Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ebay vásárlás / ebay-en hirdetett termékek
Ebay vásárlás
Amerikából rendelt árú esetén mekkora értékhatárig nem foglalkoznak a vám dologgal? Mintha régen lett volna ilyesmi 60 dollár volt asszem a limit. Vagy ez már meg szünt? Ha 1 dollár értékű dolgot rendelek azt is vámolják, áfázzák?
Elvileg ha neten rendeled akkor nincs limit, egyből áfa meg vám, míg ha személyesen hozod, akkor 100 euro.
Ebay vásárlás
Amerikából rendelt árú esetén mekkora értékhatárig nem foglalkoznak a vám dologgal? Mintha régen lett volna ilyesmi 60 dollár volt asszem a limit. Vagy ez már meg szünt? Ha 1 dollár értékű dolgot rendelek azt is vámolják, áfázzák?
A400, Dactilus, 575A, M12.2
Ebay vásárlás
a kártyázást komolyan veszik (még jó), vsz. nem adhatod meg újra a kártyádat.
legjobb gyorsan elfaxolni nekik!
system
Ebay vásárlás
akkor ujra kérhetnéd a kódot.
tehát először: https://www.paypal.com/MEM-NUMBER
oldalon kell beírni. ha a
Before you may enroll in the Expanded Use Program, you must add a credit card.
szöveg van és be vagy logolva akkor újra kell kezdeni, mert nincs érvényes kártya a rendszerben.
-------------------
Fizetés: én az ebay oldaláról indulok és nem írok be semmit kivéve a paypal passwordömet.
Megpróbáltam újra bevinni a bankkártyámat, de nem
megy, szerintem megjegyezte a rendszer hogy
az elején hibás expanded use numbert ütöttem be,
és azt hiszi hogy csaló vagyok.
Most valami olyan szöveget dob ki hogy :
Ha mindenképpen ezt a kártyát akarom használni akkor
faxoljak el nekik egy faxot a bankszámlakivonattal, és
egy fényképes igazolvánnyal.
Csak azt nem értem ha az elején rossz Expanded use Numbert
ütöttem be, és simán továbbengedett lépni a rendszer.
Máshol mindenütt javítani kell az űrlapokat ha rossz adatokat adsz meg,
ez meg továbbenged.
Ezt a számot módosítani nem lehet - legalábbis nem talátam még ilyet,
és azt sem engedi meg a rendszer hogy mégegyszer hozzáadd a kártyádat,
hogy hátha most a jó kódszámot írod be..
Majd azért intézkedem, hátha kisül még belőle valami.
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
Ebay vásárlás
Igen, közben rájöttem hogy
már egyszer meg lett adva az expanded use number,
csak rosszul.
megpróbálok törölni mindent és újrakezdeni.
kösz Close
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
Ebay vásárlás
akkor ujra kérhetnéd a kódot.
tehát először: https://www.paypal.com/MEM-NUMBER
oldalon kell beírni. ha a
Before you may enroll in the Expanded Use Program, you must add a credit card.
szöveg van és be vagy logolva akkor újra kell kezdeni, mert nincs érvényes kártya a rendszerben.
-------------------
Fizetés: én az ebay oldaláról indulok és nem írok be semmit kivéve a paypal passwordömet.
system
Ebay vásárlás
És mi lenne ha a Profile menüben
csinálnék egy Close account - ot
és újra regisztrálnék a kártyával együtt ?
Ebay vásárlás
szólok.
Szóval kiakarom fizetni a vásárolt árut,
a Send money, pay anyone - mert több pénzt kell küldenem az illetőnek mivel
eredetileg nem küldte volna Európába.
szóval kitöltök mindent - oké,
tovább - oké item number is kitöltve...
és megint nem fogadja el , azt kéri adjak hozzá hitelkártyát, de
már egyszer hozzáadtam az elején.
"To send money instantly, please add a credit card or debit card to your account."
Nemtudom, de valamit elrontottam ez elején ?
megvan az expanded use number -om is,
de hol kell ezt a számot beírni ?
így a státuszom Unverified , pedig elvileg íyg is lehetnme pénzt küldeni.
köszönöm előre is segítséget Close
Ebay vásárlás
azt értem ,persze,
de csak az eBay -es termék kódszámát kell bemásolni ugye ?
mégvalami : Még mindig nem tudtam Verified lenni.
kösz a segítséget
nem érted
lásd előző válaszom.
verify: megvan a kód?
megvan a kód
Ebay vásárlás
azt értem ,persze,
kösz a segítséget
nem érted
lásd előző válaszom.
verify: megvan a kód?
system
Ebay vásárlás
Most licitáltam egy DVD -re,majd PayPal -lel akarom kifizetni.
remélem simán fog menni.
A termék száma kell csak ?
semmi nem kell, a két rendszer össze van kötve.
azt értem ,persze,
kösz a segítséget
Ebay vásárlás
Most licitáltam egy DVD -re,majd PayPal -lel akarom kifizetni.
remélem simán fog menni.
semmi nem kell, a két rendszer össze van kötve.
system
Ebay vásárlás
Most licitáltam egy DVD -re,
majd PayPal -lel akarom kifizetni.
remélem simán fog menni.
