Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kerékpározás

trane
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 2868

Re: Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: trane »

pärt írta:
2025.03.05., szer. 20:38
Undorodik a ködtől, próbálja kitakarni. Vagy épp megáldja a Garmint. Esetleg észrevette, hogy öltözködéskor benne maradt a kabát ujjában egy krémkeverő kanál? gondolkodik.gif Nők furák, mi egyszerűbbek vagyunk: dicsekvő kép az új gépről, fasza helyről, mese Wattokról... ez meg merő sejtelem.
afffenét :ohnoohnoohno: , kiderült, hogy a 2 napja titokban megismert fickójával el van jegyezve és most a volt pasija elől a ködbe burkolózva menekül :bang: - s hogy ne tudják sem ő, sem az újságírók beazonosítani, levette a rajtszámát és (szárral előre meg írásal lefelé) bedugta a dzsekije ujjába, de közben szegény tanyázott egy jó nagyot, el is ferdült a fékkarja sad.gif ajjjjjjaaajjjj... :yingyang:

védd a fákat> egyél hódot! ;-)))

pärt
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 4947

Hozzászólás Szerző: pärt »

Undorodik a ködtől, próbálja kitakarni. Vagy épp megáldja a Garmint. Esetleg észrevette, hogy öltözködéskor benne maradt a kabát ujjában egy krémkeverő kanál? gondolkodik.gif Nők furák, mi egyszerűbbek vagyunk: dicsekvő kép az új gépről, fasza helyről, mese Wattokról... ez meg merő sejtelem.

Rotox
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1235

Hozzászólás Szerző: Rotox »

Kíváncsi is vagyok, meg a pletykát is szeretem. :D

Ez itt Vas Kata Blanka bal keze, mai poszt a FB-n. Vajon mi lehet az a fehér a kézfején (esetleg valami fűtőpatron a kesztyű alatt?), illetve csak nem? (gyűrűsujj ;) gondolkodik.gif)
Csatolmányok
FB_IMG_1741191425228.jpg

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 8866

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

asebestyen írta:
2025.03.05., szer. 12:33
Vinkler írta:
2025.03.05., szer. 12:22
Na ez is meglett! 31_1_21.gif

.
IMG_5226.jpeg
Jaaa kéééérem, aki fakírágyon akar aludni.... :smile29: :D
A szegek még nem jöttek meg. :smile29:
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7495

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

Vinkler írta:
2025.03.05., szer. 12:22

.
IMG_5226.jpeg
Jaaa kéééérem, aki fakírágyon akar aludni.... :smile29: :D
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

.
IMG_5226.jpeg

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

trane írta:
2025.03.05., szer. 09:36
Vinkler írta:
2025.03.05., szer. 09:08
Akár az is lehetne, de egy helyen mértem. Előtte, majd ott felraktam a görgőre és megmértem még egyszer. Pont ezért, hogy ezt a hibalehetőséget kizárjam.
csak hülyültem ;) :smile53:
Én nem! :D Hidd el vagyok ennyire "Monk", hogy ezen is elgondolkodtam. Ezért csináltam így. Most egyébként belőttem egy középső állásra, ezzel elvagyok, most úgy is jön a többet tekerek kint, aztán meg elkezdem a Casatit ráfaragni a görgőre, és az lesz egyelőre fixen rajta.

trane
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Vinkler írta:
2025.03.05., szer. 09:08
Akár az is lehetne, de egy helyen mértem. Előtte, majd ott felraktam a görgőre és megmértem még egyszer. Pont ezért, hogy ezt a hibalehetőséget kizárjam.
csak hülyültem ;) :smile53:

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 525

Hozzászólás Szerző: Snipi »

Vinkler írta:
2025.03.05., szer. 09:12
Snipi írta:
2025.03.05., szer. 08:24
Bocs de nem értem. Tegnap délután volt a Grand Prix Samyn, kb. fél ötkor volt a befutó. MVDP megnyerte. Ötkor ezt beírtam. Mi ezzel a gond? Bocs de tényleg nem értem.
És milyen gombot kéne használnom? Párhuzamot vontam azzal, hogy MVDP is és Pogi is mostanában ahol indult, ott nyert. (Bár MVDP igaz leginkább CX-ben.) Ha mindkettő indul majd valahol akkor az érdekes lesz ... Nem tudom, hogy ebben hol a spoiler, vagy milyen gombhasználatot mulasztottam el.
Nem kötözködni akarok, biztos én vagyok tudatlan, de tényleg nem értem milyen bűnt követtem most el?
Én például dolgoztam abban az időben. Minden közvetített versenyt felveszek és, h időm van, visszanézem. Lehet, aznap este, de lehet, hogy csak hétvégén. Gondolom más is van ezzel így.
Erre találták ki a "spoiler" gombot, amit jobb felül láthatsz. A jelentést gondolom nem kell ragoznom.
Értem. És ezt nekem honnan kellett volna tudnom? Már a versenyfelvételt?

