Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Foci

ANDS
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 719

Foci

Hozzászólás Szerző: ANDS »

.....
Ha már így alakult, sztem a Bayern-Real ág naaaaaagy meglepetést tartogat, Robben nagyon jó, és különösen egy húron pendülnek most Ribéryvel. :smile49:

Van egy olyan érzésem, hogy nézhetőbb meccsek lesznek, mint a Barca-Chelsea.

A Real az utólsó 4 meccsén 18 gólt rúgott!

- 5:1
- 5:1
- 3:0
- 5:2

A Bayern meg hasonlóan nagy mennyiséget.

7-0,
2-0,
2-0.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása.

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1023

Foci

Hozzászólás Szerző: lehoako »

Szerintem az egyik tizenegyes jogos volt a másodiknál már rezgett a léc. Nem ezen múlott (volna) a végeredmény.

A bíráskodás színvonala abszolút megfelelt a BL-szabványnak, a spanyol ligát pedig jócskán felülmúlta. Ha a Milant bántja az eredmény, akkor legközelebb az odavágón is rúghatnak gólt, a San Siróban, Ibrahimoviccsal az élen. Az odavágót engedték 0:0-lal elmenni. Így játszik egy csapat otthon, amelyik tovább akar jutni?

Teljesen igaza volt Guardiolának, hogy Ibrahimovicsot lepattintotta a csapatból. Semmi keresnivalója egy jó klubnál, pláne a Barcában. Az meg, hogy egymás alá nyalnak Mourinhóval, hát egészségükre, jó nagy kortyokat kívánok!

A 2 meccsen összesen rúgtak 1 db gólt, olasz módra. És akkor ezzel jussanak tovább, nem? Ha meg nem sikerül, arról főleg a bírók tehetnek, másrészt a Barca, és ők meg sem jelennek a felelősök közt.

Ha már így alakult, sztem a Bayern-Real ág naaaaaagy meglepetést tartogat, Robben nagyon jó, és különösen egy húron pendülnek most Ribéryvel. :smile49:

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1524

Foci

Hozzászólás Szerző: dbrnsk »

Persze, hogy fölényben volt a játékban.
Ezért állok értetlenül, miért kell a bíróknak belepiszkítaniuk.
És persze a Barca javára, naná.
A bírók szégyenteljes Barca-felé húzását nem lehet kimagyarázni.

Szerintem az egyik tizenegyes jogos volt a másodiknál már rezgett a léc. Nem ezen múlott (volna) a végeredmény.

ANDS
V.I.P.
V.I.P.

Foci

Hajrá Barcelona!!! ( Játékban is fölényben volt a Barca, függetlenül a bírói tevékenykedéstől. Ha nem lett volna a gólelőny, akkor a Barca még több támadással, nagyobb nyomást gyakorolva rúgott volna helyzetből több gólt is. Így is benne volt a játékukban... De mivel megvolt a gólelőny, ráálltak egy biztonságos és energiatakarékos játékra. Hosszú még az év, ezt ne feledd.)

Persze, hogy fölényben volt a játékban.
Ezért állok értetlenül, miért kell a bíróknak belepiszkítaniuk.
És persze a Barca javára, naná.
A bírók szégyenteljes Barca-felé húzását nem lehet kimagyarázni.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása.

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1524

Foci

Hozzászólás Szerző: dbrnsk »

Hajrá Barcelona!!! ( Játékban is fölényben volt a Barca, függetlenül a bírói tevékenykedéstől. Ha nem lett volna a gólelőny, akkor a Barca még több támadással, nagyobb nyomást gyakorolva rúgott volna helyzetből több gólt is. Így is benne volt a játékukban... De mivel megvolt a gólelőny, ráálltak egy biztonságos és energiatakarékos játékra. Hosszú még az év, ezt ne feledd.)

ANDS
V.I.P.
V.I.P.

