Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ebay vásárlás / ebay-en hirdetett termékek
Ebay vásárlás
Járt már úgy valaki, hogy a megnyert licit után írt az eladónak, és az nem jelentkezett (már 2 napja)?
Ez nem baj még egyelőre.
Valaki kihangsúlyozza hogy bármi közbejöhet,
mert sokat utazik,
és van úgy hogy 1 hétig sem tud jelentkezni.
Úgyhogy csak türelem, majd jelentkezik.
E-bay-en 3 napot javasolnak...
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
Ebay vásárlás
Járt már úgy valaki, hogy a megnyert licit után írt az eladónak, és az nem jelentkezett (már 2 napja)?
Ez nem baj még egyelőre.
Valaki kihangsúlyozza hogy bármi közbejöhet,
mert sokat utazik,
és van úgy hogy 1 hétig sem tud jelentkezni.
Úgyhogy csak türelem, majd jelentkezik.
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
Ebay vásárlás
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
Ebay vásárlás
Mondjuk nem nagy gáz, eddig csak egy eladó hangsúlyozta ki, hogy "non uk bidders paypal (with confirmed address) only"
másold be neki ezt az idézetet, ami a paypal helpjéből származik
system
Ebay vásárlás
and addresses associated with a Switch or Solo card are considered Unconfirmed.
Mit jelent a switch or solo credit card?
Lehet, hogy a probléma abból ered, hogy a síma CIB-es bankszámlámhoz (egyszerű visa electron bankkártyával) egy másik virtulis számla (internetkártya, ami mastercardként üzemel az internetes vásárlásoknál) van kapcsolva?
nekem is CIB-es MC internetkártya van.
amit idéztél az két angol kártyaféleség.
az ördög az utolsó idézett mondatomban van: USA-n kívül általában nem működik a dolog.
Neked mihez kellene?
system
Ebay vásárlás
and addresses associated with a Switch or Solo card are considered Unconfirmed.
Mit jelent a switch or solo credit card?
Lehet, hogy a probléma abból ered, hogy a síma CIB-es bankszámlámhoz (egyszerű visa electron bankkártyával) egy másik virtulis számla (internetkártya, ami mastercardként üzemel az internetes vásárlásoknál) van kapcsolva?
Sztereó rendszer: Erősítő: Marantz PM7200 CD lejátszó: Marantz CD6000 OSE Tuner: Marantz ST6000 Hangsugárzók: Wharfedale Pacific Evo 30 Hangsugárzó kábelek: QED Silver Anniversary (magas) és Monitor Black&White LS-602 (mély) Összekötő kábelek: Harmonic Technology Magic Link One (cd-erősítő), van den Hul The First (tuner-erősítő)
Házimozi rendszer: Tv: Synudine DVD lejátszó: LG DV8700C Erősítő: Pioneer VSX-D912 Hangsugárzók: Eltax Silverstone 5.0 Mélynyomó: Wharfedale PowerCube 10+
Ebay vásárlás
What is an Unconfirmed Address?An Unconfirmed Address is any address which is not associated with a credit card or which has not been verified by PayPal. Gift Addresses and addresses associated with a Switch or Solo card are considered Unconfirmed. Most non-U.S. addresses cannot be confirmed at this time.
THX.
Mondjuk nem nagy gáz, eddig csak egy eladó hangsúlyozta ki, hogy "non uk bidders paypal (with confirmed address) only"
Sztereó rendszer: Erősítő: Marantz PM7200 CD lejátszó: Marantz CD6000 OSE Tuner: Marantz ST6000 Hangsugárzók: Wharfedale Pacific Evo 30 Hangsugárzó kábelek: QED Silver Anniversary (magas) és Monitor Black&White LS-602 (mély) Összekötő kábelek: Harmonic Technology Magic Link One (cd-erősítő), van den Hul The First (tuner-erősítő)
Házimozi rendszer: Tv: Synudine DVD lejátszó: LG DV8700C Erősítő: Pioneer VSX-D912 Hangsugárzók: Eltax Silverstone 5.0 Mélynyomó: Wharfedale PowerCube 10+
Ebay vásárlás
1. alább LittleL-lel végigjátszottuk a témát
Lehet, hogy elsiklottam valami felett a visszaolvasás közben, de nekem nem a státuszom unverified (verified vagyok), hanem a címem unconfirmed.
bocs.
elnéztem.
de ezt találatam neked:
What is an Unconfirmed Address?