Jó mindegy ... hagyjuk ...

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Snipi írta:
2025.03.05., szer. 08:24
Bocs de nem értem. Tegnap délután volt a Grand Prix Samyn, kb. fél ötkor volt a befutó. MVDP megnyerte. Ötkor ezt beírtam. Mi ezzel a gond? Bocs de tényleg nem értem.
És milyen gombot kéne használnom? Párhuzamot vontam azzal, hogy MVDP is és Pogi is mostanában ahol indult, ott nyert. (Bár MVDP igaz leginkább CX-ben.) Ha mindkettő indul majd valahol akkor az érdekes lesz ... Nem tudom, hogy ebben hol a spoiler, vagy milyen gombhasználatot mulasztottam el.
Nem kötözködni akarok, biztos én vagyok tudatlan, de tényleg nem értem milyen bűnt követtem most el?
Én például dolgoztam abban az időben. Minden közvetített versenyt felveszek és, h időm van, visszanézem. Lehet, aznap este, de lehet, hogy csak hétvégén. Gondolom más is van ezzel így.
Erre találták ki a "spoiler" gombot, amit jobb felül láthatsz. A jelentést gondolom nem kell ragoznom.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

trane írta:
2025.03.05., szer. 08:35
Vinkler írta:
2025.03.03., hétf. 09:38
Csak mint érdekesség...Tegnap megmértem a keréken és a görgőn is a nyereg vízszintjét és láss csodát, a görgőn lejjebb van a kerékpár hátulja, mint keréken. A különbség a 2 nyereg állás között, kb. 4 mm dőlés a nyereg orránál. Ez azért elég sok(k). gondolkodik.gif Ok, én most 32-es külsőt használok, de azért ez elég fura akkor is.
nem lehet, hogy lejt a gurulós szobád gondolkodik.gif :quetionmark: - bocs' :kiss:

trane
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Vinkler írta:
Csak mint érdekesség...Tegnap megmértem a keréken és a görgőn is a nyereg vízszintjét és láss csodát, a görgőn lejjebb van a kerékpár hátulja, mint keréken. A különbség a 2 nyereg állás között, kb. 4 mm dőlés a nyereg orránál. Ez azért elég sok(k). gondolkodik.gif Ok, én most 32-es külsőt használok, de azért ez elég fura akkor is.
nem lehet, hogy lejt a gurulós szobád gondolkodik.gif :quetionmark: - bocs' :kiss:

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Snipi írta:
2025.03.04., kedd 16:58
MVDP : első országúti ... első győzelem ...
Bakker már várom a San Remot, Flandriát meg a Rubét. Remélem Pogi vs. MVDP-t látunk majd. :D
Ha mindkettő indulna ezeken borítékolom, hogy nem lesz uncsi ...
[SPOILER] nemár
használd a gombot!!!

Rotox
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1235

Hozzászólás Szerző: Rotox »

Milyen filmet tervezel mostanában megnézni? (Mer' akkor én is előre elmesélem, miről szól. :smile51: :D)

Ui.: nem dől össze a világ, de azért egy spoiler alert-nek a hozzászólás elején örültem volna... ;) :smile53:

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég

MVDP : első országúti ... első győzelem ...
Bakker már várom a San Remot, Flandriát meg a Rubét. Remélem Pogi vs. MVDP-t látunk majd. :D
Ha mindkettő indulna ezeken borítékolom, hogy nem lesz uncsi ...

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4288
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: revox »

Vinkler írta:
Csak mint érdekesség...
Mostanában elég sok nyerget próbáltam, rengeteget állítgattam a magasságot a dőlésszöget, a távolságot. Általában 3 görgős tekerés után mentem egy kintit is, ahol egyértelműen másnak éreztem a beállítást, szoktam vinni magammal kulcsot, állítottam is rajtuk szorgalmasan. Mondom ennyire béna nem lehetek, h kintre állítani kell, aztán elkezdtem agyalni. Nem használok a görgőhöz első keréktámaszt, ami egyébként emel is, de ÁLLJ! én pont az ellenkezőjét éreztem, nemhogy emelni kéne az elejét, hanem lejjebb rakni. Tegnap megmértem a keréken és a görgőn is a nyereg vízszintjét és láss csodát, a görgőn lejjebb van a kerékpár hátulja, mint keréken. A különbség a 2 nyereg állás között, kb. 4 mm dőlés a nyereg orránál. Ez azért elég sok(k). gondolkodik.gif Ok, én most 32-es külsőt használok, de azért ez elég fura akkor is.
ez érdekes... még sose néztem... igaz, a görgős bicajjal sose mentem kint és fordítva...

