Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ebay vásárlás / ebay-en hirdetett termékek
Ebay vásárlás
az árnál arra gondoltam, hogy innen kifelé drágább lenne...
Na igen, teljesen igazad van.
Ebay vásárlás
Enyit a magyar Postáról. Nézzétek meg a feladás dátumát
ahhoz, hogy megkapd a Magyar Posta is kell...
érdemes az árcédulára is pillantani....
Természetesen! Csak ennek kapcsán mérgelődtem, hogy a vidékre feladott hasonló küldeményem 4 nap alatt ért át elsőbbségivel.
Az ár. Ugye egy lemeznél általában ennyi, de van olyan eladó, akinél a szállítási költségnél 3 fontot tüntetett fel. Ezen próbál valamit hozni az olcsó Buy it now ár miatt.
Ebay vásárlás
ahhoz, hogy megkapd a Magyar Posta is kell...
érdemes az árcédulára is pillantani....
system
Ebay vásárlás
Ebay vásárlás
ha pl ismeros kuldene be, mukodik az ajandek dolog?
Ajándék biztos nem, mert van valami értékhatár ott is (olyan 30-35 e Ft)
Projektor: Infocus SP 4805, TV: Philips 32PW8504, DVD: Pioneer DV-575A, Sony DVP-NS400D, DVD író: Pioneer DVR-433H-S, Receiver: Onkyo TX-SR600E, Front: Quadral QLX-205, Back: Quadral QLX-105, Center: Quadral QLX Base, Sub: Yamaha YST-SW90
Ebay vásárlás
kb 350dollar erteku ipod eseten hogy nez ki a vamolas?van valakinek tapasztalata ezugyben?
Ez engem is érdekelne!
Épp ma leveleztem egy kint élő barátommal, mikor jön haza, de sajna nem egyhamar. Pedig sokkal olcsóbbnak tűnik kint a 250 dolcsi egy ipod nanoért, mint itthon 80 rugó.
az internetvilag.hu adott ajanlatot ipodra
expressz szallitas 12e (par nap)
normal 8e (2 het)
itthon a hatosagok kedvetol fuggoen vagy van vam+afa vagy nincs (nem tudjak gift-kent kuldeni)
o v e r p o w e r e d
Ebay vásárlás
az úgy nevezett identity theft -személyazonosság lopás- ellen úgy probálnak meg a világ fejlettebb részén védekezni, hogy online vásárlás során meg kell adni azt a címet ahová a hitelkártyához tartozó banki kivonat érkezik.feltehetőleg azt ellenőrizték, hogy Te mint vásárló megegyezzel-e azzal a személlyel, akinek a nevén a kártya szerepel.
Lehet, hogy ez lehetett! Talán meg az is, hogy az utca szót rövidítve írja a bank, én meg kiírom.
De a lényeg, hogy most már jó!
Ebay vásárlás
kb 350dollar erteku ipod eseten hogy nez ki a vamolas?van valakinek tapasztalata ezugyben?
Ez engem is érdekelne!
Épp ma leveleztem egy kint élő barátommal, mikor jön haza, de sajna nem egyhamar. Pedig sokkal olcsóbbnak tűnik kint a 250 dolcsi egy ipod nanoért, mint itthon 80 rugó.
Projektor: Optoma HD72i; Amp: Primare A30.1; CD: Primare D30.2; Tuner: Primare T21; Front: Triangle Naia 260; Surround: Triangle Zerius 202EX; Processzor: Primare SP31; Végfok: Primare A30.5MkII; DVD: Primare V25; DVDR: Sony RDR-HX 710; Vászon: Beamax R-Black 213x124; Kábelek: Nordost Solar Wind IC, Harmonic Technology Magic Tweeter Speaker; VHS: Panasonic NV-FJ612; TV: Panasonic 29PX20
Ebay vásárlás
kb 350dollar erteku ipod eseten hogy nez ki a vamolas?
van valakinek tapasztalata ezugyben?
o v e r p o w e r e d
- Declan.Delfino
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 0
Ebay vásárlás
az úgy nevezett identity theft -személyazonosság lopás- ellen úgy probálnak meg a világ fejlettebb részén védekezni, hogy online vásárlás során meg kell adni azt a címet ahová a hitelkártyához tartozó banki kivonat érkezik.
feltehetőleg azt ellenőrizték, hogy Te mint vásárló megegyezzel-e azzal a személlyel, akinek a nevén a kártya szerepel.
Ebay vásárlás
Cosmo, lehet valami random ellenőrzés volt, és épp kiszúrtak...mondtam, h. nem kellett volna guminőt rendelned :smile19:
Hehe!