Foci

http://www.origo.hu/sport/focivilag/baj ... eille.html

"Egy jogos és egy vitatható büntetővel, illetve egy szerencsés Iniesta-góllal megérdemelten jutott a Bajnokok Ligája legjobb négy csapa közé a Barcelona, a címvédő 3-1-re verte az AC Milant. "

Ezért utálom tiszta szívemből a Barcelonát.
Az Arsenal elleni BL- döntő alatt kezdetm el őket utálni, amiért csak 10 ember ellen tudtak nyerni.
A tegnapi Barca-Milan meccs a szemüvegemen át így nézett ki:

Kihagyott helyzetek, az aranylabdás bírók kedvence először 3 méterről nem találja el a kaput, aztán 5 méterről nem meri elvállalni. A bíró meg persze ad nekik 2 tizenegyest is, mert hogy nézne az ki, ha nem segítené őket. Anélkül a Milan ment volna tovább. Persze, megadható volt, de nem nyerte el a tetszésemet, hogy az óriási fölényben játszó világverő Gigász csak a bíró jóindulata miatt bírt megint továbbjutni.
A Milannak nem fújta be az ugyanannyira jogos büntetőt.
Mert akcióból csak 1 gólt lőtt a Barca is, ahogy a Milan is. Persze, megérdemelten mentek tovább, de megint nem mondhatják el, hogy saját erejükből jutottak tovább.

Igen, továbbra is 4-3-3-3 felállásban játszhatnak a bírók kiválasztottai.

No, ezután jó darabig megint nem nézek Barca meccset,
a Barca-undoromat a tegnapi meccs pár további évre konzerválta.

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎

Foci

Kösz mester

Nem volt minden izgalom nélküli, de itt van az igazi link:

http://www.rojadirecta.me/

Mindent tud! Használjátok egészséggel!

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1685

Foci

Hozzászólás Szerző: -KP- »

http://www.ronaldo7....ive-stream.html

Hirtelen ezt atláltam, de nem életbizti, pláne ilyen leterheltségnél/népszerű meccsnél szakadozhat, áldogállhat rendesen. Plusz a hüje reklámok... Keresek még valami jobbat is, hátha lesz...

Kösz mester

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎

Foci

http://www.ronaldo7.net/live/barcelona- ... tream.html

Hirtelen ezt atláltam, de nem életbizti, pláne ilyen leterheltségnél/népszerű meccsnél szakadozhat, áldogállhat rendesen. Plusz a hüje reklámok... Keresek még valami jobbat is, hátha lesz...

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎

Foci

tud valaki valami jó streamet ma estére?

Az nekem is jó lenne, a SopCastom miatt ugyanis a Media Playerem nemlétező upgradet akar, amit nem tudok számára biztosítani, mert már 3x telepítettem fel, de rá se bagózik...

1 szó, mint 100, remélem, az első percben most nem rúg gólt Pato és még az odavágót is megnyerjük, nemcsak a visszavágót, mint a csopikörben.

Gyorshír: Thiago második sárgáját érvénytelenítették az óvásnak hála, így játszhat a hétvégén a Bilbao ellen... Hurrá...

Nagyon számítok Keitára, már, ha őt nézte ki Ibrának Pep Mester. Jó lenne különösebb izgalmak nélkül (pl. 1:3) lehozni a meccset.

Sztrímet én is kutatok.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1685

Foci

Hozzászólás Szerző: -KP- »

tud valaki valami jó streamet ma estére?

ANDS
V.I.P.
V.I.P.

Foci

Crouch Peti ma csodálatos gólt lőtt a Citynek.

Akárhogy is nézem, az angol meccsek szórakoztatóbbak számomra, mint a spanyolok.

adamthebrave
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 543

Foci

Hozzászólás Szerző: adamthebrave »

Sabo Audio Streamer 23 Signature, MZX Audio PRE-NR1, DIY ATC (Accuton C30-6-358, C90-6-724, ETON 12-680, mzpx elektronika) Isotek Evo3 Super Titan, Kábelek: Hydrasound, MDA, Neotech

ANDS
V.I.P.
V.I.P.

