akkor mit lehet csinálni.... szerintem akkor semmit ugrott negyed milla és
Ugye azért nem gondolod, hogy ha ilyenek mennének egy ilyen szállító cégnél, akkor túl hosszú életű maradna a piacon...?! Ennyire azért ne legyél negatív...
A magyar pistánál is csak akkor lopnak el valamit, ha nincs rajta értékbizti... De akkor se mindig.
Ebay vásárlás
tsc-nek viszont gratulálok! Talán most beköszönt némi állandóság a rendszeredbe?
Köszönöm szépen!
Hát én mondanám, hogy igen, de azt hiszem már úgyse hinné el senki.
Mindenesetre szép darabok ezek, nem is tudom hova akarnék továbblépni monitor hangfal szintjén... JmLab Micro Utopia?? Annyira azért nem vagyok hülye Az autót upgradelem abból a pénzből.
Ebay vásárlás
Gratula a JM Lab-okhoz!
Viszont hogy én is mondjak valami vicceset az én cuccaim 2 hete nem jöttek meg, és ami még ennél is komikusabb nemrég beszéltem az eladóval hogy mi a fene van erre ő rákérdezett a GLS-nél akik NEM TUDJÁK HOGY HOL A CSOMAGOM!!!!!!!!!!! Németországból elhozták de ide már nem érkezett meg!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igazság szerint még nem fogtam fel teljesen a dolgot de félek hogy pár óra múlva amikor realizálódik bennem a dolog akkor tuti hányni fogok! Bye bye 960 euro!!!
hehehehehehhehehhe
Nekem anno a Dyno center kb. 3 hét alatt jött meg. Úgyhogy még ne add fel.
Viszont most a 906 csak 1 hét volt. mindkettő Deutche Post + Magyar Posta koprodukció.
Ráadásul símán megszivhattam volna, mert az Electra pár full biztosítatlanul jött. Fasza okos német gyerek küldte.
Ebay vásárlás
Milyen az eladó feedbackje? Esetleg lehet, hogy nem adta még fel és kamuzik? Eddig egyszer e-bayeztem, és nekem is már meg kellett volna jönie, amikor írtam a srácnak, aki sűrű elnézések közepette azt válaszolta, hogy nem tudat még feladni, holott elötte azt írta, amint megkapja a pénzt feladja. Aztán 4 hét alatt itt is volt a lemez.
Ebay vásárlás
Hát hogy ilyenkor mi van azt sajna nem tudom.... GLS-sel a német fickónak kell tárgyalnia mivel ő adta fel a csomagot stb én is abban reménykedek hogy csak valami adminisztrációs hiba történt és ezért késik a cucc.... de mindeközben nagyon félek attól hogy már én is túl későn szóltam mivel kb a múlt héten kedd-szerda magasságában kellett volna megérkeznie a csomagnak de nem jött én meg a mostani héttől kezdtem komolyan venni a dolgot lehet hogy későn
+ nem tudom hogy müxik az ilyen csomagküldős dolog de remélem hogy az illető értékbiztosítással adta fel a csomagot mert akkor talán valamikor viszontláthatom a pénzem de itt is felmerül egy kérdés hogy mi van akkor ha egy alkalmazott nyulta le és ő lenyugtázta hogy én átvettem a terméket hogy akkor mit lehet csinálni.... szerintem akkor semmit ugrott negyed milla és én boldog lehetek a tudattal hogy valaki valahol használja a cuccaimat hehe
de majd holnap írok részleteket ha lesznek mert megigérte a feladó hogy bemegy a gls-hez és rá néz a körmükre... meglátjuk mi lesz
A400, Dactilus, 575A, M12.2
Ebay vásárlás
Ez a szállítás egy nagyon fránya dolog! Ezen áll vagy bukik az egész.
blaki: Te nem tudod a GLS-t megkérdezni, mert olvastam másik fórumban, hogy a GLS-sel voltak hasonló gondok. Nem találtak csomagot, közben megvolt, de valamiért nem került be a rendszerbe.
- Torzonborz
- Fórumlakó
- Értékelés: 0
Ebay vásárlás
Gratula a JM Lab-okhoz!
