A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
ezek a megindulások nem eró miatt mások. Roglic is nagy erőt ad bele. a difi inkáb az, hogy Roglicnak nagy erőtt kell belehajtania, míg Thomas látszik, hogy jobb hatásfokal adja át az erőt.ugrósabban mozog sokkal.
Hát figya,ennyi km. után,ilyen emelkedőkön ITT már a nüansznyi technikai fölény is kifizetődő…..
Persze. Érdekes lenne egy wattkilos adatot látni a meginduládoknàl. Szerintem Roglic nagyobb teljesítményt mozgósít a megindulásoknàl amit Thomas könnyedén átvesz,látszik, hogy kisebb erőbefektetéssel.
Amikor indult a giro, úgy éreztem Roglicé. Lassan átálltam, lehetThomas érdemli meg a gyözelmet
ezek a megindulások nem eró miatt mások. Roglic is nagy erőt ad bele. a difi inkáb az, hogy Roglicnak nagy erőtt kell belehajtania, míg Thomas látszik, hogy jobb hatásfokal adja át az erőt.ugrósabban mozog sokkal.
Hát figya,ennyi km. után,ilyen emelkedőkön ITT már a nüansznyi technikai fölény is kifizetődő…..
na. akkor giro.. nyugi, nem a szakash, csak technika...
ma néztem megint Thomast, amikor megindulás volt. mondhatjuk, hogy ez nem bicajfüggő, hanem erő, de az, hogy egy-egy megindulást miként tud kivitelezni a versenyző, vagyis hogy kell tekernie, az szól a technikáról is. már a bicajról.
megint néztem, amikor ritmust kell váltani és hirtelen reagálni, míg Roglicnak izomból kell megoldania, addog Thomas csak mepöccinti a Dogmát, szinte egyenes testtartással és megy...
mondjuk a Pincsi nagyobb méreteknél combosabb vázcsöveket használ. nekem az 500csavarodott és az 500as F12 se hozta, amit vártam tőle (míg a vaskosabb karbonból gyártott Gan meg igen), Lehet a nagyobb méretek nagyobb csöveivel működnek ezek a gépek
Carapaz esetén nem emléxem ilyen megindulásokra (size: 500), persze nem látjuk, mi is ez a masina most pontosan Thomas alatt alatt, lehet már az FF tech...
Van erő bőven,Thomas holnap behúzza,Roglic most nem az igazi….
na. akkor giro.. nyugi, nem a szakash, csak technika...
ma néztem megint Thomast, amikor megindulás volt. mondhatjuk, hogy ez nem bicajfüggő, hanem erő, de az, hogy egy-egy megindulást miként tud kivitelezni a versenyző, vagyis hogy kell tekernie, az szól a technikáról is. már a bicajról.
megint néztem, amikor ritmust kell váltani és hirtelen reagálni, míg Roglicnak izomból kell megoldania, addog Thomas csak mepöccinti a Dogmát, szinte egyenes testtartással és megy...
mondjuk a Pincsi nagyobb méreteknél combosabb vázcsöveket használ. nekem az 500csavarodott és az 500as F12 se hozta, amit vártam tőle (míg a vaskosabb karbonból gyártott Gan meg igen), Lehet a nagyobb méretek nagyobb csöveivel működnek ezek a gépek
Carapaz esetén nem emléxem ilyen megindulásokra (size: 500), persze nem látjuk, mi is ez a masina most pontosan Thomas alatt alatt, lehet már az FF tech...
találtam egy faszit, aki már nyomta '90-es években javában és sok figurát onnan adoptált, de 2 perctől elővezeti a lendületbeviteles verziókat. de ránézésre ez a fószer már master3
Most,Eurosport 2 -Bmx!
