Jah, dehogy. Octalinkes deore volt benne.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8922
Re: Kerékpározás
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- Vinkler
- Adminisztrátor
Pont az volt benne, de alattam 400 km-t bírt a 2. is, így lecseréltem Hallowtech-re.
- Vinkler
- Adminisztrátor
Octalinkes trekking van nálam 9-es. 44-28 talán.
Urak,tudtok nekem ajánlani a 28” Alurex kerékpárra valami olcsóbb ettől jobb telót.
Megnéztem,a dugót felül ki lehet szedni és üreges a csúszó,nincs semmi,van a tetején egy biztosító drót azt nem szedtem ki, lehet,hogy ha az kijön akkor szét lehetne szedni,mondjuk túl sokmindent nem lehetne neki ártani szerintem…..
Hajtómű is érdekelne hátha van valakinek a fiók alján,octalink négyszögtengelyes ami ettől jobb minőség meg nagyobb…
Megnéztem,a dugót felül ki lehet szedni és üreges a csúszó,nincs semmi,van a tetején egy biztosító drót azt nem szedtem ki, lehet,hogy ha az kijön akkor szét lehetne szedni,mondjuk túl sokmindent nem lehetne neki ártani szerintem…..
Hajtómű is érdekelne hátha van valakinek a fiók alján,octalink négyszögtengelyes ami ettől jobb minőség meg nagyobb…
De azon elnosolyodtam, hogy kb tényleg ugyanaz jön le Nálad 200w-nál
Mondjuk az Neked nem nagyon hajtós, lehet 150watton én is hasonlókat produkàlnék az eltérő bicókkal.
Bár, régen èn is mdntem a 12kilos télivel a reacto ellenében,komfortzónàn és nem volt nagy eltérés
Ja. Azóta én is találtam több tehenes edr't,ami kb ugyanazt mutatja. Akkor max az dönt melyikkel maradsz frisyebb. Nekem a Dogmával volt, hogy néha ugyanazt mdntem mint a reactoval, csak a reactoról sokkal frissebben dzáltam le, a combom jobb állapotban volt.asebestyen írta: ↑2023.09.01., pén. 16:18Nem, kb egyforma. Pedig érzésre azt mondanám, a Cannondale sokkal gyorsabb, de nem.revox írta: ↑2023.09.01., pén. 11:13Sebi!
nem vagy gyorsabb a Cannonnal? nézegettem straván a dögrovás előtti időket,meg a mostanit. az endurance-t inkább, ott nagy difi nincs a tréningek között intenzitásban. mintha most picit nagyobb lenne a avg speed 200Watton, mint előtte. nyilván,nem néztem meg mindent, de vagy 5-6-7-8 tekerést, meg szél is van, bár, az oda-vissza kiegyenlítődik (vagy nem. nekem mindig olyan érzésem van,hogy többet fog, mint segít)
De azon elnosolyodtam, hogy kb tényleg ugyanaz jön le Nálad 200w-nál

Mondjuk az Neked nem nagyon hajtós, lehet 150watton én is hasonlókat produkàlnék az eltérő bicókkal.
Bár, régen èn is mdntem a 12kilos télivel a reacto ellenében,komfortzónàn és nem volt nagy eltérés
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- asebestyen
- V.I.P.
- Értékelés: 7548
Nem, kb egyforma. Pedig érzésre azt mondanám, a Cannondale sokkal gyorsabb, de nem.revox írta: ↑2023.09.01., pén. 11:13Sebi!
nem vagy gyorsabb a Cannonnal? nézegettem straván a dögrovás előtti időket,meg a mostanit. az endurance-t inkább, ott nagy difi nincs a tréningek között intenzitásban. mintha most picit nagyobb lenne a avg speed 200Watton, mint előtte. nyilván,nem néztem meg mindent, de vagy 5-6-7-8 tekerést, meg szél is van, bár, az oda-vissza kiegyenlítődik (vagy nem. nekem mindig olyan érzésem van,hogy többet fog, mint segít)
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
látom magam előtt,ahogy az útszéli kulacsszedők a tuor után pár évvel keresik a vitrinbe eltett relikviát és az asszonyt késsel fenyegetik, hogy hova tüntette elpärt írta: ↑2023.09.01., pén. 11:46Megnéztem, van egy apró "bio" felirat, szóval tudtomon kívül egy szuicid hajlamú kulacsot vettem, ami maga dönt róla, meddig akar élni, én hiába próbálom életben tartani takarítgatással.Na, nem nyünnyögök tovább ilyen piti dolgon, csak hát idáig akkor kukáztam kulacsot, ha már vállalhatatlanul karcos volt.

