Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
- pärt
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 5011
Re: Kerékpározás
Jégszilánk lehetett, még látszik a porhó is a felületen.
- asebestyen
- V.I.P.
- Értékelés: 7571
Ráadásul Te a gumi odalfalán mentél át 50-nel a kavicsokon.

Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8965
Akkor azért, mert az ajánlott alatt volt 3 barral.

Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Ja, mikor rà is írták, hogy 15bar

Clicheren 5lyuk lenne kerekenként, egy ilyen aknamezőn (4-5 centis kődarabokkal telítve az út és 50fölött belegázolsz

Hazahozott

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Igen,erre én is gondoltam tegnap,hogy a lánya miatt ment ill. a többiek ezért kevésbé.AAttila írta: ↑2023.09.09., szomb. 10:14Szerintem Kuss tudta,hogy mit csináljon. Tegnap volt Jonas kislányának a szülinapja, ezért (is) volt fontos,hogy ő nyerje a szakaszt. Simán tudott volna menni Sepp és Rogla is, látszott,hogy a végén fél percet lekaptak az előnyből,csak nem akarták az ellenfeleket felvinni Jonasra.lacee írta: ↑2023.09.09., szomb. 09:44Vuelta:
Kíváncsi leszek a Jumbo kivel nyereti meg,van egy sanda gyanúm,hogy nem Kuss lesz az,tegnap látszott rajta,hogy nem tudja mit csináljon,valószínű Roglicot kellett volna hoznia.Az erő ott volt, a szakasz is nyerte volna szerintem,élete formájában lehet….Remélem nem áldozzák be valamelyik nagymenőért.
Én azt mondom, ha tényleg a Csapat számít és annyira olyanok,mint amilyennek Ati is mondja, akkor, a vezetés biztosan Seppnek adja és Jonas,Rogla örömmel segít. Ettől lesz még erősebb a csapatszellem.
Szerintem Kuss tudta,hogy mit csináljon. Tegnap volt Jonas kislányának a szülinapja, ezért (is) volt fontos,hogy ő nyerje a szakaszt. Simán tudott volna menni Sepp és Rogla is, látszott,hogy a végén fél percet lekaptak az előnyből,csak nem akarták az ellenfeleket felvinni Jonasra.lacee írta: ↑2023.09.09., szomb. 09:44Vuelta:
Kíváncsi leszek a Jumbo kivel nyereti meg,van egy sanda gyanúm,hogy nem Kuss lesz az,tegnap látszott rajta,hogy nem tudja mit csináljon,valószínű Roglicot kellett volna hoznia.Az erő ott volt, a szakasz is nyerte volna szerintem,élete formájában lehet….Remélem nem áldozzák be valamelyik nagymenőért.
Én azt mondom, ha tényleg a Csapat számít és annyira olyanok,mint amilyennek Ati is mondja, akkor, a vezetés biztosan Seppnek adja és Jonas,Rogla örömmel segít. Ettől lesz még erősebb a csapatszellem.
Vuelta:
Bibircsók nőtt a gumira 
Gyanítom, hogy a sziklaomlás utáni kőmaradék műve, amin átrongyoltam. de még így nem jártam
nem a belső van kint, külső dudorodott fel...
Ez nem az én évem gumik terén

Gyanítom, hogy a sziklaomlás utáni kőmaradék műve, amin átrongyoltam. de még így nem jártam

