Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ebay vásárlás / ebay-en hirdetett termékek
Ebay vásárlás
bar nem ebay de hatha van valami tapasztalatotok:
amerikabol vennek tft monitort
kint elo rokon venne meg es kuldene be nekem
elkerulheto a vam es az afa?
o v e r p o w e r e d
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
- Értékelés: -1
Ebay vásárlás
Épp most vettem meg egy cuccot 99 centért, ami a kikiáltási ár volt. A hozzájövő postaköltséggel is bőven megérte.
BeerCan
Remélem sör is volt benne!
Ebay vásárlás
Baromira lecsökkent a kínálat a német eBay -en.Legalábbis a hi-fi cuccokat alig hírdetnek, úgylátszik mindenkinek most kezdődött meg a nyaralás.
Denon dvd lejátszó például alig akad, meg más márka sem, csak a nagy boltok hírdetnek.
bezzeg máskor..
Én sörös dobozokat szoktam venni a német eBay-en (ezt gyűjtöm). Az amúgy is kicsi kínálat napok óta töredékére esett vissza. Nem jobb a helyzet az amerikai eladókkal sem, ott is alig van fent valami. A legtöbb cuccot Ausztráliából teszik fel, ott éppen tél van. Rengeteg cserepartnerrel hetek óta alig lehet felvenni a kapcsolatot, mert mindenki nyaral valahol. Az előnye ennek, hogy licitálók is alig akadnak. Épp most vettem meg egy cuccot 99 centért, ami a kikiáltási ár volt. A hozzájövő postaköltséggel is bőven megérte.
BeerCan
Ebay vásárlás
Baromira lecsökkent a kínálat a német eBay -en.Legalábbis a hi-fi cuccokat alig hírdetnek, úgylátszik mindenkinek most kezdődött meg a nyaralás.
Denon dvd lejátszó például alig akad, meg más márka sem, csak a nagy boltok hírdetnek.
bezzeg máskor..
Ugyanez van az angol eBay-en is.
Érdekes, hogy utoljára karácsonykor volt ekkor pangás, pont az ellenkezőjét feltételezné az ember.
Sztereó rendszer: Erősítő: Marantz PM7200 CD lejátszó: Marantz CD6000 OSE Tuner: Marantz ST6000 Hangsugárzók: Wharfedale Pacific Evo 30 Hangsugárzó kábelek: QED Silver Anniversary (magas) és Monitor Black&White LS-602 (mély) Összekötő kábelek: Harmonic Technology Magic Link One (cd-erősítő), van den Hul The First (tuner-erősítő)
Házimozi rendszer: Tv: Synudine DVD lejátszó: LG DV8700C Erősítő: Pioneer VSX-D912 Hangsugárzók: Eltax Silverstone 5.0 Mélynyomó: Wharfedale PowerCube 10+
Ebay vásárlás
Baromira lecsökkent a kínálat a német eBay -en.
Legalábbis a hi-fi cuccokat alig hírdetnek, úgylátszik mindenkinek most kezdődött meg a nyaralás.
bezzeg máskor..
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
Ebay vásárlás
Mit tehetek akkor, ha kifizettem az árut azonnal a PayPal segítségével, de azt még hetek múlva sem küldik? Kihez fordulhatok segítségért és hol? Mennyi idő után érdemes egyáltalán panaszkodni? (Amúgy Angliából rendeltem és 3 nap szállítást igértek.)
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
Ebay vásárlás
Köszi a segítséget.
Annyit változott a helyzet, hogy tegnap este végre válaszoltak az üzeneteimre - mindegyikre külön-külön, de kb 5 perc eltéréssel. Úgy néz ki már postán van a dolog és arra kérnek, hogy várjak még max. 3-4 napot, ha akkor sem jön meg szóljak nekik. Remélem nem lesz gond!
