Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Foci
Foci
......... Ne kezdj maszatolni...
Egyik bagoly mondja a másiknak, hogy nagyfejű.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása.
“Hülyékkel ne vitatkozz! Lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.”- Mark Twain.
“Hülyékkel ne vitatkozz! Lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.”- Mark Twain.
Foci
Szerinted Kassainak látnia kellett volna, hogy a labda bennt volt , vagy kint? Ez eléggé vicces.
A gólbíró látta.
Ha az orráig ellát, látnia kellett. Ha nem lát, akkor meg hogyan vezethet mérkőzést?
Talán lefizették, hogy rosszul lásson. vagy csak alkalmatlan a feladatra, és most derült ki.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása.
Foci
Ha a csoportkörök után hazazavarják, egy szava se lehet, jöhet Kaposvár-Diósgyőrt vezetni. Azt érdemli meg a "KOLLÉGÁIVAL" együtt. Vad II-vel az élen.
Szegény Prukinak lesz elég baja ezekkel a falábúakkal, erre te ide osztod be még a bukott jv-ket is, ráadáasnak...

- pucok
- Törzsvendég
- Értékelés: 882
Foci
Persze, a szakdolidat meg adott esetben a kezed rontja el, (lopkodja össze) tehát Te ártatlan vagy, nem?

Mint tudod, a vezetőbíró a felelős. Az ő sípja az egyetlen síp. Ne kezdj maszatolni, tök fölösleges. Másrészt tök érthető a felzúdulás, a rendező ország csapatának tett csúnyán és szabálytalanul keresztbe, amikor azok a továbbjutásért játszottak és szabályos gólt lőttek. Mit éreznél, ha egy ukrán bíró fújná ki a magyar válogatottat Dzsudzsák szabályos gólja ellenére az EB-ről? Persze, ez csak fiktív dolog, mert hányszázmilliárdért épülnek új stadionok, miközben 1972-ben voltunk ott legutóbb az EB-n?
Ez a különbség realitás és Abszurdisztán között. Ott ez nyilvánvaló. Itt meg megpróbálják "kidumálni"...
Szerinted Kassainak látnia kellett volna, hogy a labda bennt volt , vagy kint? Ez eléggé vicces.
Foci
Nem Kassai hibázott, hanem a gólbíró.
Persze, a szakdolidat meg adott esetben a kezed rontja el, (lopkodja össze) tehát Te ártatlan vagy, nem?

Mint tudod, a vezetőbíró a felelős. Az ő sípja az egyetlen síp. Ne kezdj maszatolni, tök fölösleges. Másrészt tök érthető a felzúdulás, a rendező ország csapatának tett csúnyán és szabálytalanul keresztbe, amikor azok a továbbjutásért játszottak és szabályos gólt lőttek. Mit éreznél, ha egy ukrán bíró fújná ki a magyar válogatottat Dzsudzsák szabályos gólja ellenére az EB-ről? Persze, ez csak fiktív dolog, mert hányszázmilliárdért épülnek új stadionok, miközben 1972-ben voltunk ott legutóbb az EB-n?
Ez a különbség realitás és Abszurdisztán között. Ott ez nyilvánvaló. Itt meg megpróbálják "kidumálni"...
- pucok
- Törzsvendég
- Értékelés: 882
Foci
Tegnap csúnyán kiabáltam Kassai Viktorra, mert érvényes gólt nem adott meg az Ukrán házigazdáknak, Terry jól láthatóan a gólvonalon belülről mentett. Ilyet egy bíró nem csinálhat.
A ma reggeli MTV-Sportműsorban noch dazu meg szó se volt a hibáról (amiről a meccs óta mindössze MINDEN foci után érdeklődő és szurker tud világszerte), kellemes mismásolás és maszatolás közepette méltattuk a "mi fiunk csúcsteljesítményét" az EB-n.
Ha a csoportkörök után hazazavarják, egy szava se lehet, jöhet Kaposvár-Diósgyőrt vezetni. Azt érdemli meg a "KOLLÉGÁIVAL" együtt. Vad II-vel az élen.
El Nino viszont úgy látszik, kezdi összeszedni magát. Remélem, megint győztes gólt szerez a németek ellen a döntőben, mint legutóbb.