Foci

Ez a meccs egy rémálom volt. Kezdve a madrid lélektelen játékán. Most mondhatnám, hogy örülök a sárgák pontjának, mert nem szeretném, ha kiesnének, régen nagyon tetszett a játékuk, néztem is a meccseiket, a második kedvencem volt sokáig a kiscsapat, de azért ne tőlünk vegyék el a pontot, ha lehet... (Sennát már 2-3 éve el kellett volna hozni)

A bíró egy igazi barom, csak azért nem kellene tenyészteni, mert van belőle elég spanyolhonban, sajnos. Azt remélem valahogy elintézik, hogy többet ne fújjon nekünk. (bár egy hazai mecset még megérdemelne, ahol az úri közönség megköszönhetné neki a teljesítményét). A ténykedését nem kommentálom külön. A hibák is kiegyenlítődnek egyszer, mint ahogy a párhuzamos vonalak is találkoznak a végtelenben. Egyszer a mi javunkra, másszor a kárunkra tévednek.

A hat pont különbség sok bajnokságban elég volna, itt szerintem kevés. A barca feljövőben, a madrid leszálló ágban van. Még jó, hogy most játszunk az Apoellel, mert ebben a formában bárki kiejthetne minket a BL-ből. A bayernig csak történik valami, legalábbis bízom egy formajavulásban. A bajnokságban pedig vár ránk még egy Atletico, Sevilla, Valencia, Barcelona, mindegyikben benne van a vereség lehetősége. Hol van már az a küzdőszellem, ami Capello alatt megvolt, amikor minden meccs egy-egybajnoki döntő volt, és a végén meg is nyertük a bajnokságot egy hajszállal...

Miután a védelem sérült, vagy eltiltott lesz, remélhetőleg 8 csatár lesz a pályán és támadó felfogásban fog a Madrid játszani.

Amúgy a szabadrúgás előtt a bíró állítólag közvetett szabadrúgást jelzett.

Aki lerúgta Callejont, nem kapott semmit, Pepe azért kapott sárgát, mert szájbaverték.
Ezt a bírót tutira megvették.

És a Zaragoza -Valencia meccs is biztosan bunda volt, mást nem nagyon tudok elképzelni.

ANDS
V.I.P.
V.I.P.

Foci

Szerintem, ha kicsit figyelmesebben nézzük majd a hétvégi spanyol fordulót, a posztján legalább 3 tehetséges fiatalt fogunk látni játszani különböző csapatokban.

A válogatottban ezzel a mentalitással (és ez Mourinho műve, sajnos) nem lehet megbízható, fix ember. Mourinho fegyelmezetlenségre és vadulásra neveli a játékosokat, mert úgyse fújják be nekik a bírók a faultokat. Oszt egyszer meg elkezdik. Látnátok, hogy a madridista.hu-n hogy ki vannak akadva, mégpedig a Barcelonára...

Ez is Mou műve, a Realt elkezte a Barcelona standardjai szerint mérni, magát Guardioláéval, Ronaldot meg Messiével. SAjnos, ezek az aljas szabálytalanságok mutatják meg, hogy egyelőre még nagyon sokat kell fejlődnie a Madridnak, főleg emberileg, de abban sajnos Mou nem segít nekik, neki az az üzlet, ha a spanyol válogatottat idegi terhelés nyomasztja, és ezek a figurák (Xabi Alonso, Casillas, Ramos) átviszik a hisztériát az egész, egyébként nyugodt, magabiztos és címvédő Válogatottba.

Bocsánat, Soldadot nem írtam be legutóbb. A Zaragoza elleni buktájuk ellenére természetesen ott a helye a keretben.

Ramos már Pellegrini alatt is idegbeteg állat volt, többször kiállították, ahogy Lass-t is. Ez nem Mourinho hibája.