Viszont hogy én is mondjak valami vicceset az én cuccaim 2 hete nem jöttek meg, és ami még ennél is komikusabb nemrég beszéltem az eladóval hogy mi a fene van erre ő rákérdezett a GLS-nél akik NEM TUDJÁK HOGY HOL A CSOMAGOM!!!!!!!!!!! Németországból elhozták de ide már nem érkezett meg!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igazság szerint még nem fogtam fel teljesen a dolgot de félek hogy pár óra múlva amikor realizálódik bennem a dolog akkor tuti hányni fogok! Bye bye 960 euro!!!
hehehehehehhehehhe
Úúúú, ezt nem hiszem el... Őszinte részvétem! Ugrott majd' negyed milla? Úgy tűnik most megtaláltam az önigazolást, hogy miért nem próbálkozom az internetes vásárlással...
tsc-nek viszont gratulálok! Talán most beköszönt némi állandóság a rendszeredbe?
Ebay vásárlás
GLS-nél nincs semmilyen garancia ilyen esetre?
Ebay vásárlás
Gratula a JM Lab-okhoz!
hehehehehehhehehhe
A400, Dactilus, 575A, M12.2
Ebay vásárlás
tsc: én is gratulálok hozzá!
DHL-el érdemesebb küldetni? Nagyobb és értékesebb csomagokra (hangfal, erősítő) gondolok.
Ebay vásárlás
gratulálok!
nem, most ne kérdezzük, mikor adja el
Köszi!
Különösen a második sorért!
Ebay vásárlás
Aláírásba persze már beraktam pár napja, hamár egyszer kifizettem, akkor az enyém, még akkor is ha véletlenül egy postás fogja használni pár évig.
És igen!!
Megjöttek a 906-osok.. Ebay rulez!
Igaz kicsit megőszültem ismét (1 nap eltéréssel jött a két doboz...)
De szépek, és újak... és az enyémek
Ebay vásárlás
Hi!
ápr 22-én megyek Stuttgart mellé Ebay-en vásárolt cuccokért, ha valakinek van arrafelé hazahoznivalója(ami egy VW Golfban elfér) dobjon egy mail-t.
Bye
Párduc
Erősítő: Harman/Kardon HK 970 Limited | CD: Harman/Kardon HD 970 | Tuner: Harman/Kardon TU 950 | Hangfal: Dali Ikon 6 | Interconnect: Arzachel + VdH D 102 MK III | Hangfalkábel: Kimber 8 TC
Ebay vásárlás
Ez nagyon OFF lenne, de mégis ide is tartozik Időgépet vettek az ebayon
Ebay vásárlás
Bocs, close, de erre még válaszolnék...
Tavaly a találkozón hallottam egymás után a mv3 dynoit (nem tudom, pontosan milyenek), meg a cobaltot. Ahogy emlékszem, mindkettő nagyon tetszett, az én füleim még nem is hallják annyira a különbséget, de a cobalt hangja egy picivel jobban. Sajnos más ilyen összehasonlítás nem volt. Azért a cobaltot hallottam nyugodtabb körülmények között is, akkor is nagyon tetszett (nyilván egy, az enyémnél sokkal jobb rendszerben, bár av erősítővel).
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
Ebay vásárlás
system
- Rob
- Nincs visszaút
- Értékelés: 1
Ebay vásárlás
Nalátod, végre valaki megerősített...
Ajánlom a dynaudio topic végigolvasását is
de inkább hallgasd meg őket...
PC foobar -> audio-gd NFB-10ES2 -> Nordost Red Dawn IC -> NAD M3 -> Nordost red dawn -> Dynaudio Contour 1.3 SE
Ebay vásárlás
Ajsa,
Nem akartam már benyögni, de ha Cobalt 806-ra pályázol, akkor talán tényleg érdemes lenne egy Dyno A42-t vagy A52-t meghallgatni. Szerintem jobbak a Cobaltnál, és inkább Electra közeliek, viszont A42-t sokkal olcsóbban vehetsz.
