Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
F1 - Motogp - Wrc és egyéb motorsport
- tamagaba
- Törzsvendég

- Értékelés: 613
- Kapcsolat:
Re: F1 - Motogp - Wrc és egyéb motorsport
Egyre jobban érdekel az E-formula. Dec 6-án indul a szezon az új Gen4 autókkal.
800 kg, 800LE, 1,8-as 0-100, már AWD
Majdnem 1000-et tud energia visszanyeréses fékezésben azokban a pillanatokban, a teljes verseny energia 40%-át vissza tudja termelni
A Gen3-ban Hankook all-weather gumikkal mentek (négy évszakos :) ha nekik jó)
Kíváncsi vagyok mikor fognak élvolalbeli F1 pilóták átnyergelni
800 kg, 800LE, 1,8-as 0-100, már AWD
Majdnem 1000-et tud energia visszanyeréses fékezésben azokban a pillanatokban, a teljes verseny energia 40%-át vissza tudja termelni
A Gen3-ban Hankook all-weather gumikkal mentek (négy évszakos :) ha nekik jó)
Kíváncsi vagyok mikor fognak élvolalbeli F1 pilóták átnyergelni
Focar Diablo Reference - Chordel Solaris Signature - Esoteriq Titan Quantum Supreme - Deviant Mirage Pro - Chronos Master Virtuoso IV
Adrya Resor Centaury 6 - Bauers & Wilkans Etherium 9 - Griffon Hyperion II
Adrya Resor Centaury 6 - Bauers & Wilkans Etherium 9 - Griffon Hyperion II
Az is jó régen volt ... de én most nem csak Verstappenre gondoltam, volt ott több csata is amilyen már régen volt az utolsó körökben a Forma 1-ben. Nekem tök mindegy, hogy ki kit előzött vagy nem előzött volna meg, de ilyen, hogy az utolsó körökben ennyi izgalom lett volna, amit tönkretett egy VSC ... nem is emlékszem mikor volt utojára ilyen az Forma 1-ben (tiszta Nascar érzés) hááát nagy kár volt érte ... az meg az én bajom, hogy ezen bepipultamAlex_Aston írta: ↑2025.10.27., hétf. 12:00Verstappen első világbajnoki címét is egy SC döntötte el az utolso futam, utolso körében. Szerintem ezért is volt nyugodt, amikor leintés után a mexikói VSC-ről kérdezték. Mondta is, hogy van amikor jól jön, van amikor rosszul, mindenkinek más. Ez ilyen.
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 3673
Verstappen első világbajnoki címét is egy SC döntötte el az utolso futam, utolso körében. Szerintem ezért is volt nyugodt, amikor leintés után a mexikói VSC-ről kérdezték. Mondta is, hogy van amikor jól jön, van amikor rosszul, mindenkinek más. Ez ilyen.
Csak a Marantz! :-D
Tegnap este alig láttam a pipától! Régen lehetett volna ilyen izgalmas utolsó 2-3 kör az F1-ben, de azt is fejbe kellett vágni egy VSC-vel!
Ráadásul a "bűnös" egy Williams volt, amin ott virít a szponzor, akinek a sz&r szoftvere miatt (Jira) szopok mint a torkosborz!
Ráadásul a "bűnös" egy Williams volt, amin ott virít a szponzor, akinek a sz&r szoftvere miatt (Jira) szopok mint a torkosborz!
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 9492
GT3 Nürburgring. Verstappen ezt is behúzta!
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- Vinkler
- Adminisztrátor

Khm.
Végül 6. lett.
Végül 6. lett.
Ez a Connor gyerek szombaton (2 hét) már ott volt a Portlandi (nem ovál) Xfiniti futamon, és mindenkit lealázott de nagyon. Ja mindezt törött kulcscsonttal ...
Nem látta valaki (rajtam kívül) a szombati Nascar Xfiniti sorozat Watkins Glen-i futamát?
Egy Connor Zilich nevű 17-18 éves szupertehetségnek kikiáltott srác nyert. (Épített - értsd nem ovál - pályákon szinte verhetetlen a gyerek). Behajtott a "győztesek útjára" és éppen szállt volna ki a gépből (tudjuk ez egy Nascar autónál az "ablakon keresztül" történik) és beakadt a lába valamibe (meg hát gondolom a felfokozott érzelmi állapot) és fejjel bele a földbe. (Ami ez esetben felteszem beton vagy aszfalt volt.) Eszmélet vesztés, a srácot hordágyon vitték el. Szerencsére a vasárnapi Cup-Serie-es futamon már tudtuk, hogy viszonylag jól van, (beszélt is pár mondatot) kb. 5-10 hét off. (Szerintem 5 lesz, hiszen csak 17 éves, akkor még gyorsan gyógyulnak az emberek.) Hááát szóval ...
Most nem mennék bele a Nascar rejtelmeibe, nem untatnék vele senkit, de remélem a rájátszásban már ott lesz, mert nagyon megérdemelné, és nagyon kár lenne ha emiatt a buta baleset miatt esne el a folytatástól ...
Egy Connor Zilich nevű 17-18 éves szupertehetségnek kikiáltott srác nyert. (Épített - értsd nem ovál - pályákon szinte verhetetlen a gyerek). Behajtott a "győztesek útjára" és éppen szállt volna ki a gépből (tudjuk ez egy Nascar autónál az "ablakon keresztül" történik) és beakadt a lába valamibe (meg hát gondolom a felfokozott érzelmi állapot) és fejjel bele a földbe. (Ami ez esetben felteszem beton vagy aszfalt volt.) Eszmélet vesztés, a srácot hordágyon vitték el. Szerencsére a vasárnapi Cup-Serie-es futamon már tudtuk, hogy viszonylag jól van, (beszélt is pár mondatot) kb. 5-10 hét off. (Szerintem 5 lesz, hiszen csak 17 éves, akkor még gyorsan gyógyulnak az emberek.) Hááát szóval ...
Most nem mennék bele a Nascar rejtelmeibe, nem untatnék vele senkit, de remélem a rájátszásban már ott lesz, mert nagyon megérdemelné, és nagyon kár lenne ha emiatt a buta baleset miatt esne el a folytatástól ...
- Alex_Aston
- V.I.P.