An Unconfirmed Address is any address which is not associated with a credit card or which has not been verified by PayPal. Gift Addresses and addresses associated with a Switch or Solo card are considered Unconfirmed. Most non-U.S. addresses cannot be confirmed at this time.
system
Ebay vásárlás
Lehet, hogy elsiklottam valami felett a visszaolvasás közben, de nekem nem a státuszom unverified (verified vagyok), hanem a címem unconfirmed.
Ebay vásárlás
Lenne két késdésem az ebayel kapscsolatban:
2. Ha magyarországi rezidens vagy pénzt csak küldeni tudsz
system
Ebay vásárlás
Lenne két késdésem az ebayel kapscsolatban:
1. Ha paypal számlán az jelenik meg, hogy a címem unconfirmed, akkor ez mit jelent? Mi a megoldás, mit kell tenni, hogy a cím confirmed legyen?
A help szerint a paypal-on össze kell kapcsolni a címemet a hitelkártyával (ez megvan), az ebayen a Primary postage address-t a paypal-ról kell belinkelni (ez is megtörtént), de azt is írja ,hogy confirmed címet csak az usa beli címmel lehet létrehozni.
2. Ha eladok valamit, lehetséges-e, hogy nekem paypal-on keresztül fizessenek? Ha lehetséges, hogyan lehet megoldani?
Ebay vásárlás
Amerikából rendelt árú esetén mekkora értékhatárig nem foglalkoznak a vám dologgal? Mintha régen lett volna ilyesmi 60 dollár volt asszem a limit. Vagy ez már meg szünt? Ha 1 dollár értékű dolgot rendelek azt is vámolják, áfázzák?
Ebben az évben kb. 40-50 internetes rendelésem volt USÁból és Japánból együttesen. Összesen 3 csomagot vámoltak meg egy 15000 yen egy 18000 yen és egy 8000 yen értékűt. Egyetlen USÁból jövő cuccomat se vámolták meg, mondjuk a legnagyobb értékű közöttük egy kb. 80$-os könyvcsomag volt.
Samsung LE27-S71, Panasonic TX-32PS11P, Marantz DV4200, Samsung DVD-HR720, ONKYO TX-SR501E, 2x Wharfedale Dmnd-8.4, 2x Wharfedale Dmnd-8C, 2x Jamo Studio 180
Ebay vásárlás
Jaigen, most látom csak, lentebb, hogy megszenvedtél már a PayPal-lal..Hm, pedig tökjó, mióta tehetem, csakis ezzel próbálok fizetni.
szenvedtem ja.
mert elcsesztem az expanded use kódot.
persze belépés után erre sehol egy utalás nincsen hogy nem jó kódot adál meg.
No sebaj, majd küldök egy faxot nekik,
akkor talán megoldódik.
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
Ebay vásárlás
Jaigen, most látom csak, lentebb, hogy megszenvedtél már a PayPal-lal..
Hm, pedig tökjó, mióta tehetem, csakis ezzel próbálok fizetni.
Ebay vásárlás
de tényleg hülyének nézik az embereket, hogyitt vagyunk a 21. században, és
4 nap alattér oda a pénz egyik számláról a másikra ( külföldre)
Gondolom nem újdonság, de a megoldás: PayPal.
Egyébként mintha most olvastam volna erről valamit, hogy az EU-n belül gyorsítani akarják az utalások sebességét a jelenlegi max 6 napról vmi 2 napra.
Sztem mindkettő szánalmas.
Ebay vásárlás
szemét bankok
de tényleg hülyének nézik az embereket, hogy
itt vagyunk a 21. században, és
4 nap alattér oda a pénz egyik számláról a másikra ( külföldre) :box:
mert ezt mondják a bankokban : A törvény szerint 4 nap alatt kell odaérnie a pénznek.
Addig beszednek egy kis kamatpénzt, meg a 3000-3500 Ft-os átutalási
költséget, ami lenyúlás számba megy.
No de örüljünk, azért hogy milyen remek cuccokat tudunk külföldről hozni, feleáron.....