Ez nem az én évem gumik terén

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- asebestyen
- V.I.P.
Kilincses, újszerű belülről minden. Mennem kell vele egy hosszabbat. Most visszatettem a kereket, próba, nincs hangja. Múltkor is ez volt, aztán 1-2km és nagyobb erőkifejtés után elkezdte szép halkan, majd egyre hangosabb.revox írta: ↑2023.09.08., pén. 07:24Kilincses vagy ratchet? Nem lehet, hogy a rotor rugója laza kicsit? Vagy kalapácsok/ratchet tárcsa kopott?asebestyen írta: ↑2023.09.07., csüt. 22:06Tehén Schwalbe.jpg
.
28mm-es ment fel a 30-as után. Elég nek kell lennie. :)
Viszont a Canyonnal szívni fogok. Levettem a szabadonfutót, minden tüchtignek tűnik, a tengely teljesen újszerű. Kipucoltam, ha már széthúztam és újra kentem Shimano freehub grees-zel. Hogy mi az, ami nagy terhelésen finoman kattog...![]()
12-es rendszer van rajta.Ha nem találom, akkor az én kerekemre át kell tennem a sort. Ha azzal nem szól, akkor a hátsó agyban összes csapágy csere, de nem érzem, hogy lógna, nincs hangja, nem rág... Iparis persze. 300W felett kezd hangos lenni. 150-nél semmi, 200 felett kezdi halkan...
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
Kilincses vagy ratchet? Nem lehet, hogy a rotor rugója laza kicsit? Vagy kalapácsok/ratchet tárcsa kopott?asebestyen írta: ↑2023.09.07., csüt. 22:06Tehén Schwalbe.jpg
.
Viszont a Canyonnal szívni fogok. Levettem a szabadonfutót, minden tüchtignek tűnik, a tengely teljesen újszerű. Kipucoltam, ha már széthúztam és újra kentem Shimano freehub grees-zel. Hogy mi az, ami nagy terhelésen finoman kattog...![]()
12-es rendszer van rajta.Ha nem találom, akkor az én kerekemre át kell tennem a sort. Ha azzal nem szól, akkor a hátsó agyban összes csapágy csere, de nem érzem, hogy lógna, nincs hangja, nem rág... Iparis persze. 300W felett kezd hangos lenni. 150-nél semmi, 200 felett kezdi halkan...
halfnote.hu
halfnote.hu
Viszont a Canyonnal szívni fogok. Levettem a szabadonfutót, minden tüchtignek tűnik, a tengely teljesen újszerű. Kipucoltam, ha már széthúztam és újra kentem Shimano freehub grees-zel. Hogy mi az, ami nagy terhelésen finoman kattog...
12-es rendszer van rajta.
Ha nem találom, akkor az én kerekemre át kell tennem a sort. Ha azzal nem szól, akkor a hátsó agyban összes csapágy csere, de nem érzem, hogy lógna, nincs hangja, nem rág... Iparis persze. 300W felett kezd hangos lenni. 150-nél semmi, 200 felett kezdi halkan...
.
- asebestyen
- V.I.P.
Viszont a Canyonnal szívni fogok. Levettem a szabadonfutót, minden tüchtignek tűnik, a tengely teljesen újszerű. Kipucoltam, ha már széthúztam és újra kentem Shimano freehub grees-zel. Hogy mi az, ami nagy terhelésen finoman kattog...

12-es rendszer van rajta.

Íme, amit levettem
:
- asebestyen
- V.I.P.
Pont meg tudom mutatni, mert ma cseréltem gumikat a Tehénen. :)
Íme, amit levettem

szűkebb szelephosszabbítón átmegy? nekem valami tufo volt, az beleragadtasebestyen írta: ↑2023.09.07., csüt. 12:28Háááát, ha évente 2x kell 1p-et áldozni, az már nagyon gáz?![]()
Csak azoknak, akik nem jártasak... szóval levegő kienged, szelepmag kiteker, tej beönt szelepen keresztül, szelepmag vissza, kereket felfúj, gól. Ez azért nem egy vészes dolog.![]()
Tudom, tudom, lustaság fél egészség...![]()

halfnote.hu
halfnote.hu
- asebestyen
- V.I.P.
Jah, ha jó rá a DT, akkor király.geza123 írta: ↑2023.09.07., csüt. 14:51Ezt nézted? https://bikebiz.com/airstreeem-introduc ... -wheelset/
Elég alapos a műszaki tartalom leírása (később, szerkesztés után tettem be a hozzászólásba).
Ezt nézted? https://bikebiz.com/airstreeem-introduc ... -wheelset/
Elég alapos a műszaki tartalom leírása (később, szerkesztés után tettem be a hozzászólásba).
Lindemann Musicbook Source; Anthem P2; Elac FS 409, HiDiamond
A kolléga le tudja írni a korábbi (egy éve még azt hajtottam) gép nevét.

Mondjuk, elsőre én is felhúztam a szemöldökömet, amikor a lakókocsikat dobta ki találatnak a kereső.

Hát, amilyenre szükséged van.

