Itt annyi a különbség,hogy vennem kell akkor sort is,nemrég vettem új menetes sort,de szerintem nem olyan drága egy alap 9-es.Fűzetni sajnos itt a környeken valószínű nem tudom mert senki nem foglalkotlzik ilyesmivel,de ez is marad egy opció.Akkor elvileg le tudom fikszálni a gyorszárral…majd még a hátsó villa szélességét mérem meg.tonee73 írta: ↑2024.04.07., vas. 08:03Lehet, hogy én vagyok eltévedve, de szerintem bármelyik 622-es (illetve 28-as) v-fékes felnire fel tudsz fűzni/fűzetni bármilyen olyan hátsó agyat ami fogadja a 9-es sorokat. Én a helyedben külön venném.Ha tudsz akkor nézz hozzá Shimano Deore FH-M590-es hátsó agyat, erre mehet a 9-es sor (és 8-as is hézagolóval).Igaz, ez gyorszáras, de ahogy látom a vázad az ejtőpapucsos - tehát kompatiilis vele.Az 590-es széria nagyon megbízhatóra és strapabíróra sikeredett, anno hallottam szakiktól az akkori LX és XT széria fölé dicsérni ezen szempontokból.lacee írta: ↑2024.04.07., vas. 06:45Szakik,tudnátok ajánlani menetes 28-as v fékes hátsó kereket ami 9 fokozatú sort is fogad, lehetőleg olyan érdekelne ami nem golyós-kónuszos....hanem csapágyas,persze ha létezik ilyen,vannak olcsón, de nem akarom elkapkodni.Gyorszárasat elvileg nem tudok rá venni nem tudom, hogy megállna-e,csavaros felfogatású ami rajta van.
Köszi.
https://www.mailordercycles.com/m9b0s18 ... ed-Freehub
4390-16633-main-deore-m590-rear-hub-38.jpg
Köszi!

)