Az aljas szabálytalanságokhoz még annyit, hogy aki Callejont lerúgta, nem kapott sárga lapot sem, Özil meg a semmiért kapott pirosat. Ez a bíró nem tudom miért fújhat a spanyol első osztályban.

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎

Foci

Ramos megérdemelten kapott lapot. Nem értem, hogy fér be a spanyol válogatottba.

Szerintem, ha kicsit figyelmesebben nézzük majd a hétvégi spanyol fordulót, a posztján legalább 3 tehetséges fiatalt fogunk látni játszani különböző csapatokban.

A válogatottban ezzel a mentalitással (és ez Mourinho műve, sajnos) nem lehet megbízható, fix ember. Mourinho fegyelmezetlenségre és vadulásra neveli a játékosokat, mert úgyse fújják be nekik a bírók a faultokat. Oszt egyszer meg elkezdik. Látnátok, hogy a madridista.hu-n hogy ki vannak akadva, mégpedig a Barcelonára...

Ez is Mou műve, a Realt elkezte a Barcelona standardjai szerint mérni, magát Guardioláéval, Ronaldot meg Messiével. SAjnos, ezek az aljas szabálytalanságok mutatják meg, hogy egyelőre még nagyon sokat kell fejlődnie a Madridnak, főleg emberileg, de abban sajnos Mou nem segít nekik, neki az az üzlet, ha a spanyol válogatottat idegi terhelés nyomasztja, és ezek a figurák (Xabi Alonso, Casillas, Ramos) átviszik a hisztériát az egész, egyébként nyugodt, magabiztos és címvédő Válogatottba.

Bocsánat, Soldadot nem írtam be legutóbb. A Zaragoza elleni buktájuk ellenére természetesen ott a helye a keretben.

ANDS
V.I.P.
V.I.P.

Foci

Ma este aztán volt meglepetés dögivel. Lehet emlegetni a kritikán aluli bíráskodást, igaz, de sztem a spori pártatlanul volt nagyon rossz.

Ami viszont nem rajta múlt, az Sergio Ramos nyugikúpja, amit nem kapott meg a meccs előtt, bár előző posztomban kértem neki, igaz, hogy csak az EB-re, mert ha ott ilyeneket csinál és emiatt mondjuk egy Hollandia vagy Németország ellen negyed órát 10 emberrel játszunk, hááááát, del Bosque úgy zavarja haza, hogy csak na.

Xabi Alonso sehol nem volt dettó, régeben nagyon jó, lapos lövéseket is meg-megeresztett 20-30-ról, gyakran bajunk is lett belőle. Most semmi ilyesmi, halvány nagyon.

Casillas meg megette a szabadrúgásgólt, a héten már a második, ugyanoda.

Senna nagyon jó volt, ahogy korábban is írtam, a spanyol bajnokságban még a tizensokadik helyezett csapatból is be lehet férni a keretbe. Stabil kerettag nálam változatlanul.

Özil ennyi pénzért ne szóljon be a sporinak, mert ki fogják zavarni.

Pepe az öltözőbe menet állítólag még anyázta is a sporit, aki a meccs után kiállította őt is.

Amit írtam, hogy "Másrészt remélem, a portugálok rendes bírókat kapnak majd és már a csoportkörben megértik, mennyire rossz durvulni és ezért 8 emberrel befejezni a meccseket.", azzal a minimális pontosítással igaz, hogy Mourinho hisztérikus ideggyengesége miatt ismét pirosat kapott. Összesen tehát:

Ramos
Özil
Mourinho (kispad)
Rui Faria (kispad)
Pepe (meccs utáni piros)

5 azaz öt kiállítás, ebből 3 játékos. Vagyis, akárhogy számolom, jól jósoltam meg a 8 játékosos meccsbefejezést.

A durvulás miatt Lass beszedte az ötödik sárgáját és a fentiek mellett szintén ki kell, hogy hagyja a hétvégi meccset. Vagyis kvázi üres kispaddal és igen lyukacsos védelemmel (Pepe, Ramos nélkül), középpályával (Özil és Lass nélkül) szélekkel (Callejón is lesérült állítólag, és Di Maria sem százas még) vág neki a Madrid a hátralévő 10 meccsnek a Ligában.

