Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

F1 - Motogp - Wrc és egyéb motorsport

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3308

Hozzászólás Szerző: AVX »

Összeállt a Forma-1-es mezőny

A 2015-ös szezon komoly mozgásokat hoz, és ezúttal nem csak a mezőny végi vagy középmezőnybeli csapatoknál, hanem még az élmenőknél is. 

Vettel, Alonso továbblépett, a Red Bull-csapatoknál az újabb ifjoncokkal a 20 évet közelíti az átlagéletkor, a Sauber mindkét versenyzőjét, sőt még a tartalékosát is elküldte, miközben a Caterham és a Marussia összeomlott.

Ugyan a Caterham talán még túlél valahogy, de ha velük nem számolunk, akkor mostanra, a McLaren csütörtöki bejelentésével le is tisztázódott a 2015-ös Forma-1-es mezőny, íme:

Mercedes AMG

Lewis Hamilton (44)

Nico Rosberg (6)

Red Bull Racing

Daniel Ricciardo (3)

Danyiil Kvjat (26)

Williams

Felipe Massa (19)

Valtteri Bottas (77)

Ferrari

Kimi Räikkönen (7)

Sebastian Vettel (5)

McLaren

Jenson Button (22)

Fernando Alonso (14)

Force India

Nico Hülkenberg (27)

Sergio Perez (11)

Toro Rosso

Max Verstappen (?)

Carlos Sainz (55)

Lotus F1

Romain Grosjean (8)

Pastor Maldonado (13)

Sauber F1

Marcus Ericsson (9)

Felipe Nasr (?)

(zárójelben a rajtszám)

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 8971

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Biztos kell nekik is idő, de szerintem lehet Alonso jól döntött.,
Szerintem Vettel is.

Ezekkel a helycserékkel szerintem mi csak nyerhetünk. Izgalmas lehet, ha a Ferrari, a McLaren és a RedBull is felnő a Mercedeshez! Jó meccsek lesznek! 
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Ez a páros is elég ütős lett. Kérdés mit tud a Honda motor?!
Biztos kell nekik is idő, de szerintem lehet Alonso jól döntött.,
Szerintem Vettel is.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 8971

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Ez a páros is elég ütős lett. Kérdés mit tud a Honda motor?!
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Hivatalos: Button lesz Alonso csapattársa a McLarennél 
Hírszerkesztő
A wokingi Forma-1-es csapat végre hivatalosan is bejelentette a jövő évi felállását.

Azt már hetek óta kész tényként kezelte a sajtó, hogy a Ferraritól az idény végén távozó Fernando Alonso a McLarenhez szerződött, azt azonban idáig homály fedte, hogy ki lesz a kétszeres világbajnok csapattársa 2015-ben. A McLarennél a végsőkig halasztották a döntést, végül csütörtökön hivatalosan is bejelentették, hogy Ron Dennis pártfogoltja, az idei szezonban bemutatkozott, 22 éves dán Kevin Magnussen helyett a jóval rutinosabb Jenson Buttont tartják meg versenyzőnek. A 34 éves brit a pályafutása első felében Hondánál versenyzett, tehát jó kapcsolatot ápol a japán gyárral, amely motorszállítóként épp jövőre tér vissza a Forma-1-be a McLaren partnereként. Button 2009-ben a Brawn GP autójával lett világbajnok, azóta a McLarennél versenyez, ahol 96 futam alatt 8 győzelmet aratott. Idén közel kétszer annyi pontot gyűjtött, mint Magnussen, így a McLaren döntése jogosnak tűnik. Kevin Magnussen azzal vigasztalódhat, hogy ő lesz az istálló tartalék versenyzője 2015-ben.
Nagyszerű lehetőség mindannyiunk számára, hogy részesei lehetünk az újjáalakult McLaren-Honda csapatnak, nagyon örülök, hogy meghívtak versenyzőnek. Már alig várom, hogy vezethessek. Annak is nagyon örülök, hogy Kevin a csapat része marad. Nagyon gyors versenyző és egy kedves srác. A hondás fiúkat már jól ismerem, mivel 2003 és 2008 között olyan autókat vezettem, amelyeket az ő motorjaik hajtottak. Nagyon tisztelem őket és felnézek rájuk, ígérem, hogy 100 százalékot fogok nyújtani annak érdekében, hogy a McLarennel való partnerségük sikeres legyen. Végül, de nem utolsósorban már alig várom azt is, hogy egy olyan gyors és tapasztalt versenyző legyen a csapattársam, mint Fernando Alonso. Biztos vagyok benne, hogy nagyon jól fogunk együtt dolgozni” – nyilatkozta Jenson Button a bejelentést követően.

- See more at: http://www.autoszektor.hu/hu/content/hi ... hwQ5M.dpuf

Válasz küldése

Vissza: “Autó Sport és szórakozás”