Ebay vásárlás
Két hete vettem valamit az eBay-en
Írj direkt emailt, néhány nap után meg "Report an Item Not Received"
fizettél már az áruért? beérkezett a pénz?
system
Ebay vásárlás
Két hete vettem valamit az eBay-en és elvileg 3-5 munkanap a szállítás. Ehhez képest semmit nem kaptam, leveleimre nem reagáltak. A levelekben udvarias hangon kérdeztem, hogy mikor postázzák az árut. Tudnék dörgedelmesebb stilusban is írni, de nem hiszem, hogy eredményes lenne. Az eladónak majdnem 20 ezer pontja van, 99%-ban pozitív visszajelzés, tehát nem ma kezdte. A ebay üzenőjét használtam a levek elküldésére, direkt e-mail-t még nem írtam nekik. (Más eladókkal ez a módszer már működött.)
Ilyenkor mit szokás csinálni? Várjak még egy hetet?
Szerintem várjál még türelmesen, ilyen nagy feedback -el rendelkező eladóknak
lehet hogy automata levelező rendszerük van, és meg sem nézik a postaládájukat.
Az áru szerintem már lehet hogy úton is van, és odaár hozzád.
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
Ebay vásárlás
Két hete vettem valamit az eBay-en és elvileg 3-5 munkanap a szállítás. Ehhez képest semmit nem kaptam, leveleimre nem reagáltak. A levelekben udvarias hangon kérdeztem, hogy mikor postázzák az árut. Tudnék dörgedelmesebb stilusban is írni, de nem hiszem, hogy eredményes lenne. Az eladónak majdnem 20 ezer pontja van, 99%-ban pozitív visszajelzés, tehát nem ma kezdte.
A ebay üzenőjét használtam a levek elküldésére, direkt e-mail-t még nem írtam nekik. (Más eladókkal ez a módszer már működött.)
Ilyenkor mit szokás csinálni? Várjak még egy hetet?
Ebay vásárlás
írj az ebay-nek.vissza kell kapnod a pénzt, akár banki utalással is, a költságek az övék, ő hibázott.
Az ebay-nek egy "Report an item not received"-et küldjek vagy a furcsa fizetési státusz miatt írjak?
bocs, most láttam csak kérdésed -- volt azóta fejlemény?
Volt, miután írtam egy kevésbé barátságos hangvételű email-t az eladónak, hogy jelenteni fogom az eby-nek, hogy a cuccot nem kaptam meg, az eladó levélben visszaküldte a pénzt. A dicséretére legyen mondja, hogy átváltva 17 euróra jött ki az összeg, amelyet 20-ra kerekített fel + signed for postaköltséget (4 GBP) is ő álta. Szóval nem hiszem, hogy simlis lett volna. Mondjuk kiváncsi lennék rá mit történt volna, ha nem hajtom annyira a pénzt?
Hogy miért nem tudta a paypal refundján keresztül visszatéríteni a pénzt az még mindig rejtély.
Sztereó rendszer: Erősítő: Marantz PM7200 CD lejátszó: Marantz CD6000 OSE Tuner: Marantz ST6000 Hangsugárzók: Wharfedale Pacific Evo 30 Hangsugárzó kábelek: QED Silver Anniversary (magas) és Monitor Black&White LS-602 (mély) Összekötő kábelek: Harmonic Technology Magic Link One (cd-erősítő), van den Hul The First (tuner-erősítő)
Házimozi rendszer: Tv: Synudine DVD lejátszó: LG DV8700C Erősítő: Pioneer VSX-D912 Hangsugárzók: Eltax Silverstone 5.0 Mélynyomó: Wharfedale PowerCube 10+
Ebay vásárlás
A "nigériai" csalásról.
Durva , de sajnos nem meglepő. Volt már, hogy "követtem" egy hihetetlenül olcsó, és hihetetlenül olcsó szállítási költségű e-bayes áru sorsát, és mondanom sem kell, hogy hamarosan "unregistered"-é vált az amúgy kínai illetőségű eladó.