Viva Espana!
Nem Kassai hibázott, hanem a gólbíró.
Foci
...
...
És mit tesz (nem, nem a véletlen) hanem az UEFA...
http://nol.hu/sport/kassait_hazakuldtek ... at_emleget
Most majd ő lesz a "meg-nem-értett" bíró, a szent tehenünk, akivel kibabráltak. Mert magyar... RÖHHHHEJ, kérem szépen.

Foci
...
Kíváncsi vagyok ki nyeri az EB-t.
Tegnap csúnyán kiabáltam Kassai Viktorra, mert érvényes gólt nem adott meg az Ukrán házigazdáknak, Terry jól láthatóan a gólvonalon belülről mentett. Ilyet egy bíró nem csinálhat.
A ma reggeli MTV-Sportműsorban noch dazu meg szó se volt a hibáról (amiről a meccs óta mindössze MINDEN foci után érdeklődő és szurker tud világszerte), kellemes mismásolás és maszatolás közepette méltattuk a "mi fiunk csúcsteljesítményét" az EB-n.
El Nino viszont úgy látszik, kezdi összeszedni magát. Remélem, megint győztes gólt szerez a németek ellen a döntőben, mint legutóbb.
Viva Espana!
- szabo_pitty
- V.I.P.
- Értékelés: 95
Foci
Forza Italia!
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D
Foci
No, A BL-t a Chelsea nyerte. Nem feltétlenül ők a legjobb focicsapat, de csak legyőzték a Barcelonát (emberhátrányban), és a Bayern Münchent is. Nagy teljesítmény.
Kíváncsi vagyok ki nyeri az EB-t.
Foci
Menyét!
Te elvakultabb Rejálos vagy mint Én Barcás. Pedig mindketten a legjobb magyar csapatnak szurkolunk. De a Rejál színe alapból üti a Fradi szívet, ezért nem lettem én Rejálos...
A Fradi adta az első és egyetlen magyar aranylabdást, Albert Flórit.(1967)
A Fradi az egyetlen magyar csapat, amelyik nemzetközi, jegyzett kupát nyert- 1967 VVK.
A Fradi a BL főtáblán pontokat is szerzett, nem csak a részvétel volt a fontos.
És 1:1-et játszott a Madriddal.
Szóval, a félreértések elkerülése végett, én ízig-vérig fradidrukker vagyok.
Ma megnéztem a Szolnok - Nyíregyháza rangadót is, hát a német és az angol másodosztály színvonala sokkal magasabb.
És a betisnek szurkolok, amiért az is zöld-fehér!
A barcanak nem lehet, az piros-kék vasas szín.
Na, ha már a hazai foci nézhetetlen, akkor marad a külföldi. A barca meg szerintem nem egy tisztelhető csapat, annyi a csalás körülöttük a pályán, hogy az undorít. Ezért inkább barca ellendrukker vagyok, mint madridista.
És szívből örülök az "ÚJ BARCANAK", a Dortmundnak, amelyik 5 gól rúgott a nagyarcú münchenieknek. ja, és az utolsó 5 meccsük közül ötöt a dortmund nyert.
És nagyon örülök a manchester city sikereinek is, meg szeretem nézni az angol focit.
Foci
Menyét!
Te elvakultabb Rejálos vagy mint Én Barcás. Pedig mindketten a legjobb magyar csapatnak szurkolunk. De a Rejál színe alapból üti a Fradi szívet, ezért nem lettem én Rejálos...
Nagybátyámmal a Jászságból jártunk meccsekre gyerekkoromban 70-es évek közepén, a - számunkra sajnos negatív - emlékezetes 8:3-at is 10 évesen a Népstadionban éltem át. Üllői úton telt ház előtt láttam: Géczi, Mucha, Bálint, Martos, Pusztai, Nyilasi, Ebedli, Szokolai, Rab... hogy a "régieket" említsem. ÖRÖK élmény és meghatározó volt számomra. Ha akkor illetve az után nem ilyen irányt vesz a labdarúgás kis Hazánkban, akkor most Barcelonában, és Madridban beszélnének a FRADI-ról... !36_7_11.gif
Samsung 65" QD-OLED
Onkyo Tx-NR905
Mission front+Kef center+Jamo dipol sorrundx4
Philips Bluray
ApplePhone
Zenbook
Onkyo Tx-NR905
Mission front+Kef center+Jamo dipol sorrundx4
Philips Bluray
ApplePhone
Zenbook
Foci
............................ Azt meg húszadáron megcsinálja a Valencia meg a Sevilla is. Sztem a Real az idén le kell, hogy menjen hídba, ha a Ligában DOBOGÓN akar végezni. BL-egyenes kieséses szakasz, max 2. ellenfél ellen búcsúznak..........