Revi,esetleg ez a műfaj,a súly már megvan hozzá.
reklámdömping van
de szerintem oda erő is kell, nem kevés... de lehet vége van... erő, egyensúlyérzék, bátorság, lendületek megfelelő hasznosítása... ma már esélyem nem lenne nem is nagyon próbáltam, csak néhány könnyű trükköt, amikor a vázpörgetéssel jól megrántottam a bal alkaromat. aztán egy még könnyebb dologgak betakartam magam az aszfalton a bicajjal
amúgy viccesen hangzik. de pl a GT nagy nekem. bmx is méretezett. az árlagos gt méret lóbaxó amcsikra van belőve. ezt érzem is vele. ha próbálok egyszerűbb trükköket: nem úgy mozog a váz alattam, ami jól vezényelhető.
Mikor írtam akkor freestyle volt az már szinte művészet
olyan könnyednek tűnik, de nagyon nem az
egyszer Koca haberomat kérdeztem, hogy érzi magát. mennyire kenne most jó és röhögött, hogy már semennyire. a régebbi trükkök is baromi nehezen meholdhatók, nagyon összetetek, de Koca viláhbajnoki címe óta eltelt bó 20 év, több... linkeltem már a videóját, ami 10+ évvel később került youtubra, mint amikor készült, xal ez a '90-es évek második felének a szintje p, ami 25 éve volt... nos, ezeknek a kipróbálása se ajánlott, mert bazi nagy taknyolás lesz belőle, de egy jóféle hifiBZK röhögésre beáldozom a GT-t, ha valaki ki akarja próbálni
egyébként már kb 10 éve mondta Koca. hogy azóta ezeket a gurulásokat és forgatâsokat hajtás nélkül (videón látszik, hogy ahhoz, hogy a bicaj guruljon, valahogy hajtani kell, főleg lábbal a kereket) nyomják. magyarul az összetettmozgás mellé be kell kombinálni azt is, hogy a bicaj aknvalahogy lendületet adjanak, hogy az guruljon (gondolj a hintára, ahogy hajtod a testtel lendületet adva neki. na,a lényeg ez csak a bicajt "pumpálni" kell, hogy haladjon is és ne kelljen lábbal rásegíteni. de amit Koca mível a vidijón, sok elszánt bmx-esnek is csak álom maradt egy életre... (oedig tényleg koca is kicsit, ahogy a neve is mutatja ahányszor megnézem ezt a videót. mindig az jut eszembe, ha továbbtanulok. mint Koca, akkor se tudnám ezeket... biztos valami hasonló ment vokna, de amikor még együtt nyomtuk, Ő akkor is mindig, mindenkitől, mindent picit jobban tudott... vb 3. majd vb 1. hely, majd vb-ken zsűrizett. eredménye, hogy bicajt szerelhet más boltjába éhbéren... enyi jár egy világbajnoknak felénk...
Most,Eurosport 2 -Bmx!
reklámdömping van
de szerintem oda erő is kell, nem kevés... de lehet vége van... erő, egyensúlyérzék, bátorság, lendületek megfelelő hasznosítása... ma már esélyem nem lenne nem is nagyon próbáltam, csak néhány könnyű trükköt, amikor a vázpörgetéssel jól megrántottam a bal alkaromat. aztán egy még könnyebb dologgak betakartam magam az aszfalton a bicajjal
amúgy viccesen hangzik. de pl a GT nagy nekem. bmx is méretezett. az árlagos gt méret lóbaxó amcsikra van belőve. ezt érzem is vele. ha próbálok egyszerűbb trükköket: nem úgy mozog a váz alattam, ami jól vezényelhető.