Ebay vásárlás
close652: Én is CIB internetbankot használok. Kényelmes, gyors. Azt viszont nem tudom, hogy jutalékban hogy viszonyul a többi bankhoz. Elképzelhető, hogy lenne olcsóbb megoldás (bár a pc mellőli ügyintézést igen nagy kedvezmény helyettesítené csak nálam )
volt a múlt héten a világgazdaságban egy táblázat a díjakról, a CIB a nyerő!!
system
Ebay vásárlás
Viszont a pénzátutalás nagyon lassú volt.5 munaknap alatt ért oda a pénz.
ebbe belesett a hétvége is, úgyhogy 6 nap alatt ért oda a pénz, már kezdtem aggódni.
Azok a szemét bankok, ha egy kicsit több pénz kerül hozzájuk
rögtön ráülnek a pénzre, addig is nekik kamatozott.
Én péntek délután utaltam el (internet bankból), és szerdán jeleztek vissza, hogy indul a csomag.
A csomag nekem 1 hét alatt jött meg - igaz, teherautóval hozták :box:
Ebay vásárlás
Na tegnap meg is jött a bunda Németországból,
mindössze 3 nap alatt ideért a csomag.
DHL -lel küldte, de Magyar posta szállította ki. :box:
Viszont a pénzátutalás nagyon lassú volt.
5 munaknap alatt ért oda a pénz.
ebbe belesett a hétvége is, úgyhogy 6 nap alatt ért oda a pénz,
már kezdtem aggódni.
Azok a szemét bankok, ha egy kicsit több pénz kerül hozzájuk
rögtön ráülnek a pénzre, addig is nekik kamatozott.
Ebay vásárlás
Igen megvan minden egyéb adat,Eladó neve, címe, swift, iban
bankja neve megvan
csak a bankja címe nincs meg, de gondolom enélkül még odatalál a pénz.
Már többször utaltam bank cím nélkül, és még soha nem volt gond belőle. A SWIFT kód és az IBAN legyen meg, a többi nem fontos.
close652: Én is CIB internetbankot használok. Kényelmes, gyors. Azt viszont nem tudom, hogy jutalékban hogy viszonyul a többi bankhoz. Elképzelhető, hogy lenne olcsóbb megoldás (bár a pc mellőli ügyintézést igen nagy kedvezmény helyettesítené csak nálam )
Ebay vásárlás
Gondolom elég, valami Netbank AG, annak meg úgysem ott lehetcíme ahol lakik.....
Ha van IBAN meg SWIFT kód, akkor elvileg más nem szükséges. Ettől még persze a bankod ragaszkodhat egyéb adatokhoz. (Bank neve, címe, eladó neve..)
Hello
Igen megvan minden egyéb adat,
Eladó neve, címe, swift, iban
bankja neve megvan
csak a bankja címe nincs meg, de gondolom enélkül még odatalál a pénz.
Ebay vásárlás
most este utaltam (először internetbankból és nem papiron)
A bank és eladó címe csak opcionális volt.
bank: CIB
system
Ebay vásárlás
Gondolom elég, valami Netbank AG, annak meg úgysem ott lehetcíme ahol lakik.....
Ha van IBAN meg SWIFT kód, akkor elvileg más nem szükséges. Ettől még persze a bankod ragaszkodhat egyéb adatokhoz. (Bank neve, címe, eladó neve..)
Ebay vásárlás
Most nyertem anyámnak egy nercbundát.
Itthon 1.2 milló , én meg 260.000 -ért vettük,
jó ez a eBay. :kiraly:
Szerintetek elég az illető bankjának a neve az átutaláshoz ?
mert nevét a banknak megadta, de címet azt nem adott meg.
Gondolom elég, valami Netbank AG, annak meg úgysem ott lehet
címe ahol lakik.....
Ebay vásárlás
Amerikából rendelt árú esetén mekkora értékhatárig nem foglalkoznak a vám dologgal? Mintha régen lett volna ilyesmi 60 dollár volt asszem a limit. Vagy ez már meg szünt? Ha 1 dollár értékű dolgot rendelek azt is vámolják, áfázzák?
Elvileg ha neten rendeled akkor nincs limit, egyből áfa meg vám, míg ha személyesen hozod, akkor 100 euro.
Brühühühühü :kiraly:
A400, Dactilus, 575A, M12.2