................
Egy picit tévedtél.
A Real az idén rekordok sorát döntötte meg.
És 100 ponttal lett bajnok, ami jobb a világ legjobb barcajánál, akik 99 ponttal lettek tavaly bajnokok.
http://www.focikatalogus.hu/spanyol-bajnoksag
1. Real Madrid 38 32 4 2 121-32 100
2. Barcelona 38 28 7 3 114-29 91
3. Valencia 38 17 10 11 59-44 61
4. Málaga 38 17 7 14 54-53 58
5. Atlético Madrid 38 15 11 12 53-46 56
6. Levante 38 16 7 15 54-50 55
7. Osasuna 38 13 15 10 44-61 54
8. Mallorca 38 14 10 14 42-46 52
9. Sevilla 38 13 11 14 48-47 50
10. Athletic Bilbao 38 12 13 13 49-52 49
11. Real Sociedad 38 12 11 15 46-52 47
12. Betis 38 13 8 17 47-56 47
13. Getafe 38 12 11 15 40-51 47
14. Espanyol 38 12 10 16 46-56 46
15. Rayo Vallecano 38 13 4 21 53-73 43
16. Zaragoza 38 12 7 19 36-61 43
17. Granada 38 12 6 20 35-56 42
18. Villarreal 38 9 14 15 39-53 41
19. Sporting Gijón 38 10 7 21 42-69 37
20. Racing Santander 38 4 15 19 28-63 27
39 ponttal gyűjtöttek többet a harmadik helyezettnél.
És a bajnokság erejét jól mutatja, hogy a 3. és a 19. csapat között csak 24 pont a különbség.
9 ponttal többet gyűjtöttek a Barcanál.
121 gólt rúgtak. A gólkülönbségük 89.
És még van, aki szerint nem támadó felfogásban játszanak.
Foci
Nem gondoltam volna, hogy 5 gólt kap a Bl-döntős Bayern München a Dortmundtól.
A Dortmund idén megvédte a bajnoki címét, és megnyerte a kupát is. A München edzője az egyetlen, aki szerint nem jól fociznak.
Foci
Pedig a nagymellényű barszalonnát jól helyreigazították.
Megmutatták nekik, hol az igazi helyük. A REAL mögött.
A BL-ben is bukott a barca, először egy zakó a CHELSEA ellen,
utána a visszavágón döntetlen. (közben egy laza vereség hazai pályán a dilettáns Mourinho által összetákolt Madridtól.).
Pedig a CHELSEA ellen a visszavágón a bírók igazán mindent megtettek a barszalonna továbbfújásáért, csak a kis messzivel elfelejtették újrarúgatni a tizenegyest.
A világ legjobb színészválogatottja leszerepelt a 10 fővel játszó CHELSEA ellen.
A CHELSEA 10 fővel is 2 gólt rúgott a bírók favoritjának. Az pedig elég szép teljesítmény.
Nem csoda, hogy Guardiola lemondott, és gratulált a portugál mesternek, aki megnyerte a spanyol, olasz, angol és portugál bajnokságot is.
Hiába minden ellenszenv, Mourinho zseniális edző. Összekanalazta a Madridot, és megtörtént a barca trónfosztása.
Ha kicsit kilátnál a madridos szemellenző mögül, tudnád, hogy Guardiola nem ezért mondott le...
Gratula a Madridnak a bajnokság megnyeréséért. Négyévente lehetnek bajnokok :bebebebebebe:
(A tizenegyeseket ne feszegesd, amatőr csapatoknál nem hagynak ki 5-ből 3-mat http://www.keptelenseg.hu/keptelenseg/m ... ajat-60536 )
Foci
................................. én nem nagyon látok rá esélyt, hogy a Real megtörje a Barca hegemóniát az elkövetkező pár évben.........................