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Na, nem nyünnyögök tovább ilyen piti dolgon, csak hát idáig akkor kukáztam kulacsot, ha már vállalhatatlanul karcos volt.
- pärt
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 4989
Megnéztem, van egy apró "bio" felirat, szóval tudtomon kívül egy szuicid hajlamú kulacsot vettem, ami maga dönt róla, meddig akar élni, én hiába próbálom életben tartani takarítgatással.

Sebi!
nem vagy gyorsabb a Cannonnal? nézegettem straván a dögrovás előtti időket,meg a mostanit. az endurance-t inkább, ott nagy difi nincs a tréningek között intenzitásban. mintha most picit nagyobb lenne a avg speed 200Watton, mint előtte. nyilván,nem néztem meg mindent, de vagy 5-6-7-8 tekerést, meg szél is van, bár, az oda-vissza kiegyenlítődik (vagy nem. nekem mindig olyan érzésem van,hogy többet fog, mint segít
)
nem vagy gyorsabb a Cannonnal? nézegettem straván a dögrovás előtti időket,meg a mostanit. az endurance-t inkább, ott nagy difi nincs a tréningek között intenzitásban. mintha most picit nagyobb lenne a avg speed 200Watton, mint előtte. nyilván,nem néztem meg mindent, de vagy 5-6-7-8 tekerést, meg szél is van, bár, az oda-vissza kiegyenlítődik (vagy nem. nekem mindig olyan érzésem van,hogy többet fog, mint segít

halfnote.hu
halfnote.hu
áá,ez alapértelmezett. nálunk az axxony a mumus. szerintem az axxony azt hiszi,hogy csak tekerni kell és az kegy tőle, ha az általam vett és általam szervizelt(költségeket is beleértve) kerékpáron elkísér egy-egy tréningre, vagy a Bükkbe (ahova az általam vett, általam tankolt és vezetett autóval ill bicajokat ki és bepakolva) elviszem. mindenesetre, ha a láncról egy csepp olaj lecsöppen a kőre, ordít,hogy a fene ette volna meg, hogy "öxxebax" mindent a bicigli

halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Hazajáró lélek
A gyerek kapott egy használt bringát azt tettem rendbe,mindent is,vót mit csinálni….revox írta: ↑2023.09.01., pén. 09:17mer mit csináltál belőle, hogy így nekiugrottál? csak nem peugeot 206-ost?lacee írta: ↑2023.09.01., pén. 09:05revox írta: ↑2023.09.01., pén. 08:45
szingóragasztás, most continentallal. állítólag, ha felkened, még 4-5percig mozog a gumi,hogy központosítsd... nem... 4-4 kiszakadt vízhólyag mindkét kezemen,de legalább mind ott, ahol "fogópontok" vannak. Így ma a kulcsot bedugtam a zárba,de már az axxonynak kellett elfordítani![]()
![]()
Nekem a két hüvelykújjamon a köröm,izomláz,enyhe derékfájás…..![]()
![]()
mer mit csináltál belőle, hogy így nekiugrottál? csak nem peugeot 206-ost?lacee írta: ↑2023.09.01., pén. 09:05revox írta: ↑2023.09.01., pén. 08:45szingóragasztás, most continentallal. állítólag, ha felkened, még 4-5percig mozog a gumi,hogy központosítsd... nem... 4-4 kiszakadt vízhólyag mindkét kezemen,de legalább mind ott, ahol "fogópontok" vannak. Így ma a kulcsot bedugtam a zárba,de már az axxonynak kellett elfordítani![]()
![]()
Nekem a két hüvelykújjamon a köröm,izomláz,enyhe derékfájás…..![]()

