én kizárt dolog, Ti voltatok bespeedezve, én csak mentem veletekpärt írta: ↑2023.05.04., csüt. 12:21Én szellemi energiákkal is tudok célozni.![]()
Azt hiszem, ezt nem érdemes kenegetni, ki kell várni, hogy magától helyre jöjjön. Ez a műtött lábamnál szokott jelentkezni szezon elején, ha nem ésszel terhelem. Hát most pont ez volt, a két beszpídezett vadegérrel elkapott a mehetnék.Már nagyon hiányzott a hosszú bezártság után.
Érdekes, hogy nem az ízületben jelentkezik, hanem a térdhajlatban, meg a térdem külső részén egy ponton.![]()
amúgy a HOT-ban ott láttam meg a lehetőséget, amikor térdműtét után mennem kellett fizikoterápiára. egy kis vízzel átitatott pántot szereltek a térdemre és aprócsak kis áramütésekkel ingerelték a nyirokereket,ami gyorsítja a gyógyulást (nyilván megkérdeztem, mit művelnek velem, szeretem tudni mi, miért és hogyan működik. Csak a hifit nem tudom,de az már ígymaradt
A HOT (és nem a hideg, ami elterjedtebb) valami hasonlót művelhet. Gyulladt ízületnek sokszor pl a melegvízes fürdőzés nem annyira tesz jót, de ez a lúbalzsam, mintha máshogy hatna. nálunk a versenyzőurak verseny előtt kenegették magukat ilyennel (főleg comb és vádli,... végülis, mi mást?
mindenesetre annyit érzek,hogy ma már egy laza Z1-Z2-be felülök a bringára, pedig igencsak sántítottam még tegnap. erőltetni nem fogom, de forgatni szerintem nem fog ártani neki.
patikában hajlamosak a sokakl kisebb kiszerelésű HOT krémet ajánlani, sokkal drágábban, én nem is tudom, hol vettem... tesco, vagy patika, passz. ez a bazi nagy tégelyes, kb fél kg volt 1200 körül.