Pedig a nagymellényű barszalonnát jól helyreigazították.
Megmutatták nekik, hol az igazi helyük. A REAL mögött.
A BL-ben is bukott a barca, először egy zakó a CHELSEA ellen,
utána a visszavágón döntetlen. (közben egy laza vereség hazai pályán a dilettáns Mourinho által összetákolt Madridtól.).
Pedig a CHELSEA ellen a visszavágón a bírók igazán mindent megtettek a barszalonna továbbfújásáért, csak a kis messzivel elfelejtették újrarúgatni a tizenegyest.
A világ legjobb színészválogatottja leszerepelt a 10 fővel játszó CHELSEA ellen.
A CHELSEA 10 fővel is 2 gólt rúgott a bírók favoritjának. Az pedig elég szép teljesítmény.
Nem csoda, hogy Guardiola lemondott, és gratulált a portugál mesternek, aki megnyerte a spanyol, olasz, angol és portugál bajnokságot is.
Hiába minden ellenszenv, Mourinho zseniális edző. Összekanalazta a Madridot, és megtörtént a barca trónfosztása.
Foci
barcelona-real madrid 1:2.
jó meccs volt. megérdemelt madrid győzelemmel.
Foci
A mai Real-meccs után már szegény Madridisták kínjukban ilyeneket posztolnak:
"RÉSZEGEDJ OKOSAN EGY REAL MADRID MECCSEN társasjáték. Copyright not owned.
Igyál egy felest az általad preferált italból, amennyiben egy Real Madrid meccsen a követezők fordulnak elő:
- Di Maria feldobja magát
- Di Maria lendületből belevezeti a védőbe a labdát és saját magát
- Khedira nem tudja átvenni a labdát
- Khedira elveszti a labdát
- Khedira oldalra vagy hátra passzolja a labdát
- Alonso oldalra vagy hátra passzolja a labdát
- Özil megfordul a saját tengelye körül, hogy a bal lábán legyen a labda
- Özil nem tudja átvenni a labdát
- Cé szemrehányóan néz a bíróra, fejét csóválva
- Arbeloa szabálytalan módon állítja meg az ellenfelét
- Arbeloa fejét csóválva, kezét föltéve néz a bíróra (ez mondjuk gagonál lett volna rohadt nagy királyság)
- Marcelo elfekszik egy szimpla lövőcselre
- Marcelot megverik a szélen
- Pepénél van a labda, és a kommentátor megjegyzi hogy egy mocskos állat
- Mourinho a 75. perc után cserél, eredménytől, téttől és mutatott játéktól függetlenül
"
Tutkeráj alkoholmérgezés.

Foci
Tegnap nem voltunk erősek, a Levante jól tömörült, bekkelt végig. A Csodagyerek megvillant, és az első sorral nyertünk.
Szerdán Chelsea, szombaton Real.
A Real meccsről, ha szabad pár szót mondanom: Egyrészt nem játszott jól a Real, persze, a 10 emberrel játszani kényszerülő uccsóelőttit azért mattolták a végén, nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogyan fogják majd a villámgyors Robbent vagy a Higu és Benz erényeit egyszerre mutató Gomezt, vagy a világbajnok Ribéryt "levenni" a pályáról.
(A pszichológus szól belőlem: a közvetítésben volt 1 gól, ami után a kis ... Ronaldo és Özil górörömét mutatták. Kicsit olyan Örkény: Tóték jutott eszembe... Nincs ám személyi kultusz a Realban. Niiiiiiiincs.)
Mourinho dühkitöréseit pedig már rég birságolnám, amit ez az áll@t csinál, az nem sportszerűség és semmi keresnivalója a sportbarátok nappalijában, főműsoridőben, 18-as karika nélkül. Perverzeknek érdemes megnézni, ahogy a 3. góljuk után a kispadon "lóbált lóf@§zt" mutat... Változatlanul azt gondolom, hogy a portugál henteseivel szét fogja rúgatni a spanyol válogatottat, amely EB és Olimpia-esélyes is.