- Rob
- Nincs visszaút
- Értékelés: 1
Ebay vásárlás
Nem, anno a Denon 3801-et hallgattam nála, arra "pályáztam", pontosabban amiatt mentem át hallgatózni, (ex)Cat rábeszélésére. Csak mellékesen ott voltak a Cobaltok is...
Ajsa hallgattál már dynokat? Mert ha nem sztem tedd meg, mert
1. Sokan szeretik a hangját, kategóriájában az a52 szerintem egyik legjobb.
2. dynot jóval könnyebb kifogni az ebayen, 52SE! -k (itthon 300 fölött van az ára)mentek el 600-700 euroért, és nem azért mert rosszak, csak populárisabbak szvsz sok van belőlük, így egy jó hangzást kapsz olcsóbban.
Én a 906 electrat hallottam Cuttienél, bár nem ugyanaz a környezet volt, de nem hallottam meggyőzően jobbnak, a dyno a62,a52 vonalnál.
1 próbát megér...
PC foobar -> audio-gd NFB-10ES2 -> Nordost Red Dawn IC -> NAD M3 -> Nordost red dawn -> Dynaudio Contour 1.3 SE
Ebay vásárlás
Hát izé, mintha pályáztál voln a Wadkan 816-osaira... De végülis nem tudom...
Akkor 806-os lesz?
Nem, anno a Denon 3801-et hallgattam nála, arra "pályáztam", pontosabban amiatt mentem át hallgatózni, (ex)Cat rábeszélésére. Csak mellékesen ott voltak a Cobaltok is...
Ebay vásárlás
Álló cobalt: ezt honnan gondolod? :smile19:
Hát izé, mintha pályáztál voln a Wadkan 816-osaira... De végülis nem tudom...
Akkor 806-os lesz?
Ebay vásárlás
Tesztelni teszteltem, az igaz, (ex)Cat-nél összehoztunk egy Dyno A52 vs 906 tesztet, de azok a Blaki dobozai voltak. :smile19: (Az enyémeket egyelőre még szeretettel várom.)
A konklúzió az volt, hogy jobb a 906 de nem olyan sokkal mint amennyivel többe kerül.. Aztán jött ez a lehetőség egyrészt, másrészt talán a Canopusokkal jobban passzol majd a 906 mint a Dyno (na nem mintha most panaszkodnék a hangra..)
S Te álló Cobaltokra hajtasz? Nem volna elég oda inkább egy kisebb, de jobb 906-os?
Akkor erről a tesztről hallottam...
Álló cobalt: ezt honnan gondolod? :smile19:
vs 906: sajna nekem ez túl drága. De anno a cobaltok hangjába beleszerettem.
Ebay vásárlás
Tesztelni teszteltem, az igaz, (ex)Cat-nél összehoztunk egy Dyno A52 vs 906 tesztet, de azok a Blaki dobozai voltak. :smile19: (Az enyémeket egyelőre még szeretettel várom.)
A konklúzió az volt, hogy jobb a 906 de nem olyan sokkal mint amennyivel többe kerül.. Aztán jött ez a lehetőség egyrészt, másrészt talán a Canopusokkal jobban passzol majd a 906 mint a Dyno (na nem mintha most panaszkodnék a hangra..)
S Te álló Cobaltokra hajtasz? Nem volna elég oda inkább egy kisebb, de jobb 906-os?
Ebay vásárlás
Most még vettél electrat?
Egyébként nekem is csak az a bajom, hogy ha mégis elküldi, és ezt előre megbeszélem, akkor az megjelenik a weblapon is.
Most még?
Most először
Aláírásba persze már beraktam pár napja, hamár egyszer kifizettem, akkor az enyém, még akkor is ha véletlenül egy postás fogja használni pár évig.
Más:
Nem is mindig jelenik meg a weblapon! Én eddig 3-4x kérdeztem és az utóbbi kettőnél fix, hogy nem jelent meg.
Megint más:
Most megcéloztam egy Audio Note DAC Zero-t Nyami!
Ja, értem... akkor félreértettem valamit, azt hittem, már használtad, tesztelted is.
Azért irígykedek picit... De én is valami hasonlóra pályázom...