Egyébként két mail is jött, az egyikben írták, hogy megkapták a dokumentumokat és, hogy max. 5 nap alatt feldolgozzák. Erre egy óra múlva jött a másik, hogy már visszaállítottak mindent.
Ebay vásárlás
Most kaptam e-mailt a Paypaltól, hogy a küldött dokumentumaim megfeleltek nekik, így visszaállították a teljes accountomat. Hurrá!
Csak sajna hétfőn el kellett küldenem a borítékban a múlt heti leütésem pénzét, de a lényeg, hogy újra minden rendben.
Cosmo, lehet valami random ellenőrzés volt, és épp kiszúrtak...
mondtam, h. nem kellett volna guminőt rendelned :smile19:
system
Ebay vásárlás
Tehát, a Paypal BÁRKINEK engedi az utalást (HJE) 100 EUR értékhatárig, afelett csak akkor, ha ellenőrzött számlája van. Az ellenőrzés legegyszerűbb módja az, hogy ráterhelnek a számládra 1 EUR-t, amit a következő vásárlásnál egyébként jóváírnak - azaz, ingyen van, oszt amikor megkapod a kivonatot, akkor a szövegben az lesz, hogy Paypal blablabla 1234. No, ezt a négy számjegyet kell begépelni, és onnantól van limit nélküli utalási lehetőséged.
Ez a 4 számjegy begépelése már régen megvolt, utána teljes jogú lettem, korlátozás nélkül és használtam is a rendszert többször. Aztán jött ez a faxos dolog ettől függetlenül.
Ebay vásárlás
Most kaptam e-mailt a Paypaltól, hogy a küldött dokumentumaim megfeleltek nekik, így visszaállították a teljes accountomat. Hurrá!
Csak sajna hétfőn el kellett küldenem a borítékban a múlt heti leütésem pénzét, de a lényeg, hogy újra minden rendben.
Ebay vásárlás
Lehet benne valami. Igazából úgy lett accountom a PP-nél, hogy vettem Dél-Kóreából két DVD-t és fizetés során automatice létrejött, amit utána confirmáltam és verifiáltam (szép magyar szavak ). Majd később hazsnáltam is egy ebayes vásárlásra. És most (tegnap) nyügte be az unalmast.
Van lehetőség online is elintézni. Az enhance account menuben tudod elindítani.
Leterhelnek a számládról 400 valamennyi forintot, a terhelés szövegébe betesztnek egy 4 jegyű számot. Ezt ha beírod a honlapon, akkor is verified státuszt szerzel és tudsz fizetni.
Ez már megvolt (verified lettem), és ezután volt több sikeres utalásom. Ettől függetlenül kérik ezt az "én biztonságom érdekében". Pénteken faxoltam, de azóta semmi válasz, se e-mailemre, se máshogyan.
Ebay vásárlás
Lehet benne valami. Igazából úgy lett accountom a PP-nél, hogy vettem Dél-Kóreából két DVD-t és fizetés során automatice létrejött, amit utána confirmáltam és verifiáltam (szép magyar szavak ). Majd később hazsnáltam is egy ebayes vásárlásra. És most (tegnap) nyügte be az unalmast.
Van lehetőség online is elintézni. Az enhance account menuben tudod elindítani.
Leterhelnek a számládról 400 valamennyi forintot, a terhelés szövegébe betesztnek egy 4 jegyű számot. Ezt ha beírod a honlapon, akkor is verified státuszt szerzel és tudsz fizetni.
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
Ebay vásárlás
Nekem is van cucc, ami nem akar megjönni, és úgy néz ki, hogy nem is fog. Hogy van ez a jelentés a PayPal-nak dolog?
Kösz: BeerCan
Hopp, bocsi, elsiklottam a kérdésed felett. Ha még aktuális, akkor itt a válasz.
Kösz!!!
Ebay vásárlás
nekem azzal van tele a bakancsom, hogy utolso percekben felnyomjak az arat az egbemar vagy 5 macbook prot licitaltam vegig, de az utolso 1 percben elszall az ar, mire meggondolom hogy erdemes e meg az adott arra ralicitalnom, addigra vegeter a licit
raadasul ilyenkor eddig az 5 alkalombol 4x sokkal tobbre jott ki az utolso ar, mint amennyiert itthon megkapom ugyanazt a laptopot hasznaltan...
Az emberek szeretnek licitálgatni. Volt olyan amikor a licit egy termékre a kettővel alatta listázott ugyanolyan termék buy it now árának fölé ment. A két termék között semmiben, még a postaköltésgben sem volt lényeges eltérés.