Méltó elégtételnek tartanám az élettől, ha visszanyalna a fagyi. Meg lennék lepődve, ha nem tenné... A Real tavaly legalább megnyerte a Kupát, legalább ezt a sikert fel tudta mutatni.
Foci
Sajnos szinte egytől-egyig osztanom kell a véleményed. Annyi észrevétel, hogy DiMaria nagyon hiányzott a csapatból. Persze még játékba kell jönnie, de egy formában lévő DiMaria sokat hozzá tud tenni a támadásokhoz. Még egylábasan is. (Puskás is egylábas volt...)
A többi áll. Özil egyre fakóbb, mint ha elvesztette volna a kedvét a játéktól. Kakának percei vannak. Benzema nem csatár, egyszerűen nincs klasszikus értelemben vett befejező csatárunk, max. Higuain, már amikor játszik. Ronaldo hiába lövi a gólokat, a játéka lefolytja az egész csapatot. Marcelo is inkább középpályás, mint védő. Tele vagyunk hiányposztokkal.
Ne4héz sorozat vár ránk, sokkal nehezebb, mint a Barcára. Bő két hét alatt szinte meg is lehet nyerni, és el is lehet bukni az évet. Jelen állás szerint inkább a csodára számíthatok.
Köszönöm, hogy reagáltál!
Tegnap este félig bóbiskolva odakapcsoltam a Málaga meccsére 2:0-nál. Pont kicsivel Van Nistelrooy gólja előtt és azon gondolkoztam, hogy hány, de hány olyan könyvet olvastam, filmet néztem meg, amelyben a gonosz főhős a sztori elején két kézzel kegyetlenkedik, arcoskodik, élvezi a pillnanatnyi nagyság/siker/érinthetetlenség kétes érzelmi magaslatait. Aztán, ahogy az a sablonos íróknál lenni szokott, elindul főhősünk a lejtőn, és bukását egy korábban jelentéktelen, említésre is alig méltó, de korábban őáltala triggerelt apró epizód okozza.
Erre Van Nistelrooy berúgja a gólját és nemsokára beáll Portillo.
Tudom, a legszebb öröm a káröröm, mert nincs benne irígység, de mekkora lenne, ha a Real pontosan a korábban kiutált, leselejtezett Portillo és Van Nistelrooy csapata ellen húzhatná le a rolót, vagyis derülne ki, hogy az ott eltökített 2 pont is nagy szöget vert az idei bajnokságuk koporsójába, sőt, némi hatásvadászattal azt is lehetne mondani, hogy ott indultak el a nagy lejtőn. Ezután jött a Villarreal és most a Valencia elleni x. Kicsit néha "bekuncogok" azon, hogy "galaktikusok"... Galaktikus Khedira, Galaktikus Callejón, Galaktikus Granero... Miközben 2006-07-ben Van Nistelrooy nyerte a Pichichit, a legtöbb gólszerzőnek járó Marca-díjat.
Nem tudom, mit kezd majd Mourinho a sikerre kondicionált csapatával, holnap az Atletico már csak brahiból is kitöri majd kezét-lábát a pontért, ha pedig ők szereznek egyet, akkor a maradék 2 pontos előnnyel a Real már csúnyán "lőtávolon belül van" az "Aprajafalván" tett kirándulás előtt. Az idegi nyomás óriási lesz, az Atletico pedig otthon provokálhat majd rendesen, nyilván fognak is. Sztem még a Bayern előtti meccsek egyikén megtörik a csapat. Politikai párhuzam nélkül mondom, sajna, a pályán a duma kevés, mert az egész világ látja a labdát.
Szerintem a szurkolók már bekészített fehér zsebkendőkkel érkeznek a nézőtérre, ahol azok talán még elő is kerülnek.
Hozzánk este 9kor jön a Getafe, szeretném sérültek nélkül lehozni a meccset.
Egy ilyet találtam, milyen lehet Cuencának, hogy Iniestával együtt cipeli a kaput... A könnyekig megható alázat pillanata ez szerintem, ettől Barca a Barca.
Abidalt, ha nem tévedek, ma műtik. Mielőbbi felépülést kívánok, és boldog utolsó 2 percet a BL-döntő legvégén, ötnél.

Barca, Barca, Baaaaarcaaaaaaaaa!