halfnote.hu
halfnote.hu

kulacs egyébként is fogyóeszköz, főleg, ha valaki izot is nyomat és nem kedvence az üvegmosó. de amúgy is berohad idővel,meg lefeketedik. sok értelme nincs a magasabban árazottnak. mondjuk én hozom a raktárból, de amikor zárva volt, a decathlonban vettem a legolcsóbbat. nem törik ki a fogad, ha nyomod,tolja befele a nedűt, jó rugalmas. kulacstartóban nem lötyög és ha lefeketedett,kidobod (vagy kettévágva jó laffantyúnak a télibicóra). egyébként ha a Tied lebomló, van benne logika,mert intenzív használat mellett 2 évet nem húz ki egy kulacs, hamarabb elkoszolódik. a probléma ott van, mint az auchanos környezetbarát zacskóval: amely bolt nem környbarát zacsit használ, büntit fizet. A sima zacsiért nem fizetsz a boltban, a környbarátért,amit ha használ a bolthálózat, nem fizetnek büntit, azért tejelsz
mellesleg büdös és a kifli kiszárad benne reggelre
egyébként aki érzékeny erre a biológiai lábnyomara (aminek nyilván van létjogosultsága) a lebomló műanyag lövésem sincs, miből készül, de ha az is műanyag (nagy valószínűséggel), akkor max gyorsabban elporlad, de a műanyagok nem lebomlanak, csak felaprózódnak idővel, de ténylegesen nem tűnnek el, mikroszkópikus méretben továbbra is jelen vannak a környezetben. A gyorsan "lebomló" műanyagnak max annyi köze van akkor a környezetvédelemhez, a "tájvédelem" alfejezethez hozzá lehet csapni, hogy nem rondítja a "tájképet" a szemétkupac, de kémiailag jelen lesz.
minap hallottam félfüllel, hogy a papírpoharak is károsak... nem volt időm odafigyelni, mivel magyarázzák, de simán elképzelhető, hogy a ragasztóanyag, ami összefogja a pépesített papírt, szintén nem a barátunk. lebomláskor ez a talajvízbe kerülhet.
hogy ezek után, bátran dobáljuk e el a kulacsokat? az a baj, idővel megkerülhetetlen. vegyünk "lebomló" műanyagot? nem xartunk a kútba, csak a kávájára. használhatod utána szögtartónak, de egyszer mind a kukában kerül. Amit már legyártottak, az már mind ott végzi, így- vagy úgy, ha megveszed évente a kettőt, ha nem.
elvagyok
az is lehet,hogy eldobható, bár az nézelődő hobbistának nagy bulipärt írta: ↑2023.09.01., pén. 00:05IMG20230831232656.jpgNe vegyetek olcsó, könnyű, gagyi kulacsot nevesincs cégtől! Vegyetek drága, nehéz, gagyi kulacsot prémiummárkától! Ez itt majdnem két évet kibírt úgy, hogy amúgy alig használtam, mert utáltam. Indokolatlanul túlbonyolított, kétféle műanyagból összerakott nehéz zárókupak, ivásnál a számat becsípő szopóka, és mint ma kiderült, valami eszméletlen fos alapanyag, ami a minimális UV terhelést sem bírta. Lehet, hogy ez is valami komposztálható cucc, amiről pár hónapja volt itt szó.

kulacs egyébként is fogyóeszköz, főleg, ha valaki izot is nyomat és nem kedvence az üvegmosó. de amúgy is berohad idővel,meg lefeketedik. sok értelme nincs a magasabban árazottnak. mondjuk én hozom a raktárból, de amikor zárva volt, a decathlonban vettem a legolcsóbbat. nem törik ki a fogad, ha nyomod,tolja befele a nedűt, jó rugalmas. kulacstartóban nem lötyög és ha lefeketedett,kidobod (vagy kettévágva jó laffantyúnak a télibicóra). egyébként ha a Tied lebomló, van benne logika,mert intenzív használat mellett 2 évet nem húz ki egy kulacs, hamarabb elkoszolódik. a probléma ott van, mint az auchanos környezetbarát zacskóval: amely bolt nem környbarát zacsit használ, büntit fizet. A sima zacsiért nem fizetsz a boltban, a környbarátért,amit ha használ a bolthálózat, nem fizetnek büntit, azért tejelsz

egyébként aki érzékeny erre a biológiai lábnyomara (aminek nyilván van létjogosultsága) a lebomló műanyag lövésem sincs, miből készül, de ha az is műanyag (nagy valószínűséggel), akkor max gyorsabban elporlad, de a műanyagok nem lebomlanak, csak felaprózódnak idővel, de ténylegesen nem tűnnek el, mikroszkópikus méretben továbbra is jelen vannak a környezetben. A gyorsan "lebomló" műanyagnak max annyi köze van akkor a környezetvédelemhez, a "tájvédelem" alfejezethez hozzá lehet csapni, hogy nem rondítja a "tájképet" a szemétkupac, de kémiailag jelen lesz.
minap hallottam félfüllel, hogy a papírpoharak is károsak... nem volt időm odafigyelni, mivel magyarázzák, de simán elképzelhető, hogy a ragasztóanyag, ami összefogja a pépesített papírt, szintén nem a barátunk. lebomláskor ez a talajvízbe kerülhet.
hogy ezek után, bátran dobáljuk e el a kulacsokat? az a baj, idővel megkerülhetetlen. vegyünk "lebomló" műanyagot? nem xartunk a kútba, csak a kávájára. használhatod utána szögtartónak, de egyszer mind a kukában kerül. Amit már legyártottak, az már mind ott végzi, így- vagy úgy, ha megveszed évente a kettőt, ha nem.
elvagyok