Ebay vásárlás
tegnap du. legalább 50 lemez volt ilyen indulóáron.
szerintem azt hitte szegény, hogy elkel 2-3 fontért.
(van aki ilyenkor megkér valakit, hogy verje fel az árat...)
system
Ebay vásárlás
Végülis annyira nem akartam, így maradt a licitem 1 penny.erre nem az enyém lett
sikerült beállítanom a legolcsóbb vétel rekordot (posta még plusz)
12" maxi
Ez durva! :kiraly: Az eladó ezt jól benézte, viszont Neked meg nagyon jól jött a figyelmetlensége!
Ebay vásárlás
Végülis annyira nem akartam, így maradt a licitem 1 penny.
erre nem az enyém lett
sikerült beállítanom a legolcsóbb vétel rekordot (posta még plusz)
12" maxi
system
Ebay vásárlás
Hát biztos hogy valamit félreértettem,
németül jobban tudok mint angolul..
Én abból az eMail -ből nem tudtam kihámozni semmi értelmeset.
ott adtak egy linket :
2. Go to https://www.paypal.com/MEM-NUMBER and type in your unique Expanded Use Number:
amikor ide kattintottam, megintcsak a hitelkártya bekérő oldalhoz jutottam.
Lehet hogy letöröltem egy e-mailt, mert 3 is jött nekem.
Nem lehet hogy elévült ez a kód ?
szerinted mit kéne tennem ?
végülis 100 euróig ilyenkor is lehet vásárolni Pay Pal -lal úgytudom.
u.i.: jukadok... = lyukadok
Ebay vásárlás
4 jegyű kód: kaptál egy emailt, abban lépésről lépésre le van írva.
ha meglesz a kód kövesd a leírtakat!
ha ahhoz az oldalhoz lyukadsz ki és be vagy logolva akkor valami baj van. Biztos mindent 100%-osan értesz angolul (bocs, hogy kérdem)?
system
Ebay vásárlás
még a PayPal -os dologhoz visszatérnék,
mert másnak is vannak ilyen problémái :
Szóval megvan az a 4 jegyű titkos szám,amit a regisztrálás után a
bankszámlakivonatban, annak közleményében küldenek.
De hova a fenébe kell ezt beírni ?
mindig a hitelkártyabeadó ablakhoz jukadok ki,
és a meglévő hitelkártyát nem engedi beadni.
Vagy várjak 1 hónapot, és akkor próbáljam újra ?
- D-O-M-I
- Törzsvendég

- Értékelés: 138
Ebay vásárlás
Azaz, szerintetek melyik éri meg jobban:1. USA eBay 129$ vagy,
2. Németország, Gateway24 199€
(Én az utóbbira tippelek, USA nagyon messze van még innen) Amúgy még a vásárlás sem biztos, csak ilyen érdeklődő kérdés.
Köszi a segítséget előre is!!
(btw: ha valaki rendelt már valamit USA-ból (mondjuk valami komolyabb dolgot, nem egy CD-t), annak hogy ment a behozatal, meg stb? Meg félek, hogy USA-ból míg elér ide, simán elkeveredhet a doboz, mint itt valakivel elő is fordult, (a névre már nem emlékszem) hogy elkeveredett egy hangdoboz, pedig az csak No. volt, ha jól emlékszem)
Németország
/szerintem/
Én is e felé húzok, és akkor még az eBay-t is megspóroltam. Most megy a körülöttem levők meggyőzése, hogy jó dolog az a surround hangfal, és hogy nem [email protected] telibe a szoba képét :kiraly:
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
Ebay vásárlás
Azaz, szerintetek melyik éri meg jobban:1. USA eBay 129$ vagy,
2. Németország, Gateway24 199€
(Én az utóbbira tippelek, USA nagyon messze van még innen) Amúgy még a vásárlás sem biztos, csak ilyen érdeklődő kérdés.
Köszi a segítséget előre is!!
(btw: ha valaki rendelt már valamit USA-ból (mondjuk valami komolyabb dolgot, nem egy CD-t), annak hogy ment a behozatal, meg stb? Meg félek, hogy USA-ból míg elér ide, simán elkeveredhet a doboz, mint itt valakivel elő is fordult, (a névre már nem emlékszem) hogy elkeveredett egy hangdoboz, pedig az csak No. volt, ha jól emlékszem)
Németország
/szerintem/
Erősítő: Harman/Kardon HK 970 Limited | CD: Harman/Kardon HD 970 | Tuner: Harman/Kardon TU 950 | Hangfal: Dali Ikon 6 | Interconnect: Arzachel + VdH D 102 MK III | Hangfalkábel: Kimber 8 TC
- D-O-M-I
- Törzsvendég

- Értékelés: 138
Ebay vásárlás
Az USA árat így számold:
((ár+szállítási költség)*1.08 VÁM) *1.25 ÁFA
Köszi, ez is sok segítség. De én arra gondoltam, hogy USA lakásról Mo.-ra. Az dobja meg igazán az árat.
Bár ha veszek, akkor egyre inkább a németországi forrás a valószínű. Kevesebb macera, és annak a lefolyásában valahogy jobban bízom.
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
Ebay vásárlás
Ezt hol lehet kiszámolni? Ehhez gondolom tudni kéne a
Az USA árat így számold:
((ár+szállítási költség)*1.08 VÁM) *1.25 ÁFA