Goin' home...
(A Bryton lebuktat, hogy már megint többet ültünk az orfűi kocsmában, mint amennyit tekertünk. Mentségünkre szóljon, hogy legalább az elvárható szint megvolt.

Goin' home...
elmentünk "kirándulni". 48 kili, 26,8 átlag (az asszonyé 27 lett
Ha nem az összes edzést görgőn kell csinálnom, akkor nincs bajom a gorgovel. Egy jó eszköz, hogy fejlesszem magam. Vannak olyan edzések, amiket jobban el lehet végezni vele, mint kint es vannak, amikhez sokkal jobb kint menni.Vinkler írta: ↑2025.08.14., csüt. 15:06Valld be, hogy te valójában szeretsz görgőzni.asebestyen írta: ↑2025.08.14., csüt. 14:50Nah, jó, akkor én ma (is) görgőzöm.![]()
![]()
![]()
Lesz 4 x 4 percem arra, hogy olyan edzésingert adjak magamnak, amiből felépülve holnap jobb lehetek, mint ma voltam. Így minden másodpercében a 16 percnek azon leszek, hogy kihasználjam azt a másodpercet, amit erre költök, nincs vesztegetni való időm.![]()
![]()
az megvolt, már az "ülj le fiam, egyes" műhelyrajzból is, de nézegettem, ez mifijaborja lehet. Mi volt a művész fejében, amikor vászonra vetette?
Múlt héten 3 napon is görgőztem. Ott végzem el az edzés munkát, ahol adott pillanatban optimálisabb. Hát hogy valakinek a rossz lányos házak jutnak eszébe erről is, arról kérem én nem tehetek.pärt írta: ↑2025.08.14., csüt. 15:03Az úgy hangzik, mint Miska bácsi fogadkozása a rosszlányos ház előtt állva, az évekig kuporgatott rávalóval a markában.asebestyen írta: ↑2025.08.14., csüt. 14:50Nah, jó, akkor én ma (is) görgőzöm.![]()
![]()
![]()
Lesz 4 x 4 percem arra, hogy olyan edzésingert adjak magamnak, amiből felépülve holnap jobb lehetek, mint ma voltam. Így minden másodpercében a 16 percnek azon leszek, hogy kihasználjam azt a másodpercet, amit erre költök, nincs vesztegetni való időm.![]()
![]()
![]()
Én megyek dombocskázni, csak még megvárom, hogy lehűljön az idő 34 fokra.![]()
Nekem ma pihenő napom van. Tegnap voltam, holnap megyek.
Valld be, hogy te valójában szeretsz görgőzni.asebestyen írta: ↑2025.08.14., csüt. 14:50Nah, jó, akkor én ma (is) görgőzöm.![]()
![]()
![]()
Az úgy hangzik, mint Miska bácsi fogadkozása a rosszlányos ház előtt állva, az évekig kuporgatott rávalóval a markában.asebestyen írta: ↑2025.08.14., csüt. 14:50Nah, jó, akkor én ma (is) görgőzöm.![]()
![]()
![]()
mi a franc az a kampó? (már este is néztem,de gondoltam,majd PC-n jobban átlátom
Nekem van jó fényű és brutál fényű lámpám is. Ott nem érdekel a súly. Mondjuk amúgy sem nagyon, de az esztétika fontos. És azok ormótlanok!AAttila írta: ↑2025.08.12., kedd 20:56Biztosan nagyon sokáig,nagyon nagy fénye van a lámpádnak, de ki is meríti Vinkler két fontos szavát: cserébe nehéz....Rotox írta: ↑2025.08.12., kedd 20:35Jómagam hajlok a kompromisszumokra (bár tulképp nem is kompromisszum; bivalyerős fény és akár éjfél után is hazaérünk vele az orfűi kocsmábólaz erdőn át...), főleg ha mindössze 7-7 000 Ft a keleti barátainktól.
Az első kép az az outi, azzal persze szóba sem jöhet ilyen varacskos disznó viselkedés.![]()
Ez már egy outin nem kompromisszum
(tudom,Te sem azon használod)
Biztosan nagyon sokáig,nagyon nagy fénye van a lámpádnak, de ki is meríti Vinkler két fontos szavát: cserébe nehéz....Rotox írta: ↑2025.08.12., kedd 20:35Jómagam hajlok a kompromisszumokra (bár tulképp nem is kompromisszum; bivalyerős fény és akár éjfél után is hazaérünk vele az orfűi kocsmábólaz erdőn át...), főleg ha mindössze 7-7 000 Ft a keleti barátainktól.
Az első kép az az outi, azzal persze szóba sem jöhet ilyen varacskos disznó viselkedés.![]()
Jómagam hajlok a kompromisszumokra (bár tulképp nem is kompromisszum; bivalyerős fény és akár éjfél után is hazaérünk vele az orfűi kocsmából