Mikor írtam akkor freestyle volt az már szinte művészet
Most,Eurosport 2 -Bmx!
reklámdömping van
azt nem értem teljesen, a jumbo hegyen miért a mezei sloppingos vázal megy, amikor kb 10-15dekával lehet könnyebb, de biztos sokkal merevebb az aero gép
ma pl Thomas elég könnyedén átvette a ritmusváltást az F Dogmával. látványosan sokkal, lazábban ment, erőlködés nélkül... Roglic izomból megtolta, Thomans csak lazán megpöccintette az aero Dogmát...
kiv lennék, mi alapján döntöttek. volt e összehasonlítható mérés. vagy az elméletet követik. hogy ami könnyenbb, jobban mászik... tudom, értem, a világ élvonala, de ott is meglehetnek a bogarak, meg az elméletek
Ha helytállóak az információim, ehhez is van némi köze Varjas Pistinek. (Van, ki e nevet nem ismeri? Ha igen, Google a barátunk. Egyébként a Tour de Hongrie-n is itt "sertepertélt" a mecseki befutónál a csapatbuszok környékén.):
Mint már mondtam többször, nem veszek új outit... , de azér' - pusztán "teoretikusan" - szeretném megkérdezni a hozzáértő véleményeteket. Költséghatékony endurance brinyónak 409 E irányáron? (Hézagolót nézni tilos, főleg Revoxnak, és tudom-tudom, 105, de 450-500 alatt Ultegrás karbont nemigen látni... )
Méret: 54-es (168-175cm gyári ajanlás) Én 178 cm vagyok.
-Váz: Ultralight 500-as sorozatú OCLV karbon
-Villa: Émonda karbon
-Váltás: Shimano 105 R7000 2x11s
-Fék: Shimano 105 R7000
-Hajtókar: Shimano 105 FC-R7000 172.5
-Kazetta: Shimano 105, 11-28, 11s
-Kerekek: Bontrager Affinity Tubeless Ready
-Gumik: Bontrager R1, 700x 25c
-DuoTrap ready
-Nyereg: Specialized
-Pedál: Look vagy Shimano 105 SPD-SL AJÁNDÉK KULACSTARTÓ
Részletes műszaki és geo adatok: https://www.trekbikes.com/us/en_US/bike ... d8IrBOplq0
ezért jössz 2 sörrel: facebook. triathlonos apróhírdető. ez egy csúcsgép volt, kettéharapja a trekket...
Screenshot_20230524-221606.png (1.01 MiB) Megtekintve 1347 alkalommal
Mint már mondtam többször, nem veszek új outit... , de azér' - pusztán "teoretikusan" - szeretném megkérdezni a hozzáértő véleményeteket. Költséghatékony endurance brinyónak 409 E irányáron? (Hézagolót nézni tilos, főleg Revoxnak, és tudom-tudom, 105, de 450-500 alatt Ultegrás karbont nemigen látni... )
Méret: 54-es (168-175cm gyári ajanlás) Én 178 cm vagyok.
-Váz: Ultralight 500-as sorozatú OCLV karbon
-Villa: Émonda karbon
-Váltás: Shimano 105 R7000 2x11s
-Fék: Shimano 105 R7000
-Hajtókar: Shimano 105 FC-R7000 172.5
-Kazetta: Shimano 105, 11-28, 11s
-Kerekek: Bontrager Affinity Tubeless Ready
-Gumik: Bontrager R1, 700x 25c
-DuoTrap ready
-Nyereg: Specialized
-Pedál: Look vagy Shimano 105 SPD-SL AJÁNDÉK KULACSTARTÓ
Részletes műszaki és geo adatok: https://www.trekbikes.com/us/en_US/bike ... d8IrBOplq0
a felsőcső és reach adatból, ennek kb 174-182 az ideális magassága, bár, ha ez endurance geo, inkább Te vagy az alja kb...
105 nem gáz, legalább új viazonylag. hajoltatni nem fog, ilyesmi reach adathoz 120-130as fejcső dukál, a 155 kifejezetten magas. ezen egy 168-as faszi úgy nézne ki kb. mint én Zseni bringáján
1. Vedd meg, mert úgysem nyugszol,
2. ...aztán adj el egy másikat: így nem hagysz támadási felületet a párodnak (darabra azonos a nyáj), meg majd könyebb lesz az addiktológus szemébe nézni.