Nekem ilyen van.
. .

Hogy sikerült, Kolléga? A sajtó szerint nagyon jó kis verseny lett.
Nálam nem igazán. Mindig volt annyi önkritikám, hogy ne az első 10 sorba álljak be. Az éles rajt tihanynál lesz, addig esetleg lehet kerülgetni a sporttársakat. A Csopak-Nemesvámos közötti emelkedős részen meg úgyis széthúzódik a mezőny.

Erről van szó. Egy ilyen 1000 fős GF, amúgy sem a versenyzésről szól szvsz, inkább saját határok feszegetéséről.

Van ennek jelentősége?

Még csak 19 éves a srác. Elképesztő.

Teljes borzalom, ami kerékpársportban megy akár külföldön, akár itthon.AAttila írta: ↑2026.04.27., hétf. 12:52Az UCI megint jó volt. Pogacar-t megbúntették a Liege után 5435€-ra, mert szabálytalan volt rajta a mez, a dobogón. (A karján dupla szivárvány csík volt, a hasán pedig közel volt az UAE logó a szivárvány csíkokhoz)![]()
Annyi még,hogy végül utólag visszavonták a büntit.
Dupla világbajnok (2024,2025) dupla csík. Ez így korrekt.AAttila írta: ↑2026.04.27., hétf. 12:52Az UCI megint jó volt. Pogacar-t megbúntették a Liege után 5435€-ra, mert szabálytalan volt rajta a mez, a dobogón. (A karján dupla szivárvány csík volt, a hasán pedig közel volt az UAE logó a szivárvány csíkokhoz)![]()
Annyi még,hogy végül utólag visszavonták a büntit.
Én megúsztam eszméletvesztéssel és kulcs csonttal, pedig nem is tudok kerékpározni.asebestyen írta: ↑2026.04.25., szomb. 18:35Szegény Szilárd jól összetörte magát Mádon a múlt héten. Eszméletvesztés, kulcs csont és 3 borda nyekk... Pedig Ő kerékpározni is tud, nem úgy mint én.. Veszélyes üzem ez a versenyzés.
De hajrá, akit mozgat !![]()

Épp ma kérdeztem Ákost, h mi a tökért tekered azt a sz@rt, de kb ezt tippeltem. Hát sok sikert az eredményekhez, ami az hoz. Én személy szerint heti rendszerességgel kib@sznám, annyira rühellem. Sajnos semmi köze a kerékpározáshoz, mindamellett, hogy borzasztóan unalmas és demoralizáló. Én kerékpározni szeretek és az eredmények sem vonzanak, így nekem marad a kinti ride, szerencsére!AAttila írta: ↑2026.04.25., szomb. 11:10Én személy szerint ott tartok, hogy- bár nem olyan öröm,mint kint - de inkább görgőzök. Sokkal pontosabban és stresszmentesen tudom megcsinálni az edzéseimet. Tényleg csak arra kell fókuszálni, ami ki van írva. Hozzáteszem, megbeszéltük, hogy 2-2,5 óránál többet nem görgőzök, de a hosszabb edzések amúgy is más jellegűek, azok mehetnek kint. De nálam nem is annyira adott a környezet sem,mint aki pl dombok között vagy hegyek mellett lakik. Tegnap volt 7x10p közte 4p pihenő. Ez síkon sem jó, hacsak nem az üres Hortobágyon vagy, de emelkedőkre sem, mert ott meg a pihi nem adja ki. Szóval szerintem a görgő elfogadható ilyen szép időben is. Ez a valamit vamiért eset.
Ha csak funride lenne, indulnék Vinklerhez,hogy tekerjünk egyet a Pilisben vagy Pärthez a Bükkbe. De még Ákosnak is jut dimbes-dombos szépséges erdő. Revivel már nem annyira mennék a Hortobágyra, Ő is kínozta ott magát eleget, de a Mátrába szívesen.

A jó hír, hogy kereket viszonylag könnyen és gyorsan tudsz cserélni. Szóval vehetsz bele egy “olyan” kereket is viszonylag kis rafordítással!gianni321 írta: ↑2026.04.25., szomb. 11:23Szükség valóban nincs rá. Egész egyszerűen csak örültem, hogy volt egy ilyenem és élvezehettem azt a többletet, amit adott. Erőnlét nyilván nem múlik rajta. Nem is ez volt a lényeg. Csak egész egyszerűen feltűnt, hogy ez a mostani kerék nem az a kerék. Ennyi. Nem kell ebbe többet belelátni.Vinkler írta: ↑2026.04.24., pén. 09:28A fitting nagyon hasznos dolog!
Egyetértek Ákossal, hogy többet számít bármely csapágyazásnál.
Egyébként nekem egy viszonylag egyszerű DT 350 Straightpull agyas kerekem van, nincs benne Ceramicspeed, de nem is érzem szükségességét, maximálisan elégedett vgyok vele.
A fitting egy országúti bringánál szinte kötelező, ezt se vitatja szerintem senki.