Jól megérdemelt 6 pontos előnnyel.

Hajrá Mou!

Ramos megérdemelten kapott lapot. Nem értem, hogy fér be a spanyol válogatottba.

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎

Foci

Nekem még mindig jobban tetszik az angol bajnokság.
A spanyol szerintem unalmas. Január óta egyetlen meglepő meccs volt talán, a Real múlt heti döntetlenje.

Most mit nézzek ezeken a meccseken? Biztos, hogy a Barca nyer, a Madrid nyer, majdnem minden meccsen.
Az a ritka, ha hibáznak.

Bezzeg az MU kiesett az Európa ligából is. Az volt csak a meglepetés. Ma Chelsea-MC!

Nem is Te lennél, ha nem írnál ilyen képtelenségeket...

Ma este aztán volt meglepetés dögivel. Lehet emlegetni a kritikán aluli bíráskodást, igaz, de sztem a spori pártatlanul volt nagyon rossz.

Ami viszont nem rajta múlt, az Sergio Ramos nyugikúpja, amit nem kapott meg a meccs előtt, bár előző posztomban kértem neki, igaz, hogy csak az EB-re, mert ha ott ilyeneket csinál és emiatt mondjuk egy Hollandia vagy Németország ellen negyed órát 10 emberrel játszunk, hááááát, del Bosque úgy zavarja haza, hogy csak na.

Xabi Alonso sehol nem volt dettó, régeben nagyon jó, lapos lövéseket is meg-megeresztett 20-30-ról, gyakran bajunk is lett belőle. Most semmi ilyesmi, halvány nagyon.

Casillas meg megette a szabadrúgásgólt, a héten már a második, ugyanoda.

Senna nagyon jó volt, ahogy korábban is írtam, a spanyol bajnokságban még a tizensokadik helyezett csapatból is be lehet férni a keretbe. Stabil kerettag nálam változatlanul.

Özil ennyi pénzért ne szóljon be a sporinak, mert ki fogják zavarni.

Pepe az öltözőbe menet állítólag még anyázta is a sporit, aki a meccs után kiállította őt is.

Amit írtam, hogy "Másrészt remélem, a portugálok rendes bírókat kapnak majd és már a csoportkörben megértik, mennyire rossz durvulni és ezért 8 emberrel befejezni a meccseket.", azzal a minimális pontosítással igaz, hogy Mourinho hisztérikus ideggyengesége miatt ismét pirosat kapott. Összesen tehát:

Ramos
Özil
Mourinho (kispad)
Rui Faria (kispad)
Pepe (meccs utáni piros)

5 azaz öt kiállítás, ebből 3 játékos. Vagyis, akárhogy számolom, jól jósoltam meg a 8 játékosos meccsbefejezést.

A durvulás miatt Lass beszedte az ötödik sárgáját és a fentiek mellett szintén ki kell, hogy hagyja a hétvégi meccset. Vagyis kvázi üres kispaddal és igen lyukacsos védelemmel (Pepe, Ramos nélkül), középpályával (Özil és Lass nélkül) szélekkel (Callejón is lesérült állítólag, és Di Maria sem százas még) vág neki a Madrid a hátralévő 10 meccsnek a Ligában.

Jól megérdemelt 6 pontos előnnyel.

Hajrá Mou!

ANDS
V.I.P.
V.I.P.

Foci

Érdekes, de nyilván nem ennyire élvezetes.

Nekem még mindig jobban tetszik az angol bajnokság.
A spanyol szerintem unalmas. Január óta egyetlen meglepő meccs volt talán, a Real múlt heti döntetlenje.

Most mit nézzek ezeken a meccseken? Biztos, hogy a Barca nyer, a Madrid nyer, majdnem minden meccsen.
Az a ritka, ha hibáznak.