Sztereó rendszer: Erősítő: Marantz PM7200 CD lejátszó: Marantz CD6000 OSE Tuner: Marantz ST6000 Hangsugárzók: Wharfedale Pacific Evo 30 Hangsugárzó kábelek: QED Silver Anniversary (magas) és Monitor Black&White LS-602 (mély) Összekötő kábelek: Harmonic Technology Magic Link One (cd-erősítő), van den Hul The First (tuner-erősítő)
Házimozi rendszer: Tv: Synudine DVD lejátszó: LG DV8700C Erősítő: Pioneer VSX-D912 Hangsugárzók: Eltax Silverstone 5.0 Mélynyomó: Wharfedale PowerCube 10+
Ebay vásárlás
csak egy ötlet, nem biztos, hogy ez a probléma:
előfordulnak olyan eladók, akik csak a paypal által visszaigazolt (verified address) cím esetén hajlandóak eladni. ha jól tudom ez igazából csak angliában és az usában működik rendesen. lehet, hogy most ezt kérik rajtad számon. de csak tippeltem.
- Declan.Delfino
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 0
Ebay vásárlás
Anyi történt, hogy ma sikerült a suliból elfaxolnom a lakcímigazoló kártyám másolatát nekik. Nagyon kíváncsi vagyok elfogadják-e. Természtesen megmagyaráztam nekik, hogy közüzemi számlám nincs olyan, amin az én nevem szerepel.
csak egy ötlet, nem biztos, hogy ez a probléma:
előfordulnak olyan eladók, akik csak a paypal által visszaigazolt (verified address) cím esetén hajlandóak eladni. ha jól tudom ez igazából csak angliában és az usában működik rendesen. lehet, hogy most ezt kérik rajtad számon. de csak tippeltem.
Ebay vásárlás
Anyi történt, hogy ma sikerült a suliból elfaxolnom a lakcímigazoló kártyám másolatát nekik. Nagyon kíváncsi vagyok elfogadják-e. Természtesen megmagyaráztam nekik, hogy közüzemi számlám nincs olyan, amin az én nevem szerepel.
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
- Értékelés: -1
Ebay vásárlás
Nekem is van cucc, ami nem akar megjönni, és úgy néz ki, hogy nem is fog. Hogy van ez a jelentés a PayPal-nak dolog?
Kösz: BeerCan
Hopp, bocsi, elsiklottam a kérdésed felett. Ha még aktuális, akkor itt a válasz.
Bejelentkezel a paypal.com-ra és ott a Resolution Center -re klikkelsz és Open Dispute. A többi adja magát, kell a tranzakció száma az eBay-ről.
Először a PayPal értesíti a eladót arról, hogy te nyitottál egy Dispute-ot és mi a búbánat van, miért nem fizet. Célszerű írni egy üzenetet is az eladónak a megadott web-es felületen, amit a PayPal továbbít nekik. Gondolom, már reklamáltál az eBay-en keresztül, de itt PayPal-on a későbbi elbírálás miatt is célszerű leírni ugyanazokat a panaszokat. Az egész dologról e-mail-ben értesít téged és az eladót is a PayPal.
Eztuán nem csinálsz semmi egyebet, csak vársz kb. 2 hetet, hátha mégis megjön az áru. Ha nem, akkor Escalate the dispute to Claim, amivel jelzed a PayPal-nak, hogy eleged van az egészből és kéred vissza a pénzed. Én ekkor leírtam még egyszer, hogy az eladó már mióta nem küldi az árut és kérem vissza a pénzem.
Ezután a PayPal hamarosan kivizsgálja az ügyedet és rövid időn belül, nálam ez kb. másfél hét volt, értesítenek a döntésről. Ha nyertél, visszakapod a pénzed, minusz PayPal munkadíj, ami 25$ körüli összeg. Ezután az eBay-en adtam egy hatalmas negatív feedback-et az illetőnek és az ügy le volt zárva.
Tahát így is, úgy is bukszl a dolgon, de így szerencsére nem az egészet. Ja, és amint látod, kis összegnél nem célszerű a PayPal-t zaklatni, mert többe lenne a leves, mint a hús.
Ebay vásárlás
nekem azzal van tele a bakancsom, hogy utolso percekben felnyomjak az arat az egbe
mar vagy 5 macbook prot licitaltam vegig, de az utolso 1 percben elszall az ar, mire meggondolom hogy erdemes e meg az adott arra ralicitalnom, addigra vegeter a licit
raadasul ilyenkor eddig az 5 alkalombol 4x sokkal tobbre jott ki az utolso ar, mint amennyiert itthon megkapom ugyanazt a laptopot hasznaltan...
o v e r p o w e r e d