Foci
Pepe most Arbeloát talpalta térden, holtidőben. Természetesen ismét pirosat nem mutatott neki a spori, de alapvetően a meccs korrektül lett vezetve, nem a spori miatt nem tudtak gólni (szkórolni).
A madridista.hu-n csúnyán be vannak gyulladva a köv. 7 fordulótól, és főleg az Aprajafalván tett látogatásuktól. A Bayern már csak a hab a tortán. Szerintem a Realnak alapvetően a saját háza táján kellene söprögetnie, sok modolni való van a csapaton!
1.) Di Maria abszolút egylábas, Özil dettó.
2.) Pepe a vörös ködtől már a saját játékosait is durván rugdossa.
3.) Benzema sehol, 1 méterről 3-ból nem talál be, meg egyébként se.
4.) Kis Ronaldo a 16-oson belül elesett a saját lábában, aztán megpróbálta besmittpálozni a sporinak a kamu 11-est...?! Egyébként primadonna, mehet is Beckham és Beckhamné után Hollywoodba.
5.) Marcelo olyan hátvéd, aki gyorsabban van fent a támadásoknál, mint a csatárok, de nem megy vissza védekezni...
6.) Kaká nem kap elég szerepet, Higuaín is meccshiányos.
7.) GRUNDFOCI! Sem mélységi elképzelések, se második-harmadik hullám, mindenki rohan a labda után eszetlenül.
8.) 10-ből 4 pont az előny, ilyen csapatok olvasztották le, mint Valencia, Villarreal, és persze, Cazorláék! És még csak most jönnek az AtMa, ahol Falcao már veri a góllövőlistán Higuaínt, a Sevilla, ésatöbbi.
9.) Mourinho fejben tönkretette a csapatot. Addig-addig pusholta ezt a 10-pontos előny dolgot, amíg a srácok beszopták, hogy becsukott szemmel is nyerik a Ligát.
10.) A BL-ben és a bajnokságban egyszerre fog megtörni a Real, ilyen helytállással a pályán a 10. percben Pepét ki fogják állítani Robben elgázolásáért, Robben amúgyis nagyon érzékeny a sérülésekre, és nem kis klasszis, a bírók nagyon fogják védeni. Gomezt meg majd tömi Ribéry.
Kérem, ha valaki nézte a tegnapi, Valencia elleni terített betlifesztivált, nyilatkozzon, hogy hol kellene fejlődnie a Realnak a köv. 7 meccs alatt.
Foci
A Real hősies küzdelem után, nagyon izgalmas meccsen 0:0-t játszott otthon a Valencia ellen. Óriási gratula JM-nek és a fantasztikusan küzdő fiúknak, ezzel a döntetlennel 4 pontra növelték egyesek szerint megérdemelt előnyüket az úgynevezett "ősi rivális" piros-kék Barcelona ellen.
Foci
De jó, hogy beírtál, Descepolito!
Tegnap kicsit ettem a kefét, amikor már 2:0-ra mehetett volna a Zaragoza, de szerencsére csak 1:0-ra vezettek, mert kihagyták a büntetőt, Valdes óriásit dolgozott a meccsen.
Aztán csak 1:4 lett a vége, de kell is a magabiztosság, mert
18-án játszunk idegenben a Chelsea-vel,
22-én jön a Camp Nouba a Real Madrid balerínógárdája,
a poén kedvéért 24-én visszavágó otthon a Chelsea-vel, és,
a még nagyobb poén kedvéért 29-én a Rayo ellen idegenben, akik most adtak egy hatost az Osasunának...
11 nap alatt 4 nagyon durva meccs...
Május 25-én pedig kupadöntő a Bilbao ellen Madridban. Gyönyörű lesz, amikor majd a spanyol király-kupa döntője előtt szóló spanyol himnuszt fogják túlüvölteni egyrészt a baszk, másrészt a katalán szurkolók, valamint alpári módon fogják szidalmazni a hajlott hátú és jelen lévő királyt. Talán ezt nem is kellene belekeverni a sportba.
Szóval, a Real már csak 3 ponttal vezet...

Foci
Tegnap végre élőben láttam egy meccset (Győr- Kaposvár).
Nézhető volt, a nézőtéren jó volt a hangulat.
A stadion mellett volt parkolóhely.