Bezzeg az MU kiesett az Európa ligából is. Az volt csak a meglepetés. Ma Chelsea-MC!

Ésatöbbi. Nem tudom, hogy van-e valami háttéralku a szövetség és a Barcelona között, hogy most ne törjék ki kezüket-lábukat a blaugranák a bajnokságért, akármi történjen is, inkább örüljön egyszer a cipőpuccer Mourinho. Másrészt remélem, a portugálok rendes bírókat kapnak majd és már a csoportkörben megértik, mennyire rossz durvulni és ezért 8 emberrel befejezni a meccseket.

Nem is Te lennél, ha nem írnál ilyen képtelenségeket...

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎

Foci

Érdekes volna ez a bajnokság a real és a barca nélkül. Marhára kiegyenlített, jobbnál jobb középcsapattal.

Érdekes, de nyilván nem ennyire élvezetes.

Ezért a spanyolok a Világ- és Európa-bajnokok, és ezért itt a legjobb az utánpótlás-nevelés.

A tegnapi nyolcgólos meccs után, Messi újabb mesterhármasa ide vagy oda, ugyanezt gondolom. Amit Cuenca és Tello csinált (mindeketten igen friss, saját nevelésű husik), simán válogatott-szintű show volt. Vagy ott a Real X-e a Málaga ellen. Az EB-VB-kerettag Cazorla ismét megmutatta, hogy miért tehetik meg a spanyol szöv. kapitányok, hogy a ligában bukdácsoló csapatokból is hívjanak be fontos posztokra játékosokat, mint pl. Senna a Villarrealból, ő is felép ma este a Real ellen.

Nyáron EB van, szerintem a spanyolok képesek és esélyesek a címvédésre, csak Torres helyett kell egy jó befejező csatár, vagy őt kell észhez téríteni. Vagy felküldjük megint Güizát?

Szerintem 20 név, akik közül nagy valószínűséggel igen sokan lesznek a keretben.

Casillas
De Gea
Valdes
Palop

Puyol
Piqué (ha el nem szúrja)
Ramos (ha rendesen beletolják a nyugikúpot a meccsek előtt), bár rajta mindig elmegy 1-2 meccs (most sem fogta rendesen Cazorlát, Granero kellett, hogy rámásszon, a spori be is fújta a szabadot)

Xavi
Iniesta
Fábregas
Cazorla
Senna
Busquets
Xabi Alonso (ha visszatér a formája)
Llorente
Navas
Cuenca

Güiza
Villa (az előző VB-gólkirály)
Pedro

Ésatöbbi. Nem tudom, hogy van-e valami háttéralku a szövetség és a Barcelona között, hogy most ne törjék ki kezüket-lábukat a blaugranák a bajnokságért, akármi történjen is, inkább örüljön egyszer a cipőpuccer Mourinho. Másrészt remélem, a portugálok rendes bírókat kapnak majd és már a csoportkörben megértik, mennyire rossz durvulni és ezért 8 emberrel befejezni a meccseket.

A nagy kérdés, hogy az előző Realos X után ma mit villant a Villarreal. Még emlékszem a gyönyörű időkre Forlánnal és Riquelmével (abban a szezonban jött vissza kölcsiből a Huelvából Santiago Cazorla pl.).

Szép focit kívánok mindenkinek!

ANDS
V.I.P.
V.I.P.

Foci

Na vajon ki ellen nem adtak meg 2 tizenegyest a hétvégén?

http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... odott.html
Elég egyértelműnek látszik mindkettő.
Mint ahogy Bogdán védése is csak a bírók szerint sikerült... Mikor fognak már a technika felé lépni valamit? Igazán tanulhatnának pl. az amerikai focitól (NFL).
http://sportgeza.hu/futball/2012/03/11/ ... _gol_volt/

Az első betis gól előtti kezezést sem fújták le.
Az idei szezonban a Realnak fújnak, egyértelműen látszik, hogy a bírók feneket váltottak a ligában.
Azért a barca sem panaszkodhat, az Atletico Madrid elleni meccset szintén odafújták nekik a bírók. Ott kaptak plusz 2 pontot.

