Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ebay vásárlás / ebay-en hirdetett termékek
- tottyi
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 870
Ebay vásárlás
Hello, szerintetek ez mibe kerulne mire ide erne?
http://www.ebay.de/itm/VINTAGE-CROWN-PS ... 35f20fb349
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
Ebay vásárlás
Kérdésem az volna ha Amerikából ebay-on keresztül veszek használt hangfalat akkor arra rakodik vám ?
Kinti ár+kinti ÁFA+Szállítás,az egész eddigi összegre vám,majd erre 27% ÁFA.
Többe kerül a leves,mint a hús!
Gyuri
Ebay vásárlás
Ha amcsiból rendelsz, akkor nagyon jó árban kell lennie a kiszemelt darabnak vagy legyen nagyon ritka holmi!
Már rendeltem onnan, kb. másfélszeres lett a vége 60eFt szinten.
Ebay vásárlás
Miazhogy nagyonis!
Iszonyú pénzt fogsz fizetni az ilyen-olyan címen kirótt illetékekre és a postaköltség is horribilis lesz.
Szerintem próbáld meg az Európai beszerzést.
+ áfát is kell tudtommal, a becsült érték alapján (legalábbis egy barátom így járt az ajándékba kapott /!!!% tabletei után... és tényleg az volt az öccse küldte kintről a haverom gyerekeinek)
2.0: PIONEER SC-LX90 DBX BX-3 PHILIPS CD614 VIBAVOICE GEMINI 1000
TÜŰ Bendegúz
5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500
TÜŰ Bendegúz
5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500
- arzachel
- V.I.P.
- Értékelés: 749
Ebay vásárlás
Kérdésem az volna ha Amerikából ebay-on keresztül veszek használt hangfalat akkor arra rakodik vám ?
Miazhogy nagyonis!
Iszonyú pénzt fogsz fizetni az ilyen-olyan címen kirótt illetékekre és a postaköltség is horribilis lesz.
Szerintem próbáld meg az Európai beszerzést.
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
Ebay vásárlás
Ebay vásárlás
Igen, mostanában többször előfordult az elmúlt hetekben.
Utána néztem és az eBay szervereivel van gond, de nem kell vele foglalkoznod, mert megoldódik magától kis idő múlva.
Ma reggelre már meg is oldódott,csak kicsit be voltam tojva.....mert napok óta nem tudtam kifizetni a megnyert terméket.
És akkor még a PayPal-os kálváriát nem is említem....
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
Ebay vásárlás
Sziasztok!
Valaki találkozott már ilyennel....:
"Ebben az időben, nem tudjuk feldolgozni kérését. Kérjük, térjen vissza az eBay és próbálkozzon egy másik lehetőség."
Ezt írja ki. A PayPal számlám feltöltve.....a bankszámlán is van pénz. Minden frissítést,bankkártya megerősítést...stb....megcsináltam.
Mi lehet a baj.....?
Igen, mostanában többször előfordult az elmúlt hetekben.
Utána néztem és az eBay szervereivel van gond, de nem kell vele foglalkoznod, mert megoldódik magától kis idő múlva.
Ebay vásárlás
Sziasztok!
Valaki találkozott már ilyennel....:
"Ebben az időben, nem tudjuk feldolgozni kérését. Kérjük, térjen vissza az eBay és próbálkozzon egy másik lehetőség."
Ezt írja ki. A PayPal számlám feltöltve.....a bankszámlán is van pénz. Minden frissítést,bankkártya megerősítést...stb....megcsináltam.
Mi lehet a baj.....?
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
eBay-en hirdetett termékek
Mert az a Series II-es allitolag jobb en egyenlore meg csak a II-est hallottam az tetszett.
Ez baromi nagy tevedes nekem volt mind harom vegfok es az MK I vitte a primet minden tekintetben.Sokkal lagyabb zeneibb megszolalas jellemzi mint a kesobbi modelleket.
„A balgatag ember úgy van az élet igazságával, mint a gyerek a káposztafejjel. Száz levelét leszaggatja, s csak mikor a kemény torzsához ér, akkor veszi észre, hogy a káposztát eldobta.”
Érdemes lehet dj börzét, fórumokat, adás-vételt olvasgatni, ott is előfordulhat eladó példány.
A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg. Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)
- tottyi
- Hazajáró lélek
OK, ha kicsit türelmesen keresel és van időd várni, 130k körül már PSA-2-t kaphatsz, ami mindkét 300A-nál jobb. Igaz, ritkán van eladó példány, talán nem véletlenül.
Egyébként ha tudod, hallgasd meg az előbb linkelt Mk I-t és akkor eldöntheted, megéri-e +50k-t az Mk II.
Mar tobbszor is hallottam hogy a PSA-2 jobb lehet tenyleg megerne azt beszerezni inkabb. Koszi.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
OK, ha kicsit türelmesen keresel és van időd várni, 130k körül már PSA-2-t kaphatsz, ami mindkét 300A-nál jobb. Igaz, ritkán van eladó példány, talán nem véletlenül.