Egyébként én is kaptam már e-mailt, hogy egy árut, amire licitáltam, valami probléma miatt nem fizetett, és vett át a nyertes, így lehetőségem van megkapni. Az e-mail USA címről jött (az adott áru németországi volt), az e-bay member "neve" sem stimmelt. Erre rákérdezve, természetesen válasz e-mail már nem érkezett...
(Ha jól emlékszem, blakinak volt hasonló sztorija.)
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
Ebay vásárlás
írj az ebay-nek.vissza kell kapnod a pénzt, akár banki utalással is, a költságek az övék, ő hibázott.
Az ebay-nek egy "Report an item not received"-et küldjek vagy a furcsa fizetési státusz miatt írjak?
bocs, most láttam csak kérdésed -- volt azóta fejlemény?
system
Ebay vásárlás
Ebay vásárlás
írj az ebay-nek.
vissza kell kapnod a pénzt, akár banki utalással is, a költságek az övék, ő hibázott.
system
Ebay vásárlás
A következő lenne a problémám:
licitáltam, nyertem, kifizettem a cuccot
Az eladó irta hogy a beszállítójától nem jött meg a cucc szóval visszanyomja a pénz.
Rákérdeztem, hogy mikor küldi a pénzt, erre azt mondja nem tudok payment-et fogadni , ami igaz is, viszont a refund nem minősül payment-nek, amit egyébként már kaptam is egy eladótól.
Most én vagyok a hülye vagy az eladó?
Kapott már valaki refund-ot?
Az ebay miért azt írja ki, hogy "Congratulations You won! (The seller has sent you an invoice.)" nem pedig a szokásos " This item has been paid through PayPal. Payment was sent to: xy@zl.com" szöveget, amikor meg akarom nézni a payment status-t akkor azt írja ki, hogy sem eladó sem vásárló nem vagyok ebben a tranzakcióban. A paypal.com-on megtekintve viszont látszik, hogy megtörtént a tranzakció.
Ebay vásárlás
Ha visszaolvasol, szerintem volt egy link a paypal-ról... talán cosmo rakta be.
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
Ebay vásárlás
És te hogyan szoktál fizetni?
ha lehet: paypal
Van erről valami egységes, kerek kis leírás valahol, ahol meg lehet tudni, hogy működik ez az egész M.o.-n? Számlát nyitni, vagy mit tudom én?
Hogy ne úgy kelljen innen-onnan összevadászni az infókat.
Ebay vásárlás
sikerült ismét sokat költenem ebay-en 4999
És te hogyan szoktál fizetni?
- Declan.Delfino
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 0
Ebay vásárlás
Ha most negatívan írsz róla akkor ő is hasonlóan fog írni Rólad, ami viszont befolyásolhatja a jövébeni vásárlásodat - esetleg nem engedik meg, hogy licitálj valamire.
amit at írt azt javaslom, próbáld meg őket emailben vagy telefonon elérni.
Bocs, én voltam az előző is. Szóval tapasztalatom szerint nem jó ha negatívan írsz mert esetleg ők is negatívan értékelnek (nem biztos de lehet). ha összeszedsz néhány negatív kritikát akkor az hátrány lehet a jövőbeni licitálásaidnál.
tehát szvsz keress más módot, hogy megtaláld velük a közös nevezőt.
Ebay vásárlás
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... %3AIT&rd=1
vagy 4 mailt írtam egyből utána, hogy mi a paypal címük ,és egyikre sem méltattak reagálni (nem csak 1 címről írtam)
és ez kb 5 e Ft különbség...
valakinek semmi, de itt nekünk sok volt már, mert itthonról 50-ért szezett ilyet
Ha most negatívan írsz róla akkor ő is hasonlóan fog írni Rólad, ami viszont befolyásolhatja a jövébeni vásárlásodat - esetleg nem engedik meg, hogy licitálj valamire.
amit at írt azt javaslom, próbáld meg őket emailben vagy telefonon elérni.