Egy DT Swiss sosem rossz, szerintem.
- pärt
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 5011
Elég öngyilkos névválasztás. Rá akartam keresni. Airstream: semmi. Ja, lazáskodnak, Airstreem, csak a kolléga biztosan elírta: ismét semmi. Hátha nem elírás, legyen 3xE: megvan! De addig ki jut el?geza123 írta: ↑2023.09.07., csüt. 14:17Airstreeem lesz ez.asebestyen írta: ↑2023.09.07., csüt. 12:42Ebban Canyon gépben 50-es karbon kerekek vannak. Az összes felirat vagy jel ennyi rajta, a felniken semmi nincs:
.
20230907_112248.jpg
.
Ha valaki felismerné esetleg, elárulhatná milyen állat ez. Köszi!![]()
Az előző gépem ilyen, most a fiam hajtja. Sajnos az év elején abbahagyták a gyártást, szerintem kifejezetten jó kerekeket és vázakat csináltak a messzi Salzburgban.
A korábbi honlap sem elérhető már, ahol a kerekek is fent voltak.

- asebestyen
- V.I.P.
Köszi! Milyen szabadonfutót tennél rá?geza123 írta: ↑2023.09.07., csüt. 14:17Airstreeem lesz ez.asebestyen írta: ↑2023.09.07., csüt. 12:42Ebban Canyon gépben 50-es karbon kerekek vannak. Az összes felirat vagy jel ennyi rajta, a felniken semmi nincs:
.
20230907_112248.jpg
.
Az előző gépem ilyen, most a fiam hajtja. Sajnos az év elején abbahagyták a gyártást, szerintem kifejezetten jó kerekeket és vázakat csináltak a messzi Salzburgban.
Szerintem ez lehet:asebestyen írta: ↑2023.09.07., csüt. 12:42Ebban Canyon gépben 50-es karbon kerekek vannak. Az összes felirat vagy jel ennyi rajta, a felniken semmi nincs:
.
20230907_112248.jpg
.
https://www.used-elitebikes.com/disc/15 ... h-neu.html
Vagy ez:
https://bikebiz.com/airstreeem-introduc ... -wheelset/
- asebestyen
- V.I.P.
Stan's-t használok csak. Csak akkor szívás, ha már odaköt, ahhoz kell oldószer.Szalon írta: ↑2023.09.07., csüt. 13:49Mit használsz? Nekem sosem volt ilyen problémám Bontrager, Speci, Orange Seal folyadékokkal. mindegyiket simán le tudtam törölni egy ronggyal, semmilyen oldószerre nem volt szükség.asebestyen írta: ↑2023.09.07., csüt. 12:56Én is ilyen vagyok, nyugi. Aztán át akartam rakni a gumikat egyik kerékről a másikra. Kb 1h-t vakarásztam oldószer nélkül a gumiperemről a trutymót, a másikat nyugodt szívvel raktam fel úgy. És tudtam aludni.És nem lett rosszabb semmivel.
![]()
Airstreeem lesz ez.asebestyen írta: ↑2023.09.07., csüt. 12:42Ebban Canyon gépben 50-es karbon kerekek vannak. Az összes felirat vagy jel ennyi rajta, a felniken semmi nincs:
.
20230907_112248.jpg
.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára geza123 2023.09.07., csüt. 14:27-kor.
- Szalon
- Fórumlakó
- Értékelés: 1501
Mit használsz? Nekem sosem volt ilyen problémám Bontrager, Speci, Orange Seal folyadékokkal. mindegyiket simán le tudtam törölni egy ronggyal, semmilyen oldószerre nem volt szükség.asebestyen írta: ↑2023.09.07., csüt. 12:56Én is ilyen vagyok, nyugi. Aztán át akartam rakni a gumikat egyik kerékről a másikra. Kb 1h-t vakarásztam oldószer nélkül a gumiperemről a trutymót, a másikat nyugodt szívvel raktam fel úgy. És tudtam aludni.pärt írta: ↑2023.09.07., csüt. 12:53Nem ismersz.asebestyen írta: ↑2023.09.07., csüt. 12:51Ahhoz kell oldószer, hogy a kikeményedett trutymót leszedd a gumiról. Felesleges szerintem.Nem tudnék nyugodtan aludni.
És nem lett rosszabb semmivel.
![]()
Avantgarde Acoustic Duo G2
Avantgarde Acoustic Model THREE
Lumin A1
Siltech
Avantgarde Acoustic Model THREE
Lumin A1
Siltech