Gyakorlatilag 20 év töretlen siker után elég pár hónap gyengébb szereplés, amivel persze még mindig él csapat a Red Bull.
Hányinger hozzáállas.
https://index.hu/sport/forma1/2025/07/0 ... hatallyal/
Hányinger hozzáállas.
https://index.hu/sport/forma1/2025/07/0 ... hatallyal/
- Alex_Aston
- V.I.P.

Kicsit más volt akkor a biztonsági szabályozás...
1964 Le Mans rajt.
1964 Le Mans rajt.
Most jó lett volna a ferka stratégia,és működött is,de jött a biztonsági autó,és borította az egészet.Ha az nincs,akàr a top háromban is lett volna mindkét autó.Érezhető előnyben voltak a második gumicsere után,és a harmadiknál meg már a lágygumi lett volna rajtuk,de ez a vonat is elment nekik némi szemét miatt.Alex_Aston írta: ↑2025.03.23., vas. 15:18Igen. Hozták a formájukat.
Múlt héten meg a szokásos béna stratégia az elkésett box kiállásokkal.
Szerintem direkt csinálják ezt a biztonsági autó bejövetelt állandóan,
- Alex_Aston
- V.I.P.

Igen. Hozták a formájukat.
- Vinkler
- Adminisztrátor

Még mindig aktuális sajnos.
.
.
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Alex_Aston
- V.I.P.

Próbálok keresni róla más linket, de nem találok.
Zseniális ez a film.
https://rallycafe.hu/orb/2024/12/20/aut ... atni-kell/
Zseniális ez a film.
https://rallycafe.hu/orb/2024/12/20/aut ... atni-kell/
Lawson-nak meg fel van dobva a labda : legyen ő a második új-zélandi F1 világbajnok!
Lehet, hogy Checo elmegy majd az Indycar-ba és rommá nyeri magát mint annak idején mondjuk Bourdais vagy régebben szegény Zanardi ... (Vagy mint a Falábú Nigel még 1993-ban, amikor a 1992-es F1 VB díj után, gyorsan átment az Indy-be és ott is bajnok lett, csak hogy meglegyen az is ... )Alex_Aston írta: ↑2024.12.19., csüt. 15:52Nem is értem, miért vártak eddig Perezzel....
https://www.vezess.hu/forma-1/2024/12/1 ... apattarsa/
Előzetesen is azt mondom, hogy Lásson esetében, simán hozhatja a konstruktőrit is a Red Bull, ha az idei felállás lenne.
De remélem jövőre más pilóta lesz a világbajnok, és nem Verstappen. Mindezt persze az utolsó futamig kiélezve.
Lawson-nak meg fel van dobva a labda : legyen ő a második új-zélandi F1 világbajnok!
- Alex_Aston
- V.I.P.

Nem is értem, miért vártak eddig Perezzel....
Előzetesen is azt mondom, hogy Lásson esetében, simán hozhatja a konstruktőrit is a Red Bull, ha az idei felállás lenne.
De remélem jövőre más pilóta lesz a világbajnok, és nem Verstappen. Mindezt persze az utolsó futamig kiélezve.
JogosAlex_Aston írta: ↑2024.10.14., hétf. 13:25Játékban bármi előfordulhatAAttila írta: ↑2024.10.14., hétf. 12:44Ezt kiadta![]()
https://www.facebook.com/share/r/b23cfCJotR2y7Y34/
Itt egy hasonló, csak ennek tétje is van![]()
youtu.be/l5tKToz_WcI
Itt egy hasonló, csak ennek tétje is van
youtu.be/l5tKToz_WcI
- Alex_Aston
- V.I.P.

Játékban bármi előfordulhatAAttila írta: ↑2024.10.14., hétf. 12:44Ezt kiadta![]()
https://www.facebook.com/share/r/b23cfCJotR2y7Y34/
Itt egy hasonló, csak ennek tétje is van
youtu.be/l5tKToz_WcI