pali923
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1212

Foci

Hozzászólás Szerző: pali923 »

Na vajon ki ellen nem adtak meg 2 tizenegyest a hétvégén?

http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... odott.html
Elég egyértelműnek látszik mindkettő.
Mint ahogy Bogdán védése is csak a bírók szerint sikerült... Mikor fognak már a technika felé lépni valamit? Igazán tanulhatnának pl. az amerikai focitól (NFL).
http://sportgeza.hu/futball/2012/03/11/ ... _gol_volt/
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla

ANDS
V.I.P.
V.I.P.

Foci

Először is nagy Boldog Szülinapot! a ma 41 éves Pepnek, aki... dehát, ezt mindenki tudja .

................................

Igazi úriember, nem úgy mint Mourinho.

http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... fejet.html

Josep Guardiola leordította Alexis Sánchez fejét a Gijón elleni spanyol bajnokin, amikor a chilei csatár sérülés miatt lejött a pályáról.

A 23 éves játékosnak az utolsó percben húzódott meg a combizma, amiért 10-15 napot kell kihagynia. A Barcelona edzőjének már nem volt több cserelehetősége, és mivel Gerard Piquét a 47. percben kiállították, így kilenc emberrel fejezte be a 3-1-re megnyert találkozót a címvédő.

"Használd a fejed, Alex!" - kiabált dühösen Guardiola a 23 éves focistára, akit ezután "anyabaszónak" nevezett.

ANDS
V.I.P.
V.I.P.

Foci

http://videa.hu/videok/sport/real-madri ... XShHnXFq7y

1. gól 11-es ből,
2. gól fejjel,
3. gól ......

ANDS
V.I.P.
V.I.P.

Foci

........... A kis Ronaldo meg csak mások (Kaká, Özil) által kiharcolt 11-esből tud gólt rúgni... Pojáca az edzővel együtt. ......

http://www.madridista.hu/web/index.php? ... o&id=12878

Cristiano Ronaldo ebben a szezonban megdönteni készül minden korábbi csúcsot. Az idei bajnokságban átlagosan eddig 1,09 gólt szerzett mérkőzésenként, ami klasszisokkal jobb, mint - Messi (0,73), Falcao (0,71) vagy Van Nistelrooy (0,56) átlaga - akik követik őt a rangsorban.

Cristiano Ronaldo szezonbéli mutatói csúcsokat döntögetnek, a portugál játékos 22 meccs után 27 találatnál jár. Ennyi góllal a liga története során 47 idényben is gólkirály lehetett volna. C. Ronaldo jó úton halad, hogy a tavalyi 41 gólos eredményét felülmúlja.

http://www.madridista.hu/web/index.php? ... o&id=12849
A vasárnapi 1-0-ás győzelem volt José Mourinho 50. győzelme a bajnokságban.
Ehhez mindössze 62 mérkőzésre volt szüksége, ami kevesebb a La Liga egész történelmét nézve, mint bármely más edzőnek aki elérte ezt a számot. Többek között olyan edzőket utasított maga mögé, mint Guardiola, Miguel Muñoz, Villalonga, Van Gaal és Capello.

Mourinho lenyűgöző adatokkal rendelkezik a bajnokságban, hiszen 50 győzelme mellé mindössze hat-hat vereség és döntetlen került. Pep Guardiola ugyanennyi mérkőzést veszített el, amíg elérte a bűvös 50-es határt, viszont 11 döntetlent ért el csapatával. A többi edző aki felkerült erre a rangsorra, 10 vagy annál több vereséget számlál.

A Real Madrid edzői között is az élre ugrott Mourinho, olyan szakembereket maga mögé utasítva, mint a legendás Miguel Muñoz, Del Bosque vagy éppen Capello.

Válasz küldése

Vissza: “Autó Sport és szórakozás”