de ez meglepő,hogy ennyire elszámolták a keréktámaszt. he eljutok odáig, megmérem én is, de mostanában nincs időm ezzel mókázni, de érdekes :rolleyes:
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Csak mint érdekesség...
Mostanában elég sok nyerget próbáltam, rengeteget állítgattam a magasságot a dőlésszöget, a távolságot. Általában 3 görgős tekerés után mentem egy kintit is, ahol egyértelműen másnak éreztem a beállítást, szoktam vinni magammal kulcsot, állítottam is rajtuk szorgalmasan. Mondom ennyire béna nem lehetek, h kintre állítani kell, aztán elkezdtem agyalni. Nem használok a görgőhöz első keréktámaszt, ami egyébként emel is, de ÁLLJ! én pont az ellenkezőjét éreztem, nemhogy emelni kéne az elejét, hanem lejjebb rakni. Tegnap megmértem a keréken és a görgőn is a nyereg vízszintjét és láss csodát, a görgőn lejjebb van a kerékpár hátulja, mint keréken. A különbség a 2 nyereg állás között, kb. 4 mm dőlés a nyereg orránál. Ez azért elég sok(k). gondolkodik.gif Ok, én most 32-es külsőt használok, de azért ez elég fura akkor is.

pärt
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 4947

Hozzászólás Szerző: pärt »

A jó idő minket is kicsalogatott, tekertünk egy kört a fiammal.
Bogács - Cserépfalu - Bükkzsérc közt belefutottunk a három és fél éve átadott, milliárd fölötti összegből épített bringaútba. A minősége megítelhető a képről; én egy méternyi szakaszt nem láttam, ahol ne lett volna mindkét oldalon szurokkal kicsorgatott repedés. Szóval nem a legtökéletesebb, de legalább teljesen felesleges szakasz, csakúgy, mint a Verpelét és Sirok közti, amin tavaly tavasszal gurultam végig, és aminek egy részét az első tavaszi eső elvitte pár héttel az átadás után. Az is egy minimális forgalmú műút mellett fut, ez szintén, sőt, ez konkrétan egy zsákfaluban ér véget.
De az idő, szuper volt, :napsut: :tutiok: a gépek szépen gurultak (vizet nem vittem, de nincs mögötte ideológia :D).
IMG20250302134656.jpg

AAttila
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3505

Hozzászólás Szerző: AAttila »

Vinkler írta:
2025.03.02., vas. 16:52
AAttila írta:
2025.03.02., vas. 15:38
Vinkler írta:
2025.03.02., vas. 14:28
Gyönyörű idő volt ma is! :napsut:

.
IMG_5190.jpegIMG_5184.jpeg
A kiszáradás nem fenyeget :kapdelm:
Mert inni kell! Az egyikben izotóniás ital van, amit az első órában iszok, a másikban víz, amit a többiben. De miért probléma ez? Már sokadszorra jegyzed meg, ami nem baj, csak szeretném érteni a miértet.
Mert örülök, hogy végre valaki annyit iszik,mint én 31_1_21.gif Én is sokat ivós vagyok, bár amióta nem megyek intenzíven, izót nem viszek. Általában óránként 1 kulacs fogy,de intenzitás és meleg függő.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

AAttila írta:
2025.03.02., vas. 15:38
Vinkler írta:

.
Mert inni kell! Az egyikben izotóniás ital van, amit az első órában iszok, a másikban víz, amit a többiben. De miért probléma ez? Már sokadszorra jegyzed meg, ami nem baj, csak szeretném érteni a miértet.

AAttila
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3505

Hozzászólás Szerző: AAttila »

Vinkler írta:

.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4288
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: revox »

pärt írta:
2025.03.01., szomb. 17:56
Én menthetetlenül elfogult vagyok vele, ami nem csoda, mivel már nagyon hosszú ideje használom. Nekem nagyon csábosak az ívei: composit-rosso-crb-34.jpgAmiket viszont én emésztek nehezen, azok a kasztrált nyergek:292523-fizik-sedlo-transiro-aeris-ld-r1-adaptive-135mm-70g5d00a0p002-4550b8b2c04cd08f7fa0af7395664a7e_6691e1fe47003.jpg
Mer az egy időfutam (esetleg triathlon) nyereg. Orrész megerösítve, ha előre húzódok a user rajta, lenyen merev és orrhegy levágva, hogy beférjen az előretolt nyereg az uci szabályba.(BB táv min 5cm) :smile53:
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

.
IMG_5190.jpeg
IMG_5184.jpeg

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

pärt írta:
2025.03.01., szomb. 17:56
Én menthetetlenül elfogult vagyok vele, ami nem csoda, mivel már nagyon hosszú ideje használom. Nekem nagyon csábosak az ívei: composit-rosso-crb-34.jpgAmiket viszont én emésztek nehezen, azok a kasztrált nyergek:292523-fizik-sedlo-transiro-aeris-ld-r1-adaptive-135mm-70g5d00a0p002-4550b8b2c04cd08f7fa0af7395664a7e_6691e1fe47003.jpg
Ez kb ugyan az a nyereg vastagabban párnázva.
Engem a kinézet érdekel a legkevésbé, a funkció legyen rendben.

Válasz küldése

Vissza: “Autó Sport és szórakozás”