Egyébként ha tudod, hallgasd meg az előbb linkelt Mk I-t és akkor eldöntheted, megéri-e +50k-t az Mk II.
A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg. Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)
- tottyi
- Hazajáró lélek
Hi,
Miért nem ezt nézed? Itthon van és olcsó.
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... nt=1789706
Amúgy $300 az ára, erre a szállítási költség $64,96 és az Ebaynek fizetendő import tarifa $101,95. Szvsz az így fizetendő kb. 130k kicsit sok érte.
Mert az a Series II-es allitolag jobb en egyenlore meg csak a II-est hallottam az tetszett.
Sziasztok, ilyenhez mit szoltok? Mihozzank 336,- €uro volna a hazhozszallitas ha jol ertem?
http://www.ebay.com/itm/Crown-DC-300A-S ... 3aad9ab4de
Hi,
Miért nem ezt nézed? Itthon van és olcsó.
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... nt=1789706
Amúgy $300 az ára, erre a szállítási költség $64,96 és az Ebaynek fizetendő import tarifa $101,95. Szvsz az így fizetendő kb. 130k kicsit sok érte.
- tottyi
- Hazajáró lélek
Sziasztok, ilyenhez mit szoltok? Mihozzank 336,- €uro volna a hazhozszallitas ha jol ertem?
http://www.ebay.com/itm/Crown-DC-300A-S ... 3aad9ab4de
Ebay vásárlás
Tottyi
Rendeltem 5db erősítőt, külön emberkéktől
2 kicsit hibás volt:
- Crown CSL800 - egyik fele halkabb - tisztítás után megjavult, de idő és pénz volt
- Omni E900 - zúgott egy kicsit, gondolom az olcsó trafo - eladtam
2db crown xls-402 - ezek jók, ma is ezt használom
- egy rendelés nem érkezett meg, de paypallal fizetek mindig - a paypal visszaadta a pénzt.
---------
Idős készüléket át kell nézetni, de ha működőnek ígyják, akkor az is.
Szállítással sem volt gond, mivel 20 Kg fölött van, nem nagyon dobálják :-)
Üdv,
Sanyi
- tottyi
- Hazajáró lélek
Ebay vásárlás
Hello, rendelt mar valaki hasznaltan erositot Ebay-rol? Mire kell odafigyelni es ez mennyire biztonsagos marhogy az lesz a dobozban es hogy mukodokepes lesz-e az erosito?
Crown PSA2, Crown DC300 II valamelyikerol lenne szo, nalaunk nagyon ritkan van elado talan egy ha van egy evben.
Ebay vásárlás
Nekem az a tapasztalatom, hogy sokan nem írják be a postázandó országok közé Magyarországot, de ha rákérdezek, hogy hajlandó-e ide is szállítani, sokan megteszik minden gond nélkül. Persze van, aki nem, de ez valóban csak úgy derül ki, ha konkrétan megkérdezed az adott eladót.
Szia!
Természetesen megkérdezem, de az volt a furcsa, hogy többen azért nem postáztak, mer nem vagyunk a listán.
Köszi.
Üdv.
Ebay vásárlás
Esetleges vásárláskor nem küldik el a terméket vagy küldik csak szállítási díjat nem tudok kalkulálni?
Köszönöm .
Üdv .
Nekem az a tapasztalatom, hogy sokan nem írják be a postázandó országok közé Magyarországot, de ha rákérdezek, hogy hajlandó-e ide is szállítani, sokan megteszik minden gond nélkül. Persze van, aki nem, de ez valóban csak úgy derül ki, ha konkrétan megkérdezed az adott eladót.
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
- arzachel
- V.I.P.
- Értékelés: 749
Ebay vásárlás
Sziasztok!
Véleményt vagy tapasztalatot szeretnék kérni!
eBay Global shipping programmal kapcsolatban lenne kérdésem (eBay UK szerint Magyarország nem szerepel a megadott listán...) .
Esetleges vásárláskor nem küldik el a terméket vagy küldik csak szállítási díjat nem tudok kalkulálni?
Köszönöm .
Üdv .
Üdv!
Írj az eladónak és kérdezz rá a postaköltségre.Ha nem ír vissza hagyd a fenébe az egészet,mert bukta lesz belőle.
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
Ebay vásárlás
Sziasztok!
Véleményt vagy tapasztalatot szeretnék kérni!
eBay Global shipping programmal kapcsolatban lenne kérdésem (eBay UK szerint Magyarország nem szerepel a megadott listán...) .
Köszönöm .
Üdv .
Ebay vásárlás
Sokszor használtam már az Ebay-t, legutóbb hangfal kábeleket vettem üzletből féláron Franciaországból, épp most jött meg.
Jött már cuccom Usa-ból, Kínából, németből, Portugáliából...
Esetleg megoldható a Tradera.com is Svédországból.
Ha kérdés lenne, szívesen segítek, a privátot előbb észreveszem!
- Swordfish76
- V.I.P.
- Értékelés: 374
Ebay vásárlás
Akkor nincs baj!
Sajna nem jött össze, a vételárba bele kellett kalkulálnom a 31euros szállítási költséget is, így kis hátránnyal indultam.