Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
- pärt
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 4980
Re: Kerékpározás
Szerintem a bmx miatt csinálta végig. Azon rosszul mutat a kólapocak.

Szinte látom, Revi kimegy a Csapat edzésre és az U17-sek összekacsintanak:
Nézzétek,kijött az öreg csontváz is
Nézzétek,kijött az öreg csontváz is

áá,így is gumizott a lánc, meg a felnimatricaasebestyen írta: ↑2023.04.21., pén. 09:59Vigyázz, mert hirtelen sok irigyed lesz!![]()

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- asebestyen
- V.I.P.
- Értékelés: 7544
Vigyázz, mert hirtelen sok irigyed lesz!revox írta: ↑2023.04.21., pén. 07:30Le tudok hajolni, bekötni a cipőt![]()
Nyilván jobbde azért keserves út volt ez és még nincs vége, de ez egy mérföldkő volt. Biztos elérhető lett volna hamarabb is, de 62-63 környékén lassítottam
![]()

Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
az axxonytól már kezdek félni...

erő kéne mostmár, csak ahhoz rendes tréning kellene, de esélytelen kiérnem,hétvégén meg fel nem kelek 7kor,hogy 9től menjek a többiekkel... már,ameddig tudnék, de talán már hátul ellobognék egy darabig. talán...
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
És igeeeeen, Revi újra fel tudja venni az általános iskolai ballagási ruháját 
Most már meg kell néznie,hogy kinek szól be,mert lassan egy középkorú hölgy is odacsap neki

Most már meg kell néznie,hogy kinek szól be,mert lassan egy középkorú hölgy is odacsap neki

Le tudok hajolni, bekötni a cipőt

Nyilván jobb

halfnote.hu
halfnote.hu
Jól is érzed magad így?
- asebestyen
- V.I.P.
Nagyon komoly, grat!

Jól is érzed magad így?
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
retyó előtt, a bűvös 5ös... (el kezdődik)
halfnote.hu
halfnote.hu
- Rotox
- Beköltözött
- Értékelés: 1253
revox írta: ↑2022.10.03., hétf. 23:27Mégaz,de sorra nyerte a kritériumversenyeket, egy karral... 200+ győzelme volt... Amúgy az 1,5m 2010-es adat.... De mókás néha az utcán látni. Legutóbb egy mezei 28-assal gurult, Sram S60/S80-as kerekekkelpärt írta: ↑2022.10.03., hétf. 23:02Na, ha már szingóvarrás.
Nyolvanas években, Debrecenben a barátommal még kis suttyókként megfordultunk néha Novák Ferencnél, mivel a cimbi Favoritja szingós volt, és az "öreg" varrta, foltozta neki. (Amúgy annyi lehetett akkor, mint most én vagyok, de nekem persze öregúrnak tűnt - bezzeg magamat meg nem érzem most annak) Aki nem ismerné, csak adalékként: egy gyerekkori baleset miatt egy keze van, de ez nem nagyon akadályozta meg, hogy tekerjen több mint másfél millió kilométert . Hogy hogyan varrt így, rejtély.
tavaly volt 90 éves, tiszteletbeli, örökérvényű dksi tag lett az életműdíj mellé :)
– Mindenhez hozzá lehet szokni, ez tény, de mi volt a helyzet a fékezéssel? Egy karra volt bekötve mindkét fék?
– Olyan is volt, de könnyebb, ha külön-külön van. Ha a kettőt egyre rákötöd, akkora lesz a rugóerő, hogy sokkal nehezebb lesz használni. Aztán meg úgyis csak a hátsóval fékeztem, így a hátsó fék a szokásossal ellentétben balra volt kötve, a jobb oldalra meg az első, de azt meg úgysem használtam. Ebben a sportágban amúgy sem fékezni, hanem menni kell…

https://www.blikk.hu/aktualis/belfold/f ... nc/g9lpttg
halfnote.hu
halfnote.hu
robogókerekek is vannak így fűzve, most talátlam párat, vagy low rider bringák a dizájn végett. csak gondoltam, hátha próbálkoztak vele, mert annyira tolták, hogy G3 fűzés... de valsz nem védett. Amúgy jó fűzés.... persze addig,míg nem kell hozzányúlnipärt írta: ↑2023.04.20., csüt. 15:04Egyszer egy "ügyes" magyar pék megpróbálta levédetni a kiflit, hogy ne kelljen többet korán kelnie, mert majd ömlik a szabadalmi díj a többiektől. A bíróság úgy ítélt, hogy továbbra is keljen korán.revox írta: ↑2023.04.20., csüt. 10:04campa valamit nem jól védett le... ha le van védve...
https://www.tuffcycle.com/product/helium-g3-56/
![]()
Ezen a fűzésen nincs semmi forradalmian új vagy egyedi, nem öltek bele komoly fejlesztési összegeket. Nem hiszem, hogy ilyesmit le lehetne védetni.

azért ha valaki lát kínai Campát, visítson... olyan, mintha eltüntették volna őket... a campa felvásárolta és 10szeres áron eladja

halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 4980
Egyszer egy "ügyes" magyar pék megpróbálta levédetni a kiflit, hogy ne kelljen többet korán kelnie, mert majd ömlik a szabadalmi díj a többiektől. A bíróság úgy ítélt, hogy továbbra is keljen korán.revox írta: ↑2023.04.20., csüt. 10:04campa valamit nem jól védett le... ha le van védve...
![]()
Ezen a fűzésen nincs semmi forradalmian új vagy egyedi, nem öltek bele komoly fejlesztési összegeket. Nem hiszem, hogy ilyesmit le lehetne védetni.
akkor elmennek konticsapatnakasebestyen írta: ↑2023.04.20., csüt. 13:52
Vagy a könyvelés division-t fejlesztették a géppark helyett.![]()

halfnote.hu
halfnote.hu
Az biztos, hogy árban,felesleges is összehasonlítani egy BMC és egy Van Rysel bicótasebestyen írta: ↑2023.04.20., csüt. 13:52Vagy a könyvelés division-t fejlesztették a géppark helyett.revox írta: ↑2023.04.20., csüt. 13:42punks not deadAAttila írta: ↑2023.04.20., csüt. 13:31Egy cikk,melyben bejelentik,hogy az Ag2R a későbbiekben nem BMC bicókkal megy, hanem Van Rysel gépekkel![]()
https://road.cc/content/news/ag2r-citro ... kes-300641![]()
![]()

- asebestyen
- V.I.P.
Vagy a könyvelés division-t fejlesztették a géppark helyett.revox írta: ↑2023.04.20., csüt. 13:42punks not deadAAttila írta: ↑2023.04.20., csüt. 13:31Egy cikk,melyben bejelentik,hogy az Ag2R a későbbiekben nem BMC bicókkal megy, hanem Van Rysel gépekkel![]()
https://road.cc/content/news/ag2r-citro ... kes-300641![]()

punks not deadAAttila írta: ↑2023.04.20., csüt. 13:31Egy cikk,melyben bejelentik,hogy az Ag2R a későbbiekben nem BMC bicókkal megy, hanem Van Rysel gépekkel![]()
https://road.cc/content/news/ag2r-citro ... kes-300641

halfnote.hu
halfnote.hu
Egy cikk,melyben bejelentik,hogy az Ag2R a későbbiekben nem BMC bicókkal megy, hanem Van Rysel gépekkel

campa valamit nem jól védett le... ha le van védve...

halfnote.hu
halfnote.hu
na, keresőbajnokok!!! ilyen felnit akarok kiguuglizni, lehet venni is, de nem találok sehol. xar vagyok keresésben. a törött hátsó helyett gondoltam erre, mert azok a ragasztottak elég xarok lettek. egy új felnit biztos nem figunk megvenni gyárit, ez esetleg megodás lehet, edzőkeréknek elmegy, de gyerekeknek bármire.
nyilván a szín tökmindegy, csak a fűzés miatt más nem jöhet szóba. nyilván,csak rim kellene és csak hátsó.
50mm magas, 24 vagy 25mm széles. szingó (tubular)

nyilván a szín tökmindegy, csak a fűzés miatt más nem jöhet szóba. nyilván,csak rim kellene és csak hátsó.
50mm magas, 24 vagy 25mm széles. szingó (tubular)

halfnote.hu
halfnote.hu
Van méret,de inaktív és a hablaty végén ez a rész igen megtévesztögeza123 írta: ↑2023.04.20., csüt. 01:10Nem hinném, hogy ez AZ a bizonyos darab lenne. Mivel tudsz méretet választani. Valamint a "lerúgott" bicó, köszöni szépen, jól érzi magát a gyár melletti mintaboltban kiállítva.revox írta: ↑2023.04.19., szer. 23:28
mondjuk, ha ez ténylegesen a Ganna wrec gépe, akkor, ahogy a hablaty végén írják, egy van belőle (ami szerintem kamu, mert egy wr csúcsdöntésre kizárt, hogy tartalék nincs beállítva).
xal ha ez az ominózus verda, elvakult gyűjtők kifizetik érte amit ki kell. ebben csak azt nem értem, ez két embernek érték: Gannának és a Pinarellonak. nekem hiába adnák ide, nem én készítettem és vilgarekordot se hajtottam vele, így semmi közöm ehhez a bicajhoz, számomra értéktelen. talán 50-100 év múlva lesz oldTimer értéke,egyelőre sok értelmét nem látom megvenni (na, nem, mintha szándékomban állna).
20230313_162133.jpg

Miért válaszd a Pinarello Bolide F TT-t?
Mert egyetlen egy létezik belőle – és az a tiéd. A Pinarello Bolide F HR 3D a világ leggyorsabb kerékpárja. A pályakerékpárok koronázott királya, tökéletesre csiszolt gyémánt, őrült harmónia és vágyakat meghaladó high end technológia. Digitális névjegy a totális fényűzésben – ez a Bolide F HR 3D.
halfnote.hu
halfnote.hu
Nem hinném, hogy ez AZ a bizonyos darab lenne. Mivel tudsz méretet választani. Valamint a "lerúgott" bicó, köszöni szépen, jól érzi magát a gyár melletti mintaboltban kiállítva.revox írta: ↑2023.04.19., szer. 23:28
mondjuk, ha ez ténylegesen a Ganna wrec gépe, akkor, ahogy a hablaty végén írják, egy van belőle (ami szerintem kamu, mert egy wr csúcsdöntésre kizárt, hogy tartalék nincs beállítva).
xal ha ez az ominózus verda, elvakult gyűjtők kifizetik érte amit ki kell. ebben csak azt nem értem, ez két embernek érték: Gannának és a Pinarellonak. nekem hiába adnák ide, nem én készítettem és vilgarekordot se hajtottam vele, így semmi közöm ehhez a bicajhoz, számomra értéktelen. talán 50-100 év múlva lesz oldTimer értéke,egyelőre sok értelmét nem látom megvenni (na, nem, mintha szándékomban állna).

Lindemann Musicbook Source; Anthem P2; Elac FS 409, HiDiamond
mondjuk, ha ez ténylegesen a Ganna wrec gépe, akkor, ahogy a hablaty végén írják, egy van belőle (ami szerintem kamu, mert egy wr csúcsdöntésre kizárt, hogy tartalék nincs beállítva).pärt írta: ↑2023.04.19., szer. 22:14Uh... én csak most olvastam ezt a céges zagyvalékot, először csak az árát néztem. Mintha egy varázsgombától megkészült, másfél éve magyarul tanuló marketinges írta volna.
A cucc mindenesetre elképesztő, de érdekes lenne látni, hogy mindezt karbonból, azonos geoval milyen súlyból, milyen merevséggel és milyen összegből hozható ki. Bár a súly itt aligha tényező: egyszer rúgja fel a terminátor utazósebességre, aztán annyi.
Ja, és a 60.000 euro csak a váz+kormányszett.![]()
xal ha ez az ominózus verda, elvakult gyűjtők kifizetik érte amit ki kell. ebben csak azt nem értem, ez két embernek érték: Gannának és a Pinarellonak. nekem hiába adnák ide, nem én készítettem és vilgarekordot se hajtottam vele, így semmi közöm ehhez a bicajhoz, számomra értéktelen. talán 50-100 év múlva lesz oldTimer értéke,egyelőre sok értelmét nem látom megvenni (na, nem, mintha szándékomban állna

halfnote.hu
halfnote.hu
eztán megbecsülöm a bora ultra 2 kerékszettet
egyébként elkezdtek előkerülni ezek a régebbi profillal (V shape) bíró kerekek, igen horror áron. émmeg nemrég majdnem eladtam 250-ért a gyűjtői állapotű Fulcrum Speedet
az azért vicces, hogy hungaryból- hungaryba a szállítás 100ezer Ft
(nyilván nincs beállítva, de 100ezer bárhova necces)
https://www.ebay.com/itm/195138565398?h ... R8TTqrXzYQ

az azért vicces, hogy hungaryból- hungaryba a szállítás 100ezer Ft

https://www.ebay.com/itm/195138565398?h ... R8TTqrXzYQ
halfnote.hu
halfnote.hu