halfnote.hu
halfnote.hu
revox írta: ↑2023.09.01., pén. 08:45szingóragasztás, most continentallal. állítólag, ha felkened, még 4-5percig mozog a gumi,hogy központosítsd... nem... 4-4 kiszakadt vízhólyag mindkét kezemen,de legalább mind ott, ahol "fogópontok" vannak. Így ma a kulcsot bedugtam a zárba,de már az axxonynak kellett elfordítani![]()

Nekem a két hüvelykújjamon a köröm,izomláz,enyhe derékfájás…..

szingóragasztás, most continentallal. állítólag, ha felkened, még 4-5percig mozog a gumi,hogy központosítsd... nem... 4-4 kiszakadt vízhólyag mindkét kezemen,de legalább mind ott, ahol "fogópontok" vannak. Így ma a kulcsot bedugtam a zárba,de már az axxonynak kellett elfordítani

halfnote.hu
halfnote.hu
Tegnap kerékpárt szereltem,levett,volt xopó rendesen,12-20 óráig kb. kisebb kihagyásokkal, kivagyok fájnak a hüvelykújjaim izomláz stb.
Tegnap kb.:)

Tegnap kb.:)
- pärt
- Hazajáró lélek
DA és Ultegra csak elektromos, viszont van felnifék opció.
de da és ultegra is van mechanikus. vagy csak a 105?pärt írta: ↑2023.09.01., pén. 00:05IMG20230831232656.jpgNe vegyetek olcsó, könnyű, gagyi kulacsot nevesincs cégtől! Vegyetek drága, nehéz, gagyi kulacsot prémiummárkától! Ez itt majdnem két évet kibírt úgy, hogy amúgy alig használtam, mert utáltam. Indokolatlanul túlbonyolított, kétféle műanyagból összerakott nehéz zárókupak, ivásnál a számat becsípő szopóka, és mint ma kiderült, valami eszméletlen fos alapanyag, ami a minimális UV terhelést sem bírta. Lehet, hogy ez is valami komposztálható cucc, amiről pár hónapja volt itt szó.
Más. Kijött az új 105-ös szett 12 sebességes, mechanikus váltós változata, szóval egyelőre elhalasztották a kattogtatós váltó kivégzését. Viszont míg a Dura, Ultegra létezik felnifékkel, ezt már csak tárcsával adják. Lehet tippelni, hogy a felsőház következő generációjában lesz-e felnifék.
https://road.cc/content/tech-news/shima ... set-303533
halfnote.hu
halfnote.hu
Más. Kijött az új 105-ös szett 12 sebességes, mechanikus váltós változata, szóval egyelőre elhalasztották a kattogtatós váltó kivégzését. Viszont míg a Dura, Ultegra létezik felnifékkel, ezt már csak tárcsával adják. Lehet tippelni, hogy a felsőház következő generációjában lesz-e felnifék.
Ne vegyetek olcsó, könnyű, gagyi kulacsot nevesincs cégtől! Vegyetek drága, nehéz, gagyi kulacsot prémiummárkától! Ez itt majdnem két évet kibírt úgy, hogy amúgy alig használtam, mert utáltam. Indokolatlanul túlbonyolított, kétféle műanyagból összerakott nehéz zárókupak, ivásnál a számat becsípő szopóka, és mint ma kiderült, valami eszméletlen fos alapanyag, ami a minimális UV terhelést sem bírta. Lehet, hogy ez is valami komposztálható cucc, amiről pár hónapja volt itt szó.
- pärt
- Hazajáró lélek
ezeket összevetve, a mai mezőnyben ez a keró garantáltan megállja a helyét. nincs rajta 15eur árcédula? és akkor mi van? Bár ez a reális ára egy bicajnak. nemrég lógattam be,hogy szerintem egy top ára reálisan 3milkó. 2.2 az ultegrás. ha abból durácse lesz, nemtom,mennyi a különbözet, de kb találkozik azzal,amit szerintem ma egy top bicajért el lehetne kérni.
de én se rohanok venni. bár, ha az axxony nem vágna ki azzal együtt, lehet egyszer,csak úgy,mert szertem a jó dolgokat, főelg, ha punk és a decathlonos top bringa elég punk (meg akkor ideolvashatnád, hogy mivan kismajom,tárcsafék?)
igen... erre több okom van... ismerem a korábbi gépüket, jó. megnéztem a mostani geoját és adtait, madj 10 éve hasonló bicajt hajtok és jó. megnéztem az amcsi (amcsi volt? arra emléxem) faszi videóját,aki még nem is a PRO vázzal szereltet teszteli és látom a mozgásán és a bicaj viselkedésén, hogy jó bicaj. mellé az is infó,hogy az a csávó,mint elmondta, kerékpárszrerelő és amit bevisznek hozzá, mindent kipróbál, látott már pár vasat usában, ahol kolbászból van a kerítés... de a fő szempont, amit mutat a bicaj mozgás közben: a pedál,kormány rekaciókat. Az, hogy a kicsit túlsúlyos csávó amikor bepörgeti, simán tarja a tempót vele,azt mutatja, nem zabálja le a combod. na jó,sprinteken azért beliheg,de ki nem és ennyi plusszal...asebestyen írta: ↑2023.08.31., csüt. 16:05
Odaírtam, hogy ha... Te meg azt írod, biztos így vagy úgy...

ezeket összevetve, a mai mezőnyben ez a keró garantáltan megállja a helyét. nincs rajta 15eur árcédula? és akkor mi van? Bár ez a reális ára egy bicajnak. nemrég lógattam be,hogy szerintem egy top ára reálisan 3milkó. 2.2 az ultegrás. ha abból durácse lesz, nemtom,mennyi a különbözet, de kb találkozik azzal,amit szerintem ma egy top bicajért el lehetne kérni.
de én se rohanok venni. bár, ha az axxony nem vágna ki azzal együtt, lehet egyszer,csak úgy,mert szertem a jó dolgokat, főelg, ha punk és a decathlonos top bringa elég punk (meg akkor ideolvashatnád, hogy mivan kismajom,tárcsafék?)

halfnote.hu
halfnote.hu
Alapvetően a hifi se érdekel már egyáltalán, a bicajokon való vergődés pont annyira érdekel, mint a hifi.
Nézegetem a sporttársak kerékpárjait mikor gurulok és összetalálkozunk, jó drágák, a hajtás meg tiszta ótvar, pedig azon tényleg múlik valami. De mindegy, aki akar hifizzen, grammozzon, képekről állapítsa meg, hogy melyik gép milyen én meg megyek tekerek, mert szeretek akkor is, ha sose lesz belőlem semmi. :)
- asebestyen
- V.I.P.
- Értékelés: 7548
Odaírtam, hogy ha... Te meg azt írod, biztos így vagy úgy...revox írta: ↑2023.08.31., csüt. 15:41de miért maradna el? már a váz. biztos van tőle jobb, de hogy simán veri a top mezőny felét, már csak a geo miatt is, az vélhetően borítékolható. A réginek,amit nemrég linkeltem, amikor az u19-es csapat megy vele, olyan merev volt a váza, hogy leseggeltem és ez egy jobb geometria. nemrég árultak egy kis méretet facebookon. Valamit odaírtam, hogy érdemes megfontolni. Az egyesületi vezetőnk nem kérdezett vissza, hanem telefonált érte és megvette a dksi-nek, minidg van tehetséges gyerek,akinek nem biztos,hogy fussa jó bicajra.
érdekesen közelítitek ezt a kerékpár kérdést. kicsit olyan hifis érzésem van.
edit: CSontos István mondta mindig, hogy az látja meg a jót az olcsó hifiben, akinek már edzett füle van az igazán nagy gépeken, a mezei honpolgár csak húzgálja a száját egy kedvező,de jól lehetőségen. Ezért kopik a hifi alulról, ahogy fogalmazott.
olvassatok :)
https://index.hu/kultur/klassz/highend1112/
Alapvetően a hifi se érdekel már egyáltalán, a bicajokon való vergődés pont annyira érdekel, mint a hifi.

Nézegetem a sporttársak kerékpárjait mikor gurulok és összetalálkozunk, jó drágák, a hajtás meg tiszta ótvar, pedig azon tényleg múlik valami. De mindegy, aki akar hifizzen, grammozzon, képekről állapítsa meg, hogy melyik gép milyen én meg megyek tekerek, mert szeretek akkor is, ha sose lesz belőlem semmi. :)
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés