egyébként most nézem, ez melyik oldal...
nyilván a számaik iránymutatásnak kb jók, de pl ők követék azt el, hogy úgy mértek conti szingót, hogy sose ragasztottak előtte. egy réteg ragasztóval tették fel és nem várták meg a normál kiszáradást
Amit linkeltem, ott leírják, hogy többréteg (ahogy kell) Conti ragasztóval tették fel a gumikat (szerintem is az a legjobb,csak nyűgös), de látszik, hogy értik is a dolgot. Azon az angol odalon én jobban észreveszem a gyakrolatiasabb hozzáértést és sok dologban nagyon egyformán érezzük (bár ők mérik) a dolgokat. Amiben én máshogy látom az egészet, nem vagyok megggyőződve a latex előnyeiről minden esetben, csak nekem ez azért nehéz, mert a conti competition 25 butylos gumi, de szerintem jobban ugrik, mint a Vittoria Corsa 25, ami latexes. Csak ugye itt eltérő gumikról van szó és nem tudom a belsőket megcserélni. Így csak összességében tudom elmondani, hogy a Conti, butylos létére, nekem jobban fekszik, mint a Vittoria a latexxel. MEg a latex nyűgös a folytonos leengedésésvel és idén kettőt buktam,mert az egyik összeragadt átlában, a másik meg a szelepnél elengedte az illesztést. Ha van köztük 2 watt statikus haladás esetén mégis a latex javára, inkább erősödöm annyit, vagy akkor vesszen az a 2 watt, de nem akarok még egy ilyen nyarat a latexekkel :)
jóvanaz, nyúzzuk ,ami van, jó az mind és ez a lényeg,hogy nem ezen fog múlni. Sebinak ha alátesszünk egy drótperemes legótvarabb gumit,akkor is rárúg 400watot staikba, oszt úgy megy